Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

samo hocem BITI KAR SEM! Nocem izgubiti SEBE.. in pac se ne najdem v clanstvu druzbe ali religije...

...pac v druzbi nataknem masko druzbe.. in vem, da to nisem jaz...

No vidiš, tukaj se pa strinjava! :palec:

Pustiva potem različne percepcije o pomenu družbe, religije... za človeka, ker ne bova našla skupnega jezika.

Si me presenetil z zadnjim stavkom "...pač v družbi nataknem masko družbe...in vem, da to nisem jaz..." , ker je bilo to glavno, kar sem ti hotela povedati, namreč človekovo brezizhodnost iz družbe (saj te ni nobeden vprašal, če hočeš živeti!), in posledično nujno sprejetje življenja in vseh norm in vrednot. Torej tudi ti živiš v skladu s pravili družbe! Vsak dan moraš sprejemati pravila igre! In, ja, tudi to SI TI. Je pa v redu, da se pod vsemi maskami, ki jih igramo, zavedaš svoje biti.

pa še to: kolektivno nezavedno definitivno obstaja, Coelhovih Enajst minut nisem brala (sploh ne vem za ta njegov naslov), ena od knjig, kjer je govora o kolektivnem nezavednem pa tudi o dilemi vojaka je Tolstojeva Vojna in mir.

:vragec: pa še to: si napisal "Point je v tem, da vsak pri sebi v cisti intimi najde, kaj vse osebnega mu preprecuje, da dal gor fotko. A je tezko to razumeti?! CE mu ne preprecuje nic, potem pac se ga tole ne dotakne, oziroma lahko se ga dotakne kot zabava". Tako ti hočem jaz razložiti družbena pravila! Imam razčiščeno, zato se me ne dotaknejo (birokrati mi z roke jejo x:px ). Pogovor s tabo mi je pa zabava....

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

Hihi Tjazy x;)x provokator x:o)x x:Dx

Lepo, da se ti da. Zunaj je pa tak lep sonček (no, zdaj glih ne, v času pisanja tvojih postov pa x;)x ).

Kje so fotke? Krucifiks, sem že mislila, da si bom lahko kakšnega izbrala na podlagi mojih osebnih preferenc... x:px :8): :vragec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

• 1 month later...

4 strani...89 postov...pa nobenega nagca... :xx!: juhej...nobenega poguma... x:px

ta tema je še aktualna... x:Dx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja ti si postnila eno svojo iz otroštva med fotke to pa mislim da je vse kar je nude sekcije....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja...mam jajca....čeprov mi ne pritičejo...ne estetsko...ne iz zdravstvenega vidika... x:Dx x:o)x

Sej jo bom dol vzela... x:Ix kva mi je blo to gor popat... x:Ix

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

majica, a si je že skinla ? pa taka dobra fora je to  :palec:

Ne...še vedno obstaja na fotkah... x:o)x

Res...ne hecam se....he he he....Gola Maja...kdo jo je že naslikal... x?x

• 2 weeks later...

Španski ponos- Francisco Goya. Menda je s to Golo Majo izzval pravi škandal - ker bi mu kot model služila njegova dobra prijateljica -neka grofica....pozabila ime :palec:

Tjazy - tip odpre temo - gledam zdajle -uri primerno...kje so neki slike...samo razprave....slike pa...eh.

Tole je to...slovenska realnost x:Dx x:Dx Ampak, tudi jaz nimam slikce...tako , da se ne bom nič ven vlekla x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Goya...ja... x:o)x x:Dx

...ne boš vlekla ven x:o)x x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...