Skoči na vsebino

Eklipsa

č.v.e.k.a

Recommended Posts

ja Boris živjo aneda x:Dx

Baje je pri eklipsah dobro oz.bolje pogledati progresivno karto.

Pa,da vidimo kar bo kdo drug povedal.O eklipsah ne vem nič oz.izredno malo tako,da je bolje,da sem tiho :cry: in čakam na morebitne odgovore.

LP :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

še enkrat postavljam vprašanje o eklipsi ker se je medtem nabralo kar nekaj postov o mrkih :

Zopet prihajata eklipsi in sicer:

sončeva (solarna) na 10.19 st Tehtnice....3.10.

in lunarna 17.10. na 24.13 st Ovna

Meni pade na Sonce (2.st,orbisa) v VII.hišo. Problemi z možem ? icon27.gif

in kako se bo odrazila Lunarna v primeru,da gre za konjunkcijo z natalnim Mesecem(23 st. Ovna in natalnim Saturnom 25 st. Ovna ? Gre za IX.hišo...oz.Mesec na koncu VIII.hiše .Vendar ga že štejem v IX.

Lepa hvala za odgovor

Zopet prihajata eklipsi in sicer:

Značilnost mrka 3.10. je v tem, da bo tedaj Mars, ki bo na 23°Bika, istočasno v inkonjunkciji tako s šopkom planetov v Tehtnici (še najbolj z Jupitrom) kot s Plutonom na 22°Strelca. Veliko vpliva bo imela ta mrk torej tudi na tiste, ki imajo pomembne točke v horoskopih na 22-23°. Veliko skoncentriranih teženj in strasti. "Odrešitev" prinese Venera, ki se pet dni kasneje preseli v Strelca.

Bolj kot ta prvi mrk bo "zanimiv" tisti na 2.11. letos. Kajti ne le da bo mrk (pri nas ne bo viden, bo pa v Španiji in vzhodni Afriki), ampak bo ta mrk (na 10°SC) celo del VELIKEGA KRIŽA skupaj z Neptunom (15°AQ), Marsom (17°TA Rx) in Saturnom (11°LE). Sama slika neba na tisti dan ne prinaša kakega prijetnega "izhoda" v obliki ugodnega trigona, skozi katerega bi se lahko kanalizirala ogromna nabrana planetarna energija, RAZEN skozi lunarni zanki, ki sta na 13°AR in LI, kar bi za marsikoga lahko imelo karmični pomen.

Kar pomeni, da se bo energija verjetno odrazila pri ljudeh, ki imajo v rojstni karti planetarne pozicije na omenjenih stopinjah. Za študirat je.

Da Veliki križ ni kaj posebno prijetnega, smo pa že tako in tako govorili anede.

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

Veliko vpliva bo imela ta mrk torej tudi na tiste, ki imajo pomembne točke v horoskopih na 22-23°.

MC imam na 22.49 Strelca, pa tPluton je na 22. stopinji Strelca in bi moral čez mesec še zadnjič in definitivno v 10. hišo. Česa si je obetati, ker bo prav tu 'mrknilo'? :o|o:

Veliko skoncentriranih teženj in strasti. "Odrešitev" prinese Venera, ki se pet dni kasneje preseli v Strelca.

Meni kar paše Venerca v osmi hiši, čutim neko olajšanje, če se temu tako reče :inocent:  x8Dx

Bolj kot ta prvi mrk bo "zanimiv" tisti na 2.11.  x:)x 

Aha, mlaj v Ško! Taman bo startal moj nov solarec, hm xrolleyesx , bo prvič skoraj identičen kot natalna karta, kar baje ni slabo, samo....precej enih krutih kvadratov se obeta  :xx!:

Zato pa bom dan pred mlajem nazdravljala na Kristusova leta  :vio:  x^x       

[

Meni pade na Sonce (2.st,orbisa) v VII.hišo. Problemi z možem ? :inocent:

in kako se bo odrazila Lunarna v primeru,da gre za konjunkcijo z natalnim Mesecem(23 st. Ovna in natalnim Saturnom 25 st. Ovna ? Gre za IX.hišo...oz.Mesec na koncu VIII.hiše .Vendar ga že štejem v IX.

xrolleyesx Meni pade sončni mrk v sedmo hišo 180 na sonce, lunarni pa stopinjo stran od natalnega marsa v drugi hiši. Kaj bo pa to?? Če pravijo, da mrki držijo tudi do 14 dni prej, potem opazujmo.

x:Dx Imam vedno, vsako leto.

Medtem, ko drugi lazijo po grobovih in tam na kvarno bolj opazujejo druge, kako so oblečeni, ocenjujejo koliko so porabili za sveče, pa krizanteme, pa na sploh mastno opravljajo x:Dx :vragec:

....jaz sprejemam dopoldan čestitke, potem pa se običajno odpeljemo kam na fantastično kosilo...lep dan, no x^x , komaj čakam x:)x

a glih na ta dan... :eek: ...no sej, tako pač je...

drugač sem pa mislila na tisti veliki križ al kvadrat, ki ga je omenjal bern...to pa menda ni csako leto...ob istem času.... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :palec:  xrolleyesx Čveka, upam, da nama bo Bern odgovoril na najina vprašanja. x;)x

živjo,

res je.Delno je odgovoril.Kakorkoli .Veliko energije se bo kanaliziralo skozi lunino zanko v primeru,da jo imamo na 13.stopinji.Kaj pa če te zanke ni? Nas bo sesulo :OO!: ?

Kako oz.skozi kaj se bo energija sproščala? V primeru,da gre za VIII.hišo bo hudo,v primeru,da gre za III.ali IX malo manj .Obetajo se nam,torej,velike spremembe.

Mislim,da to,v primeru,da se opazujemo,že čutimo.

Mars bo genau na moji Luni ..... ostalo pa na sinovi :( Če tole ni hudo pa nič ne rečem ) Na srečo,ali pa tudi ne,ima sin na 13.st.Ovna Lunino zanko.Pa smo tam,pri karmi namreč.

( veliki križ + mrk sočasno :blink: :OO!: :xx!: :wacko: )

Bo potrebno tudi malce mundano astrologijo prečekirati.

Srečno :palec:

Bern,

res lepa hvala za odgovor xvrtcx

A lahko,prosim,vsaj malo namigneš na moj osebni primer ?

O eklipsah,dejansko,ne vem kaj dosti.Se bom potrudila,da v času naslednje,vem kaj več.

Zanimivo se mi zdi ,ne samo zanimivo ampak strašljivo,da VELIKI KRIŽ sovpada z mrkom . Hudo tole :O:

Srečno!

PS: Vesela bi bila če k tejle debati pristopi tudi Mihela s svojim znanjem.

jaz mam na teh stopinjah vse zivo...

venera 22st.16 dvojcka, uran 22st.12 scorpia, merkur 21st.31 raka, neptun21st.08 strelca, asc. 21st.35 sco., sev. vozel 21st.35 leva... me prav zanima kaj mi bo tale mrk prinesel...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Nekaj iz tradicije o Sončnih mrkih.

V antiki so mrke razlagali kot napad zlih sil na Sonce in Luno. Običajno so se ljudje zbrali na prostem in delali velik trušč in hrušč, da bi te sile premagali. (seveda jim je uspelo - do naslednjič).

Kar nekaj rimskih vladarjev se je zbalo, da bi jih mrk ogrozil na prestolu in so na nasvet astrologov dali likvidirati precej političnih veljakov.

Sončev mrk je pomemben, ko pade v orbis 1° s konjunkcijo ali opozicijo z radix Soncem, Luno ali kotom - pomembno za mundano, pa tudi natalno astrologijo.

Pri mrku na občutljivi točki rojstne karte je lahko dogajanje burno že takoj ob nastopu mrka, velikokrat pa se močnejši efekti pokažejo, ko pride Sonce v kvadrat s pozicijo mrka (čez pribl. 90 dni) ali pa ko nek osebni planet tranzitira preko točke mrka.

Efekt Sončevega mrka je večji, če je Sonce v tem času v fazi rasti proti MC, kot takrat, ko zahaja. Sedanji v Tehtnici bo skoraj na MC - torej močan efekt.

Mrk v Tehtnici prinaša nalezljive bolezni, verske razkole in prinaša spore med pomembneži tega sveta. Nič dobrega za področje Marije Terezije.

Prevladovala bo Saturnova vladavina nad mrkom - spet nič dobrega, vendar omiljena z vplivom Jupitra kot vladarja ascendenta v času mrka.

Marsikaj smo že zdržali, pa bomo še to!!! xDDx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

<{POST_SNAPBACK}>Bolj kot ta prvi mrk bo "zanimiv" tisti na 2.11. letos. Kajti ne le da bo mrk (pri nas ne bo viden, bo pa v Španiji in vzhodni Afriki), ampak bo ta mrk (na 10°SC) celo del VELIKEGA KRIŽA skupaj z Neptunom (15°AQ), Marsom (17°TA Rx) in Saturnom (11°LE). Sama slika neba na tisti dan ne prinaša kakega prijetnega "izhoda" v obliki ugodnega trigona, skozi katerega bi se lahko kanalizirala ogromna nabrana planetarna energija, RAZEN skozi lunarni zanki, ki sta na 13°AR in LI, kar bi za marsikoga lahko imelo karmični pomen.

Kar pomeni, da se bo energija verjetno odrazila pri ljudeh, ki imajo v raojstni karti planetarne pozicije na omenjenih stopinjah. Za študirat je.

Da Veliki križ ni kaj posebno prijetnegam smo pa že tako in tako govorili anede.

x:)x

in vse tole zgleda se ni dost... meni pade na neptuna (del zmaja), Dasi pa na plutona (t-kvadrat) ... oh, well, sam da ni dolgcas ... :o|o: xrolleyesx

(hvala, Bern :palec: )

Mars bo genau na moji Luni ..... ostalo pa na sinovi :( Če tole ni hudo pa nič ne rečem ) Na srečo,ali pa tudi ne,ima sin na 13.st.Ovna Lunino zanko.Pa smo tam,pri karmi namreč.

xrolleyesx xrolleyesx A sin ima natalno zanko na 13 stopinji ovna? Kako pa je bilo pred cca 18 leti, ko je bila situacija podobna? Sedanja zanka je tudi na 13 stopinji? Bi rekla, da ima Astrotalisman prav, ko pravi, da najbolj drži, ko sonce pride v pozicijo kvadrata na mrk, to pomeni čez cca 90 dni. Zato glej tri mesece kasneje, nekateri pravijo, da lahko tudi prej? Bo treba opazovat, preživeli pa bomo. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

xrolleyesx xrolleyesx A sin ima natalno zanko na 13 stopinji ovna? Kako pa je bilo pred cca 18 leti, ko je bila situacija podobna? Sedanja zanka je tudi na 13 stopinji? Bi rekla, da ima Astrotalisman prav, ko pravi, da najbolj drži, ko sonce pride v pozicijo kvadrata na mrk, to pomeni čez cca 90 dni. Zato glej tri mesece kasneje, nekateri pravijo, da lahko tudi prej? Bo treba opazovat, preživeli pa bomo. :palec:

aha,natalno,severno ,zanko ima na 13.st.Ovna.Bom malo prečekirala tole pred 18.leti.Hvala za namig. kako ,zelo,smo povezano pa kaže snahina Venera na 13.st.Tehtnice :o|o: x:)x torej njegovi južni zanki.Res je,da naključij ni.

Jps...treba je preživet.Smo že marsikaj pa ni vrag,da ne bi tehle eklips in križev pa še kaj xrolleyesx

Srečno! :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...