Skoči na vsebino

Prava pot

lilija

Recommended Posts

zlata ribica...ti si nekdo....h komu se zatečemo, ko nekaj pričakujemo oz. si želimo.....v časih si kaj celo preveč močno želimo in nam vse skupaj pade v vodo...

..sedaj pa se k tebi obračam z eno samo prošnjo, če prav se v meni pojavlja nešteto retoričnih vprašanj.....pomagaj mi na vseh poteh ( v ljubezni, študiju, službi) da bom našla tisto pravo pot.....saj je sedaj čas, ko sem pri vseh teh področjih nekje na križišču ....na razpotju...

..prosim...

Lp

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Lilija - naj te usliši.

x:Xx

Meni je pomagala pri nakupu hiše, pri hčerki, pri službi...

Samo - verjemi vanjo...in bo. x:Ix

Zivjo, Lilija in dobrodosla! :vio: :palec:

Dobro si postavila tole zeljo - 'na vseh poteh'... to pomeni, da v bistvu prosis za 'visje vodstvo' in si to energijo, namen dala v vesolje - in tako bos tega vodstva ziher tudi delezna.

In, kot pravi Sanjalica - tole resnicno deluje. x:Xx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

... x:)x hvala za vzpodbudne besede vsem... x;)x

.... seveda sedaj nebom sedela "križem rok" in čakala, kaj se bo zgodilo...ampak se bom potrudila maksimalno......"zlato ribico" pa sem prosila da mi stoji ob strani, .... mi mogoče kdaj pa kdaj "namigne" ...katera "pot " je boljša... :palec: :palec:

.. xDDx .skratka ...lep pozdrav vsem... xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

..sedaj pa se k tebi obračam z eno samo prošnjo, če prav se v meni pojavlja nešteto retoričnih vprašanj.....pomagaj mi na vseh poteh ( v ljubezni, študiju, službi) da bom našla tisto pravo pot.....saj je sedaj čas, ko sem pri vseh teh področjih nekje na križišču ....na razpotju...

ribica moja, najprej liliji, potem pa.. če lahko... tudi meni malo... pripomoreš k temu da se vse izide tako, da uresničim SVOJO POT. xsrcx

zlata ribica...

tudi jaz te lepo, lepo prosim, da pomagaš meni in mojemu fantu najti pravi način, da bova znala njegovi mami dopovedati, da naj se ne umešava v najin odnos...

prosim pomagaj meni da bom lažje razumela in njemu da se bo znal postavit za najin odnos PROSIM xsrcx

Hvala x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

zlata ribica...

tudi jaz te lepo, lepo prosim, da pomagaš meni in mojemu fantu najti pravi način, da bova znala njegovi mami dopovedati, da naj se ne umešava v najin odnos...

prosim pomagaj meni da bom lažje razumela in njemu da se bo znal postavit za najin odnos PROSIM xsrcx

Hvala x:)x

Sončk mogoče bodo moje pozitivne misli (beri čarovniške) namenjene tebi pomagale... Ribica priskoči Sončki napomoč, da zopet zasije v sreči xsrcx

Selene, Borism, sta prava xsrcx

res mi je tako lepo pri srčku ko takole mislite name :2src: .

Nekako se bo rešilo ker se enkrat more...od fanta brat je odšel od doma že pred 3 leti...ravno zardi istih razlogov (pa je to mlajši brat)...mislim da se bo tudi nama končalo s tem...čeravno sva nameravala počakati vsaj toliko da jaz dobim redno zaposlitev in dokončm študij...

No pa saj nikoli ni tako kot si mi zamislimo...življenje nam prinese sproti odločitve, spremebe...

Rada se imava in vem da se vsak dan najina ljubezen še poglobi...vsak dan en drugega bolj razumeva...svoja čustva, občutke.

Hvala zlati ribici, danes sem že bolje volje...pa predvsem zato ker sem dobila nazaj voljo in verjamem da bova to rešila...naju pa pogovor še čaka.

Še enkrat HVALA in lep vikend vsem xsrcbumx xrainbowx xrosex :kiss:

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

• 6 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...