Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če je to za tvoje mlade očke aja je bolj grozljivo kot krog? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa če me tiši Obrni se, pa te bo vleklo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Taksni polzi pa vam zacnejo lesti med prsti, ce si redno ne umivate nog Ma ne no, saj ni pravi, igraca je Sam ga malemu sunil, je tako lusten polzek. ....saj mu ga bom vrnil...ko bo maturiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja je bolj grozljivo kot krog? Tok, da nikol več ne bi mirno spal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 O Krokodil, LOL!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ce bom se naprej zastonj hodila v nude fotke ( ), bom ukinla postanje fotk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 hm, pa menda ja ne ...pa lih ko so se začel sezuvat...kaj šele bo, ko se začnejo slačit Mal še počak Marsa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...pa lih ko so se začel sezuvat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tok, da nikol več ne bi mirno spal! hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Malo bolj razgaljena! (Mislim, da ponavljam za eno lunatko) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo bolj razgaljena! (Mislim, da ponavljam za eno lunatko) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo bolj razgaljena! (Mislim, da ponavljam za eno lunatko)Lep trebušček...! Kaj praviš za mojega...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hehe,kvadratki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe,kvadratki! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo bolj razgaljena! (Mislim, da ponavljam za eno lunatko) Conti več pa ne upam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 OHHH!!! Greha vredna, oba, Conti in Santos! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 conti conti... lej zdej, gor na severu poplavlja k se tripl tolk slini... huhja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>conti conti... lej zdej, gor na severu poplavlja k se tripl tolk slini... huhja Da noumo o tem, pol u Ajdovšni že vsi do kolen u tvoji slini stojijo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep trebušček...! Kaj praviš za mojega...? uu santos, pohvalno!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 pa dejmo še kšno u nude Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa dejmo še kšno u nude a tko ti moliš, preden greš spat??? heheheheh kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 valda, meditiram... da boljše spim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 noge mi bojo pobegnle... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 A narazn? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.