Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Jaz pa tko prletu sem z da electrino nude fotko vidim , zdej pa to.... Mah, jst sem se mal navadu že na tripla, me ne mot, čeprav ima milf tud svoj point. Mi je pa pršlo na uhice, da pubec vredi zgleda, zakaj to neb to izkoristil, bejbe k se izrazito na izgled pa npr. avto ipd. palijo, pa si tak nekak zaslužijo, da se z njimi mal poigra, ne . Tak da tripl, mogoče sam mal več akcije, da ne boš tko k jaz.....sam gobček. Razen, če jih res komi folgaš, pol pa bod tolk fer do nas ostalih tipov, pa še nam kako pust.... Bod človek, bemu. Krucifiks, hitr fotke gor, bejbe.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Poleg tolk obdarjenih lepotcev pa mi2 z mickenim pač nimava kaj tu za počet.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ce jaz prav razumem, je dal triple tudi svojo fotkico gor, glede na to, da je to nekoc potrdila tu ena, ki se mi zdi precej verodostojna, ceprav ga ne mara. Edino ce se nista obadva hecala. Drugac pa neumnosti, kar se ticejo casa na forumu. Ogromno ljudi ( od pravnikov, prodajalk, studentov, knjiznicark in vsega boga) je na tem forumu, ki se pridejo pozabavat med delavnim casom in jim se vedno vse folga. Triple se mi pa ne zdi, da je tu gor toliko, da bi lahko ogrozal svoje posle V eni uri lahko napises ogromno postov naprimer. Zato je to cista bedarija. Sicer pa itak ne ves kaj dela, najbrz.tista izjava, kako si lahko privosci jaguarja, ce je toliko tukaj....je pa tako smesna, da je sploh ne splaca komenirat... Pa tudi dvomim, da katerakoli jemle resno te poste, pac vecini so v zabavo ( pac vsak ima rad svojo vrsto zabave). Pa tudi punc ocitno to ne moti, ker mu vedno pisejo nazaj in se hecajo. Pac, saj zato naj bi tudi ta forum bil - za zabavo ( zdej tu govorim o Luninih cvekarijah, ne o resnejsih temah, kjer ga pa ni).Ce pa kera to zajebavanje resno jemle, potem naj jo bo pa kar sram, da premore toliko naivnosti. Drugace je pa uvedena ena super funkcija "ignoriranje clana". pa opazam, da ljudje tega ne delajo. Raje berejo ljudi, ki jih ne marajo, da jim potem kaj zabrusijo nazaj. Sam toliko. Pa ni to zdaj samo zagovarjanje tripla, ampak bi isto razmisljala, ce bi slo za mysti, marso al pa staneta Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja lepo si povedala oz. napisala michelle res da je veliko "zajebancije" ampak vseeno pa če tako gledam, kot si ti rekla: Ce pa kera to zajebavanje resno jemle, potem naj jo bo pa kar sram, da premore toliko naivnosti. ja potem pa itak ne gre verjeti, da triple ima jaguarja(pa tud če ga ima,mi je vseeno) pa da so slike res njegove, sicer mi je pa vse skupaj malo čudno, mislila sm da je Duh brat od ksantipe007,zdaj pa že triple X ali so to vse iste osebe? no pa sej meni je tako vseeno, ampak če smo že pri naivnosti, potem je vse skupaj lahko samo ena velika laž tukaj.. pa brez zamere michelle aja mimogrede, Duha sem omenila, ker se mi zdi tista slika od ksantipe007, ki jo je nalimala precej podobna Duhovim na njegovi ikonci in osebni sliki, še posebaj obraz, zato pa mi ni več jasno kaj ima tu tiple X ? no pa sej konec koncev mi je vseeno,ampak če se že tok nekaj zagovarjate, pa vsaj dokažite nasprotno,govori lahko vsak,potem pa naj verjame kdor hoče,ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Po pravici povedno, osebe Duh sploh se opazila nisem, ce sem pa jo, sem pa pozabila Tako da sorry, o tem tezko pisem. Ce je vse to ista oseba, je precej zalostno, ceprav ne verjamem no. Glede zafrkancije in naivnosti sem pa mislila predvsem govorenje in namigovanje na sex. Tudi jaz sem imela par takih s triplom, pa a resnicno mislis, da sem sla resno jemat? Na to sem mislila pri naivnosti.Ta slika ne vem, ce je njegova ( joj, ne morem verjet, da se sploh ukvarjam s tem), ampak nekoc je prilepil svojo slikco, katero je pritrdila ena osebica tukaj, ki ga pozna. To sem mislila. Glede avtomobila pa ne vem, zakaj bi kdo lagal, za prejsnega vem da ni. To o duhu si pa mogoce ti pomesala, mogoce imas prav, kaj pa vem. Ampak fora je v tem, da sploh nima veze. Je to pac en tip, ki ga zabava pogovor o sexu, tako kot nekatere tu zabava pogovor o kofetkih, pijackah in masazah ( ki so ful obiskane teme tukaj). Pustite mu veselje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Saj ne morem verjeti! A zdej ste se spravile/li nanj dotične/dotični zato,ker se vam ne pokaže,ali kako?Saj sedaj se bolj težko,je na Norveškem.Torej,bi se moral do vsake posebej pripeljati z jaguarjem,pa vam dati roko,in se predstaviti,ali kaj,da bi ve madam,lahko rekle,da ste ga videle.Electra,kako pa naj jaz vem,da si ti tista v ikonci,saj te nisem videla,v živo. No,ženskice,res je.Vsak tele ima svoj vesele(bi rekel bratec),in zgleda,da ga imate ve trenutno v tem,da malo mešate,tam kjer nič ni za mešati. Electra,nevem pa kako ti je na uho prišlo,da naj bi bila jaz od Duha(kdorkoli je že to) sestra.Vsak,ki zna brati,ve da sva midva z triple x-om brata.Ni,to neka skrivnost. Pa brez zamere. Zdaj pa raje pustite temo pri miru,ker ni namenjena pluvanju po drugih! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja kva sem pa tazga rekla... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kva sem pa tazga rekla... Saj nisem mislila tebe,nikar se ne razburjaj. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Men je v bistvu bl smotana Ksantipa, ki ves čas nastopa k triplova odvetnica...... ne glede na to, da mu je sestra. Tripl me ne mot, kaj pa vozi, pa tak zgleda sam bejbe zanima... Ksantipa, dej eno fotko gor, da vidim, če si tolk kjut k brat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je v bistvu bl smotana Ksantipa, ki ves čas nastopa k triplova odvetnica...... ne glede na to, da mu je sestra. Tripl me ne mot, kaj pa vozi, pa tak zgleda sam bejbe zanima... Ksantipa, dej eno fotko gor, da vidim, če si tolk kjut k brat.... Pridi me v živo pogledati,pa boš imel kaj videti. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sam preverjam pa dolgcas mi je, ne maram dezja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam preverjam pa dolgcas mi je, ne maram dezja Sva že dve,ki ne marava dežja. Joj,ja nekatere so izgleda,čisto v tem,kakšen avto naj bi imel tip.Kako že pravijo takim? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pridi me v živo pogledati,pa boš imel kaj videti. Kje in kdaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje in kdaj? Dajva raje na OS,da ne bo katera ljubosumna.Nočem,da me potem popluvajo,da bom čisto mokra. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ti sam jav . Mokra boš pa tko al tko kmal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dajva raje na OS,da ne bo katera ljubosumna.Nočem,da me potem popluvajo,da bom čisto mokra. Hihi, to se je pa res za bat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sva že dve,ki ne marava dežja. Joj,ja nekatere so izgleda,čisto v tem,kakšen avto naj bi imel tip.Kako že pravijo takim? ...pleh pičke !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pleh pičke !? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pleh pičke !? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ah santy no Jaz sem se pa prav zadrzala Sej vemo, kaj so Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Itak, da vemo kaj so...saj tukaj na obali jih imamo na tone...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pa saj pleh pičke niso nben blem. En soliden car si nabaviš, kar dans ni tak blem, pol ji pa naložiš k velik kaj vse si in kaj vse imaš....pa maš seks zagotovljen . A ni to kul? Druzga k seksa tko ne rabiš, želiš, od nje. Tak, da....vse je ok, da bl neb moglo bit. Hahahah...no, jst nimam časa nekak zanje. Je pa res, da jih je zadnje čase, k sem kao neki postal in sem kao potencial nekaj več imet, vedno več zainteresiranih, je prav zabavno.... Pismu, a neb kdo kake fotke gor dal? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Men je to prav smesno...pa zalostno. En soliden car si nabaviš, kar dans ni tak blem, pol ji pa naložiš k velik kaj vse si in kaj vse imaš....pa maš seks zagotovljenRESNO? a niso pleh picke poucene o avtomobilih? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sm ti napisal prej, da nisva aktualna........oz. da ne dava fotke gor, ker bi želela ostat.... Iiiiii, mogoč pa dam eno, čaki čaki, če pride enja kaj gor, jo zaprosim..... Sam jo morm zdej prej s fotoaparata spravt....Ja, kaj pa ti...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Evo...že, ko ste tolk nestrpni ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.