seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pa dam še eno fotko v bikiniju od spredaj(fotka je stara 2 leti,pa še vsa smešna sm v glavo ) sexy bikini na še bolj sexy teleščku Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole sm meu, pa neki cajta na ikonci,pa eni jo poznate! ja triple kera je.... hja anyway fulj je dobra Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pa dam še eno fotko v bikiniju od spredaj(fotka je stara 2 leti,pa še vsa smešna sm v glavo ) Elektrika, mislim ej, zgledaš res super, sam si pa tud na vsaki sliki čist drugačna, tako v obraz kot tudi v geštel. Po tistih prejšnjih si nism mislil, da je tvoje pročelje (še posebej v predelu med brado in popkom) tak hudo lepo zaobljeno. Ampak men se tudi zdi, da ti bolj pašejo temnejši lasje, vse ostalo pa je supergut. Kolk pa si visoka, če ni skrivnost (sam zaradi "Fg" sprašujem )? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 v profilu spa cist druga na fotki ampak, kako bi reku clovk: dobra volja je najbolja!! ---------no pa dam še eno fotko v bikiniju od spredaj(fotka je stara 2 leti,pa še vsa smešna sm v glavo ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 jah, a ni to zanimivo? eni so povsod cist isti, eni s(m)o pa povsod cist drugacni...Morda pa kar ene fotke enga desetga folka gor dajemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah, a ni to zanimivo? eni so povsod cist isti, eni s(m)o pa povsod cist drugacni...Morda pa kar ene fotke enga desetga folka gor dajemo. a ne de?Ti si čist na vsaki druga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 na eno zate behy (ceprav je ze bla), eno 'tvojih' let, priblizno, kako leto sem starejsa po mojem, koncni izlet, 7. ali 8. razred, iski vintgar, zoprno mi je, ker me slikajo, ker hodim iz vode in 'sem debela' (brez veze, cist suha in ok sem) da bos vidu, kaksna sem bila (tud) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ja in kwa zdej? ------jah, a ni to zanimivo? eni so povsod cist isti, eni s(m)o pa povsod cist drugacni...Morda pa kar ene fotke enga desetga folka gor dajemo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 tu sem 'glih se riba', Mysti. No drugac si nisem zlo podobna, obliko obraza sam, pa ta naklon, ko mi je nerodno, ko se dol nagnem, to imam pa res povsod isto tole pozo neko. Tu sem videt res zelo nezna. drugac sem bila tud se kar, sam tud kar zivc in vragec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 aja, nee, to je v nude fotkah al kwa!!!nezna 15 letna marsica. eh to mi pa ni svec... sem mislila da je v obicnih... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>na eno zate behy (ceprav je ze bla), eno 'tvojih' let, priblizno, kako leto sem starejsa po mojem, koncni izlet, 7. ali 8. razred, iski vintgar, zoprno mi je, ker me slikajo, ker hodim iz vode in 'sem debela' (brez veze, cist suha in ok sem) da bos vidu, kaksna sem bila (tud) ii mah sej si bla luštna full luštna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 hvala vsem za komentarje no pa naj še nekaj pojasnim, slikca na osebni ikoni in osebni slikci sta najnovejši, slikani okoli novega leta... vse ostale slikce ,ki sm jih lepila sm gor so stare od 2 do 5 let ,no pa naj še povem, da sm bila še 2 leti nazaj malo močnejša ,ker zdaj sm precej suha,kar preveč visoka pa sm 176 cm (sicer pa so me nekateri s foruma že videli v živo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Joj na ikonci zgledaš kr malo mljšo, bi ti dal enih 13 let Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> visoka pa sm 176 cm Lih prau! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lih prau! zakaj pa lih prau Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ja, glede na mojo višino (190) so punce tak med 173-180 lih prav, seveda pa to sploh ni pravilo, to je bolj zarad zunanje estetike, ker v horizontali se razlika v višini sploh ne občuti. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 a 190 mas Milf?a 176 mas Electra? Pih, sem mislila da si manjsa, po kaki fotki sodec.No vsekakor si lustna in fajn in celo huda, ne glede na obdobje - si pa tud men bolj vsec zdaj oz. s temnimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ja, sm med tavišjimi, ja. Pa kolko vidim, jih je kar nekaj precej visokih, če se ne motim. Contesa je visoka, Santos je visok, za Seala ne vem, sam se mi zdi, da bi lahko bil, ti Marsa se mi tud zdiš punca čez 170...Ja, radi se pa mamo i velki i mal nizji enako Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Nisem cez - sem 170, zdaj morda ze kak cm manj (res so me pa najvec namerili 171.5, sam 1x, morda je bilo kaj 'narobe'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Kaj sta zdaj fotkico nazaj vzeli Lepi sta bli gor Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 moja višina.. zjutraj 185-186 , zvečer 184-183 hudo niha,ane ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a se tolk namatraš, da te zvije? hahah, ja odvisno kaj počnem čez dan, če treniram s kakimi hudimi težami v zgornjem delu telesa,potem me itak mal skupi stisne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ja ja sej to pa globok spanec naredi, ponoči se vse zgliha... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 da mal osvežim fotke, še eno mojo "groteskno" nude slikca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.