Nicky 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Po moje je danes premalo kavalirjev...Meni so pa takooooo všeč.Še je danes keri sploh, morda na forumu???? Samo ne mi rečt, da ne!!! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Jaz sem glede tega s svojim fantom zadovoljna.. Malo se ozri okrog sebe, sigurno bos kaksnega nasla tudi ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 ...pri belem dnevu s pomočjo baterije se najdejo, samo oči moraš imeti odprta Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Nicky to zgoraj je bila šala, le še pozdraviti sem te hotel v tej prijetni družbi kavalirjev in kavalirk, brez skrbi, se še najdejo....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Kavalirji? O ja, so še - ampak jih že enih 50 let ne delajo več. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Hm....to pa ni ravno res, menim Če pa je kavalirjev res tako malo je to verjetno sorazmerno.......temu, kolikor ženske kavalirstvo visoko cenijo, vrednotijo....... Je videti kot da so prišle v ospredje druge pri moških bolj zaželjene "vrednote"....in moški poudarjajo pač te.....s katerimi ugotovijo, da bodo pri ženskah uspešni .........če bi bilo kavalirstvo visoko vrednoteno pri ženskah bi tudi bilo več kavalirjev.....Hi-hi.....a ni tudi v tem malo resnice? Sam......se trudim biti kavalir........bolj zarad svojega lastnega filinga kot iz česa drugega.......kolk pa mi dejansko rata pa ne vem točno......problem pa je, da če si danes kavalir do ženske.......te zna hitro doseč kak očitajoč pogled.......kaj pa ti pričakuješ od mene Sam sicer nimam prav slabih izkušenj, sem pa že kdaj slišal kakšno pritožbo moških v tej smeri........so pa dejansko ženske kdaj nad kavalirsko gesto presenečene......kar očitno pomeni, da je kavalirstva vedno manj......No, to bodo lunatke znale povedat, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 kaj ne bi bilo prima če bi v šolah dali kot izbirni predmet ...kavalirizem ... Lahko noč Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Menim, da jih je res nekako vedno manj, a vseeno so se - saj to ni samo stvar vzgoje, pac pa tudi osebne drze.Menim, da je tisti, ki je dovolj samozavesten, lazje kavalir.Zenske pa smo seveda tudi same krive.Kajti - fino bi bilo, da bi bili tipcki kavalirji in vse in me dame, po drugi strani pa smo zelo emancipirane in s pestjo po mizi tolcemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Od kod sploh izvira beseda kavalir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Sstane! kavalir: (fr. cavalier- iz ital cavaliere - iz cavallo - konj) prvotno. jezdec, jahač; konjenik, pozneje: vitez(na konju); plemič; fig. ustrežljiv, udvorljiv človek, zlasti do žensk (včasih malce ironično) (Verbinc - Slovar tujk) Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 Kavalirji so mehkega srca, zato pa jih je danes manj. Ko pomislim na to, kako ti lahko prebudijo tisti občutek ženskosti ( pozor!!!), nežnosti, občudovanja, lepote ki je v očeh opazovalca - kaj vse si ob tem lahko mislimo???? V družbi je danes malo težje bit kavalir, ker zgleda nekako staromodno.Danes je simbol moškosti pokončna, neranljiva drža. Ženske smo pa tudi....hm...močne in samozavestne??? In na kavalirje gledamo drugače. Jaz ne! Jih cenim, res so srčkani. Bom imela zdaj oči bolj odprte...in me že zanima, kdaj mi bo pred očmi stopil tak moški... Nicky Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Kavalirji so srckani!! Ko bos to povedala, se jih bo drlo okoli tebe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Sstane! kavalir: (fr. cavalier- iz ital cavaliere - iz cavallo - konj) prvotno. jezdec, jahač; konjenik, pozneje: vitez(na konju); plemič; fig. ustrežljiv, udvorljiv človek, zlasti do žensk (včasih malce ironično) (Verbinc - Slovar tujk)Hvala, Bigm.Vidite, dekleta, v odvisnosti, kateri pomen besede vzamete, imate kavalirjev okoli sebe kolikor hočete, od lepih konjev, dobrih jahačev, nerodnih vitezov do ironičnih plemičev.Izbira je zares velika :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 kavalirji smo vsi deci!malenkosti to potrjujejo! kavalirastvo se kaze predvsem v majhnin zadevah, pozornostih;odpiranje vrat, prednost dami, zenski, dekletu, odstop sedeza, v banki, posti, torej v vrstah, in predvsem tako kot je ze omenila marsa - notranji drzi in attitude!attitude - odnos do... odnos do ljudi, socloveka, sebe, ...ze tuakj na forumu je opaziti kavalirski pristop kakor deklet, tako tudi tipov. are you blinde??? pa ne bluzite, da kavalirjev ni vec!!ocitno v vas ni 0 kavalirja, da ga ocitno ne opazate izven sebe.dejansko ljudje najlazje opazijo le 'slabe' stvari, dobre pa nekako izbrisejo iz spomina,malenkosti, preroste stvari, ki jih lahko vidite tudi doma, starsi, partnerji, prijatelji...polno je kavalirskih malenkosti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 kavalirji smo vsi deci! Spodbudna izjava! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Odvisno je kaj je za nekoga kavalir. Zame je moj fant kavalir, ker mi prinese sok, ko sem zejna.., ker gre v trgovino, da meni ni treba.., ker nama skuha spagete in tudi ( ceprav se mi vcasih ne zdi prav ) vedno placa pijaco in vecerjo in vse kar je pac potrebno... In tudi zato, ker mi odkrito pove, da me ima rad in ga ni sram custev pokazati pred drugimi.. ... pod besedo kavalir si predstavljamo nekoga, ki nam odpira vrata restavracije in zvta, a to se zdalec ni vse ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 Kavalirjeve lastnosti ??? Prinese ti rožico in reče, da si posebna...in da te ima tako kot si najrajši. ...... N. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 No, ja Nicky, tvoj kavalir bi še verjetno marsikdo bil, pri Znovi pa ne vem, če bi jih bilo veliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 haaaaaaa, g.Kavalir, ti odpre vrata, tut avto vrata, te podpre pod roko, te pospremi čez cesto, ti pomaga obleči plašč, ti pomaga marelo nesti, te bodri in je skor en fajni atamix Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Včasih je bil to navaden bonton, a zdaj pa še samo kavalirji to delajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 Ne zamenjujte kavalirjev z copatami!! Sem že malo boljše, ko vidim, da vas je več!!! Nicky Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Nicky. sklepam da si se zelo mlada, da mislis, da je tak clovek copata.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 a jih še delajo (kavalirje mislim) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hehe po eni strani emancipacija žensk in zahteve po enakopravnosti, po drugi strani pa je vseen' fajn če bi bili deci malo bolj kavalirski (bolj klavirski) . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 Znova Pravim, da copata in kavalir ne pomeni ena ta isto. Kdo bi pa delal kvalirje? Ta je res dobra!! Res pa se mi zdi, da nam ni preveč jasno, kaj to pomeni. Lahko bi naštevali vse mogoče lastnosti, pa bi ugotovili, da jih imamo v bistvo vsi. Nočka Nicky Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.