Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pio sam pivo pre pet dana, ali isam žedan. Draga (Elektika) potpuno si me razočarala! Eloektrika, pa, da maš tripla tak za norca, to si pa še jaz njemu ne upam nardit. Mick pa Triple chec out:

http://img116.exs.cx/my.php?loc=img116&ima...gaazul077zs.jpg

Marsa, pa ne, kej ti tud???

xsurprisex xokkx

*Milf, zakaj bi naj tu bila prodorna, al zakaj si mislil, kot da sem nekak padla na finto?

pac, je dal nekdo svojo fotko, valjda da je njegova, ker, ce sklepam po sebi, moja je moja, ergo? xDDx

Saj po eni strani sem tud jaz mal 'razocarana'... no, morda predvsem 'v imenu' tistih, ki so zaupljivo dali fotke... saj vem da je joke, ampak saj glih zato, eni so pa 'resno vzeli'...

Po drugi strani se mi zdi pa cist ok joke...

ceprav, jaz bi v tem primeru dala kako poveseno staro babo al kaj tacga... xDDx, pravzaprav ne sam da sem ze razmisljala o tem, sem jo ze clo nekoc iskala, pa ker sem muky na tem podrocju, nisem nic nasla (old people, ugly people?? xDDx)...

No ja... stos pac...

... sam zdaj bodo morda vsi bolj nezaupljivi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>wau..ufff  :O:  tukaj pa se je dogajalo in se še dogaja, kaj sem zamujala  :inocent:  x:Ix

Contesa,ODRI,todika,seal,santos,Marsa...  :palec:  :palec: :palec:

in vsi ostali,ki ste se razgalili  x:Ix  :palec:

no pa se vam pridružim še jaz z malo drugače  :inocent:  x:Ix

:2src: :8): Nice !!! x:px :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem glih, če bi biu komu u tangicah všeč! :eek:  x:Dx  :vragec:

xg:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>xsurprisex  xokkx

*Milf, zakaj bi naj tu bila prodorna, al zakaj si mislil, kot da sem nekak padla na finto?

pac, je dal nekdo svojo fotko, valjda da je njegova, ker, ce sklepam po sebi, moja je moja, ergo? xDDx

Saj po eni strani sem tud jaz mal 'razocarana'... no, morda predvsem 'v imenu' tistih, ki so zaupljivo dali fotke... saj vem da je joke, ampak saj glih zato, eni so pa 'resno vzeli'...

Po drugi strani se mi zdi pa cist ok joke...

ceprav, jaz bi v tem primeru dala kako poveseno staro babo al kaj tacga... xDDx, pravzaprav ne sam da sem ze razmisljala o tem, sem jo ze clo nekoc iskala, pa ker sem muky na tem podrocju, nisem nic nasla (old people, ugly people?? xDDx)...

No ja... stos pac...

... sam zdaj bodo morda vsi bolj nezaupljivi...

Ja pa sej, tudi paše kaka taka naoljena fake fotka x;)x x:Dx Mislim, da bi moral z linkom malo še počakat, ker bi bilo zanimivo videt, kolko daleč bi to šlo x:Dx x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Hvala Apoloniji za vzpodbudo, čeprav nismo vsi Apoloni. Ampak toliko, kot upajo pokazat punce, upam tudi sam. V bistvu še več. Moški imamo dve glavi, od katerih samo ena vseskozi ve, kaj hoče x:Dx pri nekaterih sta obe glavi v tem pogledu čisto glih :vragec:

Včeraj zvečer sem gruntal, kakšno kompozicijo naj naredim, danes zjutraj pa sem naredil popolnoma drugačno slikco. Moram reči, da sem se kar namatral, da tako izgleda. Gor bo kake 14 dni, potem pa jo bom moral pobrisati, ko bo treba v Cvetoči travnik nalimati kako slikco rožic.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Apoloniji za vzpodbudo, čeprav nismo vsi Apoloni. Ampak toliko, kot upajo pokazat punce, upam tudi sam. V bistvu še več. Moški imamo dve glavi, od katerih samo ena vseskozi ve, kaj hoče  x:Dx pri nekaterih sta obe glavi v tem pogledu čisto glih :vragec:

Včeraj zvečer sem gruntal, kakšno kompozicijo naj naredim, danes zjutraj pa sem naredil popolnoma drugačno slikco. Moram reči, da sem se kar namatral, da tako izgleda. Gor bo kake 14 dni, potem pa jo bom moral pobrisati, ko bo treba v Cvetoči travnik nalimati kako slikco rožic.

Piko, to je 3-ka? x:Dx x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Piko, to je 3-ka? x:Dx  x;)x

Z jezika s mi vzel! x;)x

Piko... :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

Dejmo resnične fotke gor dajat, people....taki k smo, smo...drgač je itak brez veze! :xx!:

Vsi ta resnični ste lepi na svojih slikcah! Todika....gudi! x;)x

Marsa...glede slonovske noge....sm rekla ČE je tvoja debela JE moja slonovska...se prav da po logičnem sklepanju...moja NI slonovska! x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Apoloniji za vzpodbudo, čeprav nismo vsi Apoloni. Ampak toliko, kot upajo pokazat punce, upam tudi sam. V bistvu še več. Moški imamo dve glavi, od katerih samo ena vseskozi ve, kaj hoče  x:Dx pri nekaterih sta obe glavi v tem pogledu čisto glih :vragec:

x:Dx :palec: :palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>js bom pa dau eno morsko(ker se že bliža čas za morje x:Dx ) nude slikco, ampak čist mal drugačno, nekaj me prekriva bolj za moško populacijo  :inocent:  x:Dx

xsmokex x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Joj Seal, skor bi zamudila takole lepo scenco, morje fantastico, ti si pa tudi za gledat pa se morda kaj zagrabit, sam nekaj motecega se je postavilo tam pred tabo da se te ne vidi dobr. x:Dx x:px x;)x

Pa kako s lohk tolk ceden? :2src: xrolleyesx

Sam - mas pa rad joskaste, a ne? :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Joj Seal, skor bi zamudila takole lepo scenco, morje fantastico, ti si pa tudi za gledat pa se morda kaj zagrabit, sam nekaj motecega se je postavilo tam pred tabo da se te ne vidi dobr. x:Dx x:px x;)x

Pa kako s lohk tolk ceden?  :2src: xrolleyesx

Sam - mas pa rad joskaste, a ne? :D

Ker jih pa nima? Sicer, če te pa mot tale pred njim, ki zakriva razgled....ene 20-30 strani nazaj je sam gor, ker je dal že ene par takih fotk iz te scene....se VSE vid....hit šibi poogledat, pa robčke s sabo OBVEZNO vzet! x:Dx x;)x

saj imam ze v glavi poskenirano, se spomnim namrec, sam mensezdi je bila druga fotka, mislim da je bil drugacen obraz oz. izraz na njem...

Vizualizacija pa to, ne rabim lazit nazaj iskat, mam ze shranjeno v glavi, je najbolj simple. Pa vse prec na broju, za nas lenuhe in kampanjce. ;) :P

Jah, kar je res je res... Dober tipcek.

Pa ne padam nA lepotce, ampak sil ima pa se nekaj vec, pa se kul je.

Nima dolgocasne lepote, ceprav je res skor ze prevec lep. ampak ni nezanimivo lep. :vio:

Picasso

kar naj se mu, saj se mu ze, saj ve kaj ima. ne rabi tebe ali mene za to. :)

a bejbam pa lohk recem, uu, hot, kok si sexy pa vse... ? xnckrivx

Picasso

:eek:

Res je to ja...me kar skrbi, kako bo, ko bova skupaj tekla...se posebaj bom mela dober razgled, ce bo par korakov pred mano x:px x:px x:o)x

Ker me to se caka, sploh ne bom komentirala fotk x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>...se posebaj bom mela dober razgled, ce bo par korakov pred mano  x:px  x:px  x:o)x

x:Dx x:Dx

Super da bosta skup tekla. :palec: x8Dx

Ja, bos rajs pol 'porocala'. ;) :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...