santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Diana,zato pa obstajajo saloni, kjer se da tud depilirat...saj jaz večkrat tam zahajam... Vsake tolko si zdepiliram petorales, kljub temu, da nisem ne vem kolko poraščen pa tud noge, ko imam kak fight, pač šport ! Jaz se ne bi nikoli bril...saj to zna bit mal tečno ! :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Huh, santos. Bravo za takšno mišljenje. <{POST_SNAPBACK}>Santos drugače pa kul slikice <{POST_SNAPBACK}>santos to si tko lepo povedal! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Diana, kaj je tisti tvoj link? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 zakaj pa se za fight briješ?? a ni to samo za plavalce,da imajo manj upora?? hmmm anyway, jaz nisem nevem kako kosmat,tko k vsi tle neki pretiravajo,če bi me kdo videl v živo pol pa naj pove slikce so pač slikce-pride bolj do izraza mogoče...drugač pa sm "južnak" in pač imam italjanski ljubavni tepih hahah..anyway sploh nima veze,mi je vseeno kako se komu zdi...da bi se depiliral?? ma ni šans sm se parkrat,ko sm mel pač nek casting in sm moral bit podepiliran v nulo,zato,da se lepše vidi oblike telesa oz. mišic...drugač pa da bi se vsak dan oz. kr tko mal,to pa ne..nism tok poraščen... to je to,še z moje strani Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa se za fight briješ?? a ni to samo za plavalce,da imajo manj upora?? hmmm anyway, jaz nisem nevem kako kosmat,tko k vsi tle neki pretiravajo,če bi me kdo videl v živo pol pa naj pove slikce so pač slikce-pride bolj do izraza mogoče...drugač pa sm "južnak" in pač imam italjanski ljubavni tepih hahah..anyway sploh nima veze,mi je vseeno kako se komu zdi...da bi se depiliral?? ma ni šans sm se parkrat,ko sm mel pač nek casting in sm moral bit podepiliran v nulo,zato,da se lepše vidi oblike telesa oz. mišic...drugač pa da bi se vsak dan oz. kr tko mal,to pa ne..nism tok poraščen... to je to,še z moje strani V bistvu za fight se depiliram, tako da se mal punce slinijo...! Pač, ko se masiraš...s kocinami je mal tečno se masirat...pa pred fightom uporabljamo eno olje, ki je na bazi Tigrove masti..sam, da je v tekočini...in pred borbo se moremo obvezno s tem oljem zmasirat...in to tako peče, da si predstavljat ne morte...sam jaz sem se že navadil, tako da nimam več teh težav ! Jasno...!? p.s.se ne brijem obratno, depiliram !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 aha...jasno zanimivo,tega res nisem vedel, sm mislil da se samo plavalci Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Seal, pa sej nisi tolk kosmat, pač nekaj za glodanje, sej ne zameriš Dokler se tak malo v šali "špikamo" je prav dobrodošlo se mi zdi. No, jaz pa sm po prsih, ko baby ritka in sodeč po komentarjih nekaterih žensk tukaj, bi moral brž v Italijo po kak m2 tepiha. Santos, pa se ne mažete zato (če se pobriješ ali depiliraš je še bolj spolzko), da nasprotnikov udarec (no vsaj pri boksarjih sem videl, da se mažejo po obrazu) bolj spolzi, kajti, če bi nekoga s tistim šusom, po suhi koži, bu mu najbrž še poleg zob tud kak cm kože zrvaven odtrgal??? Ne vem, se motim? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ja al pa kšn šus bi ti skor ves ljubavni tepih odnesu.. kako bi pa pol zgledallo ena taka črta čez prsa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ninjo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 čne pa taka žila kt je santos... mrbit pa je fajn bit brez dlak, da se bolj hitro hladiš... ko ti je ornk vroče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Meni so pa moške noge, ki so kosmate ful sexy, ljubavni tepih mi pa nekao ne deluje tako privlačno. Se mi pa zdi, da so mi moške noge fetiš Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Jaz mam tud fetiš na noge, sam na ženske in pobrite seveda Stopala uf, nebi raje o tem. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 OK.. zdaj pa cakamo junakinjo ali junaka, ki bo objavil cist golo fotko.. brez taksnih dodatkov, da potem izgleda bolj seksi.. ker se ob delno zakritem buri domisljija.. Ni fora v tem, da je fotka seksi.. ampak fotka cloveka pac.. preprosto ena cist navadna fotka.. brez polemike. PS.. Pa ne pozabit na fotko.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 pa začni ti, ko si že pobudo dal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ja Tjazy, kaj čakaš??? Sicer mene nebi zanimalo, kaj maš za pokazat, sam to zna sprožit hud plaz, da še punce grejo full monty. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, pa sej nisi tolk kosmat, pač nekaj za glodanje, sej ne zameriš Dokler se tak malo v šali "špikamo" je prav dobrodošlo se mi zdi. No, jaz pa sm po prsih, ko baby ritka in sodeč po komentarjih nekaterih žensk tukaj, bi moral brž v Italijo po kak m2 tepiha. Santos, pa se ne mažete zato (če se pobriješ ali depiliraš je še bolj spolzko), da nasprotnikov udarec (no vsaj pri boksarjih sem videl, da se mažejo po obrazu) bolj spolzi, kajti, če bi nekoga s tistim šusom, po suhi koži, bu mu najbrž še poleg zob tud kak cm kože zrvaven odtrgal??? Ne vem, se motim? Milf,mislim, če bi se namazal s tajskim oljem ( tigrova mast ) po obrazu...ne bi ti blo kaj preveč prijetno ! Tisto kar si mažemo po obrazu je vazelin...to pa drži, ko dobiš šus, da ti mal zdrsne rokavica mimo, da ne bi prišlo do večjih poškodb ! Sam moreš vedet, da pri Muay Thai-u padajo tud komolci in kolena, tako da tisti vaziln ti ne pomaga kaj dosti...! Tajsko olje pa uporabljamo iz preprostega razloga, s tem pospešuješ višjo temperaturo telesa in pri tem pridejo manjše poškodbe, kot so udarci po nogah telesu itn. !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 kokr jz vem je tjazi že dal svojo čist nude gor Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kokr jz vem je tjazi že dal svojo čist nude gor Saj tud jaz sem jo dal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kokr jz vem je tjazi že dal svojo čist nude gor Jap.. zdaj pa ti aiwa.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj tud jaz sem jo dal ! mhm ritkooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Hehe seal, zelo močno dvomim da bom jaz kosmat. Čist komot pozna nekoga ki je po nogah ko medved pa sploh ni nič kosmat po prsih Drugače pa če bom kosmat se je tako težko zdepilirat. Meni pač ni všeč, ok za druge pa ne vem. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Še mal mene pa mojega ljubavnega tepiha ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 ma daj fuj. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 ahja k sreči je moj ljubavni parket... daleč proč od potrebe po depiliranju hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 ok evo nino pa ma parket, bravo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.