Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>še ena starejša slikca(še brez tatooja) z bulgarske plaže (ko se že ravno bliža poletje in plaža  x:px x:Dx ) x:Ix

Bugari, lucky bastards x:Dx x:Dx

Fajn zgleda tvoj zadnji odbijač, bi se kr prslonu malo najnj, pa klinc gleda 50% popust. x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ....

by the way- kdo ve, če je baby olje dobro za telo ali je boljše mleko ali kakšna krema, npr. Dove? x:)x

:eek:

Če resno misliš, ti odgovarjam... pozimi meni bolj ustreza Johnsons baby olje, ko je koža bolj izsušena, itd. Poleti imam pa vedno Dove mleko za telo. x8Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>

Mick- ozadje, zadnja plat- zadek x:Dx  xrolleyesx

Ja, saj vem, mal te zezam......k to se mi zdi kot da bi npr. kak avto komentirala.....al kaj podobnega....ozadje. x:o)x

Ti maš še zdej ful body, tak da ne vem kaj še bi mogla poboljšat........tak da....ti kar s fotko gor. x;)x :palec: Popolne pa nkol niso tolk fascinantne, se mi zdi.....preveč umetno, mal kičasto delujejo. No, vsaj men. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Joj nism imela namena komentirat ampak uff matr hudo hudo bejbi >> Electra!!! Greha vredno indeed :palec:

Hja za zadaj pa še da ne pozabim contese - Conti ti si pa sploh 1A, z ali brez če smem, od lunatk ki sem jih vidla ena izmed bolj luštnih in simpatičnih x:Dx pa še sinčka sem zadnjič ujela nekje je tut tak lušten na videz nežen fantič, zgleda kar nate :palec:

O ja pa o mleku - Dove izdelki so zakon!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

men je tud kar kul dove, sam ima premocen vonj za moj... 'okus'. xDDx x:o)x

mal pre-chuten...

mi je bolj vsec bolj nezen vonj, sploh pa mleka, ne sme slednje 'ven tolct'. :||

in zato najrajs otroske, v glavnem al kaksno aloo al kaj tacga.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmm ne vem meni morm rečt da Dove ustreza ravno zato ker je v primerjavi z drugimi mili in šamponi zelo neutralen...mogoče res so otroške zadevice še manj ampak tako malo imam rada da diši lepo na koži samo ne preveč pa sem kar našla tapravo znamko zase in še bele barve so njihovi izdelki, raje kaj takega dam na lase kot pa kake florescentno rdeče šampone ipd x^x

Hja od Dova pa drugače jst tut velik nucam, dnevno in nočno kremo za roke, kremo za telo, mleko za telo in šampon :palec:

Pa všeč mi je če nos prisloniš gor ko tko diši, jst se kr ne morm navohat...sama sebe potem x:Dx x:px

Pa imam neko olje za telo zdej ki je tut zlo fino, sem opazila pozitivno razliko odkar se z njim mažem za razliko od mleka no je dosti bolj mehka koža pa velik manj problematična, pa na vsake tolko časa recimo se namažem z domačim šentjanževim oljem ampak samo po res "problematičnih" predelih ker ga ravno babica dela pa ga ne dela v izobilju in ga raj šparamo x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>To uporabljam- Johnsons.  :palec: Je bolj vlažilno, sploh ni preveč mastno.

No, pol veš, da ga moraš nansti, ko je koža še vlažna (ne se čist obrisat z brisačo, naj bodo na koži še kapljice vode...) in pol se namažeš s tem oljem ter naj se na koži lepo posuši.

Scio mi nihil scire

a ne de diši x:px mmmm x:o)x

Sej mi itaq mamo vse od dove, ma žajfe, mila, pa ono kaj je za kopel. Joj enkrat sem se s tem spravil tuširat :sori: :o|o: x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Uh ej Behy a ti tut to počneš!? Mislim sam sebe potem vohaš hihi x:Dx jst ko enkrat nos not porinem kr vn ne morem več zlest...matr addictive ja addictive but hell baby I like it x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...