Roman 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 še en moderator...ki bi gledal nage riti.s tvojo izjemo seveda! Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 V bistvu pa, a ni tukaj za slike postat, clovek se mora prebiti skozi morje postov in brati bedarije, ki so primernejse za v kak drug kanal Ne razumem zakaj ljudje, ki vas ni dovolj v hlacah, ali krilih, in si kratkomalo ne upate napopat svoje fotke, tu smetite in potrjujete svoje licemerstvo.Oooo narcisek spet tu..... Nisem opazil (na fotki ), da bi tebe bilo pa dost v hlačah..... Majica, ti tvoji smeški me ful narežijo Za držat sem mislil za nastavit.....pa ne kamere, pismo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 še en moderator...ki bi gledal nage riti.s tvojo izjemo seveda! menda... vaš kaj -sleci gate, nastavi se z ritjo pred ogledalo razširi noge in se prepogni pa boš videl svoj pravi obraz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ljubezen na prvi pogled.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 majica bo držala Ninotu, Nino bo držal Micku, Mick bo pa užival... naum jst nič micku držau razen kak palec to mick dobr posnetek bo hja tale tema sux, sam ene par ljudi je k majo jajca (pravzaprav jih nimajo na fotkah) da prpopajo kaj gor... da se pa debatirat.... mmm kaj je tole Homeward bound juhu kako dobr komad sori folk morem it pa kako fotko dejte gor.... da bo kaj za videt.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ja, začni, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 da se pa debatirat.... seveda se da... eni debatiramo in popamo fotke... drugi bi pa samo gledali. ccc.. potem pa praviš da tema sucks.... če ne daš fotke se nimaš kaj pritoževat- ni fer.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 He-he, pred dopustom si bom, če bo vse po sreči in finančnih zmožnostih, kupil digitalca, pol pa ....pismo, sej ne rabta bit obe glavci na fotki, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 pismo- že ena bo preveč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ccc.. potem pa praviš da tema sucks.... če ne daš fotke se nimaš kaj pritoževat- ni fer.. nimam nobene take fotke se ti mal odkupim če pohvalim tvojo novo (nude) ikonco ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 nude ikonco... res je da malo eksperimentiram z njimi... upam pa da nisem pomotoma nalimala lulike namesto obraza... misliš fotko mojega parčka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kaj zdaj, bo padla kakšna slikca ali bomo samo modrovali? Mmmm? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Dej oona, dej dej dej no deeeeej....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Dej oona, dej dej dej no deeeeej....... Ljubček, full si se izkazal... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Lubica, jaz bi šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Lubica, jaz bi šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................ Bi, a ne? Jaz tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pa dober, sva pač v šusu kamero podrla in hinrihtala, pa saj ne rabiva tega vedno počet sam zaradi posnetkov in publike, ne Dej no dej mi dej..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pa dober, sva pač v šusu kamero podrla in hinrihtala, pa saj ne rabiva tega vedno počet sam zaradi posnetkov in publike, ne Dej no dej mi dej..... Od zdaj naprej samo še brez publike in kamere... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bom mel tud aspirin pri sebi....za vsak slučaj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ..eni debatiramo in popamo fotke... drugi bi pa samo gledali.nekam ni videt, da popas fotke Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 nekam ni videt, da popas fotke le zakaj bi... saj si rekel da jih ne bi gledal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Prvic tega jaz nisem nikoli izjavil, drugic pa zato, da te malo za jezik potegnem... Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Prvic tega jaz nisem nikoli izjavil, drugic pa zato, da te malo za jezik potegnem...itak... ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Po moje pa Roman in Aira govorita - eden mimo drugega! (če gledam ikonografijo) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ufaaAira, dan3s si v mavricah; menjava paše ( tut jest dans nardu si ene 50 posnetkov,bm probau kj v kartolino dat ja danes sonce visoko z neba seka in prebava vriska zato pazi se me zavitek višenj- danes te čutim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.