triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Hehehehehe,kva šele u živo! Ratajo gate pretesne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 hjaja Di Ana Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 meni nikoli ne ratajo pretesne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pretesne? dva pomena- da v njih nekaj močno otrdi ali pa da ratajo polne določene tople mehke rjave snovi hehehe, pa še rima se Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pretesne? dva pomena- da v njih nekaj močno otrdi ali pa da ratajo polne določene tople mehke rjave snovi Prvo mucica,prvo, srau sm pa u plenice, ne u gate! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem šele zdaj pokapirala da sta ksantipa in tripl dve osebi. matr sem butasta!!! Al pa........???? who knows.... ja, je lep tale tripl, kdorkoli že je, no tak revijski tip, ki pri meni osebno ne pali preveč - ponavadi je to le fasada (izkušnje pač) - pa nič osebnega, moje mnenje pač... so bolj zanimivi tisti, ki se jim učke svetijo, pa čeprav so brez ploščic in krogcev in koščkov (okol bokov) Kakšna fasada,neki? A mora biti moški grd,da potem ni samo fasada,pa da se vidi notranjost ali kako?A lepemu tipu,pa se očke ne morajo svetiti??Oprosti,ampak tako razmišljanje mi je malo mimo,poleg tega,človeka ne moreš ocenjevati,če ga ne poznaš?A po teh parih postih,ti kar lahko sklepaš kakšen je v resnici? Nič osebnega in seveda ne govorim to samo zato,ker je on pač moj brat,kot bodo nekateri takoj sklepali! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 a on tvoj brat? ojej, bomo meli pomalen celi familijo triplo tu gor Po moje surangeni hoče povedat da ji ni mar za zunajost in da ko vidi njo se mu morajo očke svetit. Ne rabi bit grd, sam očke se mu morajo svetit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Kr je, je! Hvala švestr za tvoj suport kak pa si drgač, a sosed še pali, al je že novo meso na menuju? Behi, mat in fotr ne bosta gor pršla nč bat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ksantipa007 No dejte nage slike Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Michelle ma belle-be my guest! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Toliko, kot sem jo nazadnje pokazala, je najvec gole koze k jo boste mel priliko vidt. No vsaj na forumu na slikci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Toliko, kot sem jo nazadnje pokazala, je najvec gole koze k jo boste mel priliko vidt. No vsaj na forumu na slikci No, sm si kr oddahnu! Nočm da te še kdo drug gleda! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Smotko Sej je res, sam teb se bom kazala Grem spat, komi gledam! Noc Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smotko Sej je res, sam teb se bom kazala Grem spat, komi gledam! Noc Nočko srčica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna fasada,neki? A mora biti moški grd,da potem ni samo fasada,pa da se vidi notranjost ali kako?A lepemu tipu,pa se očke ne morajo svetiti??Oprosti, ampak tako razmišljanje mi je malo mimo,poleg tega,človeka ne moreš ocenjevati,če ga ne poznaš?A po teh parih postih,ti kar lahko sklepaš kakšen je v resnici? Nič osebnega in seveda ne govorim to samo zato,ker je on pač moj brat,kot bodo nekateri takoj sklepali! Sorry, ampak morm to komentirat, pa čeprav je vseskupaj nepomembno. Triple mi je(si) bil kul, ko sm po dolgem času gor prišu, ker je bil(si) nova faca pa to, pa se mi je zdelo, da se malce zajebava(š) pa tak, sam zdaj, po letu dni, pa vidim da se ne, temveč je(si) narcisek, da ga iščeš (svetovni prvak med njimi) in mi ni(si) več kul. Ker, kdo kupuje te finte, no, saj verjamem, da fuka(š) pubec, sam, a ne delamo to mnogi? Če se kaka najstnica obrne za njim(tabo) (al pa pristane v postli), a mora za to cel forum vedet, sej se nekaterim oz. veliki večini, to tudi dogaja, ali ne?. Ne se precenjevat pubec. Mimogrede Ksantipa, tvoje slike pa tud še nismo vidli (vsaj jaz ne), kaj se bojiš, da je brat lepši, al kaj? No, sam še to, moški ali ženska je lahko lep-a in tud oči ima lahko božanske - tako božanske, da se tud same oči vtapljajo v sebi, kot supernove ( ), sam kaj, ko "dejanja", izvodenijo ta čar. Tud žensk poznam toliko prav takšnih (zdaj pa še Tripla), ki si mislijo da, zato ker so se rodile lepe, so zdaj tudi pametne, in da so tudi njihove oči apriori lepe. Yeah right :xx!: Zamera ali ne, samo, malo kislo mi je že to narcisonafukavanje tu gor. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sorry, ampak morm to komentirat, pa čeprav je vseskupaj nepomembno. Triple mi je(si) bil kul, ko sm po dolgem času gor prišu, ker je bil(si) nova faca pa to, pa se mi je zdelo, da se malce zajebava(š) pa tak, sam zdaj, po letu dni, pa vidim da se ne, temveč je(si) nacisek, da ga iščeš (svetovni prvak) in mi ni(si) več kul. Ker kdo kupuje te finte, saj verjamem, da fuka pubec, sam, a ne mnogi? Sam, če kaka najstnica obrne za njim(tabo) (al pa pristane v postli), a mora za toto cel forum vedet, sej se nekaterim oz. veliki večini, to tudi dogaja. Ne se precenjevat. Ksantipa, tvoje slike pa tud še nismo vidli, kaj se bojiš, da je brat lepši, al kaj? No, sam še to, moški ali ženska je lahko lep-a in tud oči ima lahko božanske, sam kaj, ko "dejanja", izvodenijo ta čar. Tud žensk poznam toliko prav takšnih, ki si mislijo da, zato ker so se rodile lepe, so zdaj tudi pametne, in da so tudi njihove oči apriori lepe. Zamera ali ne, samo, malo kislo mi je že to narcisonafukavanje tu gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Pa še to, ta trenutek imaš 3333 postov, pa mislim da jih najmanj 98% vsebuje besedo sex al pa vsaj napeljuje nanj. Kaj si tak obseden s tem, ka si zgubu nedolžnosst prd kratkim al kaj? Pa sej to vsi obvaldamo in tud mislim, da še bomo, neglede na to, če si ti misliš, da komu lušte delaš. Smo poučeni o tem, morda tudi bistveno bolj in konkretneje, kot si sam predstavljaš. Ne folka podcenjevat, prosim. Npr., Mick Jagger sploh ni lep, pa jih je tolk pofukal (pa še kak smrtnik na forumu se tud najde), da jih ti neboš niti promilo toko pa, če s petkrat inkarniraš v Tripala. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sorry, ampak morm to komentirat, pa čeprav je vseskupaj nepomembno. Triple mi je(si) bil kul, ko sm po dolgem času gor prišu, ker je bil(si) nova faca pa to, pa se mi je zdelo, da se malce zajebava(š) pa tak, sam zdaj, po letu dni, pa vidim da se ne, temveč je(si) narcisek, da ga iščeš (svetovni prvak med njimi) in mi ni(si) več kul. Ker, kdo kupuje te finte, no, saj verjamem, da fuka(š) pubec, sam, a ne delamo to mnogi? Če se kaka najstnica obrne za njim(tabo) (al pa pristane v postli), a mora za to cel forum vedet, sej se nekaterim oz. veliki večini, to tudi dogaja, ali ne?. Ne se precenjevat pubec. Mimogrede Ksantipa, tvoje slike pa tud še nismo vidli (vsaj jaz ne), kaj se bojiš, da je brat lepši, al kaj? No, sam še to, moški ali ženska je lahko lep-a in tud oči ima lahko božanske - tako božanske, da se tud same oči vtapljajo v sebi, kot supernove ( ), sam kaj, ko "dejanja", izvodenijo ta čar. Tud žensk poznam toliko prav takšnih (zdaj pa še Tripla), ki si mislijo da, zato ker so se rodile lepe, so zdaj tudi pametne, in da so tudi njihove oči apriori lepe. Yeah right :xx!: Zamera ali ne, samo, malo kislo mi je že to narcisonafukavanje tu gor. Oh,Milf,to si res pametno ugotovil.A sem mar edina,ki ne da svoje fotke gor?Joj,nisem vedela,pa mislim,da nisem.Kar se pa brata tiče,ga sploh ne poznaš,da bi o njem lahko karkoli ocenjeval.Poleg tega,sem dobila občutek,da ste(so) mnogi med vami(njimi) pubeci,na forumu ljubosumni na brata.Ali se pač motim? Kakšna njegova dejanja pa pravzaprav poznaš.Vidiš samo to,kar se piše tu,in po tem oceniš človeka?A bejbe,ki pa takoj padejo,ko jih samo pogleda,so pa kul,fajn in sploh in oh? No,jaz osebno,o njih nimam preveč dobrega mnenja(pa brez zamere bejbike).Joj,pa res nimam nič proti tebi,da se ti nebi kaj zdelo,ampak forum pa res ni poligon za ocenjevanje karakterjev. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ni poligon za ocenjevanje karakterjev, še zdaleč ne, sam glede na napisano, lahko samo tako tudi, komentiram. Morda tudi jaz nebi smel kmentirat, pa vseeno sem. Ne vem, kako drugi, sam, prosim ne si(mu) laskat. Center vesolja ni tam, kjer si morda misliš da je. Ja, vredu, ljubosumen sem. Žal mi je :xx!: . Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 No,lepo da priznaš.Sem se že spraševala,če ti je mogoče podrl kolegico,ko se tako nanj spravljaš. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Glej, to tud priznam. And the winner is.... Kje folk živi??? Jau jau. Lennon je reku, 'give peace a chance'. Now, I have to take a piss. Will U excuse me? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ne skrbi,ti je že odpuščeno,kar izvoli. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kr je, je! Hvala švestr za tvoj suport kak pa si drgač, a sosed še pali, al je že novo meso na menuju? Behi, mat in fotr ne bosta gor pršla nč bat! Tvoj sosed je zadnje čase zelo zaposlen,pa nima ravno časa. Tako,da bo potrebno poiskati novo meso. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ksantipa007 No dejte nage slike ja se stirnjma Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja bravo milf triple X, ti pa če hočeš dokazat nasprotno, pa najprej pokaži kako svojo sliko ne pa da samo nabijaš poste, kateri vsebujejo besedico sex... in če si res človek, ki premore jaguarja in toliko žensk, ma se čudim kdaj in kako to ti vse narediš, ko pa imaš že toliko postov tukaj, verjetno bi se moral več ukvarjat s posli in ženskami, da bi to bilo vse res.. pa brez zamerice prosim, ampak osebno mislim, da si navaden računalniški blefer, ki se skriva doma in sanja, ter dominira in paradira v neresničnem svetu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.