Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>no pa dam še eno fotko v bikiniju od spredaj(fotka je stara 2 leti,pa še vsa smešna sm v glavo :inocent:  xrolleyesx )

Elektrika, mislim ej, zgledaš res super, sam si pa tud na vsaki sliki čist drugačna, tako v obraz kot tudi v geštel. Po tistih prejšnjih si nism mislil, da je tvoje pročelje (še posebej v predelu med brado in popkom) tak hudo lepo zaobljeno. Ampak men se tudi zdi, da ti bolj pašejo temnejši lasje, vse ostalo pa je supergut. :palec: Kolk pa si visoka, če ni skrivnost (sam zaradi "Fg" sprašujem x:Dx )?

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

jah, a ni to zanimivo? eni so povsod cist isti, eni s(m)o pa povsod cist drugacni...

Morda pa kar ene fotke enga desetga folka gor dajemo. x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jah, a ni to zanimivo? eni so povsod cist isti, eni s(m)o pa povsod cist drugacni...

Morda pa kar ene fotke enga desetga folka gor dajemo. x:px x:Dx

a ne de?Ti si čist na vsaki druga x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

na eno zate behy (ceprav je ze bla), eno 'tvojih' let, priblizno, kako leto sem starejsa po mojem, koncni izlet, 7. ali 8. razred, iski vintgar, zoprno mi je, ker me slikajo, ker hodim iz vode in 'sem debela' (brez veze, cist suha in ok sem) x;)x

da bos vidu, kaksna sem bila (tud) x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Ix tu sem 'glih se riba', Mysti. ;)

No drugac si nisem zlo podobna, obliko obraza sam, pa ta naklon, ko mi je nerodno, ko se dol nagnem, to imam pa res povsod isto tole pozo neko. :D

Tu sem videt res zelo nezna. drugac sem bila tud se kar, sam tud kar zivc in vragec... ;)

Picasso

aja, nee, to je v nude fotkah al kwa!!!

nezna 15 letna marsica. eh to mi pa ni svec... sem mislila da je v obicnih... :|||

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>na eno zate behy (ceprav je ze bla), eno 'tvojih' let, priblizno, kako leto sem starejsa po mojem, koncni izlet, 7. ali 8. razred, iski vintgar, zoprno mi je, ker me slikajo, ker hodim iz vode in 'sem debela' (brez veze, cist suha in ok sem) x;)x

da bos vidu, kaksna sem bila (tud) x:px

ii mah sej si bla luštna x:Dx x;)x

full luštna x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

hvala vsem za komentarje x:Ix no pa naj še nekaj pojasnim, slikca na osebni ikoni in osebni slikci sta najnovejši, slikani okoli novega leta... vse ostale slikce ,ki sm jih lepila sm gor so stare od 2 do 5 let x:Dx ,no pa naj še povem, da sm bila še 2 leti nazaj malo močnejša w:Iw ,ker zdaj sm precej suha,kar preveč :inocent: visoka pa sm 176 cm x:Dx

(sicer pa so me nekateri s foruma že videli v živo) :inocent:

x:)x Ja, glede na mojo višino (190) so punce tak med 173-180 lih prav, seveda pa to sploh ni pravilo, to je bolj zarad zunanje estetike, ker v horizontali se razlika v višini sploh ne občuti. x:)x

a 190 mas Milf?

a 176 mas Electra? Pih, sem mislila da si manjsa, po kaki fotki sodec.

No vsekakor si lustna in fajn in celo huda, ne glede na obdobje - si pa tud men bolj vsec zdaj oz. s temnimi. :palec:

Picasso

Ja, sm med tavišjimi, ja. Pa kolko vidim, jih je kar nekaj precej visokih, če se ne motim. Contesa je visoka, Santos je visok, za Seala ne vem, sam se mi zdi, da bi lahko bil, ti Marsa se mi tud zdiš punca čez 170...

Ja, radi se pa mamo i velki i mal nizji enako x:Dx x:)x

Nisem cez - sem 170, zdaj morda ze kak cm manj :madpro: x;)x (res so me pa najvec namerili 171.5, sam 1x, morda je bilo kaj 'narobe').

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...