Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa, nisi ti za bacit !! A si kako drugac mislil kdaj? <{POST_SNAPBACK}>O,Marsika! Se strinam, jz bi tud raj brez modrca! ne rabis rect, triple, tega. Prov sexi nogce maš, pa dolge prste in šlang gležne <{POST_SNAPBACK}>Marsa-kameleonka, pa kok ljudi zivi v tebi??Cist vsaka fotka neki druzga ven iz tebe seka, ampak cist vse SEKAJO!! Pih! <{POST_SNAPBACK}>Marsa, olvejz gud Pih! <{POST_SNAPBACK}> tule bo šele domišlija delala svoje debest Res je! x:Dx <{POST_SNAPBACK}>Kaj sta pa delale? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Apolonija....sexi...kaj bojo šele tipi rekl....slinjenje all over the place! Kaj sta pa delale? V bistvu smo mele 4 bejbe fotosešn - z malo dirty mind idejami....počele...heheheh.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj hrbet pa noge od kolegice.... Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja no.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Lih sem s kosila prišel pa se že spet slinim damn damn damn Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Apolonia Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj hrbet pa noge od kolegice.... Marsa,kje pa...vedno misli v tisto smer...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 nc ne stekam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj hrbet pa noge od kolegice.... Tale kolegica ima pa krepke noge ali pa si pripravila tipa, da je oblekel mrežaste nogavice,hehe! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj hrbet pa noge od kolegice.... joooj mam zelo čudne asociacije Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale kolegica ima pa krepke noge ali pa si pripravila tipa, da je oblekel mrežaste nogavice,hehe! Bejba je 100%...je pa velka tm neki čez metr osmdeset..tko da....če bi bil tip, bi vam rekla to je tip....nimam kej za skrivat.... (in takole se apolonija razhudi) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hja huda bejba pol Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bejba je 100%...je pa velka tm neki čez metr osmdeset..tko da....če bi bil tip, bi vam rekla to je tip....nimam kej za skrivat.... (in takole se apolonija razhudi)Sej, enim je pa kinky, če se tip v fishnets obleče Kaj pa je to takega Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej, enim je pa kinky, če se tip v fishnets obleče Kaj pa je to takega hehe nič tazga je pa definitivno kinky... pa jao zakaj za vraga bi neke nogavice gor vleku... hm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe nič tazga je pa definitivno kinky... pa jao zakaj za vraga bi neke nogavice gor vleku... hm Če bi se ti bejba nakurla totalno k bi mel ti nogavice gor, vrjem mi, da bi jih vleku non stop gor..v končni fazi - akcija je pa le akcija! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Kako skrbim za podplate sem jo kar med nude dala,imam pa še eno bolj pohujšljivo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako skrbim za podplate sem jo kar med nude dala,imam pa še eno bolj pohujšljivo! Maca! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako skrbim za podplate sem jo kar med nude dala,imam pa še eno bolj pohujšljivo! Dobra...fotka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 nice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako skrbim za podplate sem jo kar med nude dala,imam pa še eno bolj pohujšljivo! WoW! Pa se za kaj druzga tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako skrbim za podplate sem jo kar med nude dala,imam pa še eno bolj pohujšljivo! ma dej nehi nooo, pa kerga mate tle za norca, kok bedne fotke videvam od tripla in tebe, vse neki tko zakrito, kot bi se pretvarjala pa dej kako normnlano , navadno fotko pomožnosti spontano,da se te vidi, da vidmo kdo si pa ni treba d aje slečena,samo naj bo... tole je zame en bullshit, dej neki tacga k contesa... pa brez zamere in lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma dej nehi nooo, pa kerga mate tle za norca, kok bedne fotke videvam od tripla in tebe, vse neki tko zakrito, kot bi se pretvarjala pa dej kako normnlano , navadno fotko pomožnosti spontano,da se te vidi, da vidmo kdo si pa ni treba d aje slečena,samo naj bo... tole je zame en bullshit, dej neki tacga k contesa... pa brez zamere in lp kwa si pa ti dns tolk razpalen.......a se nis nč kopal u jezeru? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Pa sej ma kar prav... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Ja saj jaz cist stekam, kaj seala moti, po eni strani mu dam prav, po drugi strani se mi zdi pa cist ok tud tak bolj zajebantski nacin, pac kot kdo fura oz. se je odlocil da bo fural. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 katrina Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.