Guest sstane 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Kaj pa, če bi neki dobri striček tvojim otrokom poklonil delnice Najboljšega soseda. Misliš, da je to prepovedano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Kaj pa, če bi neki dobri striček tvojim otrokom poklonil delnice Najboljšega soseda. Misliš, da je to prepovedano Mislim, da je v takem primeru lahko tudi tale "dobri striček" tisti, ki ima pravico do izvrševanja upravljanja (ni nujno, da so to otrokovi starši ali skrbniki)... Moji hčerki so moji starši poklonili hranilno knjižico, ki jo menda vsak mesec pridno polnijo. Ampak za dvigovanje denarja je pooblaščena moja mama, tako da jaz ne morem nič pri tem. Ko pa bo hčerka polnoletna, bo lahko sama dvigovala denar. Najbrž je približno tako tudi z delnicami. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Seveda je tako, le da boš z delnicami države od tvojih otrok verjetno upravljala ti, pa tudi dividende kasirala. Tvoj župan bo take kot si ti posebej nagovarjal, saj boš imela štiri glasove.Pogledal sem si tvoj frlšluspatent, prenesi ga iz dojenčkovih ust še na moške roke. Zakaj bi izključevala večino žensk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Pogledal sem si tvoj frlšluspatent, prenesi ga iz dojenčkovih ust še na moške roke. Zakaj bi izključevala večino žensk A veš, da mi je en očka enkrat že rekel, da to ni samo za dojenje, ampak je tudi drugače "priročno"... hehe... Hmm... s tem pa se mi takoj razširi tržišče za bog ve koliko procentov! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Prinesi par različnih številk na party, da jih stestiramo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Babe v politiko, dedci pa za šporhert, pa bo bogastva in zdravja na pretek A ni že cajt Se vidi, da nisi imel izkušenj z ženskim vladanjem. Tam, kjer so bile samo ženske na "oblasti" (v glavnem v društvih), so se vedno, kjer sem imel možnost videti situacijo, skoraj pobile med sabo. Zanimivo, da tega med moškimi ni bilo. Me zanima v kokih in kakšnih društvih si bil...da ni bil to shod čarovnic...potem verjamem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Me zanima v kokih in kakšnih društvih si bil...da ni bil to shod čarovnic...potem verjamem... na shodih se imamo prav fino... nič se ne tepemo, pravzaprav obratno... imamo se zelo zelooo rade ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Me zanima v kokih in kakšnih društvih si bil...da ni bil to shod čarovnic...potem verjamem... na shodih se imamo prav fino... nič se ne tepemo, pravzaprav obratno... imamo se zelo zelooo rade ... Aira... Sam jez sem mislna na njegove podložnice...tiste z velkimi bradavicami, na še večjih nosih... Mende ne pašeš taj zraven, k s pa tok lepa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hvala. mi imamo take shode kjer malo pojčkamo, plešemo,..., in se pač malo poigramo... prav lepo... (ne prakticiramo plesa na kosteh, niti kakšnega žrtvovanja) te stvari me držijo še iz O.Š.- ko sva s frendico prižgali enih 20 sveč v sobi in "coprali"... pentagramček, malo krvi....traparijice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 K sem bla jez v srednji šoli, sem pa belo omelo cel mesec nosila v modrcu...sem bla že vsega sita...ampak so mi rekl, da nuca, da se bo full zalubu vame... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 K sem bla jez v srednji šoli, sem pa belo omelo cel mesec nosila v modrcu...sem bla že vsega sita...ampak so mi rekl, da nuca, da se bo full zalubu vame... jaz sem pa enkrat... bila tako nora na enega, da sem sešila njegovo lutkico z vsemi pritiklinami in potem... vizualizirala...določene zadeve v njegovo glavico-zgornjo, ki naj bi jih storil... !vžgalo!ampak potem sem izvedela da se tega ne dela!!! ker slabo vpliva na karmo- manipulacija s človekom. kaj sem jaz vedela, sem bila še mickena :xx!: v modrcu si nosila jaz sem pa slišala, da moraš direkt v .... vtaknit, da kaj pomaga .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 K sem bla jez v srednji šoli, sem pa belo omelo cel mesec nosila v modrcu...sem bla že vsega sita...ampak so mi rekl, da nuca, da se bo full zalubu vame... jaz sem pa enkrat... bila tako nora na enega, da sem sešila njegovo lutkico z vsemi pritiklinami in potem... vizualizirala...določene zadeve v njegovo glavico-zgornjo, ki naj bi jih storil... !vžgalo!ampak potem sem izvedela da se tega ne dela!!! ker slabo vpliva na karmo- manipulacija s človekom. kaj sem jaz vedela, sem bila še mickena :xx!: v modrcu si nosila jaz sem pa slišala, da moraš direkt v .... vtaknit, da kaj pomaga .... Aira...ti si pa že oreng čarovnica... Kam moram vtaknit! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Pomoje najbolj pomaga če zmelješ pol pa posnifaš... hehe, da ornk prime.... pismu ej kake čarovnice tukaj, sicer pa o volilni pravici.... otrok, pomoje so otroci velik bolj pametni kot primerno število državljanov s katerimi manipulirajo, sploh pa pomoje bi otroci hitro zakapirali keri politik je najbolj prijazen... bi blo ful kul to...., najbrž bi otrokom dol viselo za izbrisane in take neumnosti, zanimalo pa bi jih kdaj bo očka mel višjo plačo da bo lahko kupil lego kocke.... vsekakor pa kdaj bodo ukinili davek na sladkarije..., itd..., odlična publika..., al pa upravljat svojd dnar to bi jim tud koristlo za kasnej, jaz že cel life služim z delnicami krke.... problem pa je bil na začetku k mamo tako čudno zakonodajo da nikakor jih nisem mogel jaz prodat ali moj oče al kdorkoli, kao da se ne bom jaz nategnil, da mi ne bo v škodo in to,.... zlo čudna zakonodaja ki naj bi me kao obvarovala, pred izgubami in to..., ampak zdaj sem končno zadost star da lahko prodajam po dugiš in počez... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Me zanima v kokih in kakšnih društvih si bil...da ni bil to shod čarovnic...potem verjamem...Ne. Čisto običajne ženske. Še ženske so rekle v tem primeru, da naj ne bodo same ženske, ker se bodo požrle med sabo. Lucifer...tebe je sama Zloba he he he he... sej tut sama nisem prijateljica žensk( ženske me izčrpavajo z nemogočimi pogovori o make upu, špralah, šminkah...zanimivo...pa sama sem ženska...res je, dam vam prav...moški razmišljate trezneje in bolj hladnokrvno...ampak... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ....res je, dam vam prav...moški razmišljate trezneje in bolj hladnokrvno...ampak... ..ampak vseeno želijo imet ob seb Najboljšo, za kazat Ven , ne vidjo pa ,da je to treba ful enga negovanja in strmljenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ....res je, dam vam prav...moški razmišljate trezneje in bolj hladnokrvno...ampak... ..ampak vseeno želijo imet ob seb Najboljšo, za kazat Ven , ne vidjo pa ,da je to treba ful enga negovanja in strmljenja dej nehi stakimi :xx!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ....res je, dam vam prav...moški razmišljate trezneje in bolj hladnokrvno...ampak... ..ampak vseeno želijo imet ob seb Najboljšo, za kazat Ven , ne vidjo pa ,da je to treba ful enga negovanja in strmljenja dej nehi stakimi :xx!: Pa saj ni napisal pod, ampak ob sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 .....dej nehi stakimi mam prav, veš de Ma če bi gledu na najlepšo pa da hod ob men,dej no mi je pa vsen bolj važn potstrešje kot pa barbi-face Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ma če bi gledu na najlepšo pa da hod ob men,dej no mi je pa vsen bolj važn potstrešje kot pa barbi-faceaja, a de se ne umažeš ja,čistoča je velik del zdravja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 .....ja,čistoča je velik del zdravja naj ti bo, ne grem se več; tvoja dominacija je trenutno humana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Kje smo ostali...heh pri volilni pravici otrok...Sej jo imajo...v šoli, ko volijo predsednika razreda... Itak so volitve lari fari...v smislu, marsikdo ne ve, koga bi volil, pa obkroži na an ban pet podgan..., ker jih politika ne zanima...jez sam to vem, da LDS ne bom obkroževala, ampak bom volitve bojkotirala...dokler bojo razni Orioni, SIB-i, Rdeči križ bla bla bla...na volitve NE GREM.Poleg tega je minister Keber še vedno minister...pa si je jacuzzi montiral na državne stroške v svojo pisarno, pediatrična klinika pa stoji... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ...ampak bom volitve bojkotirala...... ..na volitve NE GREM. ...Hm, jaz sem tudi besna in jezna in najraje na volitve ne bi sla - ampak - kaj mislis, se bo s tem doseglo?Menim, da bi moral obstajati nek boljsi nacin bojkota oz. da bi morali nekaj...Ker tole pa res - in potem imamo demokracijo!!! :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ...ampak bom volitve bojkotirala...... ..na volitve NE GREM. ...Hm, jaz sem tudi besna in jezna in najraje na volitve ne bi sla - ampak - kaj mislis, se bo s tem doseglo?Menim, da bi moral obstajati nek boljsi nacin bojkota oz. da bi morali nekaj...Ker tole pa res - in potem imamo demokracijo!!! :xx!: :xx!: :xx!: Sem že razmišljala, da bi na veliko napisala na volilni listič svoj protest...samo, a se bo kaj spremenilo...naš glas pa ne seže do parlamenta, čeprav smo jih mi postavili na te funkcije, v smislu, naj delajo za ljudstvo, se mi zdi, da ljudstvo dela za njih... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 http://www.sds.si/forum/viewtopic.php?id=1106 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.