Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Pretežka kombinacija... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, pa saj je bila že tvoja fotka gor ... malo časa. se skrivaš! Že vem zakaj ... da si potem še bolj zanimiv. Taktika. to mamo mi ja k nimamo dost za pokazat rajš mal skrijemo hihi oboje pa deluje :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet kosmata.... To je ziher name letel, ker sem te enkrat "spluvala". Pa sorči no! Sej ne zgledaš slabo...... Tud mal kosmato je OK. Kaj pa če je name letel? Jaz sem tudi bil tedaj glasen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdajle pa bom izkoristila priložnost in dala gor slikico nekoga, ki ga trenutno ni doma!(Ko mačke ni doma, miši plešejo) Švestr,švestr, te bom po rit namahu k te vidm! Od ke ti pa tole?? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hihi Švester wačout Veliki brat te opazuje hihi hehe ;) a jo boš namahu a hehe a lahk pridem pomagat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Švestr,švestr, te bom po rit namahu k te vidm! Od ke ti pa tole?? Kaj pa? A ni dober tip no,bratec,moraš priznat,tele bele gate sekajo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa? A ni dober tip no,bratec,moraš priznat,tele bele gate sekajo! Te bom jz naseku, boš že vidla boš kr cvilila! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te bom jz naseku, boš že vidla boš kr cvilila! UUUuuu,I`m so scared! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>UUUuuu,I`m so scared! Boš že vidla vraga,hehehehehehe! Kak pa to, da nis tud tele gor butnla? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 To bi bilo pa za nekatere preveč,a hočeš da komu kaj poplavi potem?Cccc Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ampak nude fotke ni pa nobene. Ah ja... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Jaz sem šele zdaj pokapirala da sta ksantipa in tripl dve osebi. matr sem butasta!!! Al pa........???? who knows.... ja, je lep tale tripl, kdorkoli že je, no tak revijski tip, ki pri meni osebno ne pali preveč - ponavadi je to le fasada (izkušnje pač) - pa nič osebnega, moje mnenje pač... so bolj zanimivi tisti, ki se jim učke svetijo, pa čeprav so brez ploščic in krogcev in koščkov (okol bokov) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem šele zdaj pokapirala da sta ksantipa in tripl dve osebi. matr sem butasta!!! Al pa........???? who knows.... ja, je lep tale tripl, kdorkoli že je, no tak revijski tip, ki pri meni osebno ne pali preveč - ponavadi je to le fasada (izkušnje pač) - pa nič osebnega, moje mnenje pač... so bolj zanimivi tisti, ki se jim učke svetijo, pa čeprav so brez ploščic in krogcev in koščkov (okol bokov) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 sm že misnla kwa se zdej kle nago kažeš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ne upam, k se lohk cew kup ldi zacopa vame...that's a risk, I'm not willing to take... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 sej te čist razumem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne upam, k se lohk cew kup ldi zacopa vame...that's a risk, I'm not willing to take... oh kako smo samozavestni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>so bolj zanimivi tisti, ki se jim učke svetijo, pa čeprav so brez ploščic in krogcev in koščkov (okol bokov) aaa še je upanje zame pa za Micka hihi shyniii Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaa še je upanje zame pa za Micka hihi shyniiikaj pa zame Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 saj zate tud...še par let, pa boš tapravi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh kako smo samozavestni zih z razlogom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boš že vidla vraga,hehehehehehe! Kak pa to, da nis tud tele gor butnla? še dobro da si jo ti....je dost boljša kot une bele hlačke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa zame Kolikor se jst tvojih učk spomnem na eni slikci, ko si v nekem sivem sveterčku pa ena bejba te objema če se ne motim, ti čist lepo sijejo samo leta pa tut naredijo tistih extra svoje kot je rekel Amis, be patient Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ajsa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Triple saj si sexi, nič ne rečem, ampak to je pa tudi vse! Dodajam , saj bi bila prava škoda, če bi neponucan s tega sveta odšel...če dobro ocenim ..ima še enih petnajst let pred seboj ...da polepša trenutke na tem svetu....Po se bo pa tak al tak moral upokojit, če bo s takim tempom teral Mislim, da bo toliko dobrega dela naredu, da ga bodo še za življenja razglasili za blaženega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.