Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drugače pa Todika, kar se tiče prstov imam jaz podobne bojazni] aneda....grozno to....me kr strese če pomislim... :OO!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 to pol ze pod charanje spada sexualna magija ----------no...mal domišljije dragi moji pa bo..aja pa tam čist u kotu se skor bradavička vidi...no Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aneda....grozno to....me kr strese če pomislim... :OO!: Tukaj mi nekaj manjka, ne znam sestavit skupaj. Kakšne bojazni glede prstov? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 a tko hudo se ti zdi al kwa??-------aneda....grozno to....me kr strese če pomislim... :OO!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja grozno...sam sm ful ponosna nanje...moja najhujš nočna mora je da bi brez kajga prsta ostala....če bi mela na izbiro bi verjetn laže prebolela izgubo cele roke al pa noge kot pa prsta....mal bolano a ne evo milf da se nauš prevč matrov.. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo res se Pa bradavička se tudi vidi in ne samo skoraj. free, Milf..temu se reče "rentgenski pogled" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo milf da se nauš prevč matrov..Ja, res prsti, mam fetiš na zgornje in spodnje Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 aja? jaz pa sam na zgornje...če bi se lahk temu tko reklo k tud pr moškemu, če mi niso roke všeč...đabe vse skupaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja? jaz pa sam na zgornje...če bi se lahk temu tko reklo k tud pr moškemu, če mi niso roke všeč...đabe vse skupaj Ja pol bi ti pa lahko bil mogoče malo všeč , prsti so edino kar se na meni kolkrtolko zdi gut. (zdaj pa se že nekaj napihujem :xx!: ) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja? jaz pa sam na zgornje...če bi se lahk temu tko reklo k tud pr moškemu, če mi niso roke všeč...đabe vse skupaj Se pridružujem tvojemu mnenju. Imaš zelo podobne roke kot so moje, samo , da so moje čisto bele ( si slikana na morju?) Pa kakšen zanimiv folk se tukaj zbira?! Tudi jaz sem ubrisana na lepe prste na rokah in na nogah! Se predano ukvarjam z njimi (french manicure) . Pri tipu najprej pogledam obliko rok in dolžino prstov, ki morajo biti čim daljši. Ljudje z malimi prašičjimi parkeljci se mi kar upirajo. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se pridružujem tvojemu mnenju. Imaš zelo podobne roke kot so moje, samo , da so moje čisto bele ( si slikana na morju?) Pa kakšen zanimiv folk se tukaj zbira?! Tudi jaz sem ubrisana na lepe prste na rokah in na nogah! Se predano ukvarjam z njimi (french manicure) . Pri tipu najprej pogledam obliko rok in dolžino prstov, ki morajo biti čim daljši. Ljudje z malimi prašičjimi parkeljci se mi kar upirajo. :xx!:Enako jaz pri ženskah...saj roke in noge oz. prsti povejo vse o človeku...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kratki prsti pa pogriženi nohti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja pol bi ti pa lahko bil mogoče malo všeč , prsti so edino kar se na meni kolkrtolko zdi gut. (zdaj pa se že nekaj napihujem :xx!: ) ja, a pol tale avatar-sličica ni tvoja? Ko sem jo prejle opazila , sem si mislila UUAU ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Joj celo prstke smo si upal dat nude. Pridem v fotke 'nude', not pa nic, pac pa govor o prstih.In o pogrizenih nohtih. jaz jih nimam (pogrizenih), me pa to ne moti (razen da da nek podatek o cloveku pac).ne pogledam rok najprej, mi je pa pri tipu bolj vsec skor, ce so mal zgazene kot ce so pici urejene - pomeni da se tip manikira namest da bi kaj v roke prijel.Vsec mi je moc rok, ne urejenost. Kje so pa nude fotke? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kratki prsti pa pogriženi nohti + prsti, zgoraj debelejši, skoraj trikotne oblike + majhni nohtki lopataste oblike+potne dlani = :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>+ prsti, zgoraj debelejši, skoraj trikotne oblike + majhni nohtki lopataste oblike+potne dlani = :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: taki so tud seksi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj celo prstke smo si upal dat nude. mi je pa pri tipu bolj vsec skor, ce so mal zgazene kot ce so pici urejene - pomeni da se tip manikira namest da bi kaj v roke prijel.Vsec mi je moc rok, ne urejenost. Lani je en tip hodil k meni na ure nemščine in imel je take groooomozanske roke (dlani), ki so bile popolnoma zgažene od dela- hrapave, malo žašmirane (je avtomehanik), skratka . kot ene lopate. Jaz sem kar naprej pogledovala te lopate in si mislila , cepec, lahko bi malo spedenal te svoje grde, lopataste dlani... Nakar tip izjavi "vidim, da strmiš v moje velike roke, gotovo so ti všeč..." :xx!: me je kar po tleh vrglo od šoka..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Haha, ... ne, prevec ogromnih rok pa se skor mal 'bojim'.Vcasih kazejo na zelo surovega al pa vsaj brezobzirnega cloveka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no...mal domišljije dragi moji pa bo..aja pa tam čist u kotu se skor bradavička vidi...no mhm mhm hihi skor, al kar se men se zdi da kar se hihi hm pa taki dolgi prsti zihr tipčkom srčke kradeš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ja, to res drži. Tale avtomehanik je bil res en tak kaliber, enkrat mi je s ponosom oznanil, da je na svoji mladi ženi našel točko G in da je ful ponosen. .... Tako se še nikoli nisem zabavala na inštrukcijah kot takrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Saj ni človek kriv, če se je rodil s kratkimi prsti, mar je??? Kaj pa, če imajo tisti z "lepimi" prsti hibo drugje, ki je pa drugi nimajo? Jaz bi prej rekla, da mi ni všeč, če imajo ljudje zanemarjene roke in nohte,.... pa ni važno ali so kratki,..... ali dolgi,.... prsti Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lani je en tip hodil k meni na ure nemščine in imel je take groooomozanske roke (dlani), ki so bile popolnoma zgažene od dela- hrapave, malo žašmirane (je avtomehanik), skratka . kot ene lopate. Jaz sem kar naprej pogledovala te lopate in si mislila , cepec, lahko bi malo spedenal te svoje grde, lopataste dlani... katastrofa. :xx!: :xx!: lahko bi rokavičke uporabljal jeli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>najlepše so pa roke od Tomija Siddhartiča s čno nalakiranimi nohti A zaradi oblike rok ali zaradi laka? Meni tale Tomi Sid -Hart-tič ni preveč všeč, me spominja na pevca skupine Kiss (20 let nazaj). Preveč ene barve... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 aja,, vidim da nadaljujemo debato o rokah, tko da..., khm, :Lepotni ideal - rokeStisk roke pri rokovanju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.