El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Haha Aira pa 1Budala sta na isti valovni dolžini vidim huhu ehja js požru gajbo češenj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 V bistvu pa, a ni tukaj za slike postat, clovek se mora prebiti skozi morje postov in brati bedarije, ki so primernejse za v kak drug kanal Ne razumem zakaj ljudje, ki vas ni dovolj v hlacah, ali krilih, in si kratkomalo ne upate napopat svoje fotke, tu smetite in potrjujete svoje licemerstvo.Ker radi gledamo fotke nagih ljudi. . Ti Roman zakaj pa imaš na uni fotki na tleh žajfo Kaj če ti žajfa na tepihu Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ... Ti Roman zakaj pa imaš na uni fotki na tleh žajfo Kaj če ti žajfa na tepihu nisem te sorte sori, ce bi pa ze moral zajfo pobrat, bi se pa preprical, da ni nikogar zadaj Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Po moje pa Roman in Aira govorita - eden mimo drugega!... Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 upsasa uau tu pa dogaja... bom mogla bolj večkrat čekirati semle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 pa ne sam chekirat, torej ne sam ucha vrzt, pac pa se kaksno fotkico... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 upsasa uau tu pa dogaja... bom mogla bolj večkrat čekirati semle Ja pa kaksno kodrlajsasto kodrlajso gor prlimaj, ce hoces sodelovati v debati! Ce ne, lahko samo beres Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ... razen mene, ki se lohk povsod vtikam, celo pa ni primerno, da clovek na mojem polozaju se gre tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ja res marsa lepo kako fotko vrži gor da bomo videli da je človek na tvojmu položaju tud krvav pod kožo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ...hmm... El nino, sploh ni slaba ideja... Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 GrrRRRrrRrrraAau bejbi!!! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ja, nism vedla, da si se pustila slikat... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Haaaa...pokibu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 zelo prijetna kombinacija oblik in idej, ki kar kliče k raziskovanju skupnega faktorja teh dveh komponent Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 HAHA, komponent, dobra si Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 O? Buena - presenecas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Uu, kaka ritka...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Uu, kaka ritka...... Tale tema počasi postaja konkurenčna drugim fotkam razmerje fotk je približno enako s tem da so tukaj zmeraj vsaj mal zanimive... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 smotko. Bejž no, saj so one druge tud zlo fajn in zanimive pa to. Meni je bilo prav fajn videt face lunatkov, mi njihove ritke ne bi ble tolk zanimive, no mogoče pol, ko bi prej face vidu Sam kako golo bejbo pa je tud vedno fajn pogledat, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Cestitke vsem za sproscenost! najiskreneje! Ja, lustna ritka..Ja, jaz tudi raje vidim face, vendar nic nimam proti takimle fotkam, sploh ce so estetske, sploh ce so nekaj posebnega, kot Buenina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Uau,Poko, nice body! Bravo, ker si upaš,le tako naprej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hja, Contess, zdej si ti na vrst Ja, pa ja! Ta film se pa ne bo vrtel! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 no še kkšn pogumn no... dejte navalite s fotkami pa jih namalite gor...hitr... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ja, tale plava fotka je nekje z neta sem jo ze videl nekje! A cem se jaz kr eno gor nalimat, pa rect " To sem pa jaz" Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.