El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 vse "bistveno" bom odrezala stran!! mislim da bo kind of osvoboditev- to pa je zame fuuuul pomembno - svoboda izražanja, misli, teledsa, osebnosti...ipd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 To glih tko, da si jst mickenga odrežem. No, pa dej..... pol bi ostal sam še ena velika batina.... če odrežeš micenega no pa da vidmo vse odrezat aira.... ccc sej utegne bit kul, če boš dovolj domiselna pri tem kaj odrežeš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 nisem ravno vitka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 nisem ravno vitka lohk pošlješ men na email jo mal shujšam fotko? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaz imam tud eno 'dobro' ( ) - sicer nekam sirok hrbet, a tak gladek pa tko dobra fotka je v bistvu, sam je trapast, da zgleda kot da imam totalno kratke noge. :xx!: Tolk pa sem neciirna.Ja, ja, ne, ne da se, ker lezem v vodo, pa je del nog prepognjen nekako, pa sam od ne vem kje dalje in so cist kratke kratkcane. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 dabest... več ne smem rečt Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 aira...tebi je za dat eno čez rit...ti pa debela...libe got punca ...ti še veš ne kaj je to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Aira, si seksi in fajn, ne bit tak kritična do sebe......In če ne bi res tak mislu, bi bil pa tih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 seksi bejba ma ti si meni itak ena taka brizitka ze ves cas a zdaj se ne sme rect vec dlaka? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 nisem ravno vitka potem sem jaz ena prava prasicka proti tebi... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Sme Tinka, sme! Dlaka,dlaka,dlaka-a je zdaj v redu? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Airrrrrrrraaaaaaaaaaaaa, yeeeeeeeesssss tako lepo da ste tud nekatere punce pogumne Dobra beyba si..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ma...meni je v bistvu bolj vsec kocina... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 uuuffff malo spreminjam barve na tej strani.. od rakovo rdeče do zelene... thx za nekritike oz komplimente - upam da me ne tolažite samo malo moram še "hujš hujš" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Haloo? Schtraufenpacht!!!??? x!x Debela, ja, skrajno zavaljena... :o|o: Ej, ful macka totalna! x!x Itak... saj smo te ze hvalili vsevprek in pocez. Tinka - *lak! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Sme Tinka, sme! Dlaka,dlaka,dlaka-a je zdaj v redu? Ko smo pri dlakah... Definicija feministke ? To je zenska brez dlake na jeziku....no, ce jo ze ima, je pa prijateljicina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Tinka Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 marsa...ti to brez dlake na jeziku, a? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Men so všeč tako... brez.........dlačic Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 malo moram še "hujš hujš" ..no, pol mi pa ne boš več všeč. Ma dobra mrha si k satan, ne bluzi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 OK- verjamem. thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 malo moram še "hujš hujš" ..no, pol mi pa ne boš več všeč. Ma dobra mrha si k satan, ne bluzi. ne satan nima tolk dobrih mrh da ne spreminjaš you hear us.... ccc tlele ti js pa mick znana strokovnjaka praviva da je kul in vredu in hot ti pa še bi nekaj hujšala in to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ..tak se to v prispodobi reče ne ......ma ful za nabrisat pa to, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 .....ma ful za nabrisat pa to, no..... Aira, kapo dol!!! Telešček imaš tak, da bi ga vsak tip z veseljem s krožnika polizal, verjemi In Trudi (Kosmatinčki so mi nekak všeč ... ko vi glih tole o dlakah pa to... ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.