El Nino 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Kavalirji? O ja, so še - ampak jih že enih 50 let ne delajo več. :xx!: ja ampak res, ja, počasi zgubljam to, saj, bi pa nebi pa to, odvisno od povratnih informacij, ma včasih stvar čist nasprotn efekt, hja, vsaj ovnica me je zmeri napadla če je blo karkoli takega, to ste si ženske z vso emancipacijo čist same krive, pol pa se tipi lepo iz izkušenj naučimo da to ni dobro čeprav je, in pol ni več kavalirjev... škoda ja, ampak to umira, tko kokr pravi deci, sam še neka metroseksualnost pa to... :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Ne, no, Nino - še vedno nas očarajo lepe geste naših kavalirjev... Ne vem, to je tko, če ti nek galanten moški ljubeznivo pridrži vrata, pomaga nesti vrečke iz trgovine, ali pa kaj drugega, potem gre tu tudi za eno izmenjavo pozitivne energije, ki se najlepše odrazi v nasmešku, ki ponavadi sledi (pri obeh protagonistih! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Saj pravim en tak nasmešek rabi človek pa je sam če pa tega nasmeška ni pa počasi nehaš, starih babnic sploh ne spuščam več čez cesto k nit pogledajo ne, če človek ustavi pa to, take minimalne stvari, ni več nič od nič, folk se nasmehne sam če jim daš denar, resno sem zaskrbljen nad tem, še največkrat se ti nasmehne kakšen tip če narediš kaj lepega, hm ja, moram spet mal edino mojo lady poklicat da vidim kako je kaj... tista to zna ja ampak ena od desetih, to je zelo bedno razmerje, still worthwile.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 16. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2004 Smejiš se, pa jočeš, pa greš malo na zrak, pa se s sam s sabo pogovarjaš... čudnoNič enostavnejšega pa hkrati ni tako enostavno. Meni pa večkrat v trgovini kakšna starka reče, naj ji pomagam nekaj poiskati,...pa starčki so vedno dobrodošli. Za mladi folk pa res ne vem, ... Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.