Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja grozno...sam sm ful ponosna nanje...moja najhujš nočna mora je da bi brez kajga prsta ostala....če bi mela na izbiro bi verjetn laže prebolela izgubo cele roke al pa noge kot pa prsta....mal bolano a ne x:Dx

evo milf da se nauš prevč matrov..

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>aja? jaz pa sam na zgornje...če bi se lahk temu tko reklo x:Dx k tud pr moškemu, če mi niso roke všeč...đabe vse skupaj x;)x

Ja pol bi ti pa lahko bil mogoče malo všeč x:)x , prsti so edino kar se na meni kolkrtolko zdi gut. x:Dx x:)x (zdaj pa se že nekaj napihujem :xx!: ) x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>aja? jaz pa sam na zgornje...če bi se lahk temu tko reklo x:Dx k tud pr moškemu, če mi niso roke všeč...đabe vse skupaj x;)x

Se pridružujem tvojemu mnenju. Imaš zelo podobne roke kot so moje, samo , da so moje čisto bele ( si slikana na morju?)

Pa kakšen zanimiv folk se tukaj zbira?! Tudi jaz sem ubrisana na lepe prste na rokah in na nogah! Se predano ukvarjam z njimi (french manicure) . Pri tipu najprej pogledam obliko rok in dolžino prstov, ki morajo biti čim daljši. Ljudje z malimi prašičjimi parkeljci se mi kar upirajo. :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Se pridružujem tvojemu mnenju. Imaš zelo podobne roke kot so moje, samo , da so moje čisto bele ( si slikana na morju?)

Pa kakšen zanimiv folk se tukaj zbira?! Tudi jaz sem ubrisana na lepe prste na rokah in na nogah! Se predano ukvarjam z njimi (french manicure) . Pri tipu najprej pogledam obliko rok in dolžino prstov, ki morajo biti čim daljši. Ljudje z malimi prašičjimi parkeljci se mi kar upirajo.  :xx!:

Enako jaz pri ženskah...saj roke in noge oz. prsti povejo vse o človeku...! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Joj celo prstke smo si upal dat nude. :o|o:

x:Dx

Pridem v fotke 'nude', not pa nic, pac pa govor o prstih.

In o pogrizenih nohtih. x:Dx x:o)x

jaz jih nimam (pogrizenih), me pa to ne moti (razen da da nek podatek o cloveku pac).

ne pogledam rok najprej, mi je pa pri tipu bolj vsec skor, ce so mal zgazene kot ce so pici urejene - pomeni da se tip manikira namest da bi kaj v roke prijel.

Vsec mi je moc rok, ne urejenost.

Kje so pa nude fotke? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Joj celo prstke smo si upal dat nude. :o|o:

x:Dx

mi je pa pri tipu bolj vsec skor, ce so mal zgazene kot ce so pici urejene - pomeni da se tip manikira namest da bi kaj v roke prijel.

Vsec mi je moc rok, ne urejenost.

:8):

Lani je en tip hodil k meni na ure nemščine in imel je take groooomozanske roke (dlani), ki so bile popolnoma zgažene od dela- hrapave, malo žašmirane (je avtomehanik), skratka . kot ene lopate. Jaz sem kar naprej pogledovala te lopate in si mislila , cepec, lahko bi malo spedenal te svoje grde, lopataste dlani... Nakar tip izjavi "vidim, da strmiš v moje velike roke, gotovo so ti všeč..." :O: :xx!: me je kar po tleh vrglo od šoka.....

Haha, x:Dx... ne, prevec ogromnih rok pa se skor mal 'bojim'.

Vcasih kazejo na zelo surovega al pa vsaj brezobzirnega cloveka.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>no...mal domišljije dragi moji x:Dx pa bo..

aja pa tam čist u kotu se skor bradavička vidi...no x:Dx  x:Dx  :inocent:

mhm mhm :P hihi ;) skor, al kar se ;) men se zdi da kar se :D hihi :inocent: hm pa taki dolgi prsti ;) zihr tipčkom srčke kradeš...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, to res drži. Tale avtomehanik je bil res en tak kaliber, enkrat mi je s ponosom oznanil, da je na svoji mladi ženi našel točko G in da je ful ponosen. :wOOt: .... Tako se še nikoli nisem zabavala na inštrukcijah kot takrat.

Saj ni človek kriv, če se je rodil s kratkimi prsti, mar je??? Kaj pa, če imajo tisti z "lepimi" prsti hibo drugje, ki je pa drugi nimajo?

Jaz bi prej rekla, da mi ni všeč, če imajo ljudje zanemarjene roke in nohte,.... pa ni važno ali so kratki,..... ali dolgi,.... prsti

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Lani je en tip hodil k meni na ure nemščine in imel je take groooomozanske roke (dlani), ki so bile popolnoma zgažene od dela- hrapave, malo žašmirane (je avtomehanik), skratka . kot ene lopate. Jaz sem kar naprej pogledovala te lopate in si mislila , cepec, lahko bi malo spedenal te svoje grde, lopataste dlani...

katastrofa. :xx!: :xx!: lahko bi rokavičke uporabljal jeli? :vragec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...