Primavera 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nestrpni aakhut che bojo nemci, danci slovenci teroristi zarad (B)arabskih idej...jih je treba lih tko u pasje brikete predelat zlomk ja, pa ja! Pol naj pa moj pes je ostanke cvička, šmarnice in piva.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ste že vse povedal, za in proti tako žolčno pa reagiramo, ker smo popolnoma nemočni . Meni je samo hudo za vse nedolžne žrtve po vsem svetu, ne samo danes v Londonu. Ljudje umirajo za prazna načela, zmotna prepričanja in ... kar najbolj boli, zaradi predsodkov tistih, ki svoje riti nadvse skrbno čuvajo, ko ščuvajo druge. :xx!: :xx!: :xx!: se podpišem sem zasledila nekje da se je včeraj začelo 9.11? a jim te cifre kaj pomenijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 č bi se američani prepotentni mal manj praskali tam kjer jh nč ne srbi, pol tud tega neb blo tok.....oni pa kao rešujejo svet pa hočjo folku pomagat kao pa samo pizdarijo zganjajo po svetu ta buš prfuknen pa njegova banda kavbojska....me zanima gdo bo rešu ameriko ko bo ona rešla cev svet pr mer naj pustijo folk da se sami zmenjo kokr jim paše, al pa naj vsaj odkrito priznajo da jih nafta mika.......k če so res tooook dobri in hočjo folku pomagat, zakaj se tam v afriko ne vtikujejo pa še marsikam jaaaaaaaa....nafte ni a ne in pol v paketu še vse ostale zravn potegnejo, pol našpuka en k ni nč kriv.....nej bušu stolček podminirajo rajš.....sicer pa glede na to kaki kreteni so američani k so ga še enkrat zvolli, si tk ne zaslužjo kej bolšga sam škoda je k more še cel ostal svet trpet zarad njihovga kretenizma Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 10% od casha za oborozevanje naj drugac porabijo. lacna usta TUDI ustvarjajo terorizem.namest da bombe meces folku in jih preganjas, jim daj za zret pa jih obravnavaj kot ljudi, te ne bo noben vec sovrazil pa ti bomb nastavljal.ce se pa gres, se gre pa tud oni tadrug. in proti terorizmu se borijo tkole?Da hujskajo ves svet proti enmu folku dolocenemu sam?In v imenu boja proti terorizmu (saj se hecajo :xx! sami zganjajo terorizem najhujse sorte z vso svetovno podporo! ogabno, zakaj samo evropske ali ameriske zrtve nekaj stejejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 folk pa pol vpije teroristi!!!! kriminalci!!!! noben se pa ne vpraša zaka......js bi se prej bala američana kot pa muslimana.....večina je pa proti đamiji, k se bo teroristična zalega pol not zbirala sej ni čudn da je tk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa naj vsaj odkrito priznajo da jih nafta mika.......k če so res tooook dobri in hočjo folku pomagat, zakaj se tam v afriko ne vtikujejo pa še marsikam jaaaaaaaa....nafte ni a ne z malce pozornega poslushanja porochil ali pa she bolje z malce poznavanja zemljepisa (OŠ) bi seveda vedela, da je recimo nigerija ena vechjih izvoznic nafte v chrno celino pa se nihche noche vtikovati preprosto zaradi rachunice. velika vechina prebivalstva je okuzhena z virusom HIV...pomeni....prihodnost africhanou je pod rusho....pomeni....potrebno bo naseljevanje...najverjetneje z rumeno raso..... zdej pa spet vse newageovke u luft pa reshvat na smrt obsojene....dejte se raj same s sabo mal bl ukvarjat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ......js bi se prej bala američana kot pa muslimana..... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>10% od casha za oborozevanje naj drugac porabijo. poglejmo od kod so lachna usta recimo v afriki...angola...nigerija...etiopijanajbolj zadolzhene drzhave....z najvechjo proizvodnjo naftewawmal nelogichno a ne?zadolzhenost je posledica kupovanja orozhja (pa ne samo 10%), ki je posledica recimo NEUVRSHCHENOSTI...pa she islam rula tam zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Začaran krog Najebejo pa nedolžni x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Začaran krog Najebejo pa nedolžni x!x nedolzhnih ni....so samo NEVEDNI.....ignoranca (nevednost) pa ni opravichilo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Konflikti se ne rešujejo z ubijanjem. Terorizem pa res ni lepa stvar. Glede dogajanj v Ameriki. Vlada je šit. Za zdaj še ni panike... Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud ti vse tko resno vzameš. Ok, v bistvu ti dam prav. Definitivno! Sam po drugi strani ... če govorimo o iztrebljanu (matr, kakšna grda beseda), ni kokica nikjer omenila, da velja to za vse muslimane. Morda za vse teroriste? Lej, morda sem nestrpna, vendar teroristi, ki jim je cilj odvzeti čimveč človeških življenj ... kam bi jih vtaknila? V LUKNJO k zlomku Kot sm že rekla; nič nimam proti muslimanom, arabcem in drugače mislečim. Samo ne razumem pač njihovih navad ... bite me ... ne razumem jih. Vendar jim ne privoščim nič slabega, medtem ko so teroristi že druga pesem. Pa reči mi, da sm čudna. jst pa isto mislim ko mystica. Eni smo pa istomisleči. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst pa isto mislim ko mystica. Eni smo pa istomisleči. temu se reche tut enoumje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 vsa )!(rija je sam zato, k ne smejo PIT zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ja bi se z laškim nacejal, pa bi blo! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja bi se z laškim nacejal, pa bi blo! tochn tko pol bi jim druge BEDARIJE po glav hodile zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 po piru je folk zaspan.. ?? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>po piru je folk zaspan.. ?? pa strashanskega machka z gromozanskim glavobolom bi mel tak pa ne morsh aviona vozit zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 lahk..paPIRnatga... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dogodki, kakršen je najnovejša serija bombnih napadov v Londonu, vedno zapustijo v meni mešane občutke... žalost ob številnih žrtvah, sočutje z vsemi prizadetimi ob dogodku, grenkoba ob (ponovnem) spoznanju, kako nepomembno je človeško življenje... Vse se je globaliziralo na Zemlji - ekonomija, politika, ... pa se je tudi terorizem. Terorizem je zlo, ki postaja dejstvo. Včeraj sem s tistimi, ki so žrtvam najbližji, ti sedaj najbolj trpijo, na mojem izletu čutil sočutje. Prizadelo jih je Zlo. Terorizem je zlo. Ko pa je beseda o načinu boja Zlu, naletimo predvsem na globalizacijo ameriške politike. Preden sem se spokal v dolino in domov iz varnih slovenskih gora, kjer včeraj še napovedanih neviht ni bilo, sem malo pogledal Popovih 24ur, ker je bil v planinski koči prižgan TV. Pa novinarji so bili obsedeni od vprašanj "ali smo v Sloveniji ogroženi". A ni to brezpotrebno sejanje negotovosti med Slovence? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A ni to brezpotrebno sejanje negotovosti med Slovence? Ni!ker:smo gostili NATO konferenco....ki gre ONIM jako v nosker:gostimo konferenco o zlorabljanju otrok....ki gre ONIM prav tako v nos (poceni delovna sila, etc)ker:smo PROTI graditvi đamije....gre ONIM ravno tako v nosker:smo bili EDINI iumed vseh jugorepublik sprejeti v EU.....in gre ONIM v nosetca bo zadost? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nedolzhnih ni....so samo NEVEDNI.....ignoranca (nevednost) pa ni opravichilo zlomk Ja pa so nedolžni, ne moreš rečt, da so kr vsi nevedni. Tud nevednost ni nujno ignoranca. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja pa so nedolžni, ne moreš rečt, da so kr vsi nevedni. Tud nevednost ni nujno ignoranca. no dej....prevedi IGNORANCO she drugache kot NEVEDNOST zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> z malce pozornega poslushanja porochil ali pa she bolje z malce poznavanja zemljepisa (OŠ) bi seveda vedela, da je recimo nigerija ena vechjih izvoznic nafte v chrno celino pa se nihche noche vtikovati preprosto zaradi rachunice. velika vechina prebivalstva je okuzhena z virusom HIV...pomeni....prihodnost africhanou je pod rusho....pomeni....potrebno bo naseljevanje...najverjetneje z rumeno raso..... zdej pa spet vse newageovke u luft pa reshvat na smrt obsojene....dejte se raj same s sabo mal bl ukvarjat zlomk oh zlomk......ja ok, pa sej sm napisala še MARSIKAM....morš pa zmeri najt eno cako svaka ti čast u bistvu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no dej....prevedi IGNORANCO she drugache kot NEVEDNOST zlomk zakaj pa nujno iz anglescine to prevajat?Oni pac recejo temu tko.Mi smo pa boljsi, pa je podton drugacen, ne mi rect, jasno da ignoranca NI nevednost.Pac pa je TUDI. Ni pa to to, aha, prevod, in to je zdaj to.dalec od tega. Se strinjam s Pomladjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.