č.v.e.k.a 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 14.9.2004 se bo dovršila solarna eklipsa na 29.st.Ovna. Zanima me kaj prinese ta eklipsa če pade na znak Saturna in južni Lunin vozel (oba na.29.st.Ovna.)prva hiša. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomaž 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 SKRAJNA PREVIDNOST!Tudi najboljšim pilotom, profesionalnim voznikom vlakov,avtobusov,kamionov,kapitanom majhnih in velikih ladij se lahko zgodi: da zadene z repom drevo,da zapelje v tovorno kompozicijo, ali v prepad, da zapelje na čer, kljub satelitski navigaciji...,Ej, čveka moja Saturn ima take elektronske elektromagnetne viharje, da se vsem teleskopom in radarjem enostavno zmede.19.in 20.aprila postavi na mizo najboljši šampanjc in počakaj lepo na svojga princa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 wauuu tole Tomaž ....kaj pa če ga že imam pa še kakšno princesko in malega princa poleg Kaj pa potem? Saj tole s šampanjcem mi je pa čisto všeč Lap pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Pozdravljena Čveka, glede na Sarosove cikle ta ciklus mrkov in s tem ta dotični mrk zadeva osebne odgovornosti, ki jih ima človek, vlogo očeta, avtoritete ali potrebo po sprejetju odgovornosti in nadzora. Nove odgovornosti, zaradi bolezni nekoga ali zaradi nezmožnosti nekoga drugega. Glede na to, kar si povedala, pa jaz sklepam, da je veliko možnosti , da nekdo iz tvoje pretekosti ali družine zboli. Čaka te manj prijeten čas, ki pa te bo zelo veliko naučil o tebi in o najbližjih. Vsekakor se ne bo dalo izogniti odgovornostim. Ne pozabi dodajati vitamin C v svojo prehrano, pomaga, ko je Saturn na delu. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 Mihaela živjo, najprej hvala za odgovor. Če sem prav razumela bo to obdobje,(eno leto če sem prav razumela)ko bo potrebno dokazovati ljubezen do bližnjega....v tem primeru starejšega človeka(verjetno Saturn) .Vse se ,zelo, poklapa z dejanskim stanjem. Z ozirom na južni vozel in prvo hišo pa me zanima je to karmična veza ali ne...saj sta tako Saturn kot J.vozel na istih stopinjah(konjunkcija).Pri razlagi natalne karte me moti prva hiša...(asc.na 20 st.Rib),ki se konča na 7 st.Bika in ima na 3 st.Ovna tudi Jupiter...možna ekspanzija ali zaščita. Ker je to osebna hiša me zanima če gre oz.bo šlo če bo šlo za kakšno ,staro ,karmično bolezen (Saturn)natusa ali samo starejega človeka. Še tole...MC je v Strelcu na 25.st.(Pluton)potem pa je tu že hiša Kozoroga (delno 10.delno 11.hiša) N.Saturn tvori kvadrat z N.Plutonom,opozicijo s S.vozlom,konjunkcijo z J.vozlom in trigon z MC-jem Ufff zapleteno tole ...bolj ko gledam manj vem :o|o: :o|o: Hvala ti če mi na tole odgovoriš oz.obrazložiš. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Mihaela živjo, najprej hvala za odgovor. Če sem prav razumela bo to obdobje,(eno leto če sem prav razumela)ko bo potrebno dokazovati ljubezen do bližnjega....v tem primeru starejšega človeka(verjetno Saturn) .Vse se ,zelo, poklapa z dejanskim stanjem. Z ozirom na južni vozel in prvo hišo pa me zanima je to karmična veza ali ne...saj sta tako Saturn kot J.vozel na istih stopinjah(konjunkcija).Pri razlagi natalne karte me moti prva hiša...(asc.na 20 st.Rib),ki se konča na 7 st.Bika in ima na 3 st.Ovna tudi Jupiter...možna ekspanzija ali zaščita. Ker je to osebna hiša me zanima če gre oz.bo šlo če bo šlo za kakšno ,staro ,karmično bolezen (Saturn)natusa ali samo starejega človeka. Še tole...MC je v Strelcu na 25.st.(Pluton)potem pa je tu že hiša Kozoroga (delno 10.delno 11.hiša) N.Saturn tvori kvadrat z N.Plutonom,opozicijo s S.vozlom,konjunkcijo z J.vozlom in trigon z MC-jem Ufff zapleteno tole ...bolj ko gledam manj vem :o|o: :o|o: Hvala ti če mi na tole odgovoriš oz.obrazložiš. Lep pozdravNo ne bo lahko obdobje, mislim, da gre za neko starejšo obebo, ki bo zelo bolana in ji boš morala stati ob strani. Ne bo šlo toliko za ljubezen kolikor za karmo in odgovornosti. Ves čas se zavedaj, da se s tem kar boš morala početi v tem letu očistiš nekih dolgov iz prejšnjih življenj. Pluton ni še na 25. stopinji strelca, bo čez kako leto, letoš se ne. Če poskušava razložiti natalno karto, glede na to, kar si povedala si izrazito samostojna oseba, odgovorna, skrbna še za vse druge. V tem življenju se boš morala naučiti, dati nekja bremena na druge in skupaj z njimi živeti življnje. Simboliko planeta, ki je na Južnem vozlu se moraš nekako rešiti, pomeni, da poskušaš biti manj prestrašena in manj resna.....To življenje ni enostavno, vendar zelo pomembno, da se rešiš nekaterih karmičnih bremen. Milsim, da ti ta sončni mrk, daje priložnost, da boš to tudi storila. Želim ti vse dobro, veliko notranje moči in tudi razsodnost in širino, kajti take prelomnice, so dolgoročno zelo razvojne. Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 Mihaela, hvala tebi in hvala,prihajajočemu, sončevemu mrku. Kar si napisala bom pravgotovo dostikrat prebrala in mi bo v veliko pomoč .Najbolj v kritičnih trenutkih.Kaj bo prineslo leto ne vem vem pa,da bom zmogla karkoli že prihaja tudi s tvojo pomočjo. Lep pozdravi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2004 14.9.2004 se bo dovršila solarna eklipsa na 29.st.Ovna. Zanima me kaj prinese ta eklipsa če pade na znak Saturna in južni Lunin vozel (oba na.29.st.Ovna.)prva hiša. Lep pozdrav vidim,da se je prikradel 'tipkarski'škrat. 19.4. ne 14.9.004 P. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomaž 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Ejo Č:V:E:K:A!Moja mama je na ledu spodrsnila in padla in je bil komplicirani zlom golenice. Dohtar jije dal 12 šivov in ponikljane žeblje, ki jih je šele čez leto dni dala ven. No takrat se še nisem ukvarjal z astrologijo, je pa šlo vse narobe vse leto. Kaj če se sosedi zlije olje po stopnicah, čveka nč vrat odpirat, biti doma in pričvrstiti vse mogočne nihajoče predmete na omare in stene, pregledasti vse lestence, vse električne vtičnice, stroje, naprave, aparate, vse do zobne ščetke, vse kristale, vaze, čaše pregledati in očistiti, pregledati parket, da katera ploščica ne gleda ven, pregledati vse žeblje in žebljičke, vrata, inštalacijo v kopalnici, luči, pralni stroj, filter pralnega stroja, računalnik, žarnice, superge, copate, če niso preveč gladke, postriči nohte, predolge lase, banjo, lijak, odtoke, mešalno pipo,požarno cev, strelovod, vse, razumeli, prav vse in na koncu vprašaj še soproga in otroke, če nisi morda pa le še kaj pozabila!Srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ... kaj pa to sploh je, ta solarna eklipsa... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ... kaj pa to sploh je, ta solarna eklipsa... Po domače se reče sončni mrk, v astrologiji ima zelo pomembno mesto tako v mudnani astrologiji (svetovna dogajanja), kot v prognostiki pa tudi v natalni karti (prenatalni mrk).Če sončni mrk pride v konjunkcijo s kako pomembno točko tovjega horoskopa, potem to sproži in se začne nekaj na novo, v simboliki planeta in glede na to kaj ta planet predstavlja v tvoji karti. Ponavadi prinese novo dogodke, s katerimi se človek premakne naprej, vendar saj veš vse novo strese tvoj ustaljeni svet in s tem prinese težave in akcijo. Ko sta Sonce in Luna v konjunkciji (torej je mlaj) blizu severnega ali južnega luninega sečišča, se dogodi sončni mrk ali s tujko solarna eklipsa. Kljub temu, da ta fenomen tokrat ni viden pri nas (za to so potrebni dodatni pogoji) deluje na nas. Kajti odnos Sonca in Lune je eden najpomembnejših odnosov v astrologiji. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hvala, Mihela Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Kaj pa če pade ta mrk 19.4. ekzaktno na merkur 29 stopinj ovna v drugi hiši? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Kaj pa če pade ta mrk 19.4. ekzaktno na merkur 29 stopinj ovna v drugi hiši?Tako na hitro brez, da bi vedela, čemu Merkur vlada in kake aspekte ima, bi rekla, da bo šlo za skrbi, ali odgovornosti vezane na denar. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 O temle imamo mensezdi tudi ze vec tem... ... ... Ja, Lunca, tedaj ne bos nic novega izvajala, nic tveganja na denarnem podrocju - morda prej poskrbet za to, za kasnejse 'hude case'....Nekaj blazno pomembnega se bos naucila v tem casu - pazi, da ne bo to sola, ki je te je 'prevec stala'...Vse, kar je pomembnega (biznis in materialne zadeve), moras izpeljati do takrat - a ne tocno takrat (obdobje 10 dni pred, teden po).Po drugi strani pa je druga hisa domena tudi sicersnjih vrednot - in ne samo denarja - tako bos najbrz bilanco delala tudi na drugih podrocjih - poudarek na vrednotah, morda odnosi, glede na to, da gre za komunikacijo, vsekakor pa zagotovo tudi poslovne zadeve.Nic posiljevanja - zato pa je treba speljati zadeve prej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Verjetno je tudi važno, kako je ta merkur aspektiran ( z ASC 60, DESC 120), merkur vlada 3 hiši in sedmi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Potem sem imela prav - tudi na odnosih torej in spolosno potem vsa polja komunikacije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Lepo pozdravljeni vsi na tem forumu. Danes sem se registrirala. Pri tej temi vas prosim za pojasnilo in sicer, kaj pomeni, če pade 19.aprila eklipsa na natalno sonce, ki je na 29 stopinj Ovna in je takoj nad DS (desc. na 26 stopinj). Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Lepo pozdravljeni vsi na tem forumu. Danes sem se registrirala. Pri tej temi vas prosim za pojasnilo in sicer, kaj pomeni, če pade 19.aprila eklipsa na natalno sonce, ki je na 29 stopinj Ovna in je takoj nad DS (desc. na 26 stopinj). Hvala za odgovor!Pozdravljena Magda, rekla bi, da bo prišlo do bistvene prelomnice v partnerskem življenju (lahko poslovni ali zasebni partner). V tvoje življenje bodo prišli taki dogodki, povezani s partnerstvom, ki bodo od tebe zahtevali odgovornost, resnost in najverjetneje nekaj skrbi. Sprejela boš vlogo odgovornejšega in resnejšega partnerja. Toda kar mirno, zavedaj se, da je vse za nekaj dobro in šola, ki ti jo bo mrk dal bo lahko zelo koristna v širšem smislu, seveda pa je odvisno od tebe. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mihaela, najlepša hvala.Povedati moram, da se aspekt nanaša na partnerja. Mene skrbi zato, ker se mi moj Saturn približuje letos descendentu (21 st. Raka). Saj trenutno vse poteka v redu, ampak nekje v podzavesti me skrbi.Kaj meniš na to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Kaj pa to pomeni, če mrk tvori trigon s točko sreče na 29 stop. strelca v 2.bajti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mihaela, najlepša hvala.Povedati moram, da se aspekt nanaša na partnerja. Mene skrbi zato, ker se mi moj Saturn približuje letos descendentu (21 st. Raka). Saj trenutno vse poteka v redu, ampak nekje v podzavesti me skrbi.Kaj meniš na to?Neke odogovornosti in skrbi prihajajo zanj v tem letu, vezane na odnose z drugimi, ker je s Soncem je lahko vezano na odnos z očetom, ali odnos s šefom ali odnos s poslovnim partnerjem. Lahko je vezano tudi nate, vendar ne nujno, ker Sonce pogosto predstavlja moškega. To da ti bo šel Saturn preko 7. hiše, samo potrjuje, da bo mož bolj resen in odgovoren in da bo imel neke skrbi in posredno ti z njim. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Kaj pa to pomeni, če mrk tvori trigon s točko sreče na 29 stop. strelca v 2.bajti?Pozdravljena Neli, pri mrku se gleda samo opozicije in konjunkcije. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 pri mrku se gleda samo opozicije in konjunkcije.Pa spet nekaj novega vem. Mihela hvala ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 Zopet prihajata eklipsi in sicer: sončeva (solarna) na 10.19 st Tehtnice....3.10. in lunarna 17.10. na 24.13 st Ovna Meni pade na Sonce (2.st,orbisa) v VII.hišo. Problemi z možem ? in kako se bo odrazila Lunarna v primeru,da gre za konjunkcijo z natalnim Mesecem(23 st. Ovna in natalnim Saturnom 25 st. Ovna ? Gre za IX.hišo...oz.Mesec na koncu VIII.hiše .Vendar ga že štejem v IX. Lepa hvala za odgovor Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.