triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 hehehehe,kok se eni duhomorni,pa lubosumni tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Od ke ti ta ideja? Navdušn u nulo, zato pa nimam tok cajta pisat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Od ke ti ta ideja? Navdušn u nulo, zato pa nimam tok cajta pisat! gre verjetipredvsem tisto o NULI 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hehehehe,ti že veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 spet izjavljaš neumnosti,je moja želja to počet, ti prkazuješ vse to neokusno, žal... ti človeku preprosto ne prvoščiš..to pa res ja kadar slišim bobnarja govorit o kaki zadevi vsaj na daleč povezani s seksom.... me kar vse mine... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hehehehehehe,Nino! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sej ga bolj poredko poslušam sam on bi mogu met redna predavaja v kakem samostanu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sej ga bolj poredko poslušam sam on bi mogu met redna predavaja v kakem samostanu....Ohohohoho,zdej so mi pa bl jasni njegovi posti! Levanka Rukić i Desanka Šakić! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 A tvoje? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 hm, počasna pamet očitno nalezljiva tule... Lepo, da priznaš! Pol ti je takoj odpuščen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 no sej če razpoloviš čas ki ga rabi počasna pamet... maš že kar vredu hitrost.... zavidljivo statistično Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 čas in pamet nista nujno v ugodni korelaciji za kr si ti krasn primer Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Če mi boš ti mentor, mi bo zihr uspel! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 čas in pamet nista nujno v ugodni korelaciji za kr si ti krasn primer hehe nista v korelaciji vendar ko govoriš o počasni pameti hehe si ne morem mislit kaj drugega saj veš fizik... pamet(t)= Kp*t (kp. je koeficent pameti... hitrejša kt je... večji je... če maš počasno pamet nizek Kt... ) korelacija more bit tud tebi očitna tlele... hitra pamet hitro zakapira isto pametnost... počasna počas... kje ni korelacije? bemu bobnar s škorpijoni se jebat.... najebeš, z levinjami se jebat, ne najebeš ampak slabo zgledaš pr tem... lahk se pa z ovni sam tile te pa vprašajo a si že začel sploh? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Maš zgleda probleme z vidom? A rabš okulista al logopeda? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 njemu noben hudič ne pomaga... razn mrbit aakhut Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 bemu bobnar s škorpijoni se jebat.... najebeš, z levinjami se jebat, ne najebeš ampak slabo zgledaš pr tem... lahk se pa z ovni .sam tile te pa vprašajo a si že začel sploh? .hj od kje ti to teb tak text ,Ninus TEMA PA JE NAŠE FOTKE!NASLEDNJI Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 nebi vedu, saj veš mal oven mal škorpjion še mal lev... dost vem da se ne zajebavam z drugimi pa tretjimi, s prvimi pa še nisem čist na jasnem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 TEMA PA JE NAŠE FOTKE!NASLEDNJI Ja.In to nude.Sram vas bilo, pussyje, da rajs sinfate, ce ste taki jacki, dajte fotko gor, ne se norcevat iz tistih, ki ne samo da majo jajca se pokazat, imajo tudi lepo telo - KOT LAHKO VSI VIDIMO. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Matr si ti izkušn, kdaj si pa pol začel? A si biu še v plenicah? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 bemu bobnar s škorpijoni se jebat.... najebeš, z levinjami se jebat, ne najebeš ampak slabo zgledaš pr tem... lahk se pa z ovni sam tile te pa vprašajo a si že začel sploh?hehe, daj no, pa ne ravn ti res je, s škorpijami se najebeš za naprej in za nazaj, z levinjami malo manj a bolj fino, z ovnicami pr prižgani luči, sam ne vem kaj od tega ti je al ti bo kdaj sploh znano? kakšne izkušnje pa imaš z dvojčki, tudi bol j negativno nastrojene?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Eh, Smiki dvojčki so zakon, sploh dvojčice! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Eh, Smiki dvojčki so zakon, sploh dvojčice! hvala! , to se lepo sliši! Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kakšne izkušnje pa imaš z dvojčki, tudi bol j negativno nastrojene??...dvojčice še nisem, se zgodi... hudo, ne? Ja nič, boš moral enkrat probat, pol pa neboš znal nehat.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Sam to ti še ostane,hehehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.