janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Sej ne da te neb vidla že v živo.....ej sam tole pa si res zakuril.....priznaj da je izziv....Še mene zanima če bo kej...... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Haloooo, Tjazy.......čakamo....dej no.......Zaspal? Marsa....sej ne da je ekshibicionist, sam tablete so mal popustile ......verjetno kakšen škorpijon v ne vem kateri hiši... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Uuuuuuu Cist bomo razocarane, ce ne bo dal. Glede na njegove izjave Tjazy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ja zdej pa dej.....če ne bom kr jest eno poslala me fullllll zanima odziv Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ja ja pošl ja...boš mela to čast da boš taprva... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ......verjetno kakšen škorpijon v ne vem kateri hiši... hehe, ce je pa kaksen skorpijon kje in se v tapravi hisi, pa sploh ni sans, da bi si drznil ne dati - ze nalasc, 5 karti! *Iz Ko to tamo pjeva: Pusti ga, kad nema para, vidis, da je sirotinja... In oni besno - ko ti je bre sirotinja! Daj - 5 karti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Ti Jana.. bos ze vidla hudica... drugace pa ne padam na taksne pravokacije.. Ker to je zdej cist uno.. zajebancija.. To bi bilo kao neki wauu.. Bi clovek pricakoval, da se ne bo noben spotaknil v to malenkost.. OK.. pa bom no.. Samo nimam tega tuki.. bo treba malo pocakat.. Pa se koga bom gor postnil, ce se ne bo na hitro premislil glede tablet.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ja zdej pa dej.....če ne bom kr jest eno poslala Upam, da svojo, ne Tjazyevo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ja ja pošl ja...boš mela to čast da boš taprva... Khm...khm....Tashyka si mal napak razumela....ne svoje, ampak njegove....hihihihi... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Nestrpno cakamo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Khm...khm....Tashyka si mal napak razumela....ne svoje, ampak njegove....hihihihi... Sm točn vedu......to je krivica, zares, ja...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ja ja pošl ja...boš mela to čast da boš taprva... Khm...khm....Tashyka si mal napak razumela....ne svoje, ampak njegove....hihihihi... he he he...aja...a jih maš... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ti Jana.. bos ze vidla hudica... drugace pa ne padam na taksne pravokacije.. Ker to je zdej cist uno.. zajebancija.. To bi bilo kao neki wauu.. Bi clovek pricakoval, da se ne bo noben spotaknil v to malenkost.. OK.. pa bom no.. Samo nimam tega tuki.. bo treba malo pocakat.. Pa se koga bom gor postnil, ce se ne bo na hitro premislil glede tablet.. Ja tableti so že zgulena fora......Dej no Tjazy....polepšaj mi dan....pliszzzzz?Ha? Bi jest pol mal razpečevala tvoje fotke naokrog...sej veš da sm iz tega foha! Boš na kako naslovnico prišel....Ajde dej....pa glavo odrež...sej zdej ni pomembna...sam telo....Mene pa si lahko drzneš objavit sam če boš zraven ti . Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ja ja pošl ja...boš mela to čast da boš taprva... Khm...khm....Tashyka si mal napak razumela....ne svoje, ampak njegove....hihihihi... he he he...aja...a jih maš... Kolkr češ! Lohk jih pa tud priskrbim...sam pol bom vidla hudiča Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ja ja pošl ja...boš mela to čast da boš taprva... Khm...khm....Tashyka si mal napak razumela....ne svoje, ampak njegove....hihihihi... he he he...aja...a jih maš... Kolkr češ! Lohk jih pa tud priskrbim...sam pol bom vidla hudiča he he he...ti jih kar vseeno priskrb... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Bemu....ode moje pravo glasanja na tej temi v maloro..... :xx!: ...al pa na Kubo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 he he he...ti jih kar vseeno priskrb...Madonca...klele je pa biznis vohat...se mi zdi da bi lohk kakšenga zelenca zaslužila....kaj praviš Tjazy?Se mi zdi da so tud plačat pripravljeni za fotke ....Kaj ko bi kar striptease uprizoril...Ha?Kaj pa misliš o tem? Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kaj ko bi kar striptease uprizoril...Ha?ja ja...to...ha ha ha... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Bemu....ode moje pravo glasanja na tej temi v maloro..... :xx!: ...al pa na Kubo. Oj Micko! Kuba ja.....kdaj odrinemo? ....da vem kopalke spakirat...kr tam ne vem če bi se upala gola kopat med tistimi divjimi, temperamentnimi mačoti....Bi mi preveč hotel joške masirat, pol pa bi bil partner prikrajšan za ta užitek...sej veš...vsaj 1000 krat vsak dan vsako treba zmasirat...Hoo ho ho ho...hihihihihi Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 OK.. Zmenjeni... Zdej pa bomo prodali mojo fotko.. Koliksna je ponudba? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Striptis bo pa jana zaplesala na mojem rojstnem dnevu.. Komi cakam.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Oj Micko! Kuba ja.....kdaj odrinemo? ....da vem kopalke spakirat...kr tam ne vem če bi se upala gola kopat med tistimi divjimi, temperamentnimi mačoti....Bi mi preveč hotel joške masirat, pol pa bi bil partner prikrajšan za ta užitek...sej veš...vsaj 1000 krat vsak dan vsako treba zmasirat...Hoo ho ho ho...hihihihihi Končno me opazila .......bemu, totadva me opazita samo v zvezi s Kubo :xx!: ....1000x vsako.......hm, bi lohk Tjazya mal "razbremenil".......pa bi jaz eno 1000x on pa drugo Že bežim, k jih bom spet fasal.....zviiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz ..... .............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Striptis bo pa jana zaplesala na mojem rojstnem dnevu.. Komi cakam..Hm....boš mickenega tud povabu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Striptis bo pa jana zaplesala na mojem rojstnem dnevu.. Komi cakam..Mick se bo 100% povabu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.