pomlad 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Glih kar naročila. Upam, da kmal prnesejo. Halo Kaaattttrraaaaaaa Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 jz sem toooookkkkk lačna... pišuka od 4ih sem pokonc pa še nč jedla... k pridem domov jo bom kr surovo ... no ok sej če sem tok časa zdržala bom pa še mal.... važn da je testo že pripravljen... pa bo fertik! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>nekdo je sprašval za črne olive: ILIADA so zakon, v olivnem olju-mislm da se dobijo v vseh večjih štacunah. Pakunga je velika in relativno draga, ampak sej dolg zdržijo. Dobre pa FULLLL. Glede peke domače pice, pa je blo zanč na Jamie-ju- jo speče kar na rešetki (una k je že u pečici). Brez olja ali bilo česa, ko je obločena pa še mal pokapaš z olivcem...In sm probala in je blo res MEGA! Tko k bi bla iz krušne, fino hrustljava in tud spodi lepo zapečena. Kšna zadeva sicer dol pade-ker nima opore (pol se pa žge pa smrdi zato jo morš previdno naložit, pa pustit mal več roba.Speče se veliko hitreje kot v pekaču in tudi veliko bolj sočna je potem zarad tega. Men je blo u glavnem MEGA. No-zdej se mi pa sline cedijo.... dober tek! Oj! Jst sem enkrat nazaj spraševala za črne olive, in te ko si jih omenila so špica, samo full mastne, tud tko za jesti je še huje.. hm.. jst sem jih potem neki mescev za mojim postom in špicljanjem po vseh štacunah odkrila dobre črne olive v Intersparu, samo takrat ko sem jih začela iskat, jih pa še ni bilo.. so bile samo tiste mehke in nikakve od Ete pa te v olivcu. Povej še tole, Jamie-ja sem gledala, a z olivcem si pokapala pred peko? Pa ti ni bilo to mastno potem, al pa a je boljše če pokapaš z oljem, kot pa če ne? Za rešetko verjamem, da se mora fino spečt, pa kej tud padit dol, no sej lahk se pa ta velik pekač spodaj da.. marmornega kamna pa nimamo, hehe.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 včeri sem si pa spet pico prvoščla. sem bla vsa mačkasta in se mi ni dal nč kuhat. pa sem jo naročila... in bila prijetno presenečena. ful lepo so mi jo naredil, pa dobra je bla tud... 1 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 17. julij 2013 Prijavi Deli 17. julij 2013 Apolonija super napisano!!!drugač pa nisem ljubitelj pizze, no ja, kraško recimoin najljubši dodatek: bučke Iz naftalina tole... sem tuhtala danes, kaj čem s tisto bučko, ki čaka tamle. V omaki jo ne bi, v solati tudi ne, v pečici s krompirjem tudi ne .... in evo, vidim zdej tole. Pica! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Itak. Jutri bo, mljac. 1 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. julij 2013 Prijavi Deli 17. julij 2013 Iz naftalina tole... sem tuhtala danes, kaj čem s tisto bučko, ki čaka tamle. V omaki jo ne bi, v solati tudi ne, v pečici s krompirjem tudi ne .... in evo, vidim zdej tole. Pica! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Itak. Jutri bo, mljac. kako to misliš - bučke v solati?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/uhar.gif Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. julij 2013 Prijavi Deli 17. julij 2013 Heh, kakšno presenečenje in naključje tale tema...Sem pred parimi urami zamesila, dvakrat vzhajala...da bom jutri samo skupaj zmetala: Eno s polnozrnate, druga bela moka. In to po dolgem času spet delam pico. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif Bo pa klasika: sir- šunka-gobice, jajček po želji. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Pa malo rukole pa obročki čebule za okras...pa še kaj bom našla Aeval, nekateri bučko narežejo v solato kot kumaro, svežo bučko mislim. Meni je dobro, čeprav sama ne delam tako. 1 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. julij 2013 Prijavi Deli 17. julij 2013 Glihkar spekel pico...moka tip 850, kvas, sol...paradajz, bučke, paprika ala sataraš varianta kao za omako na vrhu...potem pa še sirček, čebula, začimbe...ko šljivi zdravo prehrano in da se ob polnoči ne sme jesti...za take otkačence kot sem jaz, je vse zdravo ob bilokateri uri...Zdaj pa gledam ta okrogel pladenj, da se malo ohladi. Kot kakšne pol kile testa z nadevom...pač malo boljši kruh, saj to pravijo, da je pica...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. julij 2013 Prijavi Deli 17. julij 2013 Reče lepinja pici: Kwa si se pa ti dons tolk nališpala? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Dober tek! 1 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. julij 2013 Prijavi Deli 18. julij 2013 nekateri bučko narežejo v solato kot kumaro, svežo bučko mislim. Meni je dobro, čeprav sama ne delam tako. A.Kdo bi si mislil (se moram še marsičesa naučit ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 18. julij 2013 Prijavi Deli 18. julij 2013 Lahko pa bučko skuhaš in potem narediš v solati - narežeš, dodaš sol in ostale začimbe ter kis in olje po svojem okusu. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.