Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja te pa nič ne Sej, če bi ble pa za, bi se pa usrov...hehe <{POST_SNAPBACK}>ja ne vem, to se vi zmente, ko se jaz, ni 'nic'. Vi ste pusyji med nami, ne jaz. Marsa, nč, najbolš, da ti organiziraš tolele.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 dam roko v ogenj, Pikica, da ce bi kaj tacga organizirala, da bi prec osi sibnili, bejba ocitajoce tipu: ti, a se res mislis it to? ma ejjj, ne MEN! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 sam da jaz bi tko organizirala: ajde gremo, Milf in Seal. recimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ne vem, to se vi zmente, ko se jaz, ni 'nic'. pusyji med nami, ne jaz. Koji PUSYi ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam da jaz bi tko organizirala: ajde gremo, Milf in seal. recimo. Pošteno...jst bi pa...ajde, gremo, Milf pa Mick... pa klinc, še kako bejbo zravn vzamemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ampak Milf pa mora bit? primavera, no jaz skratka nisem pusy - saj vidis, zdaj sem upsy ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam da jaz bi tko organizirala: ajde gremo, Milf in Seal. recimo. Aha, to je pa čist nekaj druzga Sem takoj ZA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 no vidis da se da vedno fajn skombinirat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak Milf pa mora bit? ASEVEDE ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ASEVEDE ! Kok se mu bo zdel....kr nej se mu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pošteno...jst bi pa...ajde, gremo, Milf pa Mick... pa klinc, še kako bejbo zravn vzamemo A ti bi z Milfom in z Mickom? To bosta Mickeni in Smilfceni vesela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti bi z Milfom in z Mickom? To bosta Mickeni in Smilfceni vesela... Mah, ne bi...bi pobegnla....sanjam pa lohk, e ne? Res mi ni za več kt enga met v postli...če je dober, je to zame čist zadost! A ti bi pa z Milfom pa Sealom?????? No! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, ne bi...bi pobegnla....sanjam pa lohk, e ne? Res mi ni za več kt enga met v postli...če je dober, je to zame čist zadost! A ti bi pa z Milfom pa Sealom?????? No! Hmmmmmmmmmmm. Saj Seal je res en fajn dečko, ugotavljam zadnje čase... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmmmmmmmmmm. Saj Seal je res en fajn dečko, ugotavljam zadnje čase... Ti že veš, bejba! Sam, da bi blo dobr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti že veš, bejba! Sam, da bi blo dobr! Pa šalimo se, naravno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa šalimo se, naravno... Kdo? Kaj? Jst sm bla smrtno resna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ni glih nude, je pa poletna, tim in jaz avgusta 03. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 a daj, jaz pa glih ugotavljam, da jo bi v bistvu skenslala in da je kar mal drzna... :||| ker sem v bistvu precej shpehchkana. pa tko trapast se spet drzim...no ampak... thanx! ja, te kopalke sem imela pa tolk rada, pa so cist zbledele pa se cist razvlekle v dveh letih. :||(*ne maram pa kaksnih steznikov in kosharic in podlozenih scen in tega ker me bode v srce). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick govori resnico jaz pa ne x;)xSorry Mick Res maš. Sam sm povedal tud že, da je car, slastn, užitn, lep, vzdržljiv, željen, radovedn, strastn, včasih plah včasih predrzn, cartljiv, pohotn, efektn, nagajiv, strastn, poželjiv, rajcig, nežn, prodorn, žleht..........vse je res. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>indEEd! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni glih nude, je pa poletna, tim in jaz avgusta 03. Ful fajna .........sta. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 bolj tim kot jaz... ves kaksen je pa zdaj, slabe 2 leti po temle??? sam se kake 4 cm je manjsi od mene. pa krepek je, cist dec ze... vceraj v liftu pri mami si ga skorajda nisem upala pobozat, cist je bil velik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Zame ful fajna sta x!x Za mamico normaln, da je bolj tim k ona..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 itak je pa cist mitji podoben, so rekle kaksne, joj kok je lustkan, cist nic ti ni podoben, cist je mitji. x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 No, te pa mitjino fotko rajš ne daj tu gor....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.