Skoči na vsebino

Teroristicni napadi

ZNOVA

Recommended Posts

:vragec:

mash pa chist prou:

iz nekega kvazinewage-arskega stalishcha je talae moja ideja :xx!:

ampak iz makroekonomskega je pa odlichna x:Dx

kerga bomo torej upopshteval :eek: x;)x

666 zlomkou...AFRIKA MUST BY WHITE

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Stopiti skupaj, eden drugega podpirati in z vso silo udariti nazaj. Pritisniti na vse muslimanske države, da bi dejansko tudi same prispevale v boju proti terorizmu.

To bi se dalo vsekakor.

Samo problem je ker Amerika podpira Saudski režim, ki je režim absolutizma. Od tam pa prihajajo največji verski fanatiki in iz Egipta. Egipt x!x Zopet režim podprt od Amerike. To je problem x!x Dvoličnost Amerike. Podpira države od koder prihajajo največji fanatiki in teroristi. Če bi bili to sovražni režimi, bi po moje jenkiji že zdavnaj udarili po njih. Ali pa bi jih enostavno pustili pri miru. Že sam Henry Kissinger je izjavil, da vse te naftne zaloge v Arabskih državah, bi se moral polastit Zahod. Tako pa je poceni nafta razlog za dobre odnose med Ameriko in Arabskimi režimi polna teroristov sovražnih Ameriki.

Se mi zdi da je Amerika (mislim kot prispodoba) v nekakšni podobni vlogi, kot Sovjetska Zveza, ko je s Hitlerjem z največjim sovražnikom sklenila pakt o nenapadanju. Še 40 minut pred napadom Nemcev so Sovjeti izvozili preko vagonov velike količine žita, železove rude in smodnika Nemcem. Stalin je še 10. dni po začetku operacije Barbarossa bil prepričan, da so to laži, da ga Hitler sigurno ni napadel. Edina razlika je ta da je Amerika tista, ki ima vse niti svetovne moči. Dokler bo Ameriški režim v dobrih odnosih z absolutističnimi muslimanskimi vladarji, se nam obeta še obilica velikih terorističnih napadov. Ne smemo pozabiti da je Amerika proti Sovjetom v Afganistanu, vzgajala kače na svojih prsih.

Jaz osebno mislim, da bi se morali brigat za svoje probleme. Če bi pa bili res ogroženi, pa tako in tako ni treba skrbeti saj je večina modernega orožja in arzenala v Evropi, Ameriki in v Rusiji.

No to je moje osebno mnenje. Najbrž se razlikujeva v teh pogledih x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

Nazaj k temi.

Ob vsem prepucavanju, "ali nas bojo ali nas ne bojo", si najdite zadnjo Sobotno prilogo. V zelo obširnem članku španskega dopisnika (kjer je natančno zapisano in argumentirano, zakaj so se volitve v Španiji speljale tako, kot so se) in v uvodniku E.H.-Milharčiča je najbolje, kolikor se le da, popisana cela situacija.

Z le malo rezoniranja (in brez posebnih potreb po fantaziji) bo jasno, kako "pomembni" smo mi tu. In zakaj pri celi stvari sploh gre.

Preberite si, da ne bi konstantno udarjali mimo.

Živijo!

V ZDA je neodvisna parlamentarna komisija, ki je raziskovala, če bi bilo možno preprečiti 11.september...objavila prve ugotovitve.

Napad na Irak se je začel pripravljati takoj po Bushevi izvolitvi za predsednika, na možnost terorističnega napada pa so bile ZDA opozorjene že 8 mesecev pred 11. septembrom....vendar teh opozoril ni nihče upošteval...oz.jih ni želel upoštevati...saj so želeli vojno v Iraku...za vsako ceno...

Rezulatate volitev v Španiji poznamo...zdaj se je zbudila tudi Poljska..močna ameriška zaveznica..

Poljaki napovedujejo predčasen umik svojih enot iz Iraka..in javno izjavljajo obžalovanje...in predvsem ugotovitev...da so bili zavedeni...

Bo Slovenija tudi znala...še enkrat oceniti svoje odločitve..??

Astra

Per aspera ad astra

Nazaj k temi.

Ob vsem prepucavanju, "ali nas bojo ali nas ne bojo", si najdite zadnjo Sobotno prilogo. V zelo obširnem članku španskega dopisnika (kjer je natančno zapisano in argumentirano, zakaj so se volitve v Španiji speljale tako, kot so se) in v uvodniku E.H.-Milharčiča je najbolje, kolikor se le da, popisana cela situacija.

Z le malo rezoniranja (in brez posebnih potreb po fantaziji) bo jasno, kako "pomembni" smo mi tu. In zakaj pri celi stvari sploh gre.

Preberite si, da ne bi konstantno udarjali mimo.

Živijo!

A je kakšen link na ta članek?

Andres

Rezulatate volitev v Španiji poznamo...zdaj se je zbudila tudi Poljska..močna ameriška zaveznica..

Poljaki napovedujejo predčasen umik svojih enot iz Iraka..in javno izjavljajo obžalovanje...in predvsem ugotovitev...da so bili zavedeni...

Bo Slovenija tudi znala...še enkrat oceniti svoje odločitve..??

Astra

Poljska je svoje enote v Iraku še okrepila. Ameriška zavezanica? Ja, ali bolj točno. Država Židov. Iz Žiovskega stališča je torej jasno zakaj so Poljaki v Iraku in zakaj jim raste gospodarstvo. Roko na srce. Proizvajajo vse živo za ugodno ceno, kar ne moremo reči za slovensko industrijo.

Torej. Med državami ki jim grozi terorizem je tudi Poljska. Več ko bodo Palestincev pobili, bolj bo Poljska ogorožena. In Slovenija? Na srečo se še vedno poznajo neki vplivi neuvrščenosti. Tudi Arabci tega niso pozabili.

Še kako prav nam je/bo prišel Tito.

Andres

Zakaj bi jaz dajala svojo zemljo Arabcem? Saj je nič nimam...od kje naj jim pa kaj dam?

Zahtevaj od Arabcev...

[

Samo na prvo ...bi podala...da je totalen nesmisel... Zahtevam naj od Arabcev zemljo, ki ni moja...ki nikoli niti ni bila moja...pa ti si totalno otročji in neresen v svojih izjavah.

Podtikaš, da se zavzemam za eno al drugo stvar. SE NE! Si ne prebereš vsega oz. NOČEŠ! PODTIKAŠ! VZAMEŠ VEN IZ KONTEKSTA!

Srečala sem tako ene kot druge in oboji so nesrečni zaradi situacije...in kot že napisano NIHČE si ne želi vojne. Tudi proti Američanom nisem...

Lucifer, ti si res en mal xrolleyesx :xx!:

no comment....

Prosim, da na moje poste ne odgovarjaš, ker je brezpredmetno...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Težava je samo v tem, da si premalo inteligenten in ne vidiš cele slike. Nafta namreč ni nekaj, kar nam omogoča malo večji luksuz, kot bi ga imeli, če je ne bi bilo, ampak smo od nafte vsi življenjsko odvisni.

In problem je namreč v tem, da bi ukrepi proti Savdski Arabiji pomenili pravzaprav zmago islamskega ekstremizma, kajti to bi pomenilo nič nafte, države bi pa zaradi tega gospodarsko bankrotirale, zapadle v hudo revščino, muslimani bi pa zmagali.

Zato je potrebna drugačna taktika. Najprej stabilizirati Irak, vzpostaviti demokratično in neislamsko oblast, potem pa udariti po Arabiji...

Ko pa govorimo o Afganistanu, si pa najprej preberi Črno knjigo komunizma, da boš videl, kakšne grozote so tam počeli Rusi, da ne boš tako butasto in brezglavo valil vse krivde na Američane.

Ohooooo lej ga, lej ga a te mamica pa oči nista učila lepega obnašanja x:Dx x:Dx x:Dx , hehe takole udrihaš z žaljivkami x:Dx x:Dx x:Dx . Saj ti ne zamerim če se ne strinjaš z mano. Predlagam ti da si vzameš tablete kot kaže si izpustil eno dozo, pa te malo meče ven x:Dx x:Dx x:Dx . A si mogoče pacient psihiatrije. Bi bilo dobro da te še malo vklenejo notr. x:Dx x:Dx x:Dx .

[Nesmisel so tvoje izjave.

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :ph34r:

:fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Andres...res je bilo tako...samo zdaj se je situacija malo spremenila...

Poljski predsednik je javno izjavil...da so bili zavedeni...z ameriške strani...in na koncu tudi nobenih poslov v Iraku niso dobili...tako da se že obračajo nazaj k Evropi...

Astra

Per aspera ad astra

Najlažje je bilo reči, da so bili zavedeni. O židovskem ozadju Poljske itak noben ne govori. Ko bo ta očitno viden, bo prepozno, kot je ta hip prepozno za Ameriko. Pač Židi jo vodijo in Amerika vodi svet. Kdo vas/nas torej vodi?

Terorizem ni vprašanje drugačnega Islamskega sveta. Terorizem je odgovor na krivično ravnanje, ki zadeva cel svet. Popravek tega krivičnega ravnanja, se skuša dogajati v borbi proti terorizmu, namesto, da bi se izrinile korenine.

Andres

Ohooooo lej ga, lej ga a te mamica pa oči nista učila lepega obnašanja  x:Dx  x:Dx  x:Dx , hehe takole udrihaš z žaljivkami  x:Dx  x:Dx  x:Dx .

Očitno imaš sam s sabo probleme. Jaz te nisem nič žalil, ti pa itak samo žališ in nič drugega ne znaš.

Pomiri se. Saj ti nobeden nič noče. Daj vzami eno tableto da k sebi prideš.

Andres..popolnoma se strinjam s teboj...in nisem tako naivna, da bi verjela...temu zavajanju.Takrat so pač imeli takšne interese..danes prevladujejo drugi...in pač rečeš..da si bil zaveden...

Bolj sem hotela izpostaviti vlogo Slovenije...ki je bila doslej vseeno..vsaj za moj okus...preveč proamerikanska...in sem dala Poljsko za primer...kako se lahko elegantno rešiš...ko se obrneš po vetru...

Astra

Per aspera ad astra

Andres..popolnoma se strinjam s teboj...in nisem tako naivna, da bi verjela...temu zavajanju.Takrat so pač imeli takšne interese..danes prevladujejo drugi...in pač rečeš..da si bil zaveden...

Bolj sem hotela izpostaviti vlogo Slovenije...ki je bila doslej vseeno..vsaj za moj okus...preveč proamerikanska...in sem dala Poljsko za primer...kako se lahko elegantno rešiš...ko se obrneš po vetru...

Astra

Po moje je glede tega v Iraku in terorizma nasploh Slo. vlada ravnala pravilno. Edina napaka je bila, da so naštimali pozitiven referendum za vstop v NATO.

Andres

Edina napaka je bila, da so naštimali pozitiven referendum za vstop v NATO.

To je bila najboljša stvar, ki jo je vlada naredila - spravila nas je v NATO.

Vidim pa tudi, da si poln sovraštva do Židov, ker povsod vidiš zarote Židov...

In kaj vidiš dobrega v tem da smo v NATO? Če smo prej, ko je bila hladna vojna lahko ostali neuvrščeni, sedaj pač rinemo notri. Tu logike ni, samo natolcevanja.

In kar zadeva židov. Sovražim nikogar ne. Tudi tebe ne, a se podpišeš kot Lucifer x:Dx x:Dx . Niso pa mi ti Židi priljubljeni. Posredno, posegajo pač v mojo zasebnost in tega ne dovolim. Imam dva otroka, smo svobodni in taki bomo ostali. Torej! Ne pustim, da se z mano manipulara. Žal pa je tega dovolj na vsakem koraku. Dober primer je padec dolarja, ki je bil dlje časa nizko.

Če ti tega ne vidiš, ti ne bom stal za vodiča. Preberi več kot lokalne časopise in kombiniraj koliko je 5+5. Saj ni težko doumeti, le pri zdravem razumu moraš biti.

Andres

Najprej me obtožuješ, da žalim, potem me pa pošiljaš, naj grem jesti tablete. Kar sam jih jej - si jih itak že do sedaj preveč pojedel, pa so ti že toliko škodovale, da se ti še ena doza ne bo poznala.

No, kaj drugega pa počenjaš kot samo to da žališ okrog brez razloga, če se ne strinjam s tabo ne žali in ne bodi nestrpen do drugače mislečih.

Če se ne strinjaš z mano povej ne strinjam se s tabo pa basta, ne pa potem uporabljaš razne oznake od lažnivcev do komunistov itd...

Nujno rabiš tableto za pomiritev, če pa rabiš pomoč pa kliči 112.

:C: Volkec v skrbeh za Luciferja

Uf, smo hudi tule.

Luci, stisni se raje h kaki čedni punci x:Xx , pa malo manj razmišljaj o inteligentnih bombah in iztrebljanju.

Prostora je zaenkrat na Zemlji še dovolj za vse... če bi se znali dogovarjat... in bi si resnično tega želeli. Menim.

Idealistka.

... Luci, stisni se raje h kaki čedni punci x:Xx , pa malo manj razmišljaj o inteligentnih bombah in iztrebljanju. ...

:palec: :palec:

(*natancno to sem hotela ze tudi sama predlagat enkrat...).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...