blanš 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 k se vas bo deset (10) nabral pa prosim reklo zlomk....tralala no ja...js si tega ne želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 no ja...js si tega ne želim v to spljoh nism dvomuje tezhko a ne?recht prosim zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 v to spljoh nism dvomuje tezhko a ne?recht prosim zlomk....tralala prosim, ne prikazat svoje nage fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 prosim, ne prikazat svoje nage fotke TKO!!!!zej jo bom pa zanalashchbrez onih desetih na kolenih prosochih x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 jah....pol pa vseen raj svojo rit gledam, kokr tebe nazga spredaj ;D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Jst pa svojo rito bolj težko gledam, ke je odzadi , tko da aakhut, lepo prosm, če pokažeš svojo nude fotko še iz sprednga konca x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 A to je tvoj dom al kva.Matr kok dobr zgleda-vse nekej v drevju-good vibes man .Tebe nam komentirov ker ni treba eno tako rezidenco si tut jest išem že en cajt Fotka ni nastala pr men doma, ampak poleti na Pašmanu, kjer sem vodil delavnico v okviru Harmony programa, Verjetno me je nekdo pofotkal med predavanjem, dobil pa sem jo po mailu.Drgač sm pa jst tud v resnici doma tko, da je okol velik dreves - živim pravzaprav ob gozdu in kostanj recimo nabiram cca 20 m od bajte. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Fotka ni nastala pr men doma, ampak poleti na Pašmanu, kjer sem vodil delavnico v okviru Harmony programa, Verjetno me je nekdo pofotkal med predavanjem, dobil pa sem jo po mailu.Drgač sm pa jst tud v resnici doma tko, da je okol velik dreves - živim pravzaprav ob gozdu in kostanj recimo nabiram cca 20 m od bajte. lalala Sem je zdel daj mal premal iglavcev za naše konce x:Dx , oziroma če so, so mal bolj preveč morske sorte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Jst pa svojo rito bolj težko gledam, ke je odzadi , tko da aakhut, lepo prosm, če pokažeš svojo nude fotko še iz sprednga konca x:Dx 2 zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 part 1 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 part 2 sledi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 part 2 sledi? che LEPO PROSISH....jo pa res objavim... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 na....de naush vech tezhila Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 čestitam za pogum. prvi tip, ki se je tako oz. najbolj razgalil tukaj, če se ne motim. aja, mick-eni v stoječem stanju verjetno glih ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 čestitam za pogum. prvi tip, ki se je tako oz. najbolj razgalil tukaj, če se ne motim. che me zhe na nudoplazhi ves lajf gledajo... tojflhen....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ... pol je že skrajni čas, da te še kle vidmo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ... pol je že skrajni čas, da te še kle vidmo ... neki hudo velik obiska strani je v zadnjih minutah.... pa sam tvoji komentarji... zlomk....tralalal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 tega pa ne delam. mi noben na forumu ni bil tok všeč, da bi si jih. zhe...zheampak.....vchasih pa prou pride kaka fotkarecimo ona od mick-roba.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ne vem, kaj bi si jaz s fotkami sploh začela ... dolgcajt ... pa kakorkol pogledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 na....de naush vech tezhila Ooo, aakhut je končo pokazal svoje premoženje. Pogumen poba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ne vem, kaj bi si jaz s fotkami sploh začela ... dolgcajt ... pa kakorkol pogledaš. che je dolgcajt....pomen, de cajt pochasnej mineva....ergo....dlje zhvish zlomk....tralala Ooo, aakhut je končo pokazal svoje premoženje. Pogumen poba premozhenja pa ne morm objautmi noche tolk skompresirat zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 premozhenja pa ne morm objautmi noche tolk skompresirat zlomk...tralala Tale pimpek je vse tvoje premoženje. Vse ostalo boš pustil na tem svetu, ko te več ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Tale pimpek je vse tvoje premoženje. Vse ostalo boš pustil na tem svetu, ko te več ne bo wawpimpek gre pa z mano.... xsmx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 lahko ga pa daruješ ... ali daš za medicinske raziskave drugače pa pimpka pa zhe ne dam.... device v nebesih se zhe radujejo..... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 vau svaka čast, aakhut!! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.