aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 hi hi hipiko!kakšna fotka! dobr da sem te v živo vidla pa vem da maš čist normalnega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 zelo "nude" nosek Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 a ne a ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 a ni čudno, da imam za obe sliki drugačne kriterije? Ne vem, kaj ste pri Trudiju gledali vi, jaz sem opazil predvsem dobrodušnost, pripravljen na crkljanje, Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ludo nudo. Ste želeli videti kak ud? Gol, neporaščen? Vse moške noge so bile tu zgolj kosmate. Tudi moji daljši dve sta, a je to treba skriti. Ene nimajo dlake na jeziku, jaz jih nimam na podplatih. Tudi prstki imajo na vrhnji strani kako dlačico, pa se to ne vidi. Tako, ne spomnim se, da bi kdo kdaj videl (ker nisem posnel) moj podlat. Ali zato lahko trdim, da je tudi zelo intimen? Na nek način je!Nauk, ki sem si ga potegnil iz tega podplata (kupil sem si tudi knjigo o masaži stopal) - ni vse v glavi, pa katerikoli že!Mejte se radi z glavami, glavcami, pa tudi brez njih ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Stmim v podplat in razmišljam....prav tako, kot se da "brati z dlani", tudi podplat pove nekaj o lastniku:najbrž ima kar nekaj domišljije( ne poznam mnogo ljudi, ki bi slikali svoj podplat), njegovo delo je bolj sedeče(ker so to bolj baby podplati), no tudi platfusa nima, pa na mezinčku bi nohtek lahko postrigel Torej-bravo za pogum, da si nam razkril tako intimen del svojega telesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 no evo piko....vidiš zdej...nikol nismo dost varni ..še s podplata se da brat mal se hecam...enja tebi pa ...na koncu je itak tako, da se beremo iz česarkoli in kakorkoli že (pisanje, risanje, fotke...z in brez ......vse, sam skrit se ne mormo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 amis , saj bolj šala, seveda ljudi lahko "beremo"....ampak zelo redko iz podplata.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 poleti ni tak problem... sploh na plaži k so vsi bosipa se enmu vsedeš in ga začneš v podplate bult Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Enja, v vsaki šali je nekaj (pol) resnice ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ene nimajo dlake na jeziku, jaz jih nimam na podplatih. Tudprstki imajo na vrhnji strani kako dlačico, pa se to ne vidi. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ludo nudo. Ste želeli videti kak ud? Gol, neporaščen? Vse moške noge so bile tu zgolj kosmate. Tudi moji daljši dve sta, a je to treba skriti. Ene nimajo dlake na jeziku, jaz jih nimam na podplatih. Tudi prstki imajo na vrhnji strani kako dlačico, pa se to ne vidi. Tako, ne spomnim se, da bi kdo kdaj videl (ker nisem posnel) moj podlat. Ali zato lahko trdim, da je tudi zelo intimen? Na nek način je!Nauk, ki sem si ga potegnil iz tega podplata (kupil sem si tudi knjigo o masaži stopal) - ni vse v glavi, pa katerikoli že!Mejte se radi z glavami, glavcami, pa tudi brez njih ...:OO!: Jebemti kva zaudarja x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Stmim v podplat in razmišljam....prav tako, kot se da "brati z dlani", tudi podplat pove nekaj o lastniku:najbrž ima kar nekaj domišljije( ne poznam mnogo ljudi, ki bi slikali svoj podplat), njegovo delo je bolj sedeče(ker so to bolj baby podplati), no tudi platfusa nima, pa na mezinčku bi nohtek lahko postrigel Torej-bravo za pogum, da si nam razkril tako intimen del svojega telesaEnja, všeč mi je, ker znaš opazovati, predvsem pa tudi kaj opaziti!Evo, tule je še mezinček, taisti, postriženi...Mezinčki so takooooo zapostavljeni, pritisnjeni, stisnjeni, zmečkani, en pobož jim! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Piko iz tvojega podplata pa razberem,da imaš močnega Marsa in šibkejšo Venero. Fotka ne pove dovolj ker je približana ...drugač bi rekla,da imaš močan Ego ampak kot rečeno....če je tole tvoj podplat seveda. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ali ima tale fižolček žulj na glavi? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Piko lepo, da si poskrbel tudi za njega...saj so res reveži naši mezinčki....že tako najmanjši in najbolj stisnjeni, potem jih pa še lastniki ignorirajo....Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehe,tale je pa za sm! Me je moja fotknla k sm spal(na rit mi je pa štempl dala) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 aaaa ok ... tukaj jaz & moje OBLINE!Aira, daj še malo izostri to fotko , pa frizura mi je všeč Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 aaaa ok ... tukaj jaz & moje OBLINE!Hehehe,mljask,mljask! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehe,tale je pa za sm! Me je moja fotknla k sm spal(na rit mi je pa štempl dala) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aiwa, bi mi ti tud štempl dala? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 zihr ne sam enga.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 zihr ne sam enga.... O,ja, to mi deli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.