lilija 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 zlata ribica...ti si nekdo....h komu se zatečemo, ko nekaj pričakujemo oz. si želimo.....v časih si kaj celo preveč močno želimo in nam vse skupaj pade v vodo... ..sedaj pa se k tebi obračam z eno samo prošnjo, če prav se v meni pojavlja nešteto retoričnih vprašanj.....pomagaj mi na vseh poteh ( v ljubezni, študiju, službi) da bom našla tisto pravo pot.....saj je sedaj čas, ko sem pri vseh teh področjih nekje na križišču ....na razpotju... ..prosim... Lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Lilija - naj te usliši. Meni je pomagala pri nakupu hiše, pri hčerki, pri službi... Samo - verjemi vanjo...in bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Zivjo, Lilija in dobrodosla! Dobro si postavila tole zeljo - 'na vseh poteh'... to pomeni, da v bistvu prosis za 'visje vodstvo' in si to energijo, namen dala v vesolje - in tako bos tega vodstva ziher tudi delezna. In, kot pravi Sanjalica - tole resnicno deluje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Lilija Samo verjemi - zaupaj in uresničilo se bo http://p.webshots.com/ProThumbs/57/30857_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 ... hvala za vzpodbudne besede vsem... .... seveda sedaj nebom sedela "križem rok" in čakala, kaj se bo zgodilo...ampak se bom potrudila maksimalno......"zlato ribico" pa sem prosila da mi stoji ob strani, .... mi mogoče kdaj pa kdaj "namigne" ...katera "pot " je boljša... .. .skratka ...lep pozdrav vsem... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ..sedaj pa se k tebi obračam z eno samo prošnjo, če prav se v meni pojavlja nešteto retoričnih vprašanj.....pomagaj mi na vseh poteh ( v ljubezni, študiju, službi) da bom našla tisto pravo pot.....saj je sedaj čas, ko sem pri vseh teh področjih nekje na križišču ....na razpotju...ribica moja, najprej liliji, potem pa.. če lahko... tudi meni malo... pripomoreš k temu da se vse izide tako, da uresničim SVOJO POT. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 res je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 aha, in vsem nam Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 zlata ribica... tudi jaz te lepo, lepo prosim, da pomagaš meni in mojemu fantu najti pravi način, da bova znala njegovi mami dopovedati, da naj se ne umešava v najin odnos... prosim pomagaj meni da bom lažje razumela in njemu da se bo znal postavit za najin odnos PROSIM Hvala Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Tole pa res Zlata ribica.....mati,če ima rada svojega otroka, se menda ne bo preveč vmešavala....verjamem, da bo sedaj bolje Sončk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ali pa ravno obratno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 A pri tebi se pa tvoji otroci....no vidiš, se ti že vrača Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 zlata ribica... tudi jaz te lepo, lepo prosim, da pomagaš meni in mojemu fantu najti pravi način, da bova znala njegovi mami dopovedati, da naj se ne umešava v najin odnos... prosim pomagaj meni da bom lažje razumela in njemu da se bo znal postavit za najin odnos PROSIM Hvala Sončk mogoče bodo moje pozitivne misli (beri čarovniške) namenjene tebi pomagale... Ribica priskoči Sončki napomoč, da zopet zasije v sreči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ma,mislim ,da je zlatih ribic že zmanjkalo onesnažene vode!!!! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ma,mislim ,da je zlatih ribic že zmanjkalo onesnažene vode!!!!mrtve reka..........la,la,la Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Selene, Borism, sta prava res mi je tako lepo pri srčku ko takole mislite name .Nekako se bo rešilo ker se enkrat more...od fanta brat je odšel od doma že pred 3 leti...ravno zardi istih razlogov (pa je to mlajši brat)...mislim da se bo tudi nama končalo s tem...čeravno sva nameravala počakati vsaj toliko da jaz dobim redno zaposlitev in dokončm študij...No pa saj nikoli ni tako kot si mi zamislimo...življenje nam prinese sproti odločitve, spremebe...Rada se imava in vem da se vsak dan najina ljubezen še poglobi...vsak dan en drugega bolj razumeva...svoja čustva, občutke. Hvala zlati ribici, danes sem že bolje volje...pa predvsem zato ker sem dobila nazaj voljo in verjamem da bova to rešila...naju pa pogovor še čaka. Še enkrat HVALA in lep vikend vsem xrosex Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alimanzoor35 16. oktober 2010 Prijavi Deli 16. oktober 2010 Its really great and sounds good to me. Citiraj thomas sabo jewelry sale thomas sabo jewellery sale thomas sabo jewellery sale Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.