borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Čast je sol življenja. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Ma tole ženska- moški, sem postavila tako za primer...moje razmišljanje na glas. Največkrat sem slišala besedno zvezo čast v tem primeru. Ali je to častno ali nečastno dejanje...ne bi zdaj o temu, ker se ne počutim ravno poklicano za to. Mogoče tudi častni in nečastni odpust iz vojske...to je tudi nekaj.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Čast je sol življenja. Zdaj bo pa sstane začel govorit Sol, čast življenja.. ; ) hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Čast ima veliko vodnikov, zato se človek vzpenja in spušča. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.