loncek1 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 imam zelo smotanega sodelavca s katerim lahko takoj pridem v konflikt, če stvari niso po njegovo. bi mi kdo vedel kaj svetovati, počasi ga imam že res pol kufer. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Ti verjamem, da je lahko težaven takle sodelavec, uporabi vilinski simbol "prijaznosti", ga boš zapremzala, preuzkušeno že večkrat!!!!...lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Včasih na djede pali.. da tko mal ženske trike uporabimo.. Tko da, včasih se tega poslužujem (pa se mal gravžam sama sebi, da svoj jaz prikrivam, kar še ne pomeni da je to boljša varianta za to osebo na srednji rok), ampak včasih mi pa tud strupenost vn udar. Odvisno kakšen karakter si.. pa v kakšni poziciji je sodelavec. Če se šefom ulizuje in to uspešno, potem uporabi kakšno bolj prihuljeno taktiko, če ti je menjava dobro za slabo tuja. Drugač pa udri po siromaku. Torej siromak bo pol. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Če bo neprijazen, ga ignoriraj! Povej, da takega tona ne slišiš, da mora uporabiti bolj ušesom prijaznega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Nadrejen, podrejen, enakorejen? ......delata samostojno, skupaj? Ker če delata samostojno........k...ga gleda, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 mene pa zanima, kje dobim kakšno informacijo o tem vilinskem simbolu prijaznosti?Sicer pa mam prav podobne probleme, pa ne vem, če kje obstaja kakšen/a, ki takih problemov nebi imel. ampak glej ga smenta, tisti dan, ko sem sam prijazen je tudi on/a prijazen. zaimivo a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 hvalakurcu nimam tezhau s sodelavci in sodelavkami in na sploshno delom 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 vprašaj se kaj je konkretno tisto kar te moti,skušaj se poglobiti zakaj te to moti...,potem pa naprej.pomembno je da razčistiš zakaj in kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 vprašaj se kaj je konkretno tisto kar te moti,skušaj se poglobiti zakaj te to moti...,potem pa naprej.pomembno je da razčistiš zakaj in kaj ja pa ja de...pa she na kak techaj nej gre....pa meditirat zvecher na temo sodelavec....NA GOBEC GA POCH pa je 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Moram reč, da se včasih do solz nasmejim, ko berem take in drugačne komentarje. tale forum je prav fajn zadeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Moram reč, da se včasih do solz nasmejim, ko berem take in drugačne komentarje. tale forum je prav fajn zadeva no...vchasih se da res nasmejat ampak.....vchasih se pa da tut zjokat :o|o: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ja, glavn da zadane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Dobra tema! hehe Igor, tudi jaz. Tole - kot Mick - odvisno, kaj in kako - ce sem jaz sef, je vseeno, kaj tumba tale... Ce je sef on, je vseeno, kaj si jaz mislim ob njegovem tumbanju, ker ima on prav.Ce sta enakovredna, pa mu dajem energijo, s tem, da to izpostavljam in igram njegovo igro oz. sprejemam taksna pravila.Preprosto poves, jaz se pa ne strinjam in das svoj predlog - ce ga recimo skupaj predstavljata nadrejenemu. Posiljas mu blago in zdravilno energijo - to neverjetno pomaga, velikokrat. Nekaj podobnega smo mensezdi tudi ze imeli, mord aje slo za sodelovanje dveh zenskih oseb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 vprašaj se kaj je konkretno tisto kar te moti,skušaj se poglobiti zakaj te to moti...,potem pa naprej.pomembno je da razčistiš zakaj in kaj ja pa ja de...pa she na kak techaj nej gre....pa meditirat zvecher na temo sodelavec....NA GOBEC GA POCH pa je 666 zlomkou....tralala hej,včas bi to res najbolj zadelo,prijalo...se ti ne zdi da bi pol imel še večje probleme :o|o: si pa res en mali x!x nasilje porodi nasilje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Če te kdo udari po desnem licu mu nastavi še levo torej? Tud prav, če ti je v redu. Ne mislim fighta zdej... ampak v smislu slabo vračati z dobrim.. meni to recimo ne gre. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 zakaj tako misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ni v skladu z mojim mišljenjem, z mojo naravo. Tako. Nč kej globjega. Jst to preprosto ne bi zmogla, niti na pamet mi ne bi prišlo da bi se trudila. Neki v tem stilu, kdor je bad do mene si je čist sam kriv, da nimamo dobrih odnosov, če je taka pokvarjena oseba, je niti ne trudim spreminjat na boljše, ne da se mi ukvarjat z njo, in blizu sebe je sploh ne spustim. Ker ponavad potem te tist prvi vtis al pa problemi ki že zbruhnejo kdaj z nekim človekom pol kasneje spet doletijo. Človek ne menja kože in če zna biti hudoben do tebe, pol se pa potuhne in se čez par let pozabi pa misliš, ok takrat je blo pač tako obdobje.. pa ponavad spet svoj obraz pokaže.To se je meni že dogajalo. Kakšne dvakrat, trikrat, pol sem pa rekla zdej pa dost, noben se ne bo več izživljal.. Enostavno, z zoprnimi ljudmi opravim po hitrem postopku. Če je to služba, tisto kar je nujno, če so to drugi, tud tko.. če se že srečamo z določenimi pozdrav, kako si, joj zdej se mi pa tja pa tja mudi (pa sej se mi res vedno), na telefon se pa ne javljam, skratka vsak že dobro ve zakaj. Isto je v službi. Ne provociram, razen če sem izzvana, včasih sem takoj reagirala, in zabila tako izjavo, da sem koga full osramotila nazaj, zdaj sem v takem obdobju da se mi včasih tud ne da. Ne komentiram, lahko mi gre celo na smeh.. So pa taki določeni, ki jih imamo kar vsi (v oddelku) v želodcu, potem pa mnenja izmenjamo.. Še vedno mi grejo najbolj na živce izjave sodelavcev kao mačoti in to, pa baba doma pa tak in tak... kaki jacki so, ampak to ni moj problem.. Pol te pa tko gleda da bi te požrl z očmi, kot da bi on lahko kej izbiral, če bi se odločil.. pol jih pa vsake tolk časa na tla postavim.. pa izpostavim, kolk je pa kej star, a že tolk, al pa kolk ma delovne dobe, ooo pol pa nimaš več tolk do penzije in take finte.. Z zahrbtneži pa obračunavamo al zahrbtno al pa prek svojih vodilnih. To je kar se tiče zoprnije na delovnih mestih.. Razno podjebavanje in to... Pol jih pa oni napizdijo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 mene pa zanima, kje dobim kakšno informacijo o tem vilinskem simbolu prijaznosti?Igor, ti ga bom jaz narisal v temo o vilinskih simbolih, pa ga še ti potem sebi nariši z modro ali zeleno ali rdečo in ga nosi s seboj v žepu, ali pa v službeni prostor na koledar nekje med številke, da ne bo drugim viden ali pa tudi je lahko, če te ne moti, pa boš videl, da se bo kmalu uredilo....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 pismu... vedno znova se znajdem v situaciji, ko ne znam potegniti meje med odnosi doma in v sluzbi,...in vedno se zafrknem! ne vem, nervirajo me ljudje, ki so 8ur tiho... zdi se mi, da moram jaz zaceti pogovor, da bo lazje...pa mucno in neprijetno mi je,....pa zacnem kaj streljati in govoriti, da bi bilo vzdusje bolj zanimivo, pa da bi se tisti bledi clovek vsaj mal nasmejal,...in tudi se in komunicira, prav veselje ga je gledati. ..potem pa govorice, da ne more delati...ga motim. ok, bom pa molcala. pa sej ne da blebetam vec kot 15 min delavnika,,...nic jasno,... te stvari prav zoprne!!! pa sem rekla, da ne bom vec.pa nikol ne rata...dreka! in kaj, kako se je potrebno obnasati v pisarni...?!!kaj naj res vsak dan:1.pohvalim vreme ali pa ne 2.preklinjam guzvo 3. dajam pripombe o casu 4.vprasam, kaksna je bila kava? to je vse.al kaj? vsak dan?! groza...ker me prav malo briga pa sama sebi se zdim popolnoma bedasta, ko sprasujem in odgovarjam na take stvari. v bistvu je avtomatizem, ker v bistvu nobenega ne zanima odgovor, vse je le vljudnostna fraza in mi je slabo po teh frazah, :xx!: monotonija do jaja!pol pa zacne clovek norca iz sebe delati, samo,da bi bilo mal bolj pestro....to pa mal prazni... kaj pa ,ko gres na kavo? kaj pa takrat, kako dalec se spustis,nekje sem prebrala (sanja rozman, itak...), da sodelavca ne smes gledati v oci prevec dolgo, se ga dotakniti in govoriti karkoli zasebnega.ali vam to ratuje? aleluja shizoti... torej, je res bolje, da se v sluzbi prelevis v neko dodano vrednost bitje, potem pa po cetrti uri das nazaj svojo kozo...kako neki vam to uspeva?! zato nou nkol nic z mene. na doktorat bom sla.direkt. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 pismu... vedno znova se znajdem v situaciji, ko ne znam potegniti meje med odnosi doma in v sluzbi,...in vedno se zafrknem! ne vem, nervirajo me ljudje, ki so 8ur tiho... zdi se mi, da moram jaz zaceti pogovor, da bo lazje...pa mucno in neprijetno mi je,....pa zacnem kaj streljati in govoriti, da bi bilo vzdusje bolj zanimivo, pa da bi se tisti bledi clovek vsaj mal nasmejal,...in tudi se in komunicira, prav veselje ga je gledati. ..potem pa govorice, da ne more delati...ga motim. ok, bom pa molcala. pa sej ne da blebetam vec kot 15 min delavnika,,...nic jasno,... te stvari prav zoprne!!! pa sem rekla, da ne bom vec.pa nikol ne rata...dreka! in kaj, kako se je potrebno obnasati v pisarni...?!!kaj naj res vsak dan:1.pohvalim vreme ali pa ne 2.preklinjam guzvo 3. dajam pripombe o casu 4.vprasam, kaksna je bila kava? to je vse.al kaj? vsak dan?! groza...ker me prav malo briga pa sama sebi se zdim popolnoma bedasta, ko sprasujem in odgovarjam na take stvari. v bistvu je avtomatizem, ker v bistvu nobenega ne zanima odgovor, vse je le vljudnostna fraza in mi je slabo po teh frazah, :xx!: monotonija do jaja!pol pa zacne clovek norca iz sebe delati, samo,da bi bilo mal bolj pestro....to pa mal prazni... kaj pa ,ko gres na kavo? kaj pa takrat, kako dalec se spustis,nekje sem prebrala (sanja rozman, itak...), da sodelavca ne smes gledati v oci prevec dolgo, se ga dotakniti in govoriti karkoli zasebnega.ali vam to ratuje? aleluja shizoti... torej, je res bolje, da se v sluzbi prelevis v neko dodano vrednost bitje, potem pa po cetrti uri das nazaj svojo kozo...kako neki vam to uspeva?! zato nou nkol nic z mene. na doktorat bom sla.direkt. te čisto razumem. sem delal v pisarni in sem se počutil, ko da bi me nekdo obesil za kravato na drevo in ugotovil, da raje zastonj štiham njive do tokia, kot da bolščim v tiste butaste ekrane in sodelujem pri praznih pogovorih. ampak to sem jaz, teb bo šlo. čeprav pametnega nasveta, razen razumevanja, ti pa ne morem dat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 pismu... vedno znova se znajdem v situaciji, ko ne znam potegniti meje med odnosi doma in v sluzbi,...in vedno se zafrknem! ne vem, nervirajo me ljudje, ki so 8ur tiho... zdi se mi, da moram jaz zaceti pogovor, da bo lazje...pa mucno in neprijetno mi je,....pa zacnem kaj streljati in govoriti, da bi bilo vzdusje bolj zanimivo, pa da bi se tisti bledi clovek vsaj mal nasmejal,...in tudi se in komunicira, prav veselje ga je gledati. ..potem pa govorice, da ne more delati...ga motim. ok, bom pa molcala. pa sej ne da blebetam vec kot 15 min delavnika,,...nic jasno,... te stvari prav zoprne!!! pa sem rekla, da ne bom vec.pa nikol ne rata...dreka! in kaj, kako se je potrebno obnasati v pisarni...?!!kaj naj res vsak dan:1.pohvalim vreme ali pa ne 2.preklinjam guzvo 3. dajam pripombe o casu 4.vprasam, kaksna je bila kava? to je vse.al kaj? vsak dan?! groza...ker me prav malo briga pa sama sebi se zdim popolnoma bedasta, ko sprasujem in odgovarjam na take stvari. v bistvu je avtomatizem, ker v bistvu nobenega ne zanima odgovor, vse je le vljudnostna fraza in mi je slabo po teh frazah, :xx!: monotonija do jaja!pol pa zacne clovek norca iz sebe delati, samo,da bi bilo mal bolj pestro....to pa mal prazni... kaj pa ,ko gres na kavo? kaj pa takrat, kako dalec se spustis,nekje sem prebrala (sanja rozman, itak...), da sodelavca ne smes gledati v oci prevec dolgo, se ga dotakniti in govoriti karkoli zasebnega.ali vam to ratuje? aleluja shizoti... torej, je res bolje, da se v sluzbi prelevis v neko dodano vrednost bitje, potem pa po cetrti uri das nazaj svojo kozo...kako neki vam to uspeva?! zato nou nkol nic z mene. na doktorat bom sla.direkt. Đizs krajst, jst sm pa na take gobcače alergična :xx!: dej bod plis tih pa ne mori okolice s svojim blebetanjem Sploh v službi; v službi smo (vsaj tisti, k bi radi kej nardil/delal) zato, da delamo, ne da blebetamo o vremenu, kavi ipd. Če maš kej konkretnega za povedat, povej, drgač bodi tiho. Ne mešaj službe z družbo: služba je služba, družba pa družba! Če pa greste skupaj (kot kolektiv, oddelek) na kavo, kosilo, služb.pot - takrat je pa drugače, takrat se folk sprosti, pokaže svoj obraz, kej se pohecaš, kej poveš... Sploh pa ljudje imajo rajši poslušalce, kot govornike, nenzadanje imamo par! (2) uhlja in ena (1) usta.Postavi se v kožo nekoga, ki rabi mir in tišino, da lahko zbrano sestavi kak dokument/poročilo/kalkukacijo/oceno. Pa sej ne morš tega zbrano narest, če ti zrawn skos nekdo kokodaka Pa se morš že zarad lepšega delat, da poslušaš, se vljudno nasmihat, kimat...milsm popizditis Jaz inciativo vedno prepustim drugemu; v kolikor drug začne govorit, najprej aktivno poslušam, če me pa vpraša za mnenje, ga povem (četudi je boleče za sogovornikova ušesa). In ja, strogo ločim vlogo-poklic in Sebe! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Zato, pa sem jaz še kar v redik. Delam z ljudmi - tak, da itak moram gobcat. S sodelavci se vidimo ob predaji smene - kjer gobcamo naslednje pol ure..če že dalj je ziher kaj narobe. Sicer pa imam rada mir.Kadar sva dva v službi - in vsake toliko pa sva le dva - najprej klepečema - ker smo v glavnem v isti fazi -parketarji in ploščice - obdelamo majstre, pol pa sem lahko 12 ur tudi tiho. Sem kuj za službo vzet Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Jaz tudi nad klepetom ob kavi nisem preveč navdušena! No, nisem nek "outsider" in poklepetam o kakšnih aktualnih dogodkih, pa tudi ne sedim sama na kosilu, ampak osebnih stvari teh ljudi ne maram poslušati. Še dobro, da nimam takih izkušenj kot Mysti. Takega gopcanja tukaj enostavno ni. Moj edini cilj je, da pokažem, da sem dobra v tem, kar delam, ne pa da sklepam neka globoka prijateljstva. Kakor sem začutila, je to tudi najbolj cenjeno. Ni mi pa problem poslušat, vprašat oz. karkoli glede službenih zadev. Ta poznanstva so pa nekaj drugega... Torej, osebne težave na delavno mesto ne spadajo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Jaz tudi o sodelavcih razen imen in njihove funkcije v firmi ne vem prakticno nicesar in me tudi ne zanima. Upam, da imajo fajn lajf, ce bi karkoli rabili, bi jim pomagala, ce bi le lahko, ne vrtam pa vanje in tudi oni ne vame . Pa so blazno odprti tule in zelo zelo topli, ampak ocitno tudi dovolj razgledani, da vedo, da je vsem v interesu, da podjetje tece, da pa so nasa osebna zivljenja druga zadeva, ne skupna. Mislim, da je tole prav prva sluzba, ko kadar sem v pisarni sedim prav sama - sef je dosti na poti in sama sva v nadstropju, kaj se dogaja eno nadstropje nizje pa ne slisim. Cist fajn takole . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 pi.darija, sem šla še enkat brat kva sem našklocala; jebelacesta, pa sm res brez celofana servirala no sej bistvo ostaja isto, sam mal lepš bi pa res lah povedala (tko kt je Pujsita npr.), sam klinc, še zmer je boljša prva kt zadnja zamera torej, čvekanja mora bit zihr kej, kr tko v tri dni pa ne; sem pa strašno vesela, da imam svojo pisarn(ičk)o, sicer pa...prav dolgo zihr ne bi tolerirala BZ rezgetanja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.