Skoči na vsebino

Sanje in sporočilnost le-teh

Milf

Recommended Posts

quote: RAKICA pravi:

Nace, jaz pa dostikrat sanjam otroke, dojenčke oz. dojenčka-moj otrok.

Vsa sem raznežena, ampak ponavadi ni zraven moža oz. očeta!Nikoli ne vidim obraza.

Par dni nazaj pa sem sanjala vse naprej in nazaj: jaz z s kao mojo družino.En kp otrok( ne več dojenčki)okoli mene, smo nekje stali.Pa moj fant, kao oče in moj mož.Zraven pa je bila moja že pokojna mama in fant, ki ga ne bom nikoli pozabila-ena moja neizpolnjena ljubezen, za katero razplet se sploh ni normalno zgodil.Že zaplet je bil nenavaden, ampak tisti tapravi, brez obremenitev, spontan in angelski.

Jaz si to razlagam takole

: nikar se ne poroči s fantom in imej otroke, ker to ne bo dobro.Razčisti s tem nerazčiščenim, ker to je lahko zadeva, ki ima težo!In zraven me na to opozarja še moja mama.....

Bi blo nekako tako..!???

RAKICA, ŽIVIJO.

Edukacija.

Jaz vidim dva prizora:

ob nebogljenem dojenčku ni fanta.

Ob otrocih je.

Njegova predstava ne seže tako zgodaj nazaj.

Tebe nagon opozarja, da se začne življenje z rojstvom. Lahko bi te tudi peljale predstave do spočetja.

Morda boš tole razumela: Potuj ti zdaj od novorojenčka devet mesecev po korakih nazaj (najbolje s pomočjo knjige s slikami ali CD-ja, kjer vidiš, kaj je otrok v posameznem mesecu oz. tednu »že sposoben«, kaj ima že razvito, katera čutila, kdaj srce...).

Tako pot potem poskusi s tvojim fantom in začni pri starosti, ki je njemu cool – ki jo najbolje sprejema.

Lahko so to vrstniki, lahko osnovnošolci, »ko se z njimi lahko že po odraslo pogovarjaš«, morda so to otroci iz vrtca, morda tisti, ki »že delajo lumparije, kot sem jaz tisto ušpičil«, morda take, ki že »vsaj hodijo« - no, nekje ugotovi, kje se predstava v njegovi glavi glede ČLOVEKA začne. In da se JE ŠE NE BOJI – ker jo že rzaume (to je povezano).

No, potem pa mu pokaži v pogovoru na kako leto ali obdobje mlajšega otroka. Poglej, ali ni zanimivo, da pubertetnica zraste iz takele osemletne punčke. Dojke se ji povečajo, boki razširijo, obraz razsvetli...

Ali: tale dojenček že hodi, ali ni zanimivo, koliko dela ima prej z igranjem z ročicami – kot tistle dojenček, najbrž še niti pomisli ne, da bi lahko tudi hodil...

Ali: poglej – glavo ima še za polovico glave odraslega, ročice pa za desetino, kaj šele noge.

No, ne vem, poskusi torej nekaj prebuditi – dvojčku deluje radovednost, raku kako v določenem obdobju skrbi zanj, kozorogu, zakaj v določenem obdobju zapravlja denar, biku – kaj lahko doživlja oz. v čem lahko že uživa (po nekaj urah fantki že najdejo lulčka, da se z njim igrajo – je rekla neka gospa v oddaji sex sense...), ipd.

Poskusi razmisliti še o tej plati, potem pa mi komentiraj tale »poskus« - in napiši seveda naslednje sanje.

Se pa strinjam s tabo ZELO V TEM SMISLU, DA TVOJ FANT ZDAJ NI ODPRT ZA OTROKA in nasilni prihod otroka lahko pri njem spodbudi tudi beg – ali od tebe ali pa v kaj – delo, luftanje, da ne rečem omamo, če je te vrste tip...

Torej, poskusi ugotoviti, kjer se nejegove predstave končajo in v katero smer jih je mogoče razširiti.

Pri tem pa, za božjo voljo, bodi odprta tudi za nove obraze.

To je vedno koristno.

Ko jaz ne vem več, kako bi z ženo naprej, pa se mi neka ženska zdi božanska, potem si mislim: »poglej, s to bi pa lahko to in to«. Se vživim v to predstavo – in po nekem nebesnem čudežu – ob naslednji seansi z ženo – mi ponudi ali izzovem to – da doživim, kar bi lahko »s tisto nebeško damo«. Potem pa si navadno rečem: saj res, zakaj bi si delal zunanje probleme – saj šteje kot rezultat v odnosu, »da nekaj dobiš« doživljanje, ki ga zgradiš V SEBI v zvezi z nekim pričakovanjem.

Rakica, dobro razmišljaš zato le nadaljuj, prosim, podzavesti nikoli ne zmanjka idej ZA RAZVOJ.

Op.: Tudi finančni mogotci ugotavljajo, berem na vsakem koraku, da ni bogastvo v tem, kar imaš ali koliko imaš, temveč v tem, kako se ti premoženje OBNAVLJA, torej v razvoju.

Ne čutijo se varni v tem, koliko dolarjev imajo na računu ali premoženju, temveč v tem, kako to premoženje živi, koliko ljudi dela zanje tako, da pride vedno sveže – se pravi iz starega raste nekaj novega.

Ali kot rečem jaz: POTUJEMO OD TOČKE A, KJER SMO, K TOČKI B, KI JO ŽE LAHKO VIDIMO.

Čakam tvoj odziv, Rakica.

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 382
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

quote: Cat pravi:

Ja, celi romani so tukaj in jaz razgaljam svojo dušo.

Včasih mi je že neprijetno, pa vem da moram stvari

razrešiti, da ne gre več tako naprej.

Nace, najprej hvala!

To, da sem podobna tisti študentki, sem že pomislila.

Oziroma sem se vprašala, sem ji podobna ali ima nekaj kar

bi sama rada imela? No, celo prišla sem do zaključka, da je ona

kljub precejšnji mladosti že zelo uspešna, medtem ko sama nisem preveč

zadovoljna s službo. Tudi moj partner, ki je precej mlajši od mene (bolj njene starosti), sodeluje v tem podjetju in morda sem celo ljubosumna nanjo.

Nekaj sem spoznala skozi današnje sanje. Zaspim zelo težko zadnje čase in tudi torkrat sem se celo noč premetavala, proti jutru pa sem zaspala.

S partnrjem sva bila na potovanju. Bila sva v trgovini z uhani.

Gledala sem uhane v podobi črne mačke (moj vodnik), on mi je kazal uhane nekega medvedka. (Partner je v resnici zelo razumevajoč in vedno se ukloni mojim željam, kar meni niti ni preveč všeč). Nisva nič vzela in sva šla ven. Bila je topla poletna noč. Prišla sva do treh mojih bivših sošolk (vse urejene damice) in zraven je bila še ena starejša gospa, s katero se nisva poznali. Začela je govorit o meni slabe stvari, pri čemer ni vedela, da sem to jaz. Jaz sem sprejela igro in sem jo spraševala, kako to ve, potem pa sem se ji predstavila z imenom. Ona je obnemela, jaz sem se zmagoslavno obrnila okrog in ko sem pogledala, mojega partnerja ni bilo več.(Nekako sem se sprejela). Nekdo mi je celo rekel, da je šel v zgornji bar, vendar sem bila preponosna (tako vedno odreagiram v življenju - kar matraj se zame!) in sem šla. Groza me je bilo sami hoditi po temi. Prišla sem do avta, ko sem ugotovila, da sem nahrbtnik pozabila v njegovem avtu. Našla sem rezervni ključ, vendar sem potem ugotovila, da bom rajši prespala v bližnjem hotelu. Bilo mi je grozno, ker njega ni bilo blizu. Zjutraj sem ugotovila, da sem v zanikrni sobi, z umazano prismojeno posodo, očitno je nekdo pustil vse umazano. Šla sem ven in zagledala sem njega, kako me išče. Začela sem ga gledati z prezirom (vse to tudi v resnici počnem) in rekla, da me zanima kaj mi ima povedati. Nasmehnil se je in rekel, ja res je, dovolj te imam. Šel je tja z 'mojo omiljeno študentko!!!!' in da so mu blazno všeč nove stvari, ki jih je pripravila za podjetje, da je to vse in da se ne more nič drugega zgoditi, kot mi je že stokrat povedal, da ima rad mene in se smejal naprej. Jaz sem seveda želela takoj končati z njim, to sem že tudi mu omenila, ko sem jasno in glasno zaslišala plosk z dlanmi. Odprla sem oči in po sobi, prisežem je švigala bela svetloba. Bilo me je groza in še enkrat groza!!

Takoj sem pomislila, seveda končati moram z njim, tale negotovost me bo ubila,bolelo me je v prsih, komaj sem dihala,(ne in to ni iz filma, prisežem!), potem pa sem v budnem spanju razmišljala, da vedno tako naredim. Vedno zbežim iz odnosa, ker nikoli ni perfekten. Torej nekako tako gre v mojih odnosih: Ok, bom potrpela, še tole bom potrpela, no in še tole bom potrpela, ne povem kaj bi rada, ker dejansko sploh ne vem, potem pa pazim samo na to, da odnos končam prej, preden ga on konča. Bolno ne? Torej, moj zdajšnji partner mi zaenkrat ni dal niti enega povoda (sicer sva skupaj šele eno leto in pol), da bi morala biti ljubosumna, toda jaz imam v glavi vzorec, aha, zapustil me bo, tako kot vsi, torej mu ne morem zaupati, lahko pa poskrbim, da dobim 'zadoščenje' jaz in ga zapustim prva...

Če razmišljam pravilno, moram torej zdaj ugotoviti, kako ukrotiti

že skoraj nekoliko mazohistične težnje igranja žrtve.

..In še nekaj, na misel mi hodi moje nesoočanje z vlogo ženske, po videzu in obnašanju sem še vedno kot ena punčka. Kje se lotiti zdaj tega problema?

Desperate Cat...http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_dead.gif

Tale partner, Cat, na tebe deluje v tem smislu, da igraš neko vlogo. Sama pa bi se rada osebnostnostno razvijala. Ampak pozor: NIHČE drugega, s katerim živi, pri zdravi pameti ne spodbuja k osebnostnem razvoju. Ker to pomeni egoizem in samostojno pot. Ta spodbuda je lahko samo diskretna, načelna.

TO PA POMENI, DA MORA ZA SVOJ OSEBNOSTNI RAZVOJ SKRBETI SAM. Ti si na eni strani, imaš take in take zahteve in potrebe. Nekdo, ki je s teboj, pa je v situaciji, »da te sprejme tako kot si.«

In dalje:

Za osebnostno rast skrbiš najbolj v trenutku, ko si sama s sabo. Tedaj ti koristijo izkušnje, ki jih dobiš v življenju skupaj z nekom, med ljudmi nasploh. Vendar moraš SAMA V SEBI VIDETI POMEN LE TEGA. Nekdo ti lahko reče: super, Cat, seveda, čudovito. Ampak nekdo, ki je s tabo, to doživlja takole: spet nekaj MIMO mene.

Zato mora vladati ravnotežje.

V odnosu s partnerjem se seveda držiš nekih pravil in vlog.

Pomen le tega –zase- pa razbereš, ko si bolj ali manj sama.

No, sanje kažejo, da potem igrata: partner te ne spreminja po svoje, ti pa se odrečeš, da bi šla po svoji naravni poti – ampak se odzivaš glede na to, kar opaziš pri njem,na njem, v njem.

Zapomni si, Cat, očitno si dovolj stara, da boš tole razumela:

Veliko ljubezni in sreče v dvoje – v končnem seštevku je mogoče tedaj, ko živita vsak svojo pot in sta tako vesela na vsakem križišču, ko se poti (samodejno) prepletata.

Z drugimi besedami: ko hodiš svojo pot, LAHKO VELIKO IN NESEBIČNO DAJEŠ. Tisti partner, ki hodi po svoji notranje začrtani poti, torej veliko daje, VELIKO VEČ, KOT V PRIMERU, DA SE PODREDI.

Opazuj otroka:

je vesel, če narediš namesto njega?

Pazi spet:

vesel je, če ti rečeš: Pometi kuhinjo! Potem pa to nekdo drug naredi.

Toda:

Le si on želi nekaj sam, npr. da pogrne rjuho po tleh, da bo zložil gor igračke in se igral.

Ne bo vesel, če pri tem ne bo sodeloval.

Enako je odrasli.

Zelo mu godi, če partner naredi NAMESTO NJEGA TISOČ STVARI – ampak srečen bo, če dobi od partnerja podporo, pohvalo in spodbudo, da NAREDI SAM, KAR LE LAHKO IN KAR GRE V NJEGOV ČASOVNI IN INTERESNI OKVIR.

Pač v skladu s pregovorom: pomagaj, da lovi ribe, namesto, da mu loviš ribe...

---

Ne vidiš rada, da živiš drugače kot okolica. Kar naprej, kadar si zavestna, bi živela tako, da »ne bi imeli pripomb«. Ampak TEGA NOTRANJE PREPROSTO NE ZDRŽIŠ.

In veš kaj ti povem?

Po svoji naravi ŽIVIŠ TAKRAT, KO NISI ZAVESTNA.

Kar ima tudi obraten pomen:

da lahko živiš po svoji naravi, PREPROSTO NE VEŠ, KAJ SE OKOLI TEBE DOGAJA – in živiš tjavdan. Kdaj pa kdaj se zmrduješ, drugič ti gre kaj v nos, godrnjaš. IZARAŽAŠ NEGATIVNO NARAVO nezavedno – NAMESTO DA BI POKAZALA SVOJE NARAVNE DANOSTI IN SE SOOČILA S KRITIKO.

To navadno hitro razrešiš takole:

Saj res, tako se odzovem, ne vem, ampak jaz drugače preprosto ne morem.

Pa ti bo rekla kaka pobožna ženica: seveda lahko, če le hočeš.

pa ti odvrneš: Hm, potem PA DOBIM OBČUTEK, DA TO NISEM VEČ JAZ.

Lahko še nadaljuješ, če želiš: veš, tudi tvoje obnašanje meni zveni zelo tuje, jaz preprosto ne morem biti taka. Toda zame pomeni to dragoceno obogatitev okolja – LE KAJ BI BILO, ČE BI BILI VSI TAKI KOT JAZ. Živi dolgčas.

Tako nekako – ljudje se zavejo, da lahko na tvojo vlogo postavijo sebe – potem je slika drugačna. Tudi TI NJIH VIDIŠ TAKO, kot oni tebe – če tako pogledaš.

Tvoje partner, kadar izbira, se raje odloči za zunanje življenje. Tako mu bo pri seksu več do golega seksa do občutja, kadar izbira. Kot primer. Ali pa bi ti npr. res raje kupil uhane kot ugotovil praznino v tebi, s čim bi bila lahko še zadovoljna, morda z neko posebno pozornostjo, ali s podporo za nek projekt, tečaj, študij...

Tole malo out.

V resnici ni s partnerjem saamim nič narobe niti s tvojim odnosom do njega.

Niti z njegovim odnosom do tebe.

Temveč S TVOJIM ODNOSOM DO SEBE. PREDVSEM V PROSTEM ČASU.

Pravilno si ugotovila – če od partnerja pričakuješ, da ugodi tebi, te prej ali slej zapusti. KER IŠČE SEBE – SAME IGRE VLOGE PA SE VSAK PREJ ALI SLEJ NAVELIČA, KER SE IZČRPA, KER OSTAJA NOTRANJE PRAZEN.

Načelno pravijo, da traja dve leti, da igro zdržiš, oz. pet let, da še lahko igraš vlogo. »Zato, ker on/a tako hoče...«

Cat, povedal sem ti danes, rešitev je preprosta: IMAŠ NOČ IN IMAŠ DAN.

IMAŠ SKUPNE TRENUTKE IN TRENUTKE, KO SI SAMA S SEBOJ (četudi sredi množice, ne gre zdaj za fizično samoto, temveč za link inside).

TRENUTKE, KO SI SAMA S SEBOJ MORAŠ NUJNO OBOGATITI.

Ko pa si v družbi s partnerjem, pa poskrbi, da ti bo lepo.

S tem bo tudi njemu lepo (pa ne, da je tvoj suženj, temveč, da preprosto SPODBUJAŠ TISTE DELE, KI JIH PRI NJEM ZDAJ ŽE POZNAŠ, KI TI DANI TRENUTEK PRIJAJO.

Tako mu ne boš rekla: Ali bi lahko skuhal kavico, če on tega sicer ne počne rad. Boš pa rekla, če veš, da komaj čaka, da se loti takega opravila (tudi ko je sam).

Cat, ni kaj, še super punca boš postala.

Kot si opazila, te ne spodubjam, da urediš odnose –ker bodo sami skočili na mesto, ki ustreza tvoji osebnosti.

Zgradiš osebnost, videla boš, kdo bo »ostal v tvoji okolici« in to bodo potem za tebe »sredstva, iz katerih boš oblikovala svoje okolje«.

Tako in tako ti bo vseeno, kdo je to pravzaprav, saj ti gre za to, da lahko predvsem živiš.

Kar boš pa po pameti modro ravnala, bo pa tole: spodbujala boš trenutke, ko partner ali mati ali kdorkoli gradi SVOJO LASTNO OSEBNOST.

Pa ne egoistično, temveč – ko živi v sožitju s svojimi notranjimi danostmi (kar ni isto kot imeti hobi, zato da ubežiš, ampak zato, ker se »PRI TEM POČUTIM JAZ TAKO JAZ – da nekako diham svojo notranjo naravo skozi zunanji igled, delovanje...

Čakam nove sanje, Cat.

Nace

Dragi Nace!

Z užitkom prebiram tvoje razlage sanj.

Danes pa te prosim, če mi poveš, kaj pomenijo moje današnje sanje:

Sanjala sem šefa (star je 60. let - kozorog, miren, preudaren - moder človek).

Srečala sem ga na sprehodu, kako je na vrvici držal dva psa, ki nista bila velika, bolj majhna, pa tudi renčala nista name.

Smejal se mi je, tako kot vedno, prisrčno in iskreno.

Pa tudi drugače, se potegne zame, je fajn šef. Mislim, da me "obrajta".

V bistvu, vem, saj imava korekten in prijazen odnos.

Kaj naj bi to pomenilo?

Nace, hvala za tvojo razlago. Če pa prideš v soboto v Tunjice, bila bi vesela http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif,

se ti bom tam že nekako oddolžila http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Helena

Zdravo Nace!

Spet sem si vzela čas - preštudirala v miru, to kar si mi napisal in se ves čas spraševala. Si prepričan, da se midva ne poznava??? Mislim..ej.

No, samozavestna sem že. Predvsem v okolju, ki ga poznam. In ker sem prilagodljiva, se hitro znajdem v različnih situacijah in spet je res, da se v sebi bojim neznanega.

In, da sem prišla do to točke ko ne vem več naprej. Razdvojenost...veš kaj ponavadi naredim? Zaprem oči, iztegnem roko..pol pa bo kar bo...

Ja seveda, svobodo potrebujem tako kot nekateri zrak. Vendar se me omejuje in nadzira - potem pa si želim še samo pobegniti.

No, pustiva zdaj to. V bistvu sem teh štirinajst dni, odkar se nisva nič brala spala kot klada. Razen kadar sem bedela seveda po službeni dolžnsti:)

Vem, da sem pred par dnevi sanjala gibanico! Veliko, belo, slastno (verjetno zato, ker sem bila ful obremenjena s trgatvami).

Danes se sanj delno spomnim.

Sanjala sem belo kozo.(ki je pred leti tudi živela, me je namreč - leta nazaj mikalo, da bi imela farmo drobnice, vendar država takrat ni pokazala preveč posluha za sofinanciranje:)

No, ta koza - Beba ji je bilo ime, s čudovitim rogovjem in pogledom, mi je sledila na vsakem koraku. (bolj ali manj res, ker sem ji kot mladički rešila življenje)

In se torej sprehajam po haloških hribih, za mano ta koza - kakor pes, tesno za petami in seveda med potjo poje tašči vse vrtnice!

Sama se ujezim in ji pravim(kozi seveda): Koza kot koza, samo škodo delaš! Spet se bo ona pridrla(ona-tašča)

In res ga od nekod prišiba moja tašča in se začuda nič kaj dosti ne dere:)) Me pa povabi v kuhinjo na prekajeno meso! Potem se še spomnim samo velikih kosov mesa in tistega vonja in nato sem se zbudila...

No, sanje v bistvu nič posebnega. Živali imam zelo rada in jih mogoče tudi zato sanjam...ali pa tudi ne. Opisala sem jih zato,ker so edine, po teh štirinajstih dneh, ki se jih bolj ali manj spomnim.

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hm... Jaz imam tudi sanje, ki si jih ne znam ali pa ne želim razložiti...

Kaka 2 tedna nazaj sem sanjala o grmovju - vrtnice. Odtrgala sem popek, še ne odprto roza vrtnico. Sicer je imela trnje, vendar sem jih opazila šele kasneje. Vrtnico sem imela v roki, ko sem se šele zavedla, da je tam cel grm. V sanjah sem se spraševala, zakaj sem utrgala ravno to, zakaj nisem katere bolj razcvetene.

"Odgovor" je bil, da mi je ta namenjena. Da je točno ta in nobena druga tista, katera mi "pripada".

Mimogrede: obožujem vrtnice. Roza barva mi pa nekako ne potegne prav zelo...

Z razlago se ne mudi... Ce ti bo zelja odgovoriti, bom vesela, če ne, ti ni potrebno... ;)

Veliko sončka! :)

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*

quote: tomaz pravi:

Oh, nace si falil. Ne bežim. Tu sem in zdaj.

Ne prekrivam, pač pa odkrivam. To gre pa enim

v smrček.

Tomaž

Joj, Tomaž!

Prav rad ti priznam, da sem zgrešil.

Povedal sem ti, da ne vem in da bom skušal tipati.

Če mi boš serviral dober feedback, bova lahko prišla naprej.

Vendar po tvojem odgovoru pa nenadoma nisem več prepričan, da sem govoril mimo.

Zdi se mi celo, da sem bil na pravi poti.

Kajti poglej: praviš, da ne prikrivaš. Tega ne moreš vedeti, saj se dogaja samo ali pa se ne dogaja. Ti lahko prikrivaš DRUGEMU ČLOVEKU, če pa se v danem trenutku nečesa spominjaš, "ali pa se ne moreš", kot npr. ali se zjutraj spomniš sanj ali ne - ali pa si narediš "ukano" in odspiš še deset minut in si potem zapomniš tiste - programirane sanje, namesto tistih, tik predno se zbudiš, ker jih ne moreš videti - ker nočeš gledati nečesa v sebi...

Pa tudi tole: To pa nekaterim gre v nos.

Ne, Tomaž, prav nič, kar boš odkril O SEBI, ne bo šlo nikomur v nos.

KAJTI SANJAŠ VEDNO O SEBI.

Povem ti pa nekaj, to pa je zagotovo: imel si precej "nobel" sanje - ampak pomeni pomen "nobel" sanj ni tako nobel.

Tako kot sanje o denarju NIKOLI ne pomenijo, da boš dobil ali izgubil denar.

Lahko to razumeš?

Podzavest ima svojo govorico.

Ti pa imaš svojo logiko.

Spominja me na zavestne ukrepe, s katerimi je že Marija Terezija skušala "oživiti gospodarsko rast", če uporabim današnje besede, Hitler je izločal iz družbenega življenja vse, kar je bilo nepotrebno z vidika gledanja njegove struje, da ne rečem, da so komunisti, menda v najbolj trdem obdobju, menda celo "priporočali", koliko časa se naj zakonci ljubijo. Predpisali so, v kakih spalnicah bodo najbolj srečni.

Kakšna umetnost bogati duha in kakšna ga zavira...

Ah, pustimo to.

Veš, vsak človek ima v sebi noč in dan.

Kdor živi samo noč, celo življenje meditira.

kdor živi samo dan, dobi menedžersko bolezen oz. druge bolezni zahodne civilizacije.

Iz zavestnega sveta moramo opazovati pozdavestnega in obratno.

Sicer ne dobimo harmonije.

Ti ne moreš ukazati sečnemu mehurju, naj se ne polni. Lahko pa odločaš o tem, kje in kdaj mu boš pustil, da se izprazni - na način, kot on to zna. Lahko pa "namesto njega" narediš to s katetrom. Pa ti povem, da se ti "bo telo maščevalo".

Torej, Tomaž, kar boš odkrival, drugemu ZAGOTOVO NE BO ŠLO V NOS. Možno pa je nekaj drugega: da nekdo ne bo želel svojega življenja ali prostega časa preživljati s teboj, takim kot v resnici si.

Bo pa zato nekdo drug srečen v tvoji družbi - in vesel, da si priznaš, kakšen si.

Če pa se še kultiviraš, uporabljaš dobro in slabo energijo - ker je vse ena sama energija - zato tudi poskrbiš, da se vsa energija izteče tako, da je sprejemljiva. Če je sprejemljiva, je pa najbrž tudi dobra...

Če gradiš, Tomaž, stopi tri korake nazaj in si poglej, kako tvoja zgradba izgleda. Da boš lahko spet gradil - in z večjim užitkom postavljal prostore, v katerih boš dosegal svoj uspeh, in prostore, kjer se boš dobro počutil.

Nace

P.S: ne glej dolžine ali oblike, skušaj ujeti nekaj o vsebini.

Možno pa je tudi, da preprosto nisva na isti valovni dolžini.

Potem pa - kdaj drugič.

Ali kdo drug.

quote: Elena pravi:

Dragi Nace!

Z užitkom prebiram tvoje razlage sanj.

Danes pa te prosim, če mi poveš, kaj pomenijo moje današnje sanje:

Sanjala sem šefa (star je 60. let - kozorog, miren, preudaren - moder človek).

Srečala sem ga na sprehodu, kako je na vrvici držal dva psa, ki nista bila velika, bolj majhna, pa tudi renčala nista name.

Smejal se mi je, tako kot vedno, prisrčno in iskreno.

Pa tudi drugače, se potegne zame, je fajn šef. Mislim, da me "obrajta".

V bistvu, vem, saj imava korekten in prijazen odnos.

Kaj naj bi to pomenilo?

Nace, hvala za tvojo razlago. Če pa prideš v soboto v Tunjice, bila bi vesela http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif,

se ti bom tam že nekako oddolžila http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Elena, prav lepa hvala za tvojo energijo.

Kar se sanj tiče, niso nekaj posebnega. So preprosto - lepe.

V sanjah si srečala šefa, da sta izmenjala nekaj, kar ostaja "prikrito". Iz potrebe po iskrenosti. Lahko si brez skrbi, zna biti prijatelj. Mora pa igrati nekako dvojno igro - eno stran osebnosti pokaže, ker je v službi tudi odgovoren. Torej ne more biti samo tovariški, mora biti šef... :)))))

Želim ti veliko lepih sanj.

Pa tudi - zelo koristno je za tvojo osebnostno rast, da "čistiš" odnose do temeljev. Očitno si se odločila, da boš ti ti in boš dopustila ljudem da so to, kar so. Pri tem pa delujejo notranja pričakovanja, ki postavijo stvari samodejno na pravi nivo v odnosu.

Saj veš, če poveš drugim, oz. kakorkoli jasno sporočiš, kaj pričakuješ in prisluhneš, kaj drugi pričakuje, lahko do neke mere to vneseš v odnos. Do tiste mere, ko udeleženec še ne gre preko svoje osebnosti. To ni isto kot naivnost. Torej skrbi za lastno vrednost in zahtevaj, imaj kriterije pri sebi, kakšno ravnanje ti pripada. In sporoči, daj signal, ko nekdo ne zadosti tvojim zahtevam.

Nace

quote:

Kaka 2 tedna nazaj sem sanjala o grmovju - vrtnice. Odtrgala sem popek, še ne odprto roza vrtnico. Sicer je imela trnje, vendar sem jih opazila šele kasneje. Vrtnico sem imela v roki, ko sem se šele zavedla, da je tam cel grm. V sanjah sem se spraševala, zakaj sem utrgala ravno to, zakaj nisem katere bolj razcvetene.

"Odgovor" je bil, da mi je ta namenjena. Da je točno ta in nobena druga tista, katera mi "pripada".

Z razlago se ne mudi... Ce ti bo zelja odgovoriti, bom vesela, če ne, ti ni potrebno... ;)

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

Suzy - sorry, ker se ti vtaknem v sanje, ampak hecno se mi nekaj zdi...

Pozabila sem sicer, kaj sem sanjala, a ko sem prejle pogledala skozi okno in videla neko roza cunjo na enem od balkonov, sem pomislila - kaj sem ze sanjala danes?

Gre za to, da sem sanjala neke roza barve, sicer pa je to ena redkih zivih barv, ki mi ne pase.

Pa grem pogledat v tole temo, pa ti omenjas roza barvo, ki da ti tudi "ne potegne".. Hecno.

Tvoje vrtnice pa so me spomnile na Malega princa... ceprav jih je cel grm, si le eno si izbrala, le eno si "udomacila"... :)

Se ena asociacija - ce vidim gajbo jabolk in si naj eno (sama) izberem, ne verjamem, da bo le-to najvecje in najbolj rdece. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

4

quote: nataly pravi:

Zdravo Nace!

Spet sem si vzela čas - preštudirala v miru, to kar si mi napisal in se ves čas spraševala. Si prepričan, da se midva ne poznava??? Mislim..ej.

No, samozavestna sem že. Predvsem v okolju, ki ga poznam. In ker sem prilagodljiva, se hitro znajdem v različnih situacijah in spet je res, da se v sebi bojim neznanega.

In, da sem prišla do to točke ko ne vem več naprej. Razdvojenost...veš kaj ponavadi naredim? Zaprem oči, iztegnem roko..pol pa bo kar bo...

Ja seveda, svobodo potrebujem tako kot nekateri zrak. Vendar se me omejuje in nadzira - potem pa si želim še samo pobegniti.

No, pustiva zdaj to. V bistvu sem teh štirinajst dni, odkar se nisva nič brala spala kot klada. Razen kadar sem bedela seveda po službeni dolžnsti:)

Vem, da sem pred par dnevi sanjala gibanico! Veliko, belo, slastno (verjetno zato, ker sem bila ful obremenjena s trgatvami).

Danes se sanj delno spomnim.

Sanjala sem belo kozo.(ki je pred leti tudi živela, me je namreč - leta nazaj mikalo, da bi imela farmo drobnice, vendar država takrat ni pokazala preveč posluha za sofinanciranje:)

No, ta koza - Beba ji je bilo ime, s čudovitim rogovjem in pogledom, mi je sledila na vsakem koraku. (bolj ali manj res, ker sem ji kot mladički rešila življenje)

In se torej sprehajam po haloških hribih, za mano ta koza - kakor pes, tesno za petami in seveda med potjo poje tašči vse vrtnice!

Sama se ujezim in ji pravim(kozi seveda): Koza kot koza, samo škodo delaš! Spet se bo ona pridrla(ona-tašča)

In res ga od nekod prišiba moja tašča in se začuda nič kaj dosti ne dere:)) Me pa povabi v kuhinjo na prekajeno meso! Potem se še spomnim samo velikih kosov mesa in tistega vonja in nato sem se zbudila...

No, sanje v bistvu nič posebnega. Živali imam zelo rada in jih mogoče tudi zato sanjam...ali pa tudi ne. Opisala sem jih zato,ker so edine, po teh štirinajstih dneh, ki se jih bolj ali manj spomnim.

natalija

Natalija, živijo.

No, seveda čutim, da se poznava. Saj sva v istem času na življenjski poti in dano se nama je srečati takole v debati. Hvala za tvoj kompliment.

Veš kaj se mi zdi?

Da rešuješ težave namesto moškega.

Da imaš veliko odgovornost.

Na moraš nastaviti svoj lasten hrbet, kadar nekaj ni vredu.

Da pa črpaš energijo iz tistega, s čimer se ukvarjaš in kar ljubiš.

Se pravi, ti energijo vlagaš nekam z veseljem, od tam jo dobiš nazaj.

Poleg tega se ti pojavila nova zamisel, podobna kot je bila tists z drobnico. Doslej si je nisi upala priznati, zato, ker nisi vedela, "če imaš dovolj moči - da bi bila močnejša od nasprotovanj". Zdaj se je tehtnica premaknila, imaš dovolj moči glede na podporo v okolici.

Veliko mesa pa je v sanjah kot pozitivno.

Seveda pa ti z vidika zdrave prehrane - saj veš - priporočam, da poješ zelenjave vsaj trikrat toliko kot mesa, mleka in "težke hrane".

Da ne boš nekoč sanjala o holesterolu... (se šalim).

Takole zdravorazumsko mislim le, da moraš občasno posrkbeti za RAZBREMENITEV.

Si namreč veliko v pogonu.

In veš kaj - sanje zjutraj, tik preden vstaneš, porabijo kar nekaj energije. Kadar jo imaš premalo, "zadnje sanje izpustiš" in raje vstaneš. Potem pa "nič ne sanjaš" - ker tiste prejšnje ponoči pa že pozabiš.

Torej, Natalija, v tem obdobju si precej prizemljena, realna ženska. Le tako naprej - posrkbi pa za ravnovesje - nekje na način, ko ti bo v sprostitev in brez take zunanje odgovornosti. naj bo to pet minut ali ena ura na dan...

Uživaj življenje, ki se ti ponuja..

In seveda sanjaj.

Nasvet:

kadar dlje časa ne veš, kaj sanjaš, se pojdi tole igro:

če bi zdajle sanjala, kaj bi sanjala: poglejmo: ...

In si izmišljaj in napiši si par besed o tem...[?]http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif

Nace

quote: Elena pravi:

Helena

quote: Susi13 pravi:

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

Suzana, živijo.

Lepo, da si podelila svoje sanje z nami.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif

Po mojem mnenju gre za neko ljubezen, ki jo gojiš.

Sanje so ti povedale, da lahko v odnosu napreduješ.

Naprej te bodo vlekle pozitivne stvari tiste osebe, ki bo, ko bo deležna tvoje naklonjenosti, ljubezni.

Potem boš spoznala, da ima tudi temne plati.

No, nasvet: temne plati naj nekdo živi tedaj, ko je sam.

Lepo, če se pogovarja o njih - toda "folklorna navada", da si ti kriva, ker sem jaz tak - pelje v igro, ki jo hitro končaš tako, da poveš: ko si z mano, mi je všeč to in to in to.

Tistole mi ni všeč, zato nikar ne misli, da se bom vrtela v tej igri.

Jaz delam svoje delo, ti pa svoje.

O tem se dogovoriva. Kar je lepega, si podarjava in na tem gradiva. Kar pa ne sprejemam dobro, so "nujne okoliščine", ob katerih bom čimbolj nedotaknjena počakala, da izzvenijo.

Prijatelj je zadnjič zagovarjal tezo: jaz nisem nikogar užalil. Sam/a si se užalil/a, jaz sem samo rekel, kar sem tisti trenutek mislil.

Potem je naprej v pogovoru enkrat povesil glavo.

Pa so mu rekli: Si se zdaj sam užalil?

Ja, je rekel, užalil sem se, težko pogoltnil slino in smo šli dalje. Brez prask - v pogovoru in "razčiščevanja".

Ali ukazi in "navodila" so tako pogosta.

Drug prijatelj si pomaga s tem: kdor se spomni, da je nekaj treba narediti, naj še naredi. Npr. pospravi posodo, pomete...

To seveda ne pomeni, da živimo drug mimo drugega.

Pomeni le, da je mordro živeti MIMO GLEDE TISTIH POTEZ, KI NAM NEPRIJETNO LEGAJO NA DUŠO.

Kajti kmalu opazimo, da še za vse dobre poteze nimamo časa - jih doživeti, izmenjati, povedati komentarje.

Ker izbiramo tisto, za kar pa imamo čas - ta čas napolnimo z dobrimi, sprejemljivimi stvarmi, če že kaj naj samo izzveni, so to tiste, ki jih "mora vsak pri sebi predelati".

Seveda pa ne dovolimo, da jih nekdo kar odnese, npr. v gostilno. Prisluhnemo, a se ne odzivamo. Pustimo, da gredo izpovedi "v prazno".

Če nedko ni zrel za tako odnos, ima možnost, da vidi tebe, ko zoriš - to se ti definitivno dogaja.

če kljub temu ni dozorel - saj je še toliko ljudi, ki pa z veseljem napredujejo medtem, ko se starajo...

Torej sanje so bile dobre in kažejo razvoj. Sredstvo pa je ljubezen - v smislu: sprejemanja.

Na tej poti pa so boleče točke, ki sem ti jih skušal predstaviti tudi z vidika zaščite - kot je zaščita za spolnost kondom in za ročno pomivanje posode lateks rokavice. Potem smo v odnosu bolj predani... Lahko vidimo pozitivne posledice in doživljanja.

Nace

Nace! Tokrat ne boš tako dolgo čakal na odgovor!!

Hvala za razlago!

Imaš prav! Kakor ponavadi. Res rešujem probleme. Menda že kar iz navade. Moja boljša polovica problem izpostavi, jaz poiščem rešitev. Ti bom povedala primer(ravno zdaj sem se spomnila;)): mu je uspelo zaklenit ključe v avto. Medtem ko je on vzganjal paniko in težil kako bo vlomil v lastni avto sem jaz stala in razmišljala:)) in se seveda takoj domislila rešitve...no to je banelen primer. Vedno je tako, ja.

Tud glede moči imaš prav. Čutim, da me kar razganja od energije. In vedno bolj sem odločena...in podpore ziher ne bom imela!

Sanje o holesterolo?? Joj!

V bistvu se prehranjujem tako kot si napisal. Meso za vzorec. Toliko, da ga ravno ne pogrešamo. Ker če ga pa predolgo ni, se hčerki sprašujeta ali nimamo čisto nič denarja, da bi meso kupili?? No, malo heca..

Nace hvala ti...in ko bodo kakšne sanje..te bom seveda zasula z njimi:))(zdaj si me že razvadil!

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

quote:
... No, nasvet: temne plati naj nekdo živi tedaj, ko je sam. ...

Nace

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif

Marsa

"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:) Hvala za zgodbico, Marsa! :) Verjela ali ne, si mi polepsala dan! Pa ne znam razložiti točno "zakaj" - a si in hvala ti za to! :)

Nace... :) Hvala! :)

Moje Življenje je precej pestro in nisem sigurna, če mislim pravo osebo... Se bom pustila presenetiti! :) Mi je pa krasna tako tvoja razlaga, kot Marsina - povezani sta...

Najlepša hvala obema! :)

...srce že ve... ;)

Cmoka,

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

O - Suzy http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif ...

Sploh nisem hotela kaj razlagati ali kaj.... samo se mi je zazdelo hecno... Tudi sama imam zelo rada vrtnice - le da bi se najbrz odlocila za oranzno (tako breskovo barvo) ali zelo mocno temno rdeco. :) Roza tudi ni glih moj stil... ;)) (to bo zaradi tega mojega oranznega pigmenta) ;)

Hotela pa sem pravzaprav pripomnit, da je ze veliko stvari na nek nacin povezano.

Ne morem si kaj, da ne bi opazila, da je ze nekajkrat kdo od vas omenil, da me je npr. v sanjah srecal ipd., tako da je res fino in ocitno, da zadeve "dogajajo" (in "rulajo", kot se je nekje izrazil Free :) tudi na visjih nivojih in kako fine so tele nase lustne male prijetne komunikacije. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

No, saj prav na teh nivojih pa se pravzaprav sploh dogajajo.... :)

Pa zadnjic - nekaj casa sem se spravljala barvat lase, pa me nekako ni se "picilo" (te reci pocnem po impulzu)... Zadnjic (sobota) pa je bil primeren dan... Hkratno sem imela prizgan racunalnik (in bila 700 ali koliko minut logirana v Forum, vmes pa bila na Gorenjskem in povsod :)))))... Pa se odlocim. Evo. Zdaj se grem pobarvat. Sibam po barvo... Se usedem za racunalnik, vidim novo temo: Barvanje las (!!!)

Potem sem nekaj casa bila tiho, ces, naj se najprej pobarvam.... no, potem sem se morala pa ze predcasno vtaknit noter. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_tongue.gif

In veckrat je kaj takega.... Ravno razmisljam recimo o cem, pa vidim odprto temo ali kaj takega v kaksnem komentarju.

Kar pravzaprav, ce tako pogledam, pa ni nic nenavadnega in ne presenetljivega... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Marsa

Picasso

Dragi Nace, sprintala sem si tvoje razlage in jih

večkrat preberem, ker vedno znova poskušam sestaviti mozaik skupaj.

V grobem pa že razumem... Imam občutek, da sva midva s

partnerjem oba zelo svobodna, tako da si morda oba

želiva malo več svobode (oba sva vodnarja, nisem ovenček (moja mama pa je, hehehttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif), vendar oba skrbiva, da ne bi bila prehuda

individualista.

Res sva še bolj 'frišna', samo dejansko se skupaj zelo dobro pobereva, težave imava ko butneva v zunanji svet... Najbrž si to zelo pravilno ugotovil, ko si rekel, da moram predsvem se naučiti živeti, ko bom sama s seboj. Najbrž je z njim podobno. Ne vem...

Čeprav prav ugotavljaš, da včasih malo igrava in se prilagajava...

vendar se že zavedava, da morava začeti izpolnjevati vsak svoje poslanstvo, čeprav morda še ne veva kako in kaj...jaz se iščem in trgam kopreno in se poskušam spraviti na zrak, da končno pošteno zadiham, on je pa še precej mlad (ja, ja precej mlajšihttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shock.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif)

In res je ne morem živeti tako kot večina in nimam še dovolj korajže, da bi živela po svoje. In po tvoji zaslugi se zdaj tega vedno bolj zavedam, Hvala!! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif

Si mi želel povedati, da sem jaz vseeno bolj ponotranjena in moj partner bolj zunanje usmerjem?

Zdaj razumem tudi to, da ko uredim sebe, se na novo postavi red okoli mene, povsem logična posledica.

Zanimivo pa je še nekaj, včerajšnje sanje so me prestrašile, takoj zjutraj, mi je razbijalo srce, sem mislila, da mi sanje govorijo, naj kar končam z partnerjem, vendar sem se bila sposobna povsem umiriti in skleniti, da vzamem življenje malo bolj 'na lahko' - torej ne tako, kot tisti znani rek : Ker hočem preveč, nočem ničesar. Nehati moram z takšnim perfekcionizmom do sebe, do partnerja, do otrok in do življenja nasploh.

Mislim,d a je dovolj, če rečem preprosto: HVALA!

CAt

Marsa! :) Tudi meni je enkratno in cudovito, da zivimo v taki harmoniji! Najbolj vsecno mi je pa, da se tega tudi cedalje bolj zavedam-o! :)))

Tudi meni se dogajajo podobne stvari, vendar pa sem bolj pozorna na tisti del, ki mi prinaša potrditev neke misli, želje,... ali pa me od nje odvrne. Preden grem off-topic... ;) Marsa, thanx! :)))

Pa nazaj k temi! ;))

Imam še ene sanje, ki so mi dale prav veliko energije in sem bila v nedeljo kot poskakujoča žoga! Včeraj sem si pa priznavala, kaj vse mi ni všečno pri meni... Še niti ni tako dolg spisek. Sigurno bo še kaka misel uletela! ;)))

Sanjala sem, da sem v bolnišnici, ležim na tisti postelji s koleščki, neka bolniška sestra sestra/zdravnica (glede na energijo sem bila to jaz, a se v sanjah tega nisem zavedala) pa mi je v levo nogo, v bedro podarila 5 injekcij. Bilo je hecno, ker sem imela neke nastavke na cevkah, ki pa so bili napačni - injekcija ni sedla na njih. Preden je sestra/zdravnica poskusila, sem jih spremenila. V mislih sem rekla, da to ne bo prav, se nasmejala, ker se mi je zdelo hecno in jih zamenjala.

Zanimivo mi je pa bilo, da mi je zacela dajati injekcije pri gležnju, potem pa so šle v nekem zaporedju skoraj do kolena. Ni bila ravna crta...

No, pa še to: na levi nogi imam luskavico, katere ni bilo videti, dokler mi je dajala injekcije. Ponovno se je pojavila, ko sem dobila vse injekcije in mi je odvzela kri (mogoče kak deci).

Pripomba na mojo luskavico je bila, da bi bilo fino, da dobim kako mazilo zanjo - no, to sem itak imela v načrtu! ;)) :)

Uff, moje sanjanje... ;)))

Sončka obilo! :))

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

Suzana, res zanimivo.

Po eni strani se te sanje povezujejo z roza vrtnico.

Kajpak imata z Marso nekaj skupnega. Ne more nekdo kar čez vajini telesi, o sebi sami odločata in če je treba, kategorično.

Toda roza barva je barva sprejemanja.

Leva noga tudi.

Na njej stojiš.

Ne dovoliš, da bi nekdo krojil tvoje temelje.

Zato deluješ tako, da drugih ne spustiš dovolj blizu sebi.

Kar je dobra zaščita, slabo pa zato, ker moraš sprejemati tuje energije. Kar daješ, moraš na nek način dobiti nazaj.

Ljudje so ti to pripravljeni, ti si na nekem nivoju odprta za druge.

Nekaj tukaj manjka.

Osebje v sanjah - ali se je s tabo dogovorilo?

Tudi majhnemu otroku težko nekaj vsiliš, če mu ne razložiš, zakaj in kaj in se on s tem strinja.

Je pa tudi tukajle logično: RAZVOJ.

Nisi še tam, kjer je možno veliko zaupanje.

Tak odnos moraš graditi. Predvsem glede sebe...

No, drug pomen

pa bi lahko bil neposreden zdraviteljski.

Morda pa je za tvojo kožo vendarle zdravilo.

Ne sicer v obliki injekcij, ker taka zdravila ne obstajajo in ne delujejo. Na dolgi rok zanesljivo ne.

Ne zdravnik je pred skoraj sto leti na Bledu zdravil luskavico s pomočjo sonca, vode in zraka.

Boljši način pa je s prehrano.

videl sem, da so ljudje prešli na vegetarijansko prehrano in se znebili tovrstnih težav.

Toda pazi in pozor: potem spet dodajaš toliko živalskih beljakovin, da ti še ne škodi.

Ker kot ženska boš verjetno noseča in mamica - in ne bi imela dovolj energije - če hočeš dati otroku najboljše in dovolj.

Pet injekcij. Kaj če bi midva tole takole prevedla: pet dni prehrana na rastlinski osnovi, dva dni dodatek živalskih beljakovin?

Tole s petimi dnevi bi nekako šlo, dva nimam od nikoder vzeti.

Bova še razmislila, oba, ti pa še kaj sanjaj.

Nace

Nace,

bo kar držalo.

Sicer pa se mi je to pojavljalo- te sanje o otroku- prej, ko sem bila še samska.Zdaj, ko imam ovna, zgleda da so se osebe pomešale in nekako združile v isti okvir-čeprav ne spadajo skupaj.

Zato me bega to, da sta na sliki oba; zdajšnji in neizživeti.

Ali pa to pomeni, da lahko izbiram med dvema.Če hočem prvega, se moram truditi.Kar v bistvu ni slabo, ker v življenju se moramo vedno truditi oz. lepo je, če se za cilj kar nekaj časa dela.Ovnček je pa že tu, je vedno bil in je lahko tudi ok.Ampak nekako ne zadostuje.

Prav grozno mi je, ker se počutim do njega zelo krivo.Je pa full uredu fant-o takšnem sem vedno razmišljala.Ker pa sem v letu, dveh dozorela v neki drugi smeri in na drugih nivojih-tam, kjer duša cveti-zdaj pomišljam.

Nace, hvala.

Po moji logiki, RAKICA, se ti ni treba truditi za prvega.

Vsaj meni se dogaja tole: čustvena navezava prejšnjega odnosa se nekako "čisti" v naslednjem. In to ravno v hrepenenju, da greš v prejšnji odnos in ga "kao nadaljujuješ".

V resnici se to ne more obnesti.

Kar se je imelo zgoditi, se je.

Bila je učna lekcija.

Zdaj imaš novo učno lekcijo, ki te pelje v prihodnost, novi nalogi naproti.

VEDI PA, DA NIKOLI NE BOŠ PREPRIČANA, DA JE TO 100% TO.

Ali če povem drugi vidik:

eden od partnerjev, tisti, ki ima občutek, da mu je partner vsaj nekoliko bolj predan kot on njemu - VEDNO dobi občutek, da bi imel nekaj več, nekaj drugače ali nekaj zraven.

Če narediš tale poskus: nekako se vživiš v vlogo, da imaš še enega zraven - da recimo "menjavaš" - proces - pa temu svojemu moškemu tega še ne poveš. In primerjaš pri sebi.

Potem vidiš, da ti veliko šteje prav to, kar imaš.

Tisto drugo je pač "opcija", naravno stanje možganov, ki nimajo radi dokončnega stanja, vedno ostaja hrepenenje. Zato imamo možnost, da gremo naprej. Kar včasih ne izkoristimo, ker vemo, da je bolje, da ostanemo.

Če pogledava pa še sanje s tega vidika:

dejansko prvi odnos vidiš: "da bi se lahko zgodil", bil je v povojih - dojenček. A moškega ni in ni. Zato ostaja "prazno hrepenenje".

Drugi odnos - sanje so razvojno naprej, so že otroci večji - je prišel dlje. To je zdajšnji odnos. S tem si več naredila in si bolj zadovoljna.

Pa tudi ta odnos se bo razvijal, saj so tudi tukaj otroci, ki se razvijejo v odrasle ljudi, v zrelejši odnos.

Takole ti predlagam.

Ti bodi lepo duhovna, izbori si širino, čas in prostor.

PARTNER PA ODLOČA O SEBI SAM - NIMA PA PRAVICE TEBE ZAVIRAT. Nikoli mu ne dovoli, oz. ustavi že vsak poskus, da te ustavlja na tvoji poti.

Skoraj pravilo pa je, da ko eden od partnerjev nekako šele "tipa" duhovno pot - drugi - kot za večjo varnost preživetja, se močneje "oklepa" materialne osnove življenja. In mu šteje predvsem tisto, kar se vidi in otipa.

Tudi ženske pogosto prevzamejo to "materialistično" pozicijo - zanimivo pa je, da ta vidik ni "tako popularno" širok, bolj je "glasno", da je "moški tisti, ki zavira".

Kot pravim, gre za psihološko reakcijo.

Ko si prepričana, kje je tvoja pot in si suvereno na njej, te tako "samo opazujejo" in še na pamet ne pride nikomur, da bi te spreminjal. Imajo občutek, kot bi razbijali skalo - raje niti ne poskušajo.

ko pa imajo težave, so ti zelo hvaležni za sporočila iz "tvojega" sveta.

Nace

Tako, zgleda, da vsako jutro najprej napišem report?! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Današnje sanje so skakale:

Bila sem na živalski farmi, ostalih živali se ne spomnim, spomnim se treh črnih ptičev, ki pa so se postavili pred mano in so bili naravnost smešni, tako klovnovsko so se obnašali - orel, sokol in vrabec, ja no ne skobec?! v sanjah sem se smejala, ko sem se zmotila pri vrabcu.

Potem sem se znašla na planini (jih imam rada), je bilo že več ljudi okrog, mama, otroci in mačke, med njimi moja črnuha. Otroci so se igrali na spodnji poti, ko so kar naenkrat pridivjali avtomobili. Najprej dva jeepa, potem pa tovornjaki s prikolicami. Razmišljala sem, da upam, da se otrokom spodaj ne bo kaj zgodilo, nakar sem globoko vdihnila in pomislila, kar bo pa bo. Zadnji tovornjak se je prekucnil, je bilo kar grozljivo, potem pa se je 'splazil' ?! do neke hiše, kjer so se odprla tako široka vrata, da se je enostavno skobalil notri, Vrata so zaprli in konec.

Bila sem že v nekem uradu, kjer bi morala urediti neke papirje. Tam je bila prijateljica (mi je v resnici kul), obrita na balin in mi razlaga, da bom morala pač počakati, da bom dobila tiste podpise, ki jih nujno rabim in omenjena zdravila. S tistimi papirji sem šla potem k prijateljčinem očetu(on je bil v resnici moj profesor, hčera je moja dobra prijateljica, sin pa moj direktor - vedno bolj si priznavam, da imajo večvrednostni kompleks in jim zgleda moja narava paše?!? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shock.gif. Uživajo, če se jih kdo boji.)

Bil je bolan, sploh ne vem, ali me je spoznal ali ne. Nekaj sem mu pripravila, potem je padel po tleh. Mislila sem, da je umrl (podobna smrt se je zgodila mojemu očetu), vendar se je pobral, a bil je grozotno bled. Razmišljala sem koga poklicati, in takrat je prišla neka punca, zmedena kot le kaj in ko sva razmišljali kaj striti je omenjeni stric izginil. Prišla je neka ženska( jo v resnici poznam, vendar samo na videz) iz prejšnjega urada in prinesla oranžni sirup na žlički. Šele ko sem ga pogoltnila, sem začela razmišljati, da ni zame, ampak za prijateljčinega očeta. Potem je prišla prijateljica - hčerka in je rekla, da ga bodo že poiskali. Prikazala se je še moja mama, čež da bo že ona uredila. Šla mi je na živce, ampak potem sem ji rekla, prav, kar ti se ukvarjaj s tem, ker res ne vem, zakaj se mučim z ljudmi, ki jim itak ni mar zame, jaz pa sem vedno bolj razmišljala, kaj sem pogoltnila. Našla sem nekje listek, ki ga dobiš tzraven zdravil in piše, zakaj se zdravilo rabi, kakšne so kontra indikacije,....in ugotovila, da sem dobila sredstvo za odpravljanje težav, salbe volje, žalosti, skratka kul.

That's it.

čau CAt.

Nace... :)) Kaj, če se dogovoriva, da ti ob priliki napišem vse sanje, ki se jih spomnim, potem pa potegneš ti nauk ven iz tega - namesto mene! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Se strinjam in sprejemam tvojo razlago! Zanimivo je tudi to, da končno sprejemam koščke sebe, ki sem jih prej zanikala in skoraj vsako noč sanjam o sebi - o mojem višjem Jazu, o meni v meni ali kakorkoli že to poimenujemo. Tisti del mene, ki je povezan s preobčutljivostjo, sprejemanjam in dajanjem energije,...

Moje telo mi je pa tekom časa postalo izredno dragoceno! Predvsem zato, ker sem porabila precej časa in energije, da sem ga "spravila k sebi" in odpravila blokade predvsem na področjih spolnosti in "Živeti".

Ljudi ne spustim k sebi, ker v danem trenutku ne čutim v sebi dovolj moči, da bi si ti lahko dovolila. Se odpiram in komaj čakam, da bo to za menoj, ker me prav utruja... Nepotrpežljivost me daje! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Zanimivo je, da sem že celo Življenje bolj odprta za vse ostale svetove, kot za tega. Logična posledica tega, da sem izredno težko videla, predvsem pa izredno težko sprejela, da je ta svet poln bolečine. Ki jo čutim tudi jaz! Popolnoma nelogično, kako je možno, da jaz čutim bolečino...

Vsako noč, preden zaspim, si zaželim ali: odgovor na vprašanje, ki me muči ali pa, da bi se tisti del mene, katerega jaz ne poznam dovolj, da bi ga sprejela in "očistila", da se to dogodi v sanjah. Worka!

Zaupam si še ne dovolj, ker so moje zahteve do mene same precej visoke. Ni mi dovolj 90 %, zahtevam jih vsaj 99. Razlogov ne bi naštevala...

Prehrana... Glede tega se še pogovarjam in dogovarjam s seboj. Bom videla, kam me bo Pot peljala! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Hvala ti! Predvsem pa ti hvala, ker to delaš iz in zaradi sebe! Res lepo...

Naj vam bo sončka poln dan!

Suzana

*...trenutek, ko sem...*

Jaz pa sem danes sanjala ful nalozenih zimnic - ampak ne jogijev, ampak se onih starih... v teh vzorcastih in pikcastih preoblekah - vsaka v svoji, bile so razlicne... taka "skladovnica" teh zimnic... vse je bilo kot v kaksni stari bajti, a cisto. Morda je disalo po sivki, cisto lahko pa sem si to naknadno zraven "izmislila".

Obcutek je bil... - mehek. ;)

Marsa

Picasso

Marsa, sanjala si energije, ki te same nosijo, na katere se vležeš in potuješ.

Očitno imaš rada razčiščevanje človekove preteklosti, čiščenje duše in stavek: nazaj k naravi (čimbližje naravi).

Gre za jin energije.

Pa - za šalo, nikar ne pozabi, da moraš tudi vstati iz teh vzmetnic in aktivno soustvarjati svet. Včasih.

Ker se na jin energiji prav spočiješ za jang delovanje.

Skladovnico žimnic pa si sanjala zato, ker je tule več uporabnikov, ki s teboj izmenjuje energijo. Uživaj,Marsa, v tem, ko že imaš priložnost in si pripravljena na skupna potovanja, združevanje energij v energijskih prostorih.

Nace

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...