Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

dam roko v ogenj, Pikica, da ce bi kaj tacga organizirala, da bi prec osi sibnili, bejba ocitajoce tipu: ti, a se res mislis it to?

x;)x

ma ejjj, ne MEN! ;) :P :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

sam da jaz bi tko organizirala: ajde gremo, Milf in Seal. x:px

recimo. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ampak Milf pa mora bit? x:Dx

primavera, no jaz skratka nisem pusy - saj vidis, zdaj sem upsy ze. :P

Picasso

a daj, jaz pa glih ugotavljam, da jo bi v bistvu skenslala in da je kar mal drzna... :||| ker sem v bistvu precej shpehchkana. :D pa tko trapast se spet drzim...

no ampak... thanx! x:Xx xDDx ja, te kopalke sem imela pa tolk rada, pa so cist zbledele pa se cist razvlekle v dveh letih. :||

(*ne maram pa kaksnih steznikov in kosharic in podlozenih scen in tega ker me bode v srce). :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mick govori resnico jaz pa ne x:Dx  x:)x  x;)xSorry Mick x:Dx  x;)x

Res maš. Sam sm povedal tud že, da je car, slastn, užitn, lep, vzdržljiv, željen, radovedn, strastn, včasih plah včasih predrzn, cartljiv, pohotn, efektn, nagajiv, strastn, poželjiv, rajcig, nežn, prodorn, žleht..........vse je res. x:o)x :vragec: x:Dx

:wOOt:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

bolj tim kot jaz... ves kaksen je pa zdaj, slabe 2 leti po temle??? :eek:

sam se kake 4 cm je manjsi od mene. pa krepek je, cist dec ze... vceraj v liftu pri mami si ga skorajda nisem upala pobozat, cist je bil velik. xDDx

Picasso

:palec:

itak je pa cist mitji podoben, so rekle kaksne, joj kok je lustkan, cist nic ti ni podoben, cist je mitji. x:o)x x:Dx x:px

:o|o: x:Dx x:Dx x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...