Mick 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 A zdaj še naj prdce prepove? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Muslimanov je sicer veliko, ampak imamo pa zato boljše in močnejše orožje - tudi jedrsko. Zato je treba samo dovolj močno udariti nazaj, kar pa zaenkrat še nihče ni naredil, razen Kitajcev in deloma Rusov.Hehe ti bi kar atomsko uporabil, tebi se je čisto sfuzlalo . S kakšnim argumentom, na koga in kam bi odvrgel atomsko. Tebi res ni pomoči Luciferu . Veš so prav zdaj oznanili, da so odkrili nova antipsihotična zdravila, dobro bi bilo da se malce pozanimaš. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Haha, največje teroristično dejanje ki se lahko zgodi je da mene ni doma, pa pride mimo moja mama in pospravi mojo sobo....... to je by far najbolj gozno, enih CD,jev še sedaj ne najdem, da ne omenjam da sem imel nekaj zvezkov založenih par mesecev, ahjaja....... to vam je terror, teroristi to ni nič...... da pride mimo asc devica in opazi "ustvarjalni" nered........ to je šele kažin. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 He, he.... mame...=teroristi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Haha, največje teroristično dejanje ki se lahko zgodi je da mene ni doma, pa pride mimo moja mama in pospravi mojo sobo....... to je by far najbolj gozno, enih CD,jev še sedaj ne najdem, da ne omenjam da sem imel nekaj zvezkov založenih par mesecev, ahjaja....... to vam je terror, teroristi to ni nič...... da pride mimo asc devica in opazi "ustvarjalni" nered........ to je šele kažin.groza po možnosti še vse prebrska, in prebere skrivne fajle ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 : Terorizem v Sloveniji? Zakaj le? A zato, ker smo bojda pomembni? Dajte no! Za Evropo smo (proporcionalno vzeto) enako veliki, kot je v Sloveniji velika Bela krajina, pa še na podobni poziciji smo. In Bela krajina je nedvomno ful pomembna za Slovenijo. (Oni dan je Presečnik denimo objavil, da bo tunel v Belo krajino napravljen leta 2014. Hm, če bo šlo to tako hitro kot naš velelebni cestni križ, potem to še ne bo tako kmalu. No ja, otroci me bodo peljali pogledat kako zgleda. Ke mi takrat ko ta tunel bo, niti izpita več noujo hotl podalšat ke m že tolk star. - Ma dajte no!) Terorizem v Sloveniji? A ga rabimo? Saj imamo državnega dovolj. A terorist - če že pride - bo sprožil, kar bo sprožil, pa če imamo to džamijo ali pa ne. Nič se ne bomo odkupili. Samo malo bolj silimo svoje vojake v Irak, pa bo kmalu hec. Recimo, da tam v čisti samoobrambi Slovenci pihnejo nekaj razdraženih Iračanov. Nobena džamija ne bo pomagala. Tako ti je to. Ampak vojaki bodo v Irak seveda šli, "saj je pomembno, da smo zraven". Anede, Rupsi? kolk si pa ti pesimistično nastrojen čeprav imaš ,po svoje,prav. Z ozirom na tvojo'duhovnost' bi rekla,da veš kaj bi pomenilo za SLO če bi vsi mislili,kot ti :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hehe ti bi kar atomsko uporabil, tebi se je čisto sfuzlalo .Ne. Sfuzlalo se je tebi... tvoja ikonica me vedno impresionira Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Lucifer. Katastrofa je vsaka tvoja ikona. Za nameček se katastrofa dogaja že desetletja. Ti pa seveda kričiš, da tako mora biti. Katastrofa si exorcist. Andres http://www.bangedup.com/archives/phocomeliawhatthehell.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ajoj,ajoj to je hud defekt.... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 terorist mislim... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hehe ti bi kar atomsko uporabil, tebi se je čisto sfuzlalo .Ne. Sfuzlalo se je tebi... Ja seveda , najbrž jaz uporabljam ikonco, kjer si model rasfuka glavo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 http://www.apelsin.nu/classics/?url=real_husseinpa še malo parodije...humor je najboljše zdravilo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Zelo zanimivo pa od g.Marse, kako to spretno tolerira ... ta hip opazila...Vem, da je pase', a za stos, da vidite, kako sem se bolj spretna celo, kot bi lahko kdo pomislil!Ne samo, da se delam, da ne vidim, celo ne vidim! Itak nimam in ne bi imela kaj, Poky... pac, zoprna zadeva, a k sreci tule lazje prenasat - kot v zivo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Itak nimam in ne bi imela kaj, Poky... pac, zoprna zadeva, a k sreci tule lazje prenasat - kot v zivo... hja to maš pa prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ...kolk si pa ti pesimistično nastrojen čeprav imaš ,po svoje,prav. Z ozirom na tvojo'duhovnost' bi rekla,da veš kaj bi pomenilo za SLO če bi vsi mislili,kot ti :o|o: ... "Duhovnost" niti slučajno ni moja močna dimenzija, to priznam; preveč sem na zemlji. Pesimist? Prej sem pesimist kot optimist, ni dvoma o tem. Z nekaj cinizma bi rekel takole: če uspemo gledati Dnevnik, ga razumeti in razmišljati o tistem, kaj smo videti, na optimističen način, nekaj ne štima. Nekateri mi pravijo "ptič, ki prezgodaj poje". Zgodi se, da govorim o zadevah, do katerih potem pride par mesecev kasneje, in potem me sprašujejo "kako si vedel". Saj nisem. Meni se samo zdi, da bi to morali vsi vedeti/videti. Pluton v deveti se pri meni kaže na precej drugačen način, izgleda. Pogosto celo ne slabo. Ampak to je že druga štorija. Da moji komentarji niso vselej prijetni za oko, me nič ne moti. Preskočite jih. Eden od mojih motov pa je ta, da je "življenje bolj kruto kot Bern Jurečič". In tudi res mislim tako. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Da moji komentarji niso vselej prijetni za oko, me nič ne moti. Preskočite jih. Eden od mojih motov pa je ta, da je "življenje bolj kruto kot Bern Jurečič". In tudi res mislim tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050...817.php?Nxn2=20jeje... glupani.. najboljš se v zemljo zakopat ko noj.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 (popravljeno) Svašta... Da se kar na začetku zjasnim: poln kurac imam te vojne med krščanstvom in islamom. Pobijte se med sabo že enkrat, da bomo ostali, ki v vaše ideale ne verjamemo, imeli končno mir!!! Vsaka poročila, dnevnik in ostale informativne oddaje non stop poročajo o tem napadu, o onem napadu, o terorizmu, o globalizaciji, protestih, Bušiju (bemti Bušija!!!), Vatikanu, pedofiliji, mamilih, Iraku, Iranu, rasti cen nafte.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(med ruvanjem las iz skalpa)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(med bližajočim se infarktom)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(živčni zlom - here I come!)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA D O V O L J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mater kaj res folk nima nič pametneješega za počet??? Pa naj nas zbombardirajo, tretja svetovna vojna itak že zamuja. Dajmo vrli fantje in dekleta... na ulice pa vaški pretep. Seveda še prej linč vseh voditeljev in voditeljic, da se malo spuca ta nesnaga. No, bo kaj??? Kje ste vrli mučeniki, da vas opevajo v epih še stoletja po dejanju. BO KAJ??? Da človek, normalen človek dandanes ne mora v miru do trgovine, ne da bi ga bilo strah, da ga bo mali arabček na prafaktorje razsul, je meni absurd. Še huje je, da je velika verjetnost, da ga bo mali jenki prepričal, da je nafta zlato sveta. In tako nadaljujem s katarzičnim kričanjem ob zvokih Marilyn Manson. Osebno sem naveličana tega in ob prvi priliki, da spizdim s tega planeta... karta magari zgolj do Lune (v sosednji galaksiji seveda). Jao!!! Potem se pa še sprašujejo (jap, ONI se sprašujejo) zakaj je folk jezen. Vsem bralcem veliko opravičilo za vse kletvice. Popravljeno 28. maj 2005 -> Galadriel Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Svašta... Da se kar na začetku zjasnim: poln kurac imam te vojne med krščanstvom in islamom. Pobijte se med sabo že enkrat, da bomo ostali, ki v vaše ideale ne verjamemo, imeli končno mir!!! Vsaka poročila, dnevnik in ostale informativne oddaje non stop poročajo o tem napadu, o onem napadu, o terorizmu, o globalizaciji, protestih, Bušiju (bemti Bušija!!!), Vatikanu, pedofiliji, mamilih, Iraku, Iranu, rasti cen nafte.... Ostre besede ni kaj. Kaj se tiče islama, njihova vera prepoveduje samomor, ampak vseeno si zavežejo za pas sveto knjigo (mislim da je pri njih Koran), ki prepoveduje taka početja. In veselo na delo. Kaj se tiče bombadiranje Slovenije. By the way skoraj nihče ne ve kje je Slovenija. Edino če rečeš, da je zraven Italije, ali Balkana ali bivše Yugoslavije. Šele potem se bo američanu al komu svital kje je to. V čem je smisel terorističnega napda na Slovenijo. Saj nismo velesila z nekakšnim vplivom v svetu. Drugač je pa treba pozitivno mislit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Mah, jaz pa na nek nacin lahko kar pritrdim galadrielinemu postu... se mi zdi pravzaprav fajn, da kdo tako postavi tole... ker res - halooo?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Mahja... tla terorizem, je čist brezveze tolk da ma kaj CNN poročat, pomoje to je biznis, hehe tko z mal ironije, plačaš teroristu 50jurjev si naredi bombo, jo vrže tja pred ameriške vojake, (ni nujno da samomor dela ane) pol pa lahk zvečer na televiziji poročaš, folk to gled,a in sponzorji ti plačajo... seveda države imajo še več profita od tega Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 danes spet v londonu ... 6 bomb na podzemski http://edition.cnn.com/ Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes spet v londonu ... 6 bomb na podzemski http://edition.cnn.com/ Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Barabce treba iztrebit....prej ne bo miru zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Banda prekleta!Podgane! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.