Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Prid, ti bom pokazu u živo! x;)x  x:px Pa sm med unimi k se upajo pokazat, ne med unimi k se ne upajo! x;)x

Hehehehehe,veš kaj pravjo,vsaka pade, ko porine, sin slovenske domovine! x:px  x:Dx  :vragec:  Pr men to kr drži(tisto k hočm seve) x;)x

haha, veš kaj tud pravijo x:Dx pes, ki laja, ne grize! :xx!: x:Dx

sicer so mi pa bolj všeč "sinovi" južne strani neba x:Dx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

sem ravno hotla prej pripomnit, da.. pih, kaj pa ce mamo rajs juznjake recimo? ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja,ja .....jaz mam tudi raje kake bolj juzhno zachinjene al pa kake druge meshance.......she nkol mela chistokrvnega slovenchka xnckrivx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

jaz pa... so fajn. xDDx

sam - se ti ponavadi niso cist cistokrvni. xDDx

so ze kaki ita predniki zadaj al kaj tacga (tako kot pri meni, se to kar je slovenskega, je delno italijanskega).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj, electra, kwa si dobra bejba, 'greha vredna' pa to. :palec:

Hudooo!!! :palec: :palec: x^x :2src:

Picasso

ja no kaj, Elektra, ce je pa totalno res...

pismu.. lepega cloveka je vedno veselje pogledat... ne glede na spol, sklon stevilo. :)

Pa tko.... pa ze da clovek da tako fotko gor... ne kaze nujno sam na... sproscenost, odprtost, kaj jaz vem, jajca... ali pa tud... samovsecnost, whatever... kazhe tud na toplino in zaupanje, nekaksno...

nenazadnje ker je to tu... ne na recimo xxx sajtih...

... pa tudi meni spegu kazhe vse tole... ugotavljam, zadovoljno, da nimam a ma nic zavisti, in to me nadsve veseli. x8Dx

.. tolk mi je pac lepo pogledat nekaj lepega... se ne primerjam, nimam problemov s tem, skratka...

in zato sem vedno iskreno vesela lepih oseb. :palec:

Shus si, skratka!!!! x8Dx :palec: x^x :2src: xokx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja no kaj, Elektra, ce je pa totalno res...

pismu.. lepega cloveka je vedno veselje pogledat... ne glede na spol, sklon stevilo. :)

Pa tko.... pa ze da clovek da tako fotko gor... ne kaze nujno sam na... sproscenost, odprtost, kaj jaz vem, jajca... ali pa tud... samovsecnost, whatever... kazhe tud na toplino in zaupanje, nekaksno...

nenazadnje ker je to tu... ne na recimo xxx sajtih...

... pa tudi meni spegu kazhe vse tole... ugotavljam, zadovoljno, da nimam a ma nic zavisti, in to me nadsve veseli. x8Dx

.. tolk mi je pac lepo pogledat nekaj lepega... se ne primerjam, nimam problemov s tem, skratka...

in zato sem vedno iskreno vesela lepih oseb. :palec:

Shus si, skratka!!!!  x8Dx  :palec:  x^x  :2src:  xokx

lepo povedano xokx xokx xokkx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>joj, electra, kwa si dobra bejba, 'greha vredna' pa to. :palec:

Hudooo!!! :palec: :palec: x^x :2src:

O, jaz grešnik, kadar gledam kako lepo slikco...

Več je vreden grešnik, ki se hoče spokoriti, kakor deset svetnikov, ki niso nikoli zašli v skušnjavo. (Ruski)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...