Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

Ja, ti pa res, Nino, bi bilo pa cist fajn mal mesa se gor dobit, na tistele koshchichke. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Santos si mi ti še najbol luškan hihi :D sam te skupinske... mi tko mal čudn dišijo :D hehe po figthu hihi :D vidim da te niso preveč tepli...

El Nino,

vse cool...sam ne ti meni luškan..., da nau gdo kej mislu... x:Dx :palec: (joke)

V bistvu, jaz jih zmeraj najmanj dobim...sem bolj spreten ! x:Dx :vragec: :palec:

Kolega na desni z obrnjeno glavo pa je imel razbito arkado (koleno v glavo) ! :shsh:

Ta na levi pa je dobil sam en korše...pač praskica...! x;)x :vragec:

Kar se pa tiče tvoje postavce...vse se da poštelat...sam volja je treba...drugo pride samo...! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:palec: xyesx in z najboljso postavcko.

Marsa,

komaj čakam poletje oz. pomlad...da naredimo kak mini party...place imam...sam čas rabim...ko se vrnem iz Tajske...bom probal mal poštelat zadevco...že, ko se nobeden ne zmiga...!! x:Dx

x:Ix x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

To bi bilo nekaj spešl za dve Tjazyjevi superpriljubljeni temi - Nude fotke in Varanje:

Seal virtualno vara svojo s kr eno lunatko Aiwo. x:o)x

Aiwa pa tudi vara svojga fanta z enim lunatikom Sealom. x:Dx

Hm. to bi bila prva skupinska nude slika dveh lunatikov. x^x

Dobr, bosta dala kdaj gor ali ne to fotko? x:Ix

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Tukaj še ena skupinska...taprvi z leve proti desni je imel roj.dan (Vodnar)...pol pa valda...Santos-u padla smeh ideja in vsi majice dol...pol pa so še hlače padle dol...sam ta ni za javnost ! x:Dx xg:Dx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ej aiwa, kaj če sta vi2 z sealom res skup?Kdap a to, pa kak to če sta se ki v Lj vidla ali sta tak po osebnih to zrihtala?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Jah mislm, valda da me zanima kako tipa osvojiti v manj kot 1 tednu x:Dx  :lol:

Dej aiwa, povej tvojo secret xokkx

hihihi ne sprašuj me... se je on mene osvojil... koj, prec.... takoj... :2src: xsrcx

pa nč nisva po os-is zrihtala... hehehe ne morš kr prek os-ov x:Dx x:Dx x:Dx veš da se morš videt...

spet se mi je na bolš poslabšal

Kaj a on je tebe vprašal? Dej kaj bi lahko bla tak fajn duša pa citirala njegov stavek pa kaj je zravn delu (sory če me preveč zanima ampak tak preveč sem)

no ok, sej če hočeš ti lahko kaj jaz o mojih povem kako so me spraševali, samo jaz sem jih vedno zavrnil x:Dx x:Dx x:Dx

Be good xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

to je tist k velik ve. x:Dx

nč ti ne povem... vse ti pa tud ni treba vedet... hehehe... sej nis moja najbolša frendica, da ti bom šla kle po forumu kaj jez vem kaj vse govort... hehehe... x:o)x :vragec: x^x

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...