Guest mačona 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 hvala Ante in Cookie. Samson, a mi plačaš pico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 hvala Ante in Cookie. Samson, a mi plačaš pico? ..bo za razmislit... ...eh, kaj pa vem... sam poglej kok mas dobro postavo... ne prvoscim ti, da bi dobila celulit in vamp.....zdaj si vamp baba pol bi bla pa baba z vampom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 od ene pice se ne bom zredila. si jo bom pa sama častila. lahko pa pride še tvoja punca zraven in si midve razdeliva pico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 ..bo za razmislit... ...eh, kaj pa vem... sam poglej kok mas dobro postavo... ne prvoscim ti, da bi dobila celulit in vamp.....zdaj si vamp baba pol bi bla pa baba z vampom... eh, če parafraziram Pikico...ti bom rekla pezde Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Tut Samson ima telešček za sedi pet, edino škoda k se vid da ga žena vara... ...jah res je... eh naj se zgoni drugje vsaj lahko gledam kosarko ne dab se skoz po men plazila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 ...jah res je... eh naj se zgoni drugje vsaj lahko gledam kosarko ne dab se skoz po men plazila... No si pa res eno revše... Ni lepšega kot crkljanje med odmori....Gledat košarko v dvoje sploh ni slabo.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Ni lepšega kot crkljanje med odmori......ja kdaj naj pa pir pijem pa kokice jem pa rigam pa prdim... to mi cist bioritem zmesa.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 ..ja kdaj naj pa pir pijem pa kokice jem pa rigam pa prdim... to mi cist bioritem zmesa.. zraven mene lahko počneš ... če verjameš ali ne ... mene prdenje spravlja v smeh ... resno. pa tud pir pijem.moški so otroci, naj majo svoje veselje. samo da niso prasci, pa so fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 uau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Mačona full lepo telo imaš. Pa pogumna si tud malo bolj.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 ooo, madona Mačona , da maš dobro rit, pa noge, sem že itak v živo videl Aja, čist sem v drugih vodah zadnje cajte, tko da x:Xx z enotedensko zamudo, pa čimboljuživat življenje , mi smo mel tut torto, mein Vater has ein geburstag gleichzeitig , ahše enga stavka ne znam več prav napisat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 No tole pa je nekej za vidt Mačkica Najs na 2.Un k tole dobi se mu ne godi slab Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 mačona, prva prava nude fotka. Si nudistka? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Mačona full lepo telo imaš. Pa pogumna si tud malo bolj.... hvala. pa ja, zadovoljna sem. ooo, madona Mačona , da maš dobro rit, pa noge, sem že itak v živo videl Aja, čist sem v drugih vodah zadnje cajte, tko da x:Xx z enotedensko zamudo, pa čimboljuživat življenje , mi smo mel tut torto, mein Vater has ein geburstag gleichzeitig , ahše enga stavka ne znam več prav napisat heheh, ni bilo torte pri meni, aja je bla, višnjeva v Zvezdi.hihi, saj te razumem. mam desno roko poškodovano, ajd, ne da se mi, mučim se z levo ... No tole pa je nekej za vidt Mačkica Najs na 2.Un k tole dobi se mu ne godi slab ja, če se njemu tako zdi ... mačona <dol padu>verjetno si se že pobral. sem vedla, da ti bo všeč.mačona, prva prava nude fotka. Si nudistka? ne bi rekla, da prva PRAVA, ker je Majica dala lani zelo lepe nude fotke, prave ... nisem pa ziher, če je čisto vse pokazala. nudistka ne, vsaj na plaži ne. pač pa rada eksperimentiram s telefonom oz. fotkičem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Dol modrc, da vidm, če si nam tud.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 pa, dva tedna nazaj nekje sem dala gor fotko, kjer sem bla cela nude, se je vse vidlo ... zamudil, že zbrisala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 to je krivica, zares, ja..... :xx!: Čist vse? Spredi, zadi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 kaj ti tvoja nič ni povedala? njej sem bila všeč ... sicer pa imaš eno kakšni dve strani nazaj ... ampak ta glavno sem pa zbrisala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Mačona ful lepe fotke so bile in upam, da se kmalu začneš ceniti, sebe in svoje telo in najdeš potrditev v sebi in da jo ne boš tako potrebovala od drugih. Sej se vsi sučemo v začaranem krogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Mačona ful lepe fotke so bile in upam, da se kmalu začneš ceniti, sebe in svoje telo in najdeš potrditev v sebi in da jo ne boš tako potrebovala od drugih. Sej se vsi sučemo v začaranem krogu ja....tole je pa resk....che te mora pa mick-eni hvalt....pol pa.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ne gre za iskanje potrditve (s kompleksi sem že opravila ), pač pa bolj za vzbujanje pozornosti ... jo imam rada. Levinja v meni je kriva za razkazovanje. poleg tega uživam v fotografiranju vedno bolj in bolj ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 in ob tem se lahko samo nasmehnem in ti zaželim, da ne boš potrebovala čas, da zaceliš novo rano mimogrede, kaj pa je vzbujanje pozornosti drugega kot iskanje potrditve?tud jaz uživam v fotografiranju, vendar so določene fotke za širšo javnost, določene pa samo za nekoga posebnega itak pa veš, da sem s teboj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 kakšno rano?ja, do neke meje je vzbujanje pozornosti iskanje potrditve ... če si zakompleksan. kar jaz nisem. pač ljubim svoje telo, svojo podobo - to ni nič napačnega ... več žensk bi moralo imeti dobro mnenje o svojem telesu in izgledu ... brez kakršnihkoli kriterijev. kriteriji lahko bolijo, če so ti merilo. to, ali se bom jaz v javnosti pokazala naga, je moja odločitev. ravno včeraj je bil govor na tole temo v Piramidi. nekateri pač uživamo v goloti in svojem telesu malo bolj kot drugi in želimo to pokazati drugim ... kako svoboden je lahko človek in kaj nam delajo prepovedi v naši glavi ... omejitev tu, omejitev tam ...uživam tudi v opazovanju drugih ženskih teles ... ker so mi lepa. ker so zame umetnina. tako kot moje telo in tvoje in od vseh.norme so norme, jaaaaa ... fajn bi bilo, če bi meli nek shod ... shod nagcev sredi mesta. freedom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 kar tako naprej če te to razveseljuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 no ja.... jaz ne bi dala ne net svoje nage fotke, al pa v modrcu, ........se ne sramujem svojga telesa, če občasno skbim zanj, sam pač moje telo lahko vidi samo moj fant, drugim je prepovedan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.