Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prid, ti bom pokazu u živo! Pa sm med unimi k se upajo pokazat, ne med unimi k se ne upajo! Hehehehehe,veš kaj pravjo,vsaka pade, ko porine, sin slovenske domovine! Pr men to kr drži(tisto k hočm seve) haha, veš kaj tud pravijo pes, ki laja, ne grize! :xx!: sicer so mi pa bolj všeč "sinovi" južne strani neba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 sem ravno hotla prej pripomnit, da.. pih, kaj pa ce mamo rajs juznjake recimo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole pa moj raj! Ok, sam te majo pa vse res hud geštel! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 jaz sm mešanca, to kaj pali? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 to je glih idealno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ja,ja .....jaz mam tudi raje kake bolj juzhno zachinjene al pa kake druge meshance.......she nkol mela chistokrvnega slovenchka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 jaz pa... so fajn. sam - se ti ponavadi niso cist cistokrvni. so ze kaki ita predniki zadaj al kaj tacga (tako kot pri meni, se to kar je slovenskega, je delno italijanskega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jz mela pa čistokrvne slovenčke, ki so se pojužnjili..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sm mešanca, to kaj pali? mešančki so/ste najboljši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz mela pa čistokrvne slovenčke, ki so se pojužnjili..... a to so tisti slovenčki, ki se imajo za južnake oz. čefurje?? ojoj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ja, ojoj.... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ma dejte no, čim veš dotk pa čim manj klepeta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 še mal bolj erotična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Res, super fotka, neum komentiral nič, sam gledal bom Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 joj, electra, kwa si dobra bejba, 'greha vredna' pa to. Hudooo!!! :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 hvala,hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 electra super si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ja no kaj, Elektra, ce je pa totalno res...pismu.. lepega cloveka je vedno veselje pogledat... ne glede na spol, sklon stevilo. Pa tko.... pa ze da clovek da tako fotko gor... ne kaze nujno sam na... sproscenost, odprtost, kaj jaz vem, jajca... ali pa tud... samovsecnost, whatever... kazhe tud na toplino in zaupanje, nekaksno...nenazadnje ker je to tu... ne na recimo xxx sajtih... ... pa tudi meni spegu kazhe vse tole... ugotavljam, zadovoljno, da nimam a ma nic zavisti, in to me nadsve veseli. .. tolk mi je pac lepo pogledat nekaj lepega... se ne primerjam, nimam problemov s tem, skratka...in zato sem vedno iskreno vesela lepih oseb. Shus si, skratka!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja no kaj, Elektra, ce je pa totalno res...pismu.. lepega cloveka je vedno veselje pogledat... ne glede na spol, sklon stevilo. Pa tko.... pa ze da clovek da tako fotko gor... ne kaze nujno sam na... sproscenost, odprtost, kaj jaz vem, jajca... ali pa tud... samovsecnost, whatever... kazhe tud na toplino in zaupanje, nekaksno...nenazadnje ker je to tu... ne na recimo xxx sajtih... ... pa tudi meni spegu kazhe vse tole... ugotavljam, zadovoljno, da nimam a ma nic zavisti, in to me nadsve veseli. .. tolk mi je pac lepo pogledat nekaj lepega... se ne primerjam, nimam problemov s tem, skratka...in zato sem vedno iskreno vesela lepih oseb. Shus si, skratka!!!! lepo povedano xokx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Electra! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala,hvala To ni več samo "Electra", to je zdaj že visoka napetost. Nosiš slučajno napis POZOR, SMRTNO NEVARNO! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 elektra, vsakič ko vidim tvojo fotko v avatarju (podobna meni) no zdej, ko vidim več... pa bi blo boljš, da bi bla tih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj, electra, kwa si dobra bejba, 'greha vredna' pa to. Hudooo!!! :palec: O, jaz grešnik, kadar gledam kako lepo slikco... Več je vreden grešnik, ki se hoče spokoriti, kakor deset svetnikov, ki niso nikoli zašli v skušnjavo. (Ruski) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Electra.... uhja hihi mmmmmmmmm uhjeja še ena greha vredna lunatka vidim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.