Skoči na vsebino

Tv kviz

Mašinca

Recommended Posts

Prodati kviz?

V principu dobra ideja, samo pri nas to ne bo šlo.

Prvič, pri nas ni denarja, glede na to, da sta obe glavni TV na kantu, tako da klestita ne le stroške in zaposlene, ampak tudi program.

Drugič, Slovenci smo čez in čez mahnjeni na vse tuje, torej bodo na TV raje kupili tuj šit, ker bo lepo zapakiran (pa še kaka provizija bo padla, zna se).

Ali je "moj kviz" dober ali ne, seveda ne vem, saj ga ni v etru, kjer bi ga ocenili gledalci, saj je to edina ocena, ki v tem primeru kaj velja.

Je pa dejstvo, če ga prodam Nemcem, ga bodo naši strašno hitro kupili od njih. (Vsak, ki v mojih besedah najde cinizem, ima čisto prav.)

Ampak je popolnoma mogoče, da nikoli sploh ne bom šel v kaj takega. Bom poslušal notranji glas. Ta vedno ve, kaj je prav.

Pozdrav vsem!

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
blablablablablblblblblaaaaaaablblblallbaaaalllaaablablablablablablablblblblblaaa

aaaablblblallbaaaalllaaablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

blablabla

:vragec: Ma valda,če si na vsakem kvizu tolk nalagala,ma so ti dal dnar sam ,da si šla! :devil: :devil: :devil: :bomb:

Vsaka ovira je priložnost.

• 1 year later...

Zivjo, se mi malo cudno zdi, kako to, da nekatere zanimive rubrike ostajajo v tisini, medtem ko... naprej se ve!

Tv kviz - zelo, zelo zanimivo. Meni je grozno vsec gledati kakrsnekoli kvize, veliko se naucis, veliko zves ... meni je fajn. Navijam zraven, gledam v slovarje, atlas, enciklopedijo, vsa sem v ognjiu, kakor da bi bila tam! Samo mi v TS ne vidimo nobenih slovenskih niti yugo programov, razen tisti, ki imajo kroznike na strehah!

Zelo ponosna sem, ker sem sodelovala na Mediasetu-Italia1, pri SARABANDI, moja najljubsa kviz glasbena oddaja, saj druge ni nikoli niti bilo. Trajala je 7 let, voditelj lepotec Enrico PAPI, originalen, hudomusen, duhovit .... Moram se pohvaliti, da sem bila edina iz Trsta na tej oddaji, pa se Italijanka nisem. Cel TS me pozna, sem bila tudi v "Il Piccolo" (kakor Delo), se zdaj me po cesti vprasajo: Ali niste vi tista iz Sarabande (po italijansko, jasno). Potem sem pa tudi imela to cast, da me je letos povabil na svoj 40-rojstni dan v Rim, med 300 osebami: Vip-i, sorodniki, prijatelji, sem pristala tudi jaz.

Na kvizu si moral ugotoviti pesmi, samo note v najmanj moznih sekundah, povprecno 1 sekunda za pesem. Otroci so v 60 sekundah povedali pravilno 64 naslovov pesmi, drugace pa prvaki pribl. 48 pesmi na minuto, samo da so njim dali malo tezje. 80 % je bilo italijanske glasbe, tudi za 100 let nazaj. Vidis, ko si doma vse ves, ko pa prides tja, ko cakas vec kot 6 ur na snemanje .... ja, potem si pa tako zmesan, da nic vec ne ves. Denarna nagrada 500 milionov lir je bila samo za tistega, ki pravilno ugane koncih 6 pesmi - tezkih. Vsak dnevni zmagovalec pa je dobil 200.000 lir (100 €), hotel + prevoz placano. Samo, da se razumemo, naslovi pesmi so morali biti do potankosti pravilni: ne, There must be angel - NE, si odpadel, je narobe... ali pa ce je nekdo, preden je povedal naslov pesmi, reklel aaaaaaaaaa There must be an angel .... KONEC, narobe, nic nisi smel niti vzdihniti... pravilno, ni bilo nikoli niti enga krega, vse natancno, VSE V ZIVO!!! Prides, te dajo pred mikrofon in zdaj zacnimo. Jaz sem odpadla v tretjem krogu (je 5 krogov - 5 konkurentov) , skoraj tik pred koncem. Ampak jaz sem tudi pela od Lepe Brene - Miki Mico, z velikim ploskanjem in smehom .... aahahahaaaaa.....

Drugic pa kaj drugega, kaksen drug italijanski kviz, ki jih ne manjka! Pozdrav xsuperx :fool: xmusicx :listen: xbendx :onfire:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

• 4 weeks later...

xpresentx SKATLE xpresentx

Mi mamo tako udajo ze doug cajta. Pa mi je zlo smesn, z'to k sudelujm zravn in ugibam!

Pol sm pa na 20 skatl ut cigaret napisala stevilke, dala not mejhne listke (10 gnar, 10 predmetki) in pol smo se s prjatli sli igrt. D vm ne puvem, kolk smeha, je tko k po TV. Moja prjatlca je mela na konc 2 skatle: u eni je blo 500.000 € u drugi pa zubutrebc. Pa je neki premislevala, pa je skatlo zamenala, pa je dubila zubutrebc, ona pa je mela gnar. Pa se zdej z mano vec ne gre! xrolleyesx x:Dx xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...