aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 mah...sej nekoch sm jih sam sm se jih mal prenajeduna vsakmu koncertu...pa u K4sej vesh, de najlazhi je pizzo narochit 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 mah...sej nekoch sm jih sam sm se jih mal prenajeduna vsakmu koncertu...pa u K4sej vesh, de najlazhi je pizzo narochit 666 zlomkou...tralalaSaj v tem je problem, da se današnje mamice svojih mulcov najraje kar s pico znebijo, potem pa letajo okoli dohtarjev, kot zmešane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hm znebijo....no, ja če gre za naročeno iz picerije....Če pa gre za domačo...ko veš kaj daš gor...k ni mastna, da kr plava v olju...pa da jo narediš brez gob (k pol buši buba) pa brez začimb....in če je otrok mahnjen na česen, ki si ga da na pico....pa zdraven en domač jabolčni al pa grozdni sok...potem....tukaj ne morš uporabit besede znebiti...ampak razvajati.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 pizza...bljaksok......bljak najboljsh je she vino....brez pizze 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Danes sem si jo privoščila, s 6 siri, da se malo pocrkljam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Danes sem si jo privoščila, s 6 siri, da se malo pocrkljam! aaaa....zato se tamle na fotki za trebuh drzhish 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Kako si vedel! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Kako si vedel! sm bl zachutu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Nc narobe, a ne za vsak dan, point je med drugim tudi v raznolikosti.Sicer pa je pica kot recimo slovenska pogaca. Pac testo in nekaj das pac gor. kar ces. Zanimivo je v dalmaciji 'Vishka pogaca' (da smo se smejali, ces - Vich pa to, v LJ), ki je v bistvu nekaksna pica z incuni.Pa zelo dobro za jest, ce maras slano. ja, stane, res pa je, da bi morali ze v kali stimat z zdravo soljo, o tem veckrat razmisljam, ful stvari sploh jest vec ne morem, ker mi je preslano, a tko samo, natrijsko, - ni zadosceno mojemu okusu po soli, vendar je vseeno preslano. tako nekako.ce pa bi stimal vse kot se shika, pa ti dokazem, da je pica lahko zdrav obrok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ce pa bi stimal vse kot se shika, pa ti dokazem, da je pica lahko zdrav obrok. Je, če jo sama narediš s premislekom o kodiranju hrane. Originalne so tudi take, le da jih znajo peči le še redki Italijani. Nekaj sem jih že sam naučil, kako morajo delati, da bo taka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 najbolše pise sem na siciliji jedla..sočne, okusne, ravno prav vsega Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ajoj na pizze sem dobesedno noraaaaaa:)))))))obožujem pizze:))))tko o pizzi: eno skrivnost vam povem glede testa:vodo, malo kvasa, sol in veliko žlico dobrega olivnega olja.Prosim nič mleka not, pa manj kvasa! Garantirano dobro testo!Obvezno na tanko in obložit precej naribanega sira, pri nas v slo je najboljša bella pizza sir, mozzarello pa lahko dodate kako minuto preden je pizza gotova, drugače se sežge.Šalša-paradižnikova omaka mora bit zelo sočna in v majhnih koščkih!To je tudi vse!Prosim da spoštujete pizze !)))))dorbe tek:)))) sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Že dolg nism pice jedu .............hm mogoče si jo bom pa med vikendom privošu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Enkrat sva se s prijateljem šetala po Pisi. In njemu se zahoče pizza. Saj meni tudi, ampak sem rekla, da so svinjsko drage če jih ješ tako da hkrati gledaš tisti stolp. In on pogleda cenik ene pizzerije na tistem trgcu in ugotovi, da so relativno poceni, kot pri nas! Ok, greva torej na pizzo. Zase sem naročila njoke (slurp, mljac), on pa pizo zase (jasno). KOK sem se režala, ko je natakar prinesel hrano!!! Pizzaje bila takoooo majhna, da sva jo skor izgubila na mizzi, jaz pa sem dobila na krožniku celih PET njokov!!!Ja valjdda, poceni, a količina?!HEHE kok se člove lahk zafrkne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Pizzo jem vsaj enkrat na teden(jo pač obožujem) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 heh...še ena s pokvarjenim okusom...obožujem pizze...enmu frendu vodnarju se pa kar meša, če to sam omenim. me takoj nap*...češ, če si ne morem kaj bolj pametnega zmislit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Pizza je pa vendar zelo pametna zadeva! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Učeri sem jedla pico da te kap od Julči in me je :xx!: ....sej sm vedla da z dobrim razlogom jem SAMO domačo pico...k vem kaj dam gor....drug teden je na vidiku en pica party.....bomo doma pekli...to bo pa mnjama... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
snežinka 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jst bom pa dans nardila pico....mnjammmmm z veliko paprike, paradižnika,koruze in sira... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Pizzo jem vsaj enkrat na teden(jo pač obožujem) hm ja poleg pašte mi edin tole še tekne hehe ampak je dobra ja .... danes mi jo je sicer babica prismodila ampak... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 dons bi si pa jz tud kr pico domov naročila.... hm? bom mami poklicala, da nej jo naroči... da mi ne bo treba preveč čakat, ker se mi pol v šolo mudi. se mi zdi da je že kr dolg nisem jedla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 no je nisem naročila. je pa mami rekla, da jo bo dons spekla. iz polnozrnate moke... pa vsega hudiča hočem gor... ful zelenjave in vsega... njam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 njam njam njam pica! laaačna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 hi hi hi... hitro naroč!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 sem že! pa zastonj bo... na lepe oči ali zaradi..ali kako že ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.