pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Moram se NAUČITI biti sama. Ne znam.moraš oz. zakaj le?eno je biti sam,ker želiš, in eno je biti sam ,ker moraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Moram se NAUČITI biti sama. Ne znam....potem pa brz dol s foruma.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Moram se NAUČITI biti sama. Ne znam.@Tudi jaz nisem znala, sem non stop rabila nekoga okoli, četudi za sitnarjenje. Potem sem pa začela sama kaj početi - razni konjički, najprej me ni kaj posebej mikalo, potem sem se pa navadila, naučila uživati in zdaj rabim tudi prav svoje trenutke Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kako to mislite, nisem znala bit sama.. A vam je dolgcas samim s sabo? Toliko stvari se da poceti - beres, gledas tv, se ucis, gres na sprehod, tect, peljes ven psa ce ga imas, gres v kino, gres v shopping, gres spat , ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ja zdaj to znam in je seveda fino, ni pa samo po sebi umevno, da znaš uživati v svoji družbi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.