santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kadu? Eni bedni tipi, ki mi glavo mesajo pravi k...i. Devička moja...pa svet je tako velik in tolko pozitivnih tipov...ti pa melješ za enimi, ki niso vredni k.... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Ja, sej glava tud to govori...Sam srcek pa po svoje dela... Dej vrz se mal svojih fotk gor... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sej glava tud to govori...Sam srcek pa po svoje dela... Dej vrz se mal svojih fotk gor... Bo treba tisti srček mal poštelat... Tukaj imaš mojih fotk...da te glava...! http://obala.net/index.php?show=albumi&act...ser&user=santos Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Uhuhuh, ti si pa mocaaan Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 MA ne...to se ti sam zdi...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Ja, verjetno te polozm v lomljenju rok... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, verjetno te polozm v lomljenju rok... Po mojem bi me prej položila v polaganju teles...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Hehe zllllooooBček tale Santos Uh sj res nujno morm pokomentirat joškico ...ker tale wiba, Kati...joškica...ej full dobra slikca Sem skoraj navdih dobila, bi jo kr mal "obdelala" še - sam da se ne bomo narobe razumel >> računalniško Seal tvoja prsa smo naštudirali v nulko zdaj, daj obrni se mal pa pokaži še ritko, pa ne pozabi jo razgalit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Devica, pa kaj se ti bojiš komentarjev. Taki pa tudi niso da bi te žalili joj kak maš grdo frizuro pa kak se oblačiš. Mislim da rajši zase obrdžimo in si mislimo svoje No samo problem je da ste do sedaj meli vsi fajn frizure in ste se fajn oblačli Ti kar dej, mene zelo zanima kakšna si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Sem ze dala pa tud snela... Mam zdej nov telefoncek z foticem, pa ko nabavm kabl za bluetooth bomo zrihtal Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Milf: "Skrbi me, pa firbec hkrati matra, če sem ta oseba jaz , ker te sploh ne poznam " ma ne, niti najmanj ni letelo nate,sm ti povedal da cenim odkrito mnenje in itak te ne poznam... za tisto osebo,katero sm mislil, verjetno ona to sama dobro ve p.s. imejte se radi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 less talk more pictures... :Djipijej hm hm a čem js začet... uhjej... kaj pa naj še pokažem... hm :blush: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam zdej nov telefoncek z foticem, pa ko nabavm kabl za bluetooth bomo zrihtal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ja...kabl za bluetooth x:DxNo sej veste tisti, ki to mate, kaj sm misla... Dejmo Ninc!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Kdaj si to mela gor, in kdaj si jo snela? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ze dolg nazaj...se se nismo poznal. Sm dala link z enga festivala Sam ni bla nude... Snela po enmu tednu. Kdor je vidu je vidu Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja...kabl za bluetooth x:DxNo sej veste tisti, ki to mate, kaj sm misla... Dejmo Ninc!! Devička tele kablčki v trgovini so debilno predragi da bi jih človek kupval samo zaradi slikc, ki jih hočeš iz telefončka prenest (tolk kvalitetne niso) tako da če boš kupovala poglej prej na bolha.com (drugače se temu reče kabel za prenos podatkov) ali pa si še lažje - naštimaj email na telefončku (če imaš kakega Siemensa ti mogoče lahko jst pomagam če ne boš vedela kako oz. kje nastavitve vpisat).Potem pa izbereš slikco ali pa več njih pa samo daš "send - via email" in pošlješ lahko na katerikoli email naslov Aja prej si boš pa morala (če si Mobitelova naročnica) naresti na pinkponk.com svoj email naslov, torej tvojatelšt@pinkponk.com Heh potem pa lahko začneš na veliko postat slikice tukaj, kooomi čakam da še tebe vidim Nino: Daj DSC00708 in DSC00683 da še ti svoje lepe zobke pokažeš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 sam tlele so nude fotke kaj bom zobke kazal... bi rajš kaj druzga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Hvala, bejbi Res si srce, s telimi nasveti, ker je zadeva se zlo frisna, jz pa totaln bucman. V glavnem mam motorolo in sem ze probala mailat, sam se mi zaplete, ko morm vpisat ime streznika ( email.si )... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ojej, zamešala sem temi Nino :xx!: Ja vidim da so nude....o tok bolše Devica...hmm, jst sem probavala že email.si dat pa ne gre - sem potem videla da imam kot Mobitelov naročnik notri vpisano že "Planet" kot Provider (tam v nastavitvah) potem sem šla pa WAPPAT malo s telefončkom pa vidla da si lahko tut email naštimam in sem se odpravila na portal od Planeta pa tam nekje prebrala da si moraš naresti na pinkponk.com email in potem nastavitve vpisat pa lahko pošiljaš.PLANETPINKPONK Malček si preberi, upam da boš kaj uporabnega našla!Kolegica je imela tut kr neki problemčkov samo ona ima SiMobil ITAK Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, bejbi Res si srce, s telimi nasveti, ker je zadeva se zlo frisna, jz pa totaln bucman. V glavnem mam motorolo in sem ze probala mailat, sam se mi zaplete, ko morm vpisat ime streznika ( email.si )... za pošiljanje SMTP je strežnik mail.email.siza prejemanje pa je pop.email.si samo je pa še ena caka, da je traba označit My server requires authentication, te možnosi pa motorola nima, lahko pa probaš nastavitve od svojga ISP-ja :> pa bi moralo delat :> aha vidim da me je petrca že prehitela :P Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ok, zdej me par dni ne bo v tej temi... V bistvu, zdej me par dni ne bo na forumu spljoh, kr se bom ukvarjala s svojo malo domaco aparaturco Bom jz nastudirala vajine instrukcije, mal okol se vprasala, pol pa ko bo padla fotka, bote pa itak vidl Sicer pa: fuul hvala, lubeka Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Kein problem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Hitr pogruntej, bi zelo rad videl tvojo fotko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 hmmmm nekateri fantje pa ste zelo pogumni "čez kabel" kaj pa "in realty"?? Santos - zanimiv dečko Seal - ravno prav kosmat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.