pokowc 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 ..... se ti to morda se sedaj dogaja :| pokowc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 quote:ne. zakaj?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 quote: Pozdravljeni! Pisem v imenu prijatelja, ki se mu dogajajo "cudne" stvari.Veckrat se mu zgodi naslednja stvar:Ko se zbudi (oz. tik preden se zbudi?) se zave sebe, le da ne more premakniti telesa in oci ima zaprte.Nato se zavestno preprica, da mora nekaj nardit(premakniti nek del telesa) in ko ga premakne se zbudi in odpre oci.To se mu dogaja zadnje case kar pogosto in je seveda zaskrbljen. Upam, da ima kdo kaksno idejo kaj bi to lahko bilo . Hvala v naprej LP Joj, zares je zanimivo, ko človek nenadoma začne opazovati nekaj novega tisto, kar se mu dogaja še od rojstva - pa zavestno tega ni opazil - zaradi različnih razlogov, najbolj pa zaradi narave delovanja našega telesa. Možgani navadno sanjajo in se torej ukvarjajo s slikami, ki niso odvisni od zunanjih dražljajev in čutil.Medtem se telo prebudi. Tedaj možgani prenehajo sanjati - in se ukvarjajo s prebujenim telesom. Če pa se možgani prebudijo prej, ko telo še spi, ga seveda najdejo negibnega in brez moči. Ko zaspimo se namreč ODKLOPIJO vse poti do premikanja mišic. Zavestne poti - se pravi do prečno progastih mišic, medtem ko avtonomno živčevje deluje glede na potrebe notranjih ogranov: srce, dihanje, prebava, delovanje ledvic, žlez, znojenje, slinjenje in podobno. torej ta tvoj prijatelj gleda praznino namesto da bi sanjal ko se prebuja.Vsakemu se to lahko zgodi. Meni se je napr. oni dan, ko sem bil prehlajen, ih nosu se mi je cedilo in takoj ko sem zares zaspal, sem težko dihal in sem se prebudil: neprijeten občutek me je spodbudil, da sem premaknil jezik, da sem lahko dihal skozi usta - ležal sem tisti hip na trebuhu.In prvi poskus je bil neuspešen, čez pol sekunde pa je šlo.To, kar se zgodi je, da se v možganih naredi klik - med nitjem, ki vodi do mišic in med zavestnimi centri. To pa traja sekundo, dve ali tri...Podobno posnemajo v anesteziji - če ne bi odklopili poleg uspavanosti mišic, bi človek skakal ob vsakem dotiku.Nekateri ste delali v šoli poskus z žabjimi kraki: ko je žaba sicer mrtva, mišica še preživi in ko vzdražiš živec, se mišica skrči. Torej, če ne bi možgani odklapljali mišic med spanjem, spanje ne bi bilo to, kar je. Nace P.S.: Zato le sanjajte, da bo prehod od "odklopljen" na "prebujen" in pripravljen za jutranje raztezne vaje in telovadbo - neboleč.Od zadnjih dnevnih sanj je lahko ves dan lep. Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 Lunca:quote:Nace, hvala,da si se potrudil in mi vse lepo razložil.Kakšne so tvoje izkušnje,kdaj ljudje največ sanjajo? Tko bom rekla,ko se mi v življenju samem ni dosti dogajalo in sem se nekako ob pravem času za nekaj časa izolirala in pospravljala svojo "podstrešno",sem sanjala zelo intenzivno, lahko rečem,da se mi je sanjah dogajalo ful veliko in v colorju seveda. Zdaj ko nisem več tolk sama, so se stvari malo spremenile.Znana astrologinja trdi: ko imate slabe aspekte, jih izsanjajte, berite knjigo, govorila bo o tistem in vam ne bo treba izživeti...Saj razumeš.Če se ti ne dogaja, se zgodi v sanjah. Če si s partnerjem - joj, to pa imamo lahko ljudje slabe izkušnje. Ne upaš biti več samo tak kot si in seveda sanje, ki so samo tvoje in jih ne upaš priznati pred partnerjem, pozabiš, predno se zbudiš. Še posebej, ker je narava življenja taka, da najbolj sanjamo tisto, kar nam partner "ne dovoli". Če je npr. nedostopen, sanjaš ljudi, za katere se ti zdi, da so dostopni. Bolje da ne veš, predno ga spraviš v slabo voljo...Če je premalo nežen, sanjaš o tem. Če hoče preveč seksa, sanjaš o nekom, ki ni tako potreben. Da se malo pošalim. Torej sanje izpeljejo dnevne dogodke, ki so ostali nedokončani.Pripravijo te za naslednji dan.In spravijo v ravnovesje tisto, kar se v resnici zgodi s tistim, kar tvoja duša pričakuje in potrebuje. Imej se lepo - in imaš svoje življenje - partnerju povej, kar je zanj, nam pa tisto, kar želiš deliti z nami. LadoNo, pa še to: povprečno sanjamo dve uri po tistem, ko zaspimo - REM sanje, potem na vsako uro in pol pet do deset minut - proti jutru se sanje daljšajo, vmesno obdobje pa krajša. Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 Pozdravljen Nace! Sem opazila, da smo te prav zasuli s svojimi sanjami in ti nam lepo odgovarjaš nanje. Hvala ti! Ja ni kaj - očitno me vodi nekam neka pot. Nedokončano delo, očitno. Sem pa že danes "spet" sanjala. Malček čudne sanje. Sicer so pa sanje itak čudne...Torej, železniška postaja. In za pultom moja najljubša bančna uslužbenka - (imam najljubše prodajalke, pa bankirke...ljudi na katere se lahko zanesem torej), nimam pa pojma kako ji je ime. No, in ona za tistim pultom šteje denar. Pa ji pravim :to bi lahko tudi jaz delala. In od nekod ideja, da bi lahko zamenjala službo. In seveda se temu primerno pojavi direktorica železnic!!! Me premeri in vpraša, če se čutim primerno za to delovno mesto. Malo razmislim in navdušeno rečem: seveda, saj vse znam. Celo denar štete! In mi potisne v roke kup denarja, češ, da naj ga poimenujem in preštejem. Seveda štejem in denar se mi zapleta. Zapovrh nisem poznala nobene valute. Čez čas ugotovim, da so to bili švicarski franki, pa angleški funti(te sem spoznala po angleški kraljici, sicer so bili neke čudne rjave barve - funti so pa sicer lepih barv, sploh 50). In nato navdušeno vzkliknem:Poznam pa dolarje! Direktorica se je nekaj mrščila in že sva bili na nogometnem igrišču.(verjetno zato, ker sem včeraj gledala tekmo med Manchestrom in Bayerjem). Na sceno je vstopil nov igralec (napovedovalec v sanjah je povedal, da je bil dolgo poškodovan), vendar ga je sodnik že v isti minuti izključil, ker je prestopil črto. Belo. Zaznala sem še direktorčino neodobravanje in....se zbudila. Nace, lepo, da si pogrešal moje sanje...je pa res, da se nekaj časa sanj nisem čisto nič spomnila. Spala kot ubita. Če boš utegnil te seveda prosim za razlago. Vsekakor pa hvala že za ostale razlage. Imenitno ti gre od rok. Uff, komaj zdaj sem opazila, da bo Marsa zaprla temo. No, upam, da presnela na drugo temo...Pozdrav natalija Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 Hvala za odgovor Nace in free.Ali mu lahko torej recem , da ni razloga za skrb ? LP Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 quote:Hvala za odgovor Nace in free.Ali mu lahko torej recem , da ni razloga za skrb ? LPHvala tudi tebi.Skušaj mu razložiti. Predvsem naj da telesu dve minuti - in se šele potem "sekira"... Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 25. september 2002 Prijavi Deli 25. september 2002 Pozdravljeni., Upam da sem na ta pravem mestu in da nisam off-topics.Razen news:alt.dreams.castaneda (je she dreams groups na groups.google.com), lahko online (hrvashchina) http://www.yogacentar.hr dobite potrebne inicijacije v aktivno sanjanje. Seveda ne bo Vam vsako noch utegnilo da komunicirate, pa se zgodi. Sem pa tja je to zelo realno. Vo5 treningu imamo 'bogeyman' komunikacijo v sanjah, celo se nekakor zmenimo za prostor (trenutno so to benechanske nochi). Vem da je to malo too much alter tema, pa se upam, ne predlagati, temvech informirati. Uradno sem iniciran v egipchanske tehnike aktivnega sanjanja od Swami Brahmajnanananda. Z Castanedo je takoj shlo (dlan tehnika) zhe zdavnaj sedamdesetih, pa verjamem da bo shlo sem pa tja tudi Vami. Torej v sanjah smo lahko aktivni. Pravzaprav je to bhakti yoga (to kar zdej poishem je karma yoga) ali pa druga pozornost. Nevem koliko je v tej generaciji Castaneda popularen in che je na slovenskem Aktivna Stran Neskonchnosti zhe prevajana? P.S. She dodam da lahko posredujem pri delavnicah yogacentar.hr v Sloveniji:) http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 quote:Za INTRUDER_ja ja, sem zasledil imenovano stran in je prav cool! torej se ukvarjas z zavestnim sanjanjem?ali lahko prides do osebe, ki si jo izberes?(recimo, da neka oseba dovoli, da jo obiscess tvojim sanjskim telesom?)ali lahko prides v sanjah do osebe, ki jo hoces videti? hvala free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 Obvestilo: Tele teme sicer ne zapiram (se vedno lahko komentirate/mo vanjo poste, ki sodijo sem), vendar jo zaradi lazje preglednosti in pretocnosti prestavljam na novo mesto:Sanje in sporocilnost le-teh - 3. Torej - ce zelimo pokomentirati oz. se drzati niti tega pogovora (N°2), lahko to se vedno naredimo na tem mestu. Nove teme, nove sanje - pa sanjajmo v N°3. Administrator Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 (:Intrudiram. Ta tema sicer ni astroloshka. Jaz pa zastopam astr@logijo, pa naj bi to bilo to: astral. Dokaj opskurnatema, vsi vejo in ve vejo nich o tem, v teoriji in praksi.Ja, namenoma lahko pridesh v stik! Za zachetek mogoche karAdler kot referenca, potem ap astralna projekcija ali pabreztelesno dozhivetje. Vaje so hodish se vstanesh in gresh.Saj tudi brez vaj rata, pa je vedno boljshe vaditi. SwamiBrahmajnanananda, Franz Bardon, vechinoma boljsha naj bi bila etichna indijska literatura, na Zahodu smo prevechkomercijalni in nekompetentni. Alora se vidva v sanajh!http://puck.dhs.org/2003/luna bo imel simulacije Merkurjain kentavrjev (zhe imam za 2003 vse pozicije za upload)pa en forumchek za sanje. Zaenkrat http://puck.dhs.org/venexianews:alt.dreams.castaneda news:alt.dreams.toltec news:alt.inner.circlenews:alt.dreams.lucid oprostite, ko se zalaufam, ...; saj bo v redu, http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2002 Prijavi Deli 27. september 2002 Cat:quote:... Hehe, kakšna? ... *Cat - spomnila sem se, da je nekje ena moja fotka - sicer je stara vec kot pol leta (barva las in dolzina sta drugacni), vendar priblizno me bos lahko videla: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2002 Prijavi Deli 27. september 2002 *Nace:quote:Živijo, da ne boš postala še oficir! Takole se zavihtiš še na konja in potem "urejaš svoje čete". Ohoho!!! Ni napacna ideja - pa tudi moji polozaji so primerni (Pluton na MC, opozicija Mars).Kaj bi komandirala v usnjenem plascu!!! )))))))) quote:...so ti nadeli ljudje to čast. ... zaradi spoštovanja, ki si si ga pridobila. ... icon_smile_blush.gif quote:Sem se poigral z mislijo - da pri 4. strani rada odpreš novo temo - ker ti rojstni dan da štirico. Meni da petico, pa mi je še malo zgodaj. ))) - evo - pa jo imas - petico - pa bo kar kmalu sestica, kot kaze.. quote:... Ampak zdaj smo že skoraj navajeni. Ker ne boš zaklepala, je tako povsem dobro. Ne - a je Nataly dobesedno vzela moje "oficirstvo" in mi avtomaticno pripisala, da bom zbrisala in drasticno posegala v sanjske svetove tule! )))) quote:Uživaj v svojem lepem plašču, morda pa si še enega takega kupiš, zima prihaja )))) Uh - Nace - Mitja se sali, da imam za vse ure dneva in torej za VSE in vsake pogoje drugo jakno oz. oblacilo.. Sem kar preskrbljena za zimo - ker ne maram, da me zebe.Imam pa tudi usnjeno crno jakno - samo plascka usnjenega pa res nimam. ) Mogoce pa se to spremeni? Glede na to, da imam rada raznolikost. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 27. september 2002 Prijavi Deli 27. september 2002 quote: *Cat - spomnila sem se, da je nekje ena moja fotka - sicer je stara vec kot pol leta (barva las in dolzina sta drugacni), vendar priblizno me bos lahko videla: Hehe, sej se mi je zdelo, da ne moraš imeti tako nežnih sanjavih oči, hehe icon_smile_evil.gif, le zakaj sem te jaz tako videla.... Sigurno ima to kakšen pomen icon_smile_evil.gifUsta pa kot Greta Garbo? Lepo...icon_smile_big.gifCat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 27. september 2002 Prijavi Deli 27. september 2002 Opa bato! Tudi jaz sem pogledal. Čedna punca. bigm Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2002 Prijavi Deli 28. september 2002 Cat - Saj vcasih morda cisto so sanjave - morda, ko se zamislim ali kaj (saj navsezadnje sem Riba in imam neptun na Asc)... Vendar ce bi me moral opisat, to ne bi bil primeren opis. )))Moje oci so cisto lahko ribje - zato si videla zasanjane - morda pa so samo bile globoke... Greta Garbo? To je seveda kompliment, a... - nisem tako fatalna, nedostopna, ne na tak nacin muhasta, ust pa tudi nimam spet tako majhnih oz. moje ustnice niso stisnjene.Imam cisto pravilne oblike in vse - samo majhna usta so pac. ))Tam na fotki pa res zgledajo taka tenkcana. ))))Ta fotka ni med boljsimi, v resnici sem manj spicasta (se mi zdi), je pa primerna energija - namrec res se velikokrat zalotim, da nekako zugam kaj s prstom ali kaj takega in celo na parih fotkah sem taka - zato sem najbrz dala (ali je izbral, ne spomnim se) ravno to.Hvala za tvoje sanje - je kar hecno to, da te nekdo v sanjah vidi, pa da si kar tam nekje. Se naprej lepo sanjaj in ce sanjas mene, naj ti se naprej strezem s pecenimi rakci in se s cim, kar imas rada. ____________________________________________________ BigM... icon_smile_blush.gif ...... sem se seveda malo zdizajnirala na fotki... tako sem odpravila "nepravilnosti" in je taka fotka... - ... tipicna za Neptun na ASC ...Hvala za tvoje zanimanje... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 28. september 2002 Prijavi Deli 28. september 2002 Opa, heh zdizajnirala?! Photoshop, pa zglajene gubice???' Po moje si ti take vrste ženska, da se nekako "mlajšaš" (ne, ne mislim ti samo na dušo pihat, hihi icon_smile_shy.gif , samo nekako se mi zdi, da se ne staraš istočasno z drugimi predstavniki svojega letnika... Kaj sem zdej zakomplicirala, hm, hehe...Če še nekaj dodam, izredno sem navdušena nad tvojimi slikami žensk, obrazov,...tudi jaz rada rišem, predvsem ženske in živali, hehe in meni je Gretka bila zmeraj izziv. Meni je fascinantna, izgled, skupaj z energijo imena...Sej bo kakšen piknik pa se bomo videli, če ne to leto, pa drugo, pa bomo pregledali svoje noske in učke icon_smile_big.gif ...Cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2002 Prijavi Deli 28. september 2002 Sanje, sanje, sanje,besede, besede, besede. Gledam tukaj tema laufa ze v tretji del, morda bi bilo smiselno pod "Vse forume" odpreti se en nadtopic, Sanje, ker kot vidim ima astrologija res bolj malo zveze s sanjami... sicer pa k sanjam. Nevem zakaj so moje sanje vedno zelo realisticne, kako naj to razlozim, preprosto povsem jih vedno zamenjam za resnicne, nic ni na njih takega kar bi jih izdajalo, nobenih navzgor tekocih slapov, nic, nic nic, vcasih sanjam da sem se zjutraj zbudil sel v solo, in tako naprej potem pa se zares zbudim, nekoliko zmedeno se potem pocutim ker ne vem ali spet samo sanjam, kaj je realno in kaj ne, kaj je res in kaj ni? to je sicer ze temeljno filozofsko vprasanje, ampak nekako ne morem priti si na jasno kar se tice obcutkov, kdaj sanjam in kdaj ne, edina rec ki sanje izdaja je to da jih ponavadi pozabim. Aries-Libra-Scorpio Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 30. september 2002 Prijavi Deli 30. september 2002 Natalija, Objavljeno : 25/09/2002 ob 12:49:21quote:Pozdravljen Nace! Sem opazila, da smo te prav zasuli s svojimi sanjami in ti nam lepo odgovarjaš nanje. Hvala ti! Ja ni kaj - očitno me vodi nekam neka pot. Nedokončano delo, očitno. Sem pa že danes "spet" sanjala. Malček čudne sanje. Sicer so pa sanje itak čudne...Torej, železniška postaja. In za pultom moja najljubša bančna uslužbenka - (imam najljubše prodajalke, pa bankirke...ljudi na katere se lahko zanesem torej), nimam pa pojma kako ji je ime. No, in ona za tistim pultom šteje denar. Pa ji pravim :to bi lahko tudi jaz delala. In od nekod ideja, da bi lahko zamenjala službo. In seveda se temu primerno pojavi direktorica železnic!!! Me premeri in vpraša, če se čutim primerno za to delovno mesto. Malo razmislim in navdušeno rečem: seveda, saj vse znam. Celo denar štete! In mi potisne v roke kup denarja, češ, da naj ga poimenujem in preštejem. Seveda štejem in denar se mi zapleta. Zapovrh nisem poznala nobene valute. Čez čas ugotovim, da so to bili švicarski franki, pa angleški funti(te sem spoznala po angleški kraljici, sicer so bili neke čudne rjave barve - funti so pa sicer lepih barv, sploh 50). In nato navdušeno vzkliknem:Poznam pa dolarje! Direktorica se je nekaj mrščila in že sva bili na nogometnem igrišču.(verjetno zato, ker sem včeraj gledala tekmo med Manchestrom in Bayerjem). Na sceno je vstopil nov igralec (napovedovalec v sanjah je povedal, da je bil dolgo poškodovan), vendar ga je sodnik že v isti minuti izključil, ker je prestopil črto. Belo. Zaznala sem še direktorčino neodobravanje in....se zbudila. Nace, lepo, da si pogrešal moje sanje...je pa res, da se nekaj časa sanj nisem čisto nič spomnila. Spala kot ubita. Če boš utegnil te seveda prosim za razlago. Vsekakor pa hvala že za ostale razlage. Imenitno ti gre od rok. Uff, komaj zdaj sem opazila, da bo Marsa zaprla temo. No, upam, da presnela na drugo temo...Pozdravnatalija Natalija, živijo. Si torej spoznala, da obstajata dva svetova. Tako torej vidimo.Nekateri to razlagajo kot: "delamo pretežno z levo polovico možgan" ali "prežno z desno".Potem pa prideš do točke, ko želiš svoje darove vnovčiti.Ni čudno, da se mnogo ljudi v tej tekmi mnogo lažje znajde, če se vprašajo: kakšna je moja osebnostna pot - kot pa, če se vprašajo: kaj sem sposobn-a, da bom dobro zaslužil-a? Tvoje sanje so torej dialog levo-desno.Seveda znaš ogromnoooo stvari.Toda ali je to na tvoji osebnostni poti?Kot ti pokaže igralec na koncu - se ti rado zgodi, ko se lotiš "nečesa,kar vendar znam", da se spodtakneš in padeš - in je konec igre.TEdaj se verjetno - v življenju - vrneš k preverjenim načinom delovanja.Upam, da se razumeva:imaš veliko možnosti.Pa vendar ostajaš (preveč) pri starem. No, ja - KO SE BOŠ ZAVEDALA, DA MORAŠ IMETI DVE ZBIRKI PREPOZNANIH ZAKONITOSTI - in potem moraš le ugotoviti ali zdaj deluješ po tej ali po oni zbirki - potem se ti ne bo več tako zapletalo. Tako imaš to dvojnost: ali gledaš iz sebe - ali tisto, kar drugi vidijo.Ali gledaš iz sedanjosti ali z vidika prihodnosti.Ali je dejavnost yin ali yang značaja. Kitajci so že davno ugotovili, da ob zavedanju dvojnosti v realnosti najhitreje napredujemo. Mislim, da v življenju rada staviš na preverjene poti. Švicarski franki in angleški funti - s kraljico na čelu nekako kažejo, da bi rada imela predvsem zanesljive poti z malo tveganja. Potem pa - kot se že nasploh v sanjah zaveš številnih darov v sebi, s katerimi bi morda druge ljudi ali ne vem, morda delodajalca lahko osrečila - in obogatela - no, potem pomisliš na dolarje.Jaz menim, da v tem primeru slednji predstavljajo osebnostno rast.Ker je prav iz Amerike največ tovrstne literature. Če povem drugače: osebnostno se razvijaj in vse ostalo ti bo navrženo.Kajti ob tem moraš narediti tudi prostor - da prepričaš nadzorno točko v sebi "imeti vse pod kontrolo in izgibati se tveganjem" (v podobi direktorice).Prepusti se in za začetek uživaj v tem, da je enkomu tvoja energija, tisto, kar daješ, dobrodošlo, da torej nekaj za nekoga usvariš, narediš, in da tista oseba to sprejme. S tem se začne energijski krog - in padla boš v tisto sfero delovanja, ki potrebuje zavest spremljanja in ne zavest nadzorovanja (in morda zaviranja). Torej, sva se razumela:dve polji - vsako posebej neguješ in v vsakem posebej rasteš.Če je to to - se bodo sanje ojunačile in ti pokazale bolj natančno, kam pa zdaj. Lep začetek tedna ti želim, Nataly Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 30. september 2002 Prijavi Deli 30. september 2002 quote:Sanje, sanje, sanje,besede, besede, besede. Gledam tukaj tema laufa ze v tretji del, morda bi bilo smiselno pod "Vse forume" odpreti se en nadtopic, Sanje, ker kot vidim ima astrologija res bolj malo zveze s sanjami... sicer pa k sanjam. Nevem zakaj so moje sanje vedno zelo realisticne, kako naj to razlozim, preprosto povsem jih vedno zamenjam za resnicne, nic ni na njih takega kar bi jih izdajalo, nobenih navzgor tekocih slapov, nic, nic nic, vcasih sanjam da sem se zjutraj zbudil sel v solo, in tako naprej potem pa se zares zbudim, nekoliko zmedeno se potem pocutim ker ne vem ali spet samo sanjam, kaj je realno in kaj ne, kaj je res in kaj ni? to je sicer ze temeljno filozofsko vprasanje, ampak nekako ne morem priti si na jasno kar se tice obcutkov, kdaj sanjam in kdaj ne, edina rec ki sanje izdaja je to da jih ponavadi pozabim. Aries-Libra-Scorpio Naj te potolažim. Tudi tvoje sanje imajo simbole. Vendar jih pozabiš.Spomniš pa se tistih v bistvu domišljijskih potovanj, ko si toliko realen kot v budnem stanju. Kot inženir, ki načrtuje projekt, pa vidi v sebi predstavo vse, kako bo delovalo, ko bo zgrajeno.Gre torej za snovanje dogajanja - resnično življenje postaviš v sanje.Tudi jaz včasih tako sanjam. Očitno je, da si v obdobju, ko sam oblikuješ svojo življenjsko pot.Ko se pojavi kaka oseba, ki vpliva na tvoje odločitve, te podzavest skozi sanje bolj odločno ščiti, da hodiš pot, ki je bolj v skladu s tvojo temeljno naravo. Oz. se preko sanj vzpostavlja ravnovesje v tej smeri.Takole pa - no, ja, saj je res vse možno: kot pri inženirju - ali je že videl stroj ali ga šele snuje - morda so v možganih nekaj časa posvem enake slike. Ko boš spet zaljubljen, boš presenečen. Ne bo več vse tako realno. V sanjah. In ne tako sanjsko v real lifu. Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 30. september 2002 Prijavi Deli 30. september 2002 meni so ostale v spominu sanje iz prejšnjega tedna in so še vedno zelo žive. Bilo je ponoči. Imela sem parkiran avto na parkirišču. Mudilo se mi je in sem šla v en lokal na pijačo, sestanek. Ni bil randi. Ko sem se vrnila, sem bila okradena. TOrbico sem namreč pustila v avtu. Potem sen opazila, da sem celo ena vrata pozabila zaklenit. Pa sem bila kljub vsemu kar mirna. Avto je bil blizu reke in sem opazila v reki mojo torbico. Šla sem noter, sezula sem čevlje, eden mi je padel v reko. Tam sta bili še dve osebi, ki sta mi pomagali iskat čevelj in stvari. Bila sem čisto mirna in ker je bila ful tema nismo nič našli. Bi to kaj posebnega lahko pomenilo? Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 30. september 2002 Prijavi Deli 30. september 2002 Teja:quote:meni so ostale v spominu sanje iz prejšnjega tedna in so še vedno zelo žive. Bilo je ponoči. Imela sem parkiran avto na parkirišču. Mudilo se mi je in sem šla v en lokal na pijačo, sestanek. Ni bil randi. Ko sem se vrnila, sem bila okradena. TOrbico sem namreč pustila v avtu. Potem sen opazila, da sem celo ena vrata pozabila zaklenit. Pa sem bila kljub vsemu kar mirna. Avto je bil blizu reke in sem opazila v reki mojo torbico. Šla sem noter, sezula sem čevlje, eden mi je padel v reko. Tam sta bili še dve osebi, ki sta mi pomagali iskat čevelj in stvari. Bila sem čisto mirna in ker je bila ful tema nismo nič našli. Bi to kaj posebnega lahko pomenilo? Živijo, Teja.Ne vem, ali ima kak poseben pomen. Mislim, da sanje opisujejo predvsem tvoj življenjski tok, tvoje navade. Kažejo pa, da je vredno del časa posvetiti za "nepomembne" stvari, kajti škoda sploh ni velika, za katero ob tem mislimo, kaliko bomo izgubili. Gre torej za to, da se v čustvenem objemu prepustiš in tedaj nimaš popolnega nadzora nad tem, kar se dogaja v fizičnem svetu.Veljajo drugi zakoni: odpreš se in daješ, in samo se vrača. NI treba zaklepati enih delov, da ti preveč bioenergije ne odnesejo, ker deluje naravni zakon, kar daješ, to dobiš - če ne iz iste smeri, osebe, pa od drugod. Toda nekako moramo pospraviti za seboj v materialnem svetu - da ne nosimo skrbi v duhovni svet. Tebi je uspelo ostati mirna.Mislim pa, da moraš še bolj odločno pustiti prtljago "v službi", če tako rečem in se sprehajati po tem svetu bolj lahkotno.Tedaj, ko se telo obnavlja, res ne rabiš "točnega in jasnega cilja" - temveč te vodijo podzavestne plasti. Tako je npr. ko se vračaš iz trgovine, kjer pogosto nakupuješ. Lahko "si žvižgaš", pa vendar prideš po pravi poti do doma. Kar je zapisano v tebi, te vodi. In vidiš - ti plavaš po reki čustev in misliš na svoj čevelj namesto da bi se prepustila igri - saj tam vendar nisi bila sama.Morda je to tudi "izgovor" - ker ima vsak moški kake pomanjkljivosti in včasih se ti morda zdi, da bi morala imeti najboljše od obeh, da bi bila zadovoljna. POtem pa se ukvarjaš z malenkostmi - da ne uživaš v polni izmenjavi čustev. Vrzi torej svoje skrbi v reko, naj plavajo, reciva v času od --- do, ko lahko živiš po trenutnem navdihu in nisi npr. na izpitu ali ni to čas, ki je dnevno odrejen za pripravo na izpit oz. doseganje posebnih ciljev. Tisto, da se ti je sezul čevelj seveda pomeni - da si se začela telesno predajati - pa si iskala čevelj - torej svet nadzora nad sabo -namesto, da bi rekla: zdajle je čas, ko si res lahko dovolim , da bom v tem življenju še kaj doživela.REciva, da je drugi čevelj, ki je še obut, dovolj za zaščito, reciva, za šalo, da je to kondom, ki ga imaš pri roki. Da potem pustiš čevelj, ki se sezuje, plavati v reki čustev in vodnega toka - najprijetneje je v reki, ko se prepustiš in spustiš vsega, česar si se še tik prej držala. Ko pa se odločiš, preprosto odplavaš ven, v svet, kjer je zemlja in kjer so skale in je temu primerna "borba v našem svetu". Ah, malce sem pa tudi nakladal. Saj navsezadnje je največ vredno, da se o sanjah sploh pogovarjamo.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 30. september 2002 Prijavi Deli 30. september 2002 Pozdravljen Nace! Tvoje izčrpne in zanimive prispevke tule večrat prebiram, vendar se danes prvič obračam nate sprošnjo, če mi mogoče lahko razložiš pomen sanj, ki sem jih sanjala v petek. Prijateljica Nataša, s katero sva pretgali vse stike, je priąla v sanjah k meni na obisk. Maja 2002 sva se zadnjič pogovarjali po telefonu, prosila sem jo če lahko pridem za pol ure k njej na obisk, vendar je dejala, da nima časa, da ima sestanek hišnega sveta, ki pa po mojem mnenju sigurno ni trajal neskončno dolgo, jaz pa sem bila v tistem trenutku v teľki situaciji in sem potrebovala prijazno besedo prijateljice. Ker živiva obe v LJ, jaz eno let in pol ona pa 3 leta, pa se kljub temu nisva videvali več kot 5 x na leto, sem ji potem kar rekla, da pa bi si lako včasih vzela par minut časa za staro prijateljico. To jo je tako razkurilo, da se je kar nehala pogovarjati po telefonu in je dejala, da je bolje, da končava pogovor. Takrat se mi ni zdelo, da mi je to tako zamerila. Potem sem jo klicala čez 3 dni zaradi ene cvetličarne in sploh ni hotela dvigniti telefonske slušalke. Ker sem vztrajala je na koncu le dvignila in je dejala, da se nima časa pogovarjati z mano. Potem me je čez dva dni poklicala proti večeru. Ker sem ravno takrat govorila po mobilnem telefonu, je lastnik stanovanja zgoraj dvignil sluąalko in mi povedal, da me je klicala in je dejala, da bo klicala pozneje. Kljub temu, da me je bilo takrat strah pogovora z njo, ona je namreč zelo ukazovalna, vedno me je kao komandirala, jaz pa sem se ji nasmejala, pa je šlo dalje, saj se nisva veliko videvale. Drugače je dobra ženska, vendar je gospodovalnost v njeni naturi. Potem sem si dejala, da jo bom jaz prva poklicala nazaj, ne bom čakala njenega klica, saj sem bila utrujena in sem hotela čimprej v posteljo.No, in sem jo dobila. Takoj je začela soliti mi pamet, da tako pa se ne dela, itd. Jaz pa sem zbrala moč, da sem ji rekla, da sem tako utrujena in ľivčna, da rabim zvečer poičitek, ne pa da se ponovno vznemirjam. Potem je dejala, da prav in rekla, da mi bo napisala mail. In res, kmalu sem ga dobila, vendar pomisli, tako me je bilo strah prebrati tisti mail, da sem ga samo sprintala in mail potem zbrisala. Prijatelju sem ga hotela pokazati, da ga prebere, vendar ga ni hotel.Rekel je, da najbolje, da teh njenih negativnosti ne berem in mi rekel, če ga lahko raztrga, češ, če je prava prijateljica te bo ľe poiskala in se spraševala, zakaj nisi odgovorila na bjeno pismo. Malo sem pomišljala, potem pa sem rekla, da lahko. In ko je njeno pismo raztrgal, se mi je odvalil kamen od srca. Kasneje, čez par tednov, ko sem se pobrala in postala ponovno močna, mi je bilo žal, da nisem pustila maila in ga prebrala kasneje, toda bilo je že prepozno.Večkat sem jo hotela poklicati, vendar nisem zbrala moči, da bi to naredila. To, je druga oseba v mojem življenju s katero se je tako klavrno končalo prijateljstvo. Medtem je že rodila sina, ki je njen prvi otrok. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif No, v sanjah me ona obišče, jaz sem bila seveda vesela in presenečena, njen mož in mali Klemen pa so bili v avtu pred hišo. Ne vem zakaj tudi onadva nista prišla v hišo k meni.Ona pa se je z mano pogovarjala kot da ne bi nikoli pretgali najinega prijateljstva, ki se je začelo v študentskih letih. Ob tem sem se počutila pomirjeno, vendar nisem mogla skriti presenečenja, ker me je obiskala. Vesela sem bila. Ali to pomeni, da moram jaz narediti prvi korak in jo poklicati icon_smile_question.gif Veselim se tvojega cenjenega odgovora. Hvala ti Nace! Elena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 30. september 2002 Prijavi Deli 30. september 2002 Natalija, kot si pričakovala, sem tvoje sanje komentiral v novem topicu pod št. 3. Tale debata tukajle je zanimiva, ker govori o več plasteh doživljanja:resnični svet, domišlijsko predstavni svet in sanjski svet.A nekatere stvari so včasih nekoliko neobičajne ali drugačne, potem pa se čudimo. Prav zanimivo je, da se Marsa pusti "tako na ogled postaviti", ker tedaj, ko gledamo Naravo samo, kako se izraža, dobimo po veliko kanalih podatke o svetu - takšnem, kot se v resnici kaže, lahko vidimo in čutimo,kako se pretakajo energije, kam grejo in odkod prihajajo, s kom se srečujemo in ali vemo, zakaj. Tudi meni se je pojavila slika neke pevke prejšnjih 12 ur, predno je Marsa objavila svoj post o slikah. Ni čisto taka, ampak ujel sem energijo "razpravlja se o tem, kakšna sem oz. je Marsa". Včasih se res vprašamo, zakaj je toliko ljudi v tem svetu, ki nas sili, da smo drugačni kot smo po naravi. DA je potreben pogum, da si takšen kot si, namesto, da bi bilo obratno, da bi bil potreben pogum za pretvarjanje in za zadržanost. No, če pogledamo bistvo, je razlog v tem, da si ne zaupamo dovolj - šele, ko "se ima nekdo pod nadzorom in je zadržan", se ob njem počutimo "varni". A ko se z nekom v dialogu dogovoriš, oz. še bolje, začutiš, na katerih frekvencah lahko oddajaš, da si tak, kot po Naravi si - potem lahko odpade prtljaga, četudi nosiš potem v vsakem trenutku pečat dnevnih energij s seboj. Ne, potem nisi deset let ves čas enak, ampak dihaš s časom in se razvijaš, notranje in osebnostno zoriš. Potem ima lahko Cat prav: staranje je nekoliko drugačno kot "pri večini vrstnikov" - recimo, da ga doživljamo bolj kot dozorevanje, ne pa kot izgubljanje otroškosti in sponatnosti v sebi - kar počnejo tisti, ki so deset let za takim "premikom" že skoraj oleseneli. In večkrat se mi zdi, da ženske v večjem številu pridete "nazaj k naravi" tudi še v srednjih letih kot moški. SE iščete in razvijate. Moškemu pa je morda lažje, da se nikoli ne oddalji prav daleč od primarnega naravnega toka. Kajti to - če vidiš več, še ne pomeni, da ne moreš v neki situaciji delovati osredotočeno, tako, kot da tam "velja samo tisto, kar je treba tam videti". Ko gre za omejen čas, gre za sposobnost in ne za samoomejevanje.Življenjski stil naj bo širok - široko pasovno izmenjavanje energij - med nami.Potem veliko pridobiš.Lahko tudi veliko izgubiš, toda slednje se ne zgodi, ker je vsak toliko pameten, da ko si v neljubem okolju, prilezeš iz svoje reke in se delaš, da stopaš del poti tako kot tisti, ki bi bili najraje tvoji rablji. Potem pa spet skočiš v svojo reko in uživaš v bogastvu v vodi, v zraku in na kopnem, ob tem, ko pripeka toplo sonce - in sprejemaš vse štiri elemente. Po petem, etru, pa komnuniciraš s prijatelji. Ja, tedaj se pokaže nekaj, kar je v skladu z astrološkimi značilnostmi, naj bo v dnevnem življenju ali v sanjah. Nek omejen čas pa lahko vsak igra in/ali sanja vse, neglede na to, v katerem znamenju je rojen. Le revež se pre/hitro utrudi, potem pa je le še ploh, ki plava na svoji reki. Torej Marsa, čestitam za pogum in mnogim si lahko za zgled. Pa ne dobesedno, kajti vsak nosi svoje aspekte v sebi, ki so čisto malo drugačni... Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 30. september 2002 Prijavi Deli 30. september 2002 Elena:quote:Pozdravljen Nace! Tvoje izčrpne in zanimive prispevke tule večrat prebiram, vendar se danes prvič obračam nate sprošnjo, če mi mogoče lahko razložiš pomen sanj, ki sem jih sanjala v petek. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif No, v sanjah me ona obišče, jaz sem bila seveda vesela in presenečena, njen mož in mali Klemen pa so bili v avtu pred hišo. Ne vem zakaj tudi onadva nista prišla v hišo k meni.Ona pa se je z mano pogovarjala kot da ne bi nikoli pretgali najinega prijateljstva, ki se je začelo v študentskih letih. Ob tem sem se počutila pomirjeno, vendar nisem mogla skriti presenečenja, ker me je obiskala. Vesela sem bila. Ali to pomeni, da moram jaz narediti prvi korak in jo poklicati icon_smile_question.gif Veselim se tvojega cenjenega odgovora. Hvala ti Nace! Elena Elena, zelo lepo si napisala. Hvala ti za to, kar si delila z nami in to, kar je zelo zelo na mestu, je to, da si opisala tako tisto, kar se dogaja v tem, realnem svetu v zvezi s sanjsko vsebino in opisala še same sanje.Potem je res mnogo lažje videti predstavo o vsem tem. Zdi se mi, da imaš težavo sprejeti moško energijo. Tako nasploh.Ne mislim moškega kot takega, ampak energijo akcije, vodenja, osredotočenosti in usmerjenosti.Saj si predstavljaš: moški se zagleda v žensko, v svoji predstavi ugleda njeno vagino in potem se suče okrog nje in prilizuje, dokler ne bi prišel enkrat so spolnega kontakta.Ženska energija je drugačna, je razpršena, v tej zvezi presoja predvsem o tem, ali je varna, ali lahko zaupa, ali so ji naklonjeni in ali bodo za njo poskrbeli - ji pomagali, jo čuvali, varovali, če ali ko bo potrebno. Recimo v času poroda. Menim, da imaš težave v osebnem življenju prav zato, ker "si ne upaš". Pa ne zdaj, da bi morala biti taka kot tvoja prijateljica, temveč, da bi v sebi začutila, kje je tvoj cilj, kaj te v danem času, reciva v teh dneh prevzema - tam, KJER JE MOČNA PRREDSTAVA, TUDI DO CILJA NI DALEČ. Le obirati se ti ni treba. Če pogledaš odnos s to prijateljico, se kdaj lahko res vprašaš: ali je vredno. In potem presodiš, da je vredno, potem ti PA NISO VŠEČ OVIRE.Poglej, nekaj boš počela toliko časa, dokler ne bo vloženi trud daleč večji od tistega, kar dobiiš.če pa samo odlašaš, kdaj bi se to lahko zgodilo, pa si zagledana v ovire in v čudež, ki bo namesto tebe razrešil odnos. Torej ti seveda predlagam, da dokončaš tole zgodbo. Sanje so ti pokazale, kaj vidiš, ko pogledaš izza maske. Vidiš povsem sprejemljivo osebo, ki je taka, ko drugi ljudje. Nosi pa seveda masko. Za to ima svoje razloge.Kot jih imaš ti, da ti je "všeč" oz. da te pritegne prijateljica, ki igra svojo igro, te utesnjuje, ko si z njo v odnosu, tebe same pa "ne vidi" - no, ali pa ji morda ni do tega, da deli tvoje probleme in te posluša -ker se je očitno določila, da gre NARAVNOST, straght skozi življenje. DA ne gleda podrobnosti levo in desno, ker je potem življenje (zanjo) prezahtevno.Zdaj je morda soočena še z materinsko vlogo in "kruto realnostjo" v današnjem svetu, ki je še dediščina preteklosti, namreč, da očetje materi samo "pomagamo", ne pa ji prevzamemo recimo ustrezni del bremena in to tako kot mati - ki ne more "pobegniti" od otroka - reciva z neko zavezo - da za določen delež nege otroka poskrbi prav očka. No, ženska pade tedaj na "trdna tla" razvoja iz dekliškosti v materinskost - moški njen pa čaka, da bo njega "vsaj še toliko razvajala kot svojega otroka". Zdaj ugibam torej o tem, da je morda tej tvoji prijateljici "še prav prišlo", da si ji rekla, da morda tole prijateljstvo ni to to. Torej predlagam ti, da skočiš v moško dušo in jo začneš spoznavati.Sklepam, da so se v tvojem otroštvu dogajale neljube stvari. Okoliščine, ko iz nečesa, kar ti ni bilo prijetno, nisi mogla pobegniti, razrešiti pa tudi nisi mogla. Zdaj se skušaj ozreti na tisto obdobje, če se ga seveda spominjaš, z razdalje, z distance boš lahko videla, kaj bi pa lahko, če bi bila vsemogočno otrok, ali kaj bi pa lahko, če bi bila zdaj taka kot si v tisti isti situaciji.Korak za korakom boš sprejela vedno več zavesti, KAJ BI PA LAHKO IN PO KORAKIH SPOZNALA SVOJE ZDAJŠNJE SPOSOBNOSTI, KAKO BI TAKE OKOLIŠČINE UREDILA, DA BI BILO ZATE ALI MORDA ZA VSE VPLETENE BOLJE, PREDVSEM SEVEDA ZATE. Česa nisi razumela, česa si nisi upala, kam bi se lahko umaknila, iz katerega prostora delovala, kdo je bil v resnici problem in nevrotično ni spustil do sebe tujih pogledov, nežnih otroških čustev, uslišal prošenj ali sišal predlogov za boljše sožitje. Predvsem se mi zdi, da si bila zavirana pri urestničevanju otroških spodbud, ki jih nobenemu zdravemu otroku ne manjka, vsak "pravi odrasli" pa misli, da ne sme dati pozornosti "otroškim marnjam". Pa se pri tem lahko naredi velika škoda. Sam menim, da otrok potrebuje starše kot servis, ki zaradi svoje moči in razgledanosti pomagajo otroku priti do cilja, ki si ga je izbral. Če je ta cilj nevaren, pa mu pomagajo najti soroden cilj, ki je sprejemljiv. Torej - tole ti zdajle razpredam, da nadaljuješ tam, kjer si kot otrok zaštekala: pri razvijanju moške usmerjene energije in sprejemanju svoje vloge v svetu. Nekako sem dobil predstavo, da je tedaj vladalo takole okolje: tvoje predstave ker si otrok, niso pomembne, zdaj ti mi povemo, kako moraš misliti, kaj verjeti in kako gledati na svet.Ali pa ti preprosto niso nudili možnosti iskrene komunikacije, da bi te že v nežnih letih "jemali dovolj resno". Kakorkoli:V sanjah je lepo, da si videla, da prijateljica "ni huda", da očitno mora svoj svet negovati, da sama v njem preživi.Kar pa se tebe tiče in tvoje čustvene duše - naokoli je vse polno ljudi, ki ti bodo z veseljem prisluhnili in izemjevali energijo s teboj. Izkoristi poti, ki so, piši na mejle, ko se ti zahoče, srečuj l judi, četudi tvegaš zavrnitev ali poraz. Opazuj sebe in druge, predstavljaj si, kaj se dogaja v tuji duši.In opusti predstavo, da je res, prednostno in na mestu le tisto, kar doseže ženska v nekem svojem nevrotičnem pristopu: prisluhni ali pa se bom razkurila. Imej za izhodišče sanjsko podobo: dve energiji, ki domujeta vsaka v svojem telesu, sta si povsem enakovredni in komunicirata kot dva angela - vsak nosi s seboj svoj svet in iz tega svojega sveta pripoveduje drugemu angelu, da si obogati doživljanje v svojem - nekoliko drugačnem svetu - ampak ni barier in oba sta "enako visoka, pomembna". Prijateljici pošlji mejl, seveda, ampak ne imej cilja: če ti odpiše, prav, če ne, pustiš in čez nekaj mesecev spet.Veš, v odnosu, četudi je prijateljski, mora ona "dati pristanek", da sodeluje. Ne gre za to, ali je prava prijateljica ali ne.TEmveč za osnovno omiko dialoga:pozdravno pismo lahko pošlješ kadarkoli in komurkoli."Vebino" pa lahko izlivaš tam, kjer "imaš dovoljenje" in jo prejemaš od tistih, ki jim daš dovoljenje. Tako preprosto je to. In vsake toliko časa lahko svoj odgovor tista oseba ali ti - spremeni. Koliko ljudi je še, ki bodo iskreni s teboj. A ne pozabi: razvijaj se v vsakem srečanju. Upaj si misliti in ne boj se. Če pridejo slabe ali strahopetne misli, nič zato- pusti,d a se unesejo. Ko se predelajo, dajo prostor drugim mislim. Dovoli torej, da se MISLI DOGAJAJO. __Torej še enkrat hvala za vse, kar si podelila z nami. Opazuj se, razvoj bo šel naprej. Zaupaj nam še kakšne sanje. Pokazale ti bodo pot, hkrati pa bodo nevtralizirale vse neljube situacije - ki jim obš odslej radoživo pogledala v oči. Življenje je tudi radovednost. Zdaj vsaj veš, da ko pogledaš "skozi človeka", se nimaš česa bati, neglede na to, kakšno zunanjo vlogo, figuro igra. OJačala pa se ti bo življenjska energija, ko boš spreje/ma/la moški princip. V sebi.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts