Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Marsa, nisi ti za bacit !! :vragec:  x:px  x;)x
A si kako drugac mislil kdaj? x:px x;)x

<{POST_SNAPBACK}>O,Marsika!  :2src:  Se strinam, jz bi tud raj brez modrca! x:px  x;)x
ne rabis rect, triple, tega. x:Dx x:px
Prov sexi nogce maš, pa dolge prste in šlang gležne
x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa-kameleonka, pa kok ljudi zivi v tebi??Cist vsaka fotka neki druzga ven iz tebe seka, ampak cist vse SEKAJO!! :palec:  :palec:  x8Dx

Pih! x8Dx xDDx

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, olvejz gud  x^x

Pih! x^x :vio:

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt: tule bo šele domišlija delala svoje x:Dx  x:Dx

:palec:  debest  :palec:

Res je! x:Dx x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kaj sta pa delale?
x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek: Apolonija....sexi...kaj bojo šele tipi rekl....slinjenje all over the place! x;)x Kaj sta pa delale? :inocent:  :vragec:  x:Dx

V bistvu smo mele 4 bejbe fotosešn - z malo dirty mind idejami....počele...heheheh.... x;)x x:Dx :vragec:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Tale kolegica ima pa krepke noge :vragec: ali pa si pripravila tipa, da je oblekel mrežaste nogavice,hehe! x:px  :palec:  x:Dx

Bejba je 100%...je pa velka tm neki čez metr osmdeset..tko da....če bi bil tip, bi vam rekla to je tip....nimam kej za skrivat.... x^x

(in takole se apolonija razhudi)

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Bejba je 100%...je pa velka tm neki čez metr osmdeset..tko da....če bi bil tip, bi vam rekla to je tip....nimam kej za skrivat.... x^x

(in takole se apolonija razhudi)

Sej, enim je pa kinky, če se tip v fishnets obleče x:Dx x;)x Kaj pa je to takega x:Dx x:Dx x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Sej, enim je pa kinky, če se tip v fishnets obleče x:Dx  x;)x Kaj pa je to takega x:Dx  x:Dx  x:Dx

hehe :D nič tazga je pa definitivno kinky... pa jao zakaj za vraga bi neke nogavice gor vleku... hm :o|o:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>hehe :D nič tazga je pa definitivno kinky... pa jao zakaj za vraga bi neke nogavice gor vleku... hm  :o|o:

Če bi se ti bejba nakurla totalno k bi mel ti nogavice gor, vrjem mi, da bi jih vleku non stop gor..v končni fazi - akcija je pa le akcija!

<{POST_SNAPBACK}>Kako skrbim za podplate x:Dx sem jo kar med nude dala,imam pa še eno bolj pohujšljivo! x:px  x;)x

Maca! x:px :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Kako skrbim za podplate x:Dx sem jo kar med nude dala,imam pa še eno bolj pohujšljivo! x:px  x;)x

ma dej nehi nooo, pa kerga mate tle za norca, kok bedne fotke videvam od tripla in tebe, vse neki tko zakrito, kot bi se pretvarjala pa dej kako normnlano , navadno fotko pomožnosti spontano,da se te vidi, da vidmo kdo si pa ni treba d aje slečena,samo naj bo... tole je zame en bullshit, dej neki tacga k contesa...

pa brez zamere in lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ma dej nehi nooo, pa kerga mate tle za norca, kok bedne fotke videvam od tripla in tebe, vse neki tko zakrito, kot bi se pretvarjala pa dej kako normnlano , navadno fotko pomožnosti spontano,da se te vidi, da vidmo kdo si pa ni treba d aje slečena,samo naj bo... tole je zame en bullshit, dej neki tacga k contesa...

pa brez zamere in lp  x8Dx

kwa si pa ti dns tolk razpalen.......a se nis nč kopal u jezeru?

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Ja saj jaz cist stekam, kaj seala moti, po eni strani mu dam prav, po drugi strani se mi zdi pa cist ok tud tak bolj zajebantski nacin, pac kot kdo fura oz. se je odlocil da bo fural.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...