vilamalina 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 nimbus, kake škarje. To z zobmi raztrgaš. Kr vilomalino vpraš po rit te bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 mrbit je pa mislu, de so ble prej cele....pa je hotu luknce vn strizht zlomk....tralala hahaahaha a misliš? A ti luknce strižeš, kadar une ne najdeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 hahaahaha a misliš? A ti luknce strižeš, kadar une ne najdeš kere? k....jih je vech... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 po rit te bom Obljubim, da bova obe uživali pr tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 po rit te bom Obljubim, da bova obe uživali pr tem opala!!!!!spanking....njamy zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Obljubim, da bova obe uživali pr tem sem se ustrašla, da me boš narobe razumela, fjuf... :vragec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 sej sem že zadnjič tam na vogalu vzajemne gledu en velik lovski nož in vidim, da bi mi znau prav pridit če ne za druzga, pa za šunko v ovitku Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 spet se slikam. če sem si pa všeč. Lušn moderc.. Takšni modeli modercov so zakon..zelo preprosti,vendar full sexy.. Bog ve, a jst znam svoj ksiht smle prpopat? Spominjaš me na gladiatorja... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Mačona upam, da uživaš v komentarjih inv em, da veš, da ti ne mislim nič slabega... men je pa okolica kjer Nosko živi všeč ... sam neki si se ojačal od najinega zadnjega srečanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 men je pa okolica kjer Nosko živi všeč ... sam neki si se ojačal od najinega zadnjega srečanja Da sem ojačal, mam dobre razloge - morebitna kariera. Pogajam se namreč za glavno vlogo v slovenski rock operi Martin Krpan. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jst sem pa mislila da bolj od dela okrog hiške no upam, da dobiš vlogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Bog ve, a jst znam svoj ksiht smle prpopat? Znam! Bravooooo oppa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Bog ve, a jst znam svoj ksiht smle prpopat? Znam! Bravooooo Herkules. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 a zdej po tazadni mod more tip na zmenk škarje sabi vzet al je to spet eno varovalo... kao, ne dam, ker ne morem datxcivx naaaaaa, neeeeee. pa ne da misliš, da na zmenke hodim? varovala ni. varovala so samo v glavi. raje se fizično branim, pa ga udarim. Lušn moderc.. Takšni modeli modercov so zakon..zelo preprosti,vendar full sexy.. Spominjaš me na gladiatorja... ja, od Skinyja je tale. ful lepo model ja, sem zadovoljna. Gladiatorja? jaooooooo. no ja, bo že Mars v Levu vedel. Mačona upam, da uživaš v komentarjih inv em, da veš, da ti ne mislim nič slabega...veš da (skoraj) vedno uživam v pozornosti in komplimentih. ti sama najbolje veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ...nooroga za predsednika!!!! dost mamo rahiticnih gnid... zdaj bo zgleda s5 ena taka na tronu... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Nosorog sam jst sm pa mislila, da si nakvihtal s hektarskimi donosi gob in spravilom le-teh pa vidm, da te je ssssssssoooooool premamila (M.Krpan) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 http://www4.slikomat.com/07/1004/k7e-blanka-rit.jpg ubistvu je že skor 4leta stara fotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 čak mau zdej jih imaš 17 .... bejžmooooooo popravek.....18 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jah sj zto sem pa dala bolj majhno fotkico..da se manj vid Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 no ja.... jaz ne bi dala ne net svoje nage fotke, al pa v modrcu, ........se ne sramujem svojga telesa, če občasno skbim zanj, sam pač moje telo lahko vidi samo moj fant, drugim je prepovedan zanimiva slikica moram rečt.... pa imaš še vedno tko dolge lase? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 zanimiva slikica moram rečt.... pa imaš še vedno tko dolge lase? ja sj vem, da sem to rekla...sam ta je stara fotka, pa to fotko je itq ful folka že vidl...ne bi padala fotke gor, kjer sem cela, al pa kjer sem slikana od spredaj.........ja imam že zmeraj skor tako dolge lase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 aakhuta ni, sm pa jst tuuuki.... mljask, mljask vsekakor vredno ogleda.... sam lohk bi dala eno zdajšno eh...sj je skor ista...pa včasih sm mela obdobje k se sekiraš, al pa hočš pokazat, pa sem se fotkala...zdj pa res nimam cajta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Zakaj pa nekateri pokažejo vse ostalo razen obraza blanš, mala ritka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 športna postavica, ampak obenem ful ženska za 14 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 športna postavica, ampak obenem ful ženska za 14 let. jah pred 4imi leti sm bla pa res šele 14 ja....eh so ženske k majo 12let, pa delujejo starejše od mene, k mam pa 18 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.