Pesha 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 samo hocem BITI KAR SEM! Nocem izgubiti SEBE.. in pac se ne najdem v clanstvu druzbe ali religije... ...pac v druzbi nataknem masko druzbe.. in vem, da to nisem jaz...No vidiš, tukaj se pa strinjava! Pustiva potem različne percepcije o pomenu družbe, religije... za človeka, ker ne bova našla skupnega jezika. Si me presenetil z zadnjim stavkom "...pač v družbi nataknem masko družbe...in vem, da to nisem jaz..." , ker je bilo to glavno, kar sem ti hotela povedati, namreč človekovo brezizhodnost iz družbe (saj te ni nobeden vprašal, če hočeš živeti!), in posledično nujno sprejetje življenja in vseh norm in vrednot. Torej tudi ti živiš v skladu s pravili družbe! Vsak dan moraš sprejemati pravila igre! In, ja, tudi to SI TI. Je pa v redu, da se pod vsemi maskami, ki jih igramo, zavedaš svoje biti. pa še to: kolektivno nezavedno definitivno obstaja, Coelhovih Enajst minut nisem brala (sploh ne vem za ta njegov naslov), ena od knjig, kjer je govora o kolektivnem nezavednem pa tudi o dilemi vojaka je Tolstojeva Vojna in mir. pa še to: si napisal "Point je v tem, da vsak pri sebi v cisti intimi najde, kaj vse osebnega mu preprecuje, da dal gor fotko. A je tezko to razumeti?! CE mu ne preprecuje nic, potem pac se ga tole ne dotakne, oziroma lahko se ga dotakne kot zabava". Tako ti hočem jaz razložiti družbena pravila! Imam razčiščeno, zato se me ne dotaknejo (birokrati mi z roke jejo ). Pogovor s tabo mi je pa zabava.... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mislm no. Tok čveka, pa tut ene fotke ne. Jest sm pa svojo že prpravla, pa nobene druge ni blo gor :xx!: , zdej pa tut jest svoje ne bom dala. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Če si takšna kot tvoja ikonca boš že, a nima Etna iste, ali si pa ti to, saj ni pomembno, .....če si takšna kot vulkan, jo boš že enkrat izbruhnila menda....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Čakam in čakam na kakšno fejst nago volkuljo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 http://free-ka.hinet.hr/katy/uvodne%20animacije/0169.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Hihi Tjazy provokator Lepo, da se ti da. Zunaj je pa tak lep sonček (no, zdaj glih ne, v času pisanja tvojih postov pa ). Kje so fotke? Krucifiks, sem že mislila, da si bom lahko kakšnega izbrala na podlagi mojih osebnih preferenc... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 she zmeri nbene nage... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 sicer pa:V IZLOZHBI MESNICE NIKOLI NI RAZSTAVLJENO MESO PRVE KVALITETE 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 4 strani...89 postov...pa nobenega nagca... :xx!: juhej...nobenega poguma... ta tema je še aktualna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja ti si postnila eno svojo iz otroštva med fotke to pa mislim da je vse kar je nude sekcije.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja...mam jajca....čeprov mi ne pritičejo...ne estetsko...ne iz zdravstvenega vidika... Sej jo bom dol vzela... kva mi je blo to gor popat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 majica, a si je že skinla ? pa taka dobra fora je to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 majica, a si je že skinla ? pa taka dobra fora je to Ne...še vedno obstaja na fotkah... Res...ne hecam se....he he he....Gola Maja...kdo jo je že naslikal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Španski ponos- Francisco Goya. Menda je s to Golo Majo izzval pravi škandal - ker bi mu kot model služila njegova dobra prijateljica -neka grofica....pozabila ime Tjazy - tip odpre temo - gledam zdajle -uri primerno...kje so neki slike...samo razprave....slike pa...eh. Tole je to...slovenska realnost Ampak, tudi jaz nimam slikce...tako , da se ne bom nič ven vlekla Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Goya...ja... ...ne boš vlekla ven Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 gledam pa gledam pa nobene fotke gor...ajde folk navalite s temi nude fotkami že enkrat... :o|o: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Tjazy jo je v neki drugi temi obljubil Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ja pol je pa zahinavu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 zahinavu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Pujs Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 he he he... he he he... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Tjazy, me hocemo danes x!x x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 TVOJO NUDE FOTKO!!!!!!!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.