kyllah 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 ma tega poznam že ful cajta, tko da ni problema,... itak ni ne vem kaj. ruka ga kot matav. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Ljubezni,ljubezni.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 hard-core diana. ampak, da nimaš nč cajta. ziher bi se dobil kej za kak vikend. ...al pa vsaj med prazniki. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 prodo, de prodo.. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ja, sej to je biu samo koitus. mislem, bila je tlakovana pot k njemu. čisto fiziološko. med drugim smo tudi to. poleg pitagorovega izreka izrekamo tudi kaj drugega. naše glave so odprte in moralnih zavor ne poznamo. tko, da diana ti kar, ...prosto po prešernu. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 to j en ful nenavaden """ primer, da me babe bolje volje nego muški, ako muški mene vole, one su sretne, kajti takvi muški jesu ta pravi. oni koji te opogumljajo s svojo ženo zrawn satya saybay bay skratka jebo ti babe, kar su mi muški svi ravni jaz živim samo za "popolnost" Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ja, tri stvari so važne u živlejni... popolnost, simetrija, pa dolžina. vse ostalo so akcidence. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ti povem neki,,,, kajla ki je razsvetljena"""... rabi sam enga človjeka... bilo kateri, kar se tiče dolžine... so vsi istii... ka gre za "popolnost".. lih to Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ti povem neki,,,, kajla ki je razsvetljena"""... rabi sam enga človjeka... bilo kateri, kar se tiče dolžine... so vsi istii... ka gre za "popolnost".. lih to pol pa nisi razswetljena, ampak si isti kurac kt usi pa zgleda da sm ene fotke zamudu. no, pa useen... ej diana... fuuul luštna Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 to ni še neč, saj veš da lmjubezen ljubezen... jaz je nočem... im stoned in love but not with you... šit usaj, da me mine ta lajf Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Ja ker si iz enga druzga planeta kjer se telepatsko pogovarjajo in seks ni potreben, ker se razmnožujejo drugač. Sej pol če tako pogledaš, je čist logično zakaj se ti vse skupi dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ej, Diana, mene je včeraj cel dan rajcala una tvoja slika. kr naprej se mi je limala pred oči. dobro, da si jo umaknila. speglana kot si ... še vedno me vznemirjaš ... ker tudi jaz živim za popolnost. in harmonijo. pegla me, saj veš, kako ... še kakšno pokaži. ja, tri stvari so važne u živlejni... popolnost, simetrija, pa dolžina. vse ostalo so akcidence. itk ... 1)se trudim vse nardit v detajle dobro ... itak sem Devica picajzlasta. 2)vedno nekak v sebi iščem neko ravnotežje ekstremov ... pa se še kar lovim. no ja, bo tudi to. 3)in rada bi dolgo živela torej uživala. to je vsa moja filozofija. vem, da boš mel kaj za povedat nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 ej, Diana, mene je včeraj cel dan rajcala una tvoja slika. kr naprej se mi je limala pred oči. dobro, da si jo umaknila. speglana kot si ... še vedno me vznemirjaš ... ker tudi jaz živim za popolnost. in harmonijo. pegla me, saj veš, kako ... še kakšno pokaži. itk ... 1)se trudim vse nardit v detajle dobro ... itak sem Devica picajzlasta. 2)vedno nekak v sebi iščem neko ravnotežje ekstremov ... pa se še kar lovim. no ja, bo tudi to. 3)in rada bi dolgo živela torej uživala. to je vsa moja filozofija. vem, da boš mel kaj za povedat nazaj. se zmer kej najde. je pa tvoj odgovor skoraj popoln. ti pa morm povedat, da te mam za najbližjo kandidatko, da se pridružiš diani. pa še novga frajerja baje da maš... tko da Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 Popolnost in simetrija...oboje ni za nikamor, je bolje vse z malimi ali večjimi napakami, ker je naravno... dolžina...zna bit tud moteča, pri barkah in avtih npr., čeprav v užitkih zna bit zlo dobrodošla.... tako da je potrebno nabor kaj je važno v življenju zelo razširt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 Popolnost in simetrija...oboje ni za nikamor, je bolje vse z malimi ali večjimi napakami, ker je naravno... dolžina...zna bit tud moteča, pri barkah in avtih npr., čeprav v užitkih zna bit zlo dobrodošla.... tako da je potrebno nabor kaj je važno v življenju zelo razširt ja, predvsem v tem, da dolgo traja a ne razširit do nebesnega svoda. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 se zmer kej najde. je pa tvoj odgovor skoraj popoln. ti pa morm povedat, da te mam za najbližjo kandidatko, da se pridružiš diani. pa še novga frajerja baje da maš... tko da zame je moj odgovor popoln, za J je J-jev odgovor popoln, za V je V-jev odgovor popoln ... vsak ima svojo resnico. kako pridružim Diani? sj sem se ji že? speglana sem že. tikat se je pa ne bi upala, je prelepa. mhm, verliebt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 ti privoščim. tudi tvoje pisanje je temu primerno blago......skoraj popolno. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 Sem umaknil....V bistvu so pa tvoje besede tud.....sej ni važno.So me na trenutke zrajcale fotke,to je pa to....I know you're stoned by many...... Vsi mamo v sebi ljubezen,le da nekateri tega ne znajo pokazat,al pa to pokažejo na svoj način....That's it. Diana,fotke pa kr limaj,tud,če nismo ljubljeni Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 ja, predvsem v tem, da dolgo traja a ne razširit do nebesnega svoda. ja...zadel si! oboje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 ti privoščim. tudi tvoje pisanje je temu primerno blago......skoraj popolno. (kremplje mam še vedno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 uf, koliko besed sprožila dianina fotka diana, dobra si, da objavljaš take fotke Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 13. junij 2009 Prijavi Deli 13. junij 2009 tut če ne... ej, Diana, mene je včeraj cel dan rajcala una tvoja slika. kr naprej se mi je limala pred oči. dobro, da si jo umaknila. speglana kot si ... še vedno me vznemirjaš ... ker tudi jaz živim za popolnost. in harmonijo. pegla me, saj veš, kako ... še kakšno pokaži. ni probl. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. junij 2009 Prijavi Deli 13. junij 2009 saj to je že mimo, takrat sem bla nabliskana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. junij 2009 Prijavi Deli 13. junij 2009 saj to je že mimo, takrat sem bla nabliskana. od pjače se boš zihr prej al slej streznla, tko da... to ni tvoj največji problem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.