Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tko je prov. Nč, mali...šibam jest, k že ene 3 ure gor visim in sm mal zblojena...pridn bod, pa čimprej se pozdrav!!! Papa x:Xx

ah ok čawči x:Xx x:Xx x:Xx

Jah mačona, ne vem samo tisti ki dajo enih 20 fotk gpr dvomim da od drugih dajejo x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Jah.... kaj pa vem, kaj naj recem na tole... morda...

no moje so vse moje.

*aja, razen dveh. :P (onih tasuhih)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, v taksni primerjavi pa tud jaz. :\\\

me kar zaboli, ko se sam spomnim. :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:O:

Men se to ne more zgodit x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

saj men tud ne, najbrz... sam nikol ne ves...

ampak mislim da se imam prevec rada za kaj taksnegale, pa nenazadnje sem tolk pa ze necimrna, sam menim, da cist zgubijo filing...

Kot ene, ki so bile zelo debele, pa velik shujsajo (a so se vedno recimo ful debele), postanejo samozavestne, dajo minice gor, pa kdo misli, lej to kok je ta debela, ona se pa pocuti suha, ker je totalno napredovala in si clo upa dat minico gor.

tako sem recimo 1x tud na ladji nekje videla - nisi mogel verjet, kok se... kaksno zganja, in to v kaksni opravi... kao da je total sexy, pa mal klobasasta pa taka je bila, mislim pravzaprav skoraj neokusna, a obnasanje pa suvereno in tko..

no in sem nekak sklenila, da bi lahko bilo kaj takega...

Da je ona zdaj ze vsa sproscena, pa je mal izgubila obcutek.

No ne vem ce sem kul razlozila, a nekaj takega.

Ali bejba ki hujsa, ker je bila nekoc debela, pa je obratno: kar skoz se ji se zdi, da je debela, tudi ko je ze ful suha.

Ene sam nakladajo (da bos ti pol rekel, ah kje, ful si suha xrolleyesx), ene pa resno mislijo, ne mors verjet.

Picasso

Jaz v bistvu vse razumem.

Imela sem toliko problemov z nihanjem teze, da se vedno ne vem, kdaj se resno pocutim dobro, tako da sem prav nagnjena k hujsanju in obremenjevanju s tem.

Ne vem sicer iz kje izvira... ampak nasplosno lahko razumem bulimicne zenske naprimer, ker se morajo ocitno se bolj obremenjevat, kot jaz in potem lahko res hitro pripelje do bruhanja.

To je res neka bolezen tega tisocletja... :xx!: Grozno.

Pravzaprav sem prav fous mocnim zenskam, ki se poskusajo oblaci sexy in imajo toliko samozavesti...zaradi samozavesti valda...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...