Todika 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 zlomk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 tole pochas postaja podobno oni zgodbici o petelinchku ki je hodil v izlozhbo mesnice nage kure gledatche je tema nude....pol nudepa odprite temo v kopalkah zlomk....tralala to že....sam večina ljudi noče pokazat svoje premoženje, posebej pa na netu, ker večinoma je to še zmeraj bol tabu......čeprav je nude tema, si edini ki si se upu pokazat gol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Tjazy se je tud pokazal gol, čeprav je blo nekaj cenzure pa mačona in mislim da je tud aliana pred časom pokazala svojo razgaljeno zgornjo polovico teleščka no zdej pa še biti gol pomeni, da pokažeš sebe brez česarkoli na seb in to zelo nazorno.........sj jz sm tut svojo rit pokazala v tangicah, sam to še ne pomen, da sem gola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 dj še ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 jah sam loh bi pa vseeno....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Naamar, kaj pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Naamar, kaj pa ti? noooo.....tut naja bi mela verjetno kej pokazat lomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 noooo.....tut naja bi mela verjetno kej pokazat lomk....tralala Naja se sam na 4 očke sleče in pokaže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Naja se sam na 4 očke sleče in pokaže :wOOt: pa ja nimash kurjih oches?.... xzobkox zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Nimam, imam kar svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Naja se sam na 4 očke sleče in pokaže Nimam, imam kar svoje hehesej mi lohk na OS poshljesh...pol bo pa na 4 zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 haha ja ja, pol bi me pa iz mule vlekl, ane Sam v živo, aakhut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 haha ja ja, pol bi me pa iz mule vlekl, ane Sam v živo, aakhut no.....lepa rech.... za na kofe se zment je cela procesija izgovorouza slecht se....ooooo.....to pa precpa shteki babe... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 no.....lepa rech.... za na kofe se zment je cela procesija izgovorouza slecht se....ooooo.....to pa precpa shteki babe... x:Dx zlomk....tralala Če ne pijem kofeta Slekla se pa tud ne bi prec, mislim, ... kakšne maš . Pa še to raj vidm da me kdo drug, ko smo že tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Če ne pijem kofeta Slekla se pa tud ne bi prec, mislim, ... kakšne maš . Pa še to raj vidm da me kdo drug, ko smo že tam noooooo......sam she "tja" je treba pridet.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 hehehe zna bit kr dolga pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 V treh mesecih nobene nude fotke? Cccc, da vas ni sram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 V treh mesecih nobene nude fotke? Cccc, da vas ni sram. pa she nerodno zraven.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Mhm, teb pa sploh, ko si tko sramežljiv poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 haha a ti je iz usta padla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Jaz sem danes našla na mizi sramno dlako v službi (ob malici ) ti, ti....dlaka nesramnica zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ajaaaaa, no zdej k si lepo razložila, kaj pomen biti gol (pa ni treba, da je zelo nazorno, da lahk rečeš, da si gol na fotki. al si alpa nis.)ti pa še 1x naštejem, kdo je postnil nude fotke - tjazy, ceprav je s smajlijem cenzuriral svojega lulčka, zdej a se to šteje kot gola fotka (kar v bistvu je, smajlija je pol nalimal) al ne, očitno kokr za koga; aliana, mačona in pa aakhut. hm morda je bil še en tip? se ne spomnim.uf.. v kaki manjšini sem tlele ja, pa sem res enkrat neki tazga nardila.. smo bli še mladi pa neumni Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 No shana tole je pa blo all the way ........pa še v banji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 me je že imelo, da bi prva pokomentirala post ... pa sem počakala, da vidim kaj bo dej preber, kaj zgoraj nad fotko piše žalostno ... vendar se to v drugih kulturah še vedno dogaja ... danespri vseh peticijah za reševanje okolja, živali ... pogrešam takšno ... za reševanje ljudi ... žensk ... ali moških žalostna sem To se pa čist strinjam.Nism sploh štekov kva misl shana povedat.To kar se dogaja je nedopustno za naše cajte.Premal se govori o tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 v cast strahu, praznoverja in neznanja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.