Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

hehe, Santos, že Bogovi so pogrešljivi, pa mi, navadni smrtniki ne bi bili x:Dx x:o)x

:o|o: Jaz nisem navaden smrtnik ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
x:Dx x:Dx

Kaj pa misliš, da bodo bejbe dol padle, če midva starini dava fotke gor al kva? xcivx :vragec: x:Dx

Probaj, ti dam prednost, pazi le, da ne bo samo ena dol padla x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ....ta ti je dobra :palec: Mah, saj sm že dal, skor čist nude, dost blo..... x^x Sam tvoje pa še nism vidu, tko mal bl nude, pa to.... x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dedki niso več tako pogumni, da bi se razkazovali kot kaki manekeni...izjema je bil Linford Christie, ko je že kot dedek prišel v finale sprinta na 100 m v OI v Atlanti 1996...star 35 let x:Dx sicer ni osvojil medalje...do sedaj jo še noben dedek ni x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:angry: ....ti bom dal jz dedka! :xx!: x;)x x:Dx

Pih, Jordan je še k dedek delal drmr malinovcem v NBA x;)x Da drugih sploh ne naštevam....... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 5 months later...
UAAAAAAA :onfire: :onfire: :onfire: x:px xDDx AJJJJSSS....--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a zakaj?...ja kaj se čudiš....po pol stoletja je spet ena fotka v tej temi.....pa še dobra.... xDDx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...