vladi 10. april 2002 Prijavi Deli 10. april 2002 ribica, si tam?ja,te že vidim,no..ljubezni,želim si ljubezni.Dajem ljubezen s polno paro, sije iz srca, ko spomladanski dež.Dobim, pa le aprilski dež nazaj.Žejna ljubezni pošiljam vso pozitivno energijo z upanjem,da bo po dežju prišel maj in z njim tudi kanček sončka zame!!hvala ti vladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 12. april 2002 Prijavi Deli 12. april 2002 Ne obupuj. Brez aprilskega dežja ne bi bilo majskih cvetov. Mimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. april 2002 Prijavi Deli 25. april 2002 Že ko je deževalo kar nekaj let in ko sem pozabila na toplo sonce, sem vseeno vedela, da se bo zdaj, zdaj pokazalo toplo, svetlo sonce, res, samo nekaj časa je bilo potrebno in glej ga, sije in greje. Verjemi, da bo tudi zate prišlo, držim pesti in vem,da če bom prosila ribico zate, bom toplote deležna tudi sama. Veliko sreče in ljubezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vladi 17. maj 2002 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2002 Hvala!!Hvala vam za ves ta sonček in toplo energijo, ki mi je vlilo novih moči!Pošiljam vam vse dobre želje in zvrhano košaro sončnih žarkov, ki bodo vsak dan spremenile v najlepši dan vašega življenja!! vladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.