Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Aja forum je problem. Ah saj pa lahko p.m. me Eee ql, zdaj pa lahko gremo na double date, ti edina tipica med tipi Sej itaq še si mi dolžna pivo Se mogoče vidima v počitnicah Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ker je pa tvoj fant? p.s. jz nimam počitnic... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Sej še ni moj fant, ampak jaz mam tolk vpliva da čutim da bo Pa kako nimaš počitnic?Moja sestra jih ima 4 mesece dolge Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ne men se zdi da je čist homo. Al pa tudi ne, nazadnje sma se vidla pred 1.5 leta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 no in kerga fanta boš prpelu na dabldejt? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ne, frenda ki ga pozna mi je povedala, da je vame, pa da bo pustu punco zame- baje da se je spreobrnu samo zame No sej je rekla da ga morm kmal poklicat. samo ob koncu šole, ker se mam preveč za učit. Pa dont wory ni drugačen, le malo je frzuro spremenu - ampak bom ga že prepričal naj si jo nazaj da, ker je meu ko Beckam Veš kok je cortkan. Hehehe, sam aiwa, je lepši ko seal, pa ma veliko veliko veliko večje mišice ko seal I win, I win Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 jz ne tekmujem v mojih očeh ne more bit lepši.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 sej jaz tud ne Mah tak malo te zezam.v mojih očeh ne more bit lepši....Saj ga še nisi vidla, drgač pa ,aš ti ziher svoj okus glede na to da ti je všeč seal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Santos kul fotka kje pravš,da nastopate "striptiz" p.s. emmmm kaj dogaja tukaj?? jaz in aiwa?? hmmmm ja najbolši par! kej novga?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 v kaksne cudne vode, behe, kaj dogaja zdaj tole? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>v kaksne cudne vode, behe, kaj dogaja zdaj tole? ja Marsa mal red nared Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> vi sam dajejte fotke gor pa ni problema to pa rajš na chatu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz in aiwa?? hmmmm ja najbolši par! kej novga?? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 hmmm a neb ti mogla bit že v postli?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 evo evo... sej šibam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 te že gledam kako spančkaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos kul fotka kje pravš,da nastopate "striptiz" p.s. emmmm kaj dogaja tukaj?? jaz in aiwa?? hmmmm ja najbolši par! kej novga?? ...ne vemo še...Shipendalles so nam z****l nastop...prehuda konkurenca ! Bemti, tem američanom... p.s.Ka maš fletne nogavičke...prav sexy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ah je*** te amerikance itak non stop nastopajo samo na štajerskem v glavnem na gorenjskem še nimate konkurence hahaha štumfi sexy praviš aaa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah je*** te amerikance itak non stop nastopajo samo na štajerskem v glavnem na gorenjskem še nimate konkurence hahaha štumfi sexy praviš aaa ...se strinjam, saj poznam Gorenjce...pa sem tud vojsko služil, leta 1998/99 Sam čez Dolenjcev jih ni, sorry ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ajjt nej ti bo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Mystica,...sva si skakala...??? Ti men skakala v lase...! Kiss Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 sej niso beli nooo so plave barve Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.