Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hvala lepa Cenim to ful Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Midva..vidva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Listam in listam, samo komentarji, obenem vas je pa tako malo, ki bi pokazali več kot pisano besedo. Po moje je to tudi del psihologije, če nekdo ne pokaže svoje sliko, oziroma ga je sram slikat se kakor koli, nude ali pred objektivom v zimskem plašču. Obenem se postavlja zanimivost Bobnarjevega zapisa, da je en tu budala. S tem v zvezi opažam, da 1budala nekako dopušča svojo sliko javnosti, bobnarjevo v takšnem stilu pa še nisem videl. Čudni smo mi ljudje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sem jo verjetno res nisem napopal. Bržkone stoji drugje. Andres http://www.nenavadno.com/santaclausazi.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 FUuuuu, huh hmmm, gužva je .zanima me, a se vedno briješ ´pod tušem˝,hmm a je to v navadi pri vas? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Zgodi se, da nekako 10 X na leto, obrnem ogledalo in se obrijem ko v banji stojim. Sicer pa se pod tušem še nikoli nisem bril. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 hmm, pa mi nisi podoben... Žal mi je, ker sem te razočaral. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Schtraufenpacht!? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 andres, to si ti...?! me zelo spominjas na nekoga.... samo njega se nisem videla golega, pa tezko presodim...tebe pa sploh se nisem videla, torej... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 sm dobu dovoljenjeOd mamice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Waw...kere nogice budala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 sm dobu dovoljenjeSaj cenzure pa res ne rabiš Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Buena - zakaj pri bogu milem pa imaš zokne gor???? Lepo telo, zakrita faca...pol pa zokni. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 a veš, da sem imela isti pomislek nataly...men je to najhujša nočna mora in **umor estetike** če tip odvrže vse in obdrži nogavice :bomb: Drugače pa Bu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jap točno. Enkrat vsa razgreta in komaj čakala na tisto piko na i.......potem pa pogledam dol...ti šment ti...zokne je pozabil sezut...mislim halooo'???Takoj bila pripravljena na hudo uro potem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Buena - zakaj pri bogu milem pa imaš zokne gor???? Lepo telo, zakrita faca...pol pa zokni. Saj to niso zokni, te je bela polt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ja to čist res ko je nuja..ampak tale slikca je pa kao estetika Bu še enkrat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ma ni take nuje še vedno je toliko časa, da po nogah pogledam Sicer pa Bu - itak sem rekla..zelo lepo telo imaš..faco pa tudi čedno in simpatično. Samo zokni...pač..Kaj jaz morem, če tu in tam podrobnosti vidim...če bi bila moški, bi v goščavo buljila..in potem šele zokne opazila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ma ni take nuje še vedno je toliko časa, da po nogah pogledam Sicer pa Bu - itak sem rekla..zelo lepo telo imaš..faco pa tudi čedno in simpatično. Samo zokni...pač..Kaj jaz morem, če tu in tam podrobnosti vidim...če bi bila moški, bi v goščavo buljila..in potem šele zokne opazila Se mi zdi, da bi ti rada Andresove zokne vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hehe Ne vem...le kako si prišel na takšno misel?? Mislim jaz???Kje pa? Sploh ne...Daj pokaži še zokne x!x x!x Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sm dobu dovoljenjeOpaaaa,muca! Kaj pa hlačke? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ,heeee hlačke ti sleku´bš, sam vseen poslikat te morem za xy koledar, ne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 .kj zdej Bob, ja in? rad slikam, mam take posebne želje mam možnost tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 To zdej men že mal na nekdanjo astralno-aakhutno debato liči. Sam tu nikol ne vem kdo je pi.da in kdo tič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.