Skoči na vsebino

Kavalirji

Nicky

Recommended Posts

Po moje je danes premalo kavalirjev...Meni so pa takooooo všeč.Še je danes keri sploh, morda na forumu???? x:px x:px x:px

Samo ne mi rečt, da ne!!! :V:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."
Deli na socialnih omrežjih

Hm....to pa ni ravno res, menim x^x

Če pa je kavalirjev res tako malo je to verjetno sorazmerno.......temu, kolikor ženske kavalirstvo visoko cenijo, vrednotijo....... Je videti kot da so prišle v ospredje druge pri moških bolj zaželjene "vrednote"....in moški poudarjajo pač te.....s katerimi ugotovijo, da bodo pri ženskah uspešni x;)x .........če bi bilo kavalirstvo visoko vrednoteno pri ženskah bi tudi bilo več kavalirjev.....Hi-hi.....a ni tudi v tem malo resnice? :vragec:

Sam......se trudim biti kavalir........bolj zarad svojega lastnega filinga kot iz česa drugega.......kolk pa mi dejansko rata pa ne vem točno......problem pa je, da če si danes kavalir do ženske.......te zna hitro doseč kak očitajoč pogled.......kaj pa ti pričakuješ od mene :vragec: x:px x:Dx Sam sicer nimam prav slabih izkušenj, sem pa že kdaj slišal kakšno pritožbo moških v tej smeri........so pa dejansko ženske kdaj nad kavalirsko gesto presenečene......kar očitno pomeni, da je kavalirstva vedno manj......No, to bodo lunatke znale povedat, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Menim, da jih je res nekako vedno manj, a vseeno so se - saj to ni samo stvar vzgoje, pac pa tudi osebne drze.

Menim, da je tisti, ki je dovolj samozavesten, lazje kavalir.

Zenske pa smo seveda tudi same krive.

Kajti - fino bi bilo, da bi bili tipcki kavalirji in vse in me dame, po drugi strani pa smo zelo emancipirane in s pestjo po mizi tolcemo. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sstane!

kavalir: (fr. cavalier- iz ital cavaliere - iz cavallo - konj) prvotno. jezdec, jahač; konjenik, pozneje: vitez(na konju); plemič; fig. ustrežljiv, udvorljiv človek, zlasti do žensk (včasih malce ironično)

(Verbinc - Slovar tujk)

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

xsrcx

Kavalirji so mehkega srca, zato pa jih je danes manj. Ko pomislim na to, kako ti lahko prebudijo tisti občutek ženskosti ( pozor!!!), nežnosti, občudovanja, lepote ki je v očeh opazovalca - kaj vse si ob tem lahko mislimo????

V družbi je danes malo težje bit kavalir, ker zgleda nekako staromodno.

Danes je simbol moškosti pokončna, neranljiva drža. Ženske smo pa tudi....hm...močne in samozavestne??? In na kavalirje gledamo drugače. Jaz ne! Jih cenim, res so srčkani. :inocent:

Bom imela zdaj oči bolj odprte...in me že zanima, kdaj mi bo pred očmi stopil tak moški... xsrcx xsrcx xsrcx

Nicky

Kavalirji so srckani!! xDDx xDDx x:Xx x;)x x:px

Ko bos to povedala, se jih bo drlo okoli tebe... x;)x x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Sstane!

kavalir:  (fr. cavalier- iz ital cavaliere - iz cavallo - konj) prvotno. jezdec, jahač; konjenik, pozneje: vitez(na konju); plemič; fig. ustrežljiv, udvorljiv človek, zlasti do žensk (včasih malce ironično)

(Verbinc - Slovar tujk)

Hvala, Bigm.

Vidite, dekleta, v odvisnosti, kateri pomen besede vzamete, imate kavalirjev okoli sebe kolikor hočete, od lepih konjev, dobrih jahačev, nerodnih vitezov do ironičnih plemičev.

Izbira je zares velika :xx!: x^x x:px

kavalirji smo vsi deci!

malenkosti to potrjujejo!

kavalirastvo se kaze predvsem v majhnin zadevah, pozornostih;

odpiranje vrat, prednost dami, zenski, dekletu, odstop sedeza, v banki, posti, torej v vrstah,

in predvsem tako kot je ze omenila marsa - notranji drzi in attitude!

attitude - odnos do... odnos do ljudi, socloveka, sebe, ...

ze tuakj na forumu je opaziti kavalirski pristop kakor deklet, tako tudi tipov.

are you blinde???

pa ne bluzite, da kavalirjev ni vec!!

ocitno v vas ni 0 kavalirja, da ga ocitno ne opazate izven sebe.

dejansko ljudje najlazje opazijo le 'slabe' stvari, dobre pa nekako izbrisejo iz spomina,

malenkosti, preroste stvari, ki jih lahko vidite tudi doma, starsi, partnerji, prijatelji...

polno je kavalirskih malenkosti.

Odvisno je kaj je za nekoga kavalir. Zame je moj fant kavalir, ker mi prinese sok, ko sem zejna.., ker gre v trgovino, da meni ni treba.., ker nama skuha spagete x:)x in tudi ( ceprav se mi vcasih ne zdi prav ) vedno placa pijaco in vecerjo in vse kar je pac potrebno... In tudi zato, ker mi odkrito pove, da me ima rad in ga ni sram custev pokazati pred drugimi..

... pod besedo kavalir si predstavljamo nekoga, ki nam odpira vrata restavracije in zvta, a to se zdalec ni vse ...

x;)x x^x

Kavalirjeve lastnosti ???

:vio: Prinese ti rožico in reče, da si posebna...in da te ima tako kot si najrajši.

......

N.

Guest sstane
No, ja Nicky, tvoj kavalir bi še verjetno marsikdo bil, pri Znovi pa ne vem, če bi jih bilo veliko x^x :sori: x:Dx

Znova x;)x Pravim, da copata in kavalir ne pomeni ena ta isto.

:vio: xcivx :vio:

Kdo bi pa delal kvalirje? Ta je res dobra!! x8Dx

Res pa se mi zdi, da nam ni preveč jasno, kaj to pomeni. Lahko bi naštevali vse mogoče lastnosti, pa bi ugotovili, da jih imamo v bistvo vsi. x;)x

Nočka x^x Nicky

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...