Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Electra.... uhja hihi mmmmmmmmm uhjeja še ena greha vredna lunatka vidim... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ja .....jaz mam tudi raje kake bolj juzhno zachinjene al pa kake druge meshance.......she nkol mela chistokrvnega slovenchka Ita-Slo varianta bi šla skoz? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ja, sam morš bit z južne Italije. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>še mal bolj erotična Hehehehe,a maš kero k ni? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,a maš kero k ni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 bast, zdej mors pa gor ruknit, kwa pa cvekas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 še ena starejša slikca(še brez tatooja) z bulgarske plaže (ko se že ravno bliža poletje in plaža ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>še ena starejša slikca(še brez tatooja) z bulgarske plaže (ko se že ravno bliža poletje in plaža ) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>še ena starejša slikca(še brez tatooja) z bulgarske plaže (ko se že ravno bliža poletje in plaža ) Bugari, lucky bastards Fajn zgleda tvoj zadnji odbijač, bi se kr prslonu malo najnj, pa klinc gleda 50% popust. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Meni paše dove Electra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> .... by the way- kdo ve, če je baby olje dobro za telo ali je boljše mleko ali kakšna krema, npr. Dove? Če resno misliš, ti odgovarjam... pozimi meni bolj ustreza Johnsons baby olje, ko je koža bolj izsušena, itd. Poleti imam pa vedno Dove mleko za telo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Electra fantastično ozadje Ful seksi koment.....fantastično ozadje Fajn, k znamo isto tak različno videt .....jaz vidim eno zlo fajno, seksi ritko Da ni kaj narobe z mano? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mick- ozadje, zadnja plat- zadek Ja, saj vem, mal te zezam......k to se mi zdi kot da bi npr. kak avto komentirala.....al kaj podobnega....ozadje. Ti maš še zdej ful body, tak da ne vem kaj še bi mogla poboljšat........tak da....ti kar s fotko gor. Popolne pa nkol niso tolk fascinantne, se mi zdi.....preveč umetno, mal kičasto delujejo. No, vsaj men. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 contesa Electra totally sexy (tally weil) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 heeej, vse hujs, Electra!!! Se kaksno od spredaj mors dat zdaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 jaz tud, jaz mam vse zive. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Joj nism imela namena komentirat ampak uff matr hudo hudo bejbi >> Electra!!! Greha vredno indeed Hja za zadaj pa še da ne pozabim contese - Conti ti si pa sploh 1A, z ali brez če smem, od lunatk ki sem jih vidla ena izmed bolj luštnih in simpatičnih pa še sinčka sem zadnjič ujela nekje je tut tak lušten na videz nežen fantič, zgleda kar nate O ja pa o mleku - Dove izdelki so zakon!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 men je tud kar kul dove, sam ima premocen vonj za moj... 'okus'. mal pre-chuten...mi je bolj vsec bolj nezen vonj, sploh pa mleka, ne sme slednje 'ven tolct'. :||in zato najrajs otroske, v glavnem al kaksno aloo al kaj tacga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 meni je super dove, za vse ga nucam za tuš za kopel... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hmm ne vem meni morm rečt da Dove ustreza ravno zato ker je v primerjavi z drugimi mili in šamponi zelo neutralen...mogoče res so otroške zadevice še manj ampak tako malo imam rada da diši lepo na koži samo ne preveč pa sem kar našla tapravo znamko zase in še bele barve so njihovi izdelki, raje kaj takega dam na lase kot pa kake florescentno rdeče šampone ipd Hja od Dova pa drugače jst tut velik nucam, dnevno in nočno kremo za roke, kremo za telo, mleko za telo in šampon Pa všeč mi je če nos prisloniš gor ko tko diši, jst se kr ne morm navohat...sama sebe potem Pa imam neko olje za telo zdej ki je tut zlo fino, sem opazila pozitivno razliko odkar se z njim mažem za razliko od mleka no je dosti bolj mehka koža pa velik manj problematična, pa na vsake tolko časa recimo se namažem z domačim šentjanževim oljem ampak samo po res "problematičnih" predelih ker ga ravno babica dela pa ga ne dela v izobilju in ga raj šparamo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To uporabljam- Johnsons. Je bolj vlažilno, sploh ni preveč mastno.No, pol veš, da ga moraš nansti, ko je koža še vlažna (ne se čist obrisat z brisačo, naj bodo na koži še kapljice vode...) in pol se namažeš s tem oljem ter naj se na koži lepo posuši. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 a ne de diši mmmm Sej mi itaq mamo vse od dove, ma žajfe, mila, pa ono kaj je za kopel. Joj enkrat sem se s tem spravil tuširat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Uh ej Behy a ti tut to počneš!? Mislim sam sebe potem vohaš hihi jst ko enkrat nos not porinem kr vn ne morem več zlest...matr addictive ja addictive but hell baby I like it Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ne to samo občasno nardim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.