Marsa 16. oktober 2002 Prijavi Deli 16. oktober 2002 Heej, Nace... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifRes sem izjemno jin v teh dneh, pa se precej lena povrhu. Edino, kar je zdaj jang, je moj um... Ampak za ustvarjanje, za postekat stvari in ne za podatke in preverjanje, kar zdaj pocnem... Morda bi se res rada samo malo spocila na teh mehkih energijah.. Hecno.. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifMa kako res ti najdes za vsako zgodbico, za vsak najmanjsi simbolcek luknjico, da lahko prides "skozi" v ta (sanjski) svet. Pa to je neverjetno... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 obvlada res!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 JOj, Marsa, hvala, torej spočij se, potem boš spet skočila. Videti je, da boš morala odpreti četrti del te teme. Tomaž, o tvojih sanjah bi dodal tole: sanjal si svoje misli, točke, ko nekako mladostno radoživo premlevaš različne možnosti, priložnosti in kraje, kjer se lahko nekaj dogaja. Šlo je torej za urejanje spominskih poti, ki morajo najti neko logiko, ko se shranijo. Astrološko predvsem na relaciji 3.-9. hiša. Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 quote: Susi13 pravi: Nace... ) Kaj, če se dogovoriva, da ti ob priliki napišem vse sanje, ki se jih spomnim, potem pa potegneš ti nauk ven iz tega - namesto mene! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Se strinjam in sprejemam tvojo razlago! Zanimivo je tudi to, da končno sprejemam koščke sebe, ki sem jih prej zanikala in skoraj vsako noč sanjam o sebi - o mojem višjem Jazu, o meni v meni ali kakorkoli že to poimenujemo. Tisti del mene, ki je povezan s preobčutljivostjo, sprejemanjam in dajanjem energije,... Moje telo mi je pa tekom časa postalo izredno dragoceno! Predvsem zato, ker sem porabila precej časa in energije, da sem ga "spravila k sebi" in odpravila blokade predvsem na področjih spolnosti in "Živeti". Ljudi ne spustim k sebi, ker v danem trenutku ne čutim v sebi dovolj moči, da bi si ti lahko dovolila. Se odpiram in komaj čakam, da bo to za menoj, ker me prav utruja... Nepotrpežljivost me daje! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Zanimivo je, da sem že celo Življenje bolj odprta za vse ostale svetove, kot za tega. Logična posledica tega, da sem izredno težko videla, predvsem pa izredno težko sprejela, da je ta svet poln bolečine. Ki jo čutim tudi jaz! Popolnoma nelogično, kako je možno, da jaz čutim bolečino... Vsako noč, preden zaspim, si zaželim ali: odgovor na vprašanje, ki me muči ali pa, da bi se tisti del mene, katerega jaz ne poznam dovolj, da bi ga sprejela in "očistila", da se to dogodi v sanjah. Worka! Zaupam si še ne dovolj, ker so moje zahteve do mene same precej visoke. Ni mi dovolj 90 %, zahtevam jih vsaj 99. Razlogov ne bi naštevala... Prehrana... Glede tega se še pogovarjam in dogovarjam s seboj. Bom videla, kam me bo Pot peljala! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Hvala ti! Predvsem pa ti hvala, ker to delaš iz in zaradi sebe! Res lepo... Naj vam bo sončka poln dan! Suzana *...trenutek, ko sem...*Suzana, velja. Ti meni napišeš vse sanje, ki se jih spomniš, jaz pa tebi o rdeči niti v njih.Zelo dober predlog.Morda je prav to tisto, kar moraš zdaj izvedeti – namesto posameznih simbolov v posameznih sanjah.Saj se mi nekako zdi, da je nek keč: nekje bi morala nekaj drugače, preko nečesa iti, videti je, da obstaja nekaj, kar vpliva na vse ostalo.Morda bova našla tudi sporočilo: čemu je namenjena neka tvoja težava. Po principu, da ti nekaj sporoča – ko pa to dojameš in upoštevaš, lahko izgine, saj je poročilo oddala.Veš kaj, Suzana, nekaj zelo zanimivih stvar si napisala. Očitno je, da se spoznavaš v več nivojih hkrati. Zaradi tega tudi več vidiš. In imaš navidezno več težav.Toda vprašam te: ali tisti, ki nekega nivoja ne vidi – zato ne vidi niti težav tam – ali ima v resnici manj problemov?Le še to ti povem: na zelo dobri poti si.Se pa strinjam s tabo: ni ti treba več zanemarjati tukajšnjega sveta. Morda tudi to sporoča simbol odpiranja.Pa veš kaj še, napiši kakšen astrološki podatek, položaj Sonca, Lune, ascendenta (ali roj. pod. na moj mejl). Kakorkoli, veselim se odkrivanja rdeče niti skozi tvoje sanjanje.Očitno pa je, da ti kljub tolikšnemu trudi nekje nek vezni člen »manjka«. Zakaj ga ne vidiš, bo kmalu jasno.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 quote: Cat pravi: Tako, zgleda, da vsako jutro najprej napišem report?! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifDanašnje sanje so skakale:Bila sem na živalski farmi, ostalih živali se ne spomnim, spomnim se treh črnih ptičev, ki pa so se postavili pred mano in so bili naravnost smešni, tako klovnovsko so se obnašali - orel, sokol in vrabec, ja no ne skobec?! v sanjah sem se smejala, ko sem se zmotila pri vrabcu. Potem sem se znašla na planini (jih imam rada), je bilo že več ljudi okrog, mama, otroci in mačke, med njimi moja črnuha. Otroci so se igrali na spodnji poti, ko so kar naenkrat pridivjali avtomobili. Najprej dva jeepa, potem pa tovornjaki s prikolicami. Razmišljala sem, da upam, da se otrokom spodaj ne bo kaj zgodilo, nakar sem globoko vdihnila in pomislila, kar bo pa bo. Zadnji tovornjak se je prekucnil, je bilo kar grozljivo, potem pa se je 'splazil' ?! do neke hiše, kjer so se odprla tako široka vrata, da se je enostavno skobalil notri, Vrata so zaprli in konec.Živijo, Cat.Sanjala si o treh ljudeh: o sebi, sedanjem ljubimcu in očetu svojih otrok.Imela si sposobnost v sanjah gledati zelo razumsko in jasno, videla si dovolj veliko pokrajino pod sabo, da si videla povezave in resnične energije posameznih ljudi in njihovih vlog.Tudi potem so bili trije avtomobili. Da osebna, predstavljata tebe in ljubimca. Se nekako čutita poklicana (s tvoje strani), da živita tam, kjer otroci.Velika energija očeta tvojih otrok ne živi z otrokoma – ampak »se je odplazila in zaprli so vrata z njim«. No, tole te opozorim: energije, ki je v tvojem domu od njega, si ne priznaš preveč, je pa zajetna. Predlagam ti, da se zavedaš, kot da je del aure ali duha z vami v hiši – vsaj v polovici genov tvojih otrok, kar nosita s seboj.Očitno je, da tega moškega nisi razumela v njegovem bistvu in si gledala njegovo zunanje obnašanje – zato ti zdaj »ne gre skupaj«.No, na tem mestu povem vsem: splača se gledati NOTRANJO NARAVO, VZGIBE IN NAGIBE v človeku, s katerim smo v OSEBNEM ODNOSU.Zdaj se trudi tvoja podzavest spoznati njega resnično, kakšen je, ampak ti še vedno »zamižiš« in nočeš videti bistva. To je lahko potem tudi nekaj, kar te TIŠČI K TLOM. Raje si priznaj. Priznaj tudi svojo omejitev v gledanju. Pa tudi, če ga nisi imela rada ali nisi znala z njim, ali sta si bila različna – si priznaj, da s svoje strani nisi bila sposobna potrebnih korakov, da bi stvari spravila v drugačne okvire. Ali da bi jasno videla. Ker si najbrž imela neke predstave, ki so bile tako drugačne, da si samo opazovala: kaj se ne ujema z mojo predstavo, ne pa, kako doseči, priti do tega, da se bo moja predstava vsaj kdaj pa kdaj uresničila.Vsi smo na tem, da ne vemo v določenem odnosu, kako je z drugim in kaj zares lahko dobimo – opiramo se – v pogovoru je nekdo raziskoval: NA ZADNJE TRI BESEDE IN NANJE REAGIRAMO. Potem je seveda priporočal tehniko pogovora, kjer NE SMEŠ nič reči, dokler drugi ne pove vsega, dokler mu ne zmanjka besed. Potem slišiš več, ampak se težko premaguješ, ko bi rad že vmes zakokodakal... Torej tega človeka zdaj ni v tvojem življenju, oglej pa si malo bolje njegovo energijo. Seveda je bil v sanjah v obliki vrabca oz. skobca – in kaže na to, da si mu nekaj zamerila in ga sploh nisi jemala dovolj resno ali spoštljivo. Priznaj si, zakaj. Katere napake si mu zamerila. Koliko je on sploh lahko ponujal – s polno energijo, če tako rečem, oz. »brez da bi se trudil« - to je tisto, kar je v njegovi naravi in »daje iz svojega preobilja«.Aha, še nekaj sem se spomnil: moški, najbrž oče tvojih otrok, v obliki vraca/skobca: očitno si ga dojela kot nekaj, kar samo pade: tam je bil in ti si bila z njim. RAZUMSKO pa si vedela, ali VSAJ ZDAJ VEŠ, da se s tem človekom lahko pogovarjaš. Že zato, ker je oče otrok, saj razumeš. Kot človek s človekom in ne (več)kot z nekom, ki je VPADEL V TVOJE ŽIVLJENJE, potem pa se je začela "neka igra". Torej znanec je še vedno in tako ga vzemi, brez igre mačke in miši.Takole, tole so prve sanje. Druge ti povem v naslednjem postu. Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 quote: Cat pravi: Bila sem že v nekem uradu, kjer bi morala urediti neke papirje. Tam je bila prijateljica (mi je v resnici kul), obrita na balin in mi razlaga, da bom morala pač počakati, da bom dobila tiste podpise, ki jih nujno rabim in omenjena zdravila. S tistimi papirji sem šla potem k prijateljčinem očetu(on je bil v resnici moj profesor, hčera je moja dobra prijateljica, sin pa moj direktor - vedno bolj si priznavam, da imajo večvrednostni kompleks in jim zgleda moja narava paše?!? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shock.gif. Uživajo, če se jih kdo boji.)Bil je bolan, sploh ne vem, ali me je spoznal ali ne. Nekaj sem mu pripravila, potem je padel po tleh. Mislila sem, da je umrl (podobna smrt se je zgodila mojemu očetu), vendar se je pobral, a bil je grozotno bled. Razmišljala sem koga poklicati, in takrat je prišla neka punca, zmedena kot le kaj in ko sva razmišljali kaj striti je omenjeni stric izginil. Prišla je neka ženska( jo v resnici poznam, vendar samo na videz) iz prejšnjega urada in prinesla oranžni sirup na žlički. Šele ko sem ga pogoltnila, sem začela razmišljati, da ni zame, ampak za prijateljčinega očeta. Potem je prišla prijateljica - hčerka in je rekla, da ga bodo že poiskali. Prikazala se je še moja mama, čež da bo že ona uredila. Šla mi je na živce, ampak potem sem ji rekla, prav, kar ti se ukvarjaj s tem, ker res ne vem, zakaj se mučim z ljudmi, ki jim itak ni mar zame, jaz pa sem vedno bolj razmišljala, kaj sem pogoltnila. Našla sem nekje listek, ki ga dobiš tzraven zdravil in piše, zakaj se zdravilo rabi, kakšne so kontra indikacije,....in ugotovila, da sem dobila sredstvo za odpravljanje težav, salbe volje, žalosti, skratka kul.That's it.čau CAt.Zdi se mi, da boš morala razmišljati BOLJ STRATEŠKO in ne več samo kot »prijateljica«.Saj razumeš: ti si odprta in preprosta v nekem smislu (sicer se mi zdi, da si kar zahtevna , ampak iskrena). No, drugi se ob tvoji energiji spočijejo, vendar SE JIM TI PRILAGAJAŠ.Veš kaj: na prijateljski ravni si na ti-ti odnosu.Takoj ko je odnos hierarhičen – hop, smo ja jang polju. Tam se vprašaj O CILJIH IN KAJ LAHKO DOSEŽEŠ. Če povem drugače: če že nekomu lezeš v rit, kot radi rečemo, moraš tudi od njih iztržiti kaj, kar ti koristi na tvoji poti.Kaj, če bi ti v imenu dobrega prijateljstva – zdaj si izmišljujem, no, pa saj so bili »podpisi in papirji« v sanjah – no, če bi ti prijateljičin brat direktor plačal nek tečaj, šolo, zaradi česar bi pregnala dolgčas na delovnem mestu in prišla do dela, v katerem bi resnično uživala in bi ti bilo užitek priti v službo.Očitno je, da si »privezana« na nenapredovanje.Ravno včeraj sem nekje prebral: pomilovanja pa je vreden človek, ki samo zaradi denarja, plače hodi v službo. Vsak mora najti delo, ki mu toliko leži, da lahko v njem začuti svoje poslanstvo. Da se čuti del proizvodnega procesa ipd.« Si pa še pod nekim pritiskom, nejasnostjo, kako je treba z moškimi. Očitno si vzgojena, da je treba moškega podpirati, iskati rešitve zanj – četudi jaz zagovarjam načelo, naj vsak najprej zase poskrbi. Ravno včeraj sva se z ženo pogovarjala o likanju. Če rabim, si bom že zlikal sam. Ne vem zakaj, zdaj ne ve več, ali je prav, da kot žena ni tudi služkinja svojemu možu. Ko vendar zagovarjam enakovrednost. In sem rekel: moški, če mora imeti zlikano srajco in nima časa ali volje, da bi sam zlikal, je očitno na položaju, da lahko odnese v čistilnico in plača likanje. Zakaj bi delal iz žene služkinjo? To ni več za današnji čas.No, v resnici ne veš, Cat, kaj početi z moškim, ki nima moči. Če ga še tako strežeš, teoretično, ti nič ne pomaga. Nazadnje je vsak najbolj vesel tega, kar zmore in ne tega, kar ima narejeno. Saj razumeš. Lepo je, če moškega spodbujaš, take ženske so res zlate. Ženske, ki vse naredijo – pa, khm, no, ja, saj izstavijo tudi račun – moški pa ni rad dolžan. Bolje odprta igra – ki je v okviru možnega.Se pravi, da se od nekoga zahteva tisto, kar rad dela. (Neki prijateljici je šlo npr. močno v nos, ker je mož zelo rad kuhal: tako neumno se počutim, nimam kaj delati ves tisti čas, je rekla).No, tisti strup je po mojem tudi energija, ki kaže, da si – najbrž po materi, vzgojena, da moraš moška bremena nase prevzemat. Tvoja OSEBNOST PA TI TEGA NE DOVOLI, ZATO MOŠKEMU TEŽIŠ – IN v načelu si rajši sama , kot da skrbiš za svoja otroka in moža – torej za tri »otroke«.Torej: zdaj se IZOGIBAŠ, kar podzavest zavrača. Ko se nehaš izogibati ampak jasno poveš, kaj si PO SVOJI NARAVI – IN NE PO TRADICIJI pripravljena in kaj ne, bo težav neprimerno manj.Četudi – teoretično – si lahko deležna marsikatere opazke.In prav mama se je pojavila – ti pa si tako različna.No, včeraj si napisala, da si vodnarka:Šele sedaj razumem svojo hčerko, odkar sem prebrala opis znamenja vodnarja v knjigo o horoskopu«, je nekoč klicala neka poslušalka na radio.Tudi tvoja mama bo prenesla, če boš taka, KOT V SVOJEM BISTVU SI.Četudi je to »za ostali ženski svet« tako nenavadno in drugače. Dovoliš si biti ekstravagantna, odštekana, slediti nekemu impulzu, četudi te nekaj sili, da bi bila »klasična ženska«.Potem pa imaš – slabo voljo.In nenazadnje, nihče se zares iskreno dobro ne počuti – tista prijateljica, praviš, da ji paše tvoji družbi. Očitno ona ve, kam, ti pa si njen energijski support.Bodi torej NAJPREJ SAMA V SEBI TI TI.Okolica pa se naj na glavo postavi, dokler ne bodo dojeli, da je neka zelo jasna logika, osnovna nit tvojega življenja.Potem te bodo imeli ZELO ZELO RADI, morda pa bodo na rahli razdalji, ker se ne bodo mogli identificirati s tabo in te neposredno posnemati (mati, prijateljica).Do moških boš tudi bolj iskrena in čutili se bodo bolj pomembne – ker bodo videli, da »od nekje te ne briga več, kako sam zase poskrbi«. Tudi taki ste – vodnarji. Imej se lepo in razvijaj svoj značaj in svojo Pot, tudi navzgor – od teh sanj naprej.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 Dragi Nace! Spet te prosim, če mi lahko pomagaš razvozlati igro moje (pod)zavesti. Ponoči sem sanjala dogodek, ki se na popolnoma ENAK NAČIN dogaja v moji realnosti. Najdražjega vprašam v sanjah, če bo prišel k meni v Ljubljano, on je namreč iz Primorske.Pa mi pravi, da ne more, ker nima časa, ker ima za delati doma (čeprav je brezposelen), vendar dodaja, da mu je oče zabičal,da se mora učiti in narediti šolo ter delati na stari bajti...Skratka boji se očeta, po moje. Tako kot je bilo danes prvič v sanjah, se dogaja POGOSTO v realnosti.Sploh mu ne rečem več naj pride, ker ne more...[V] In potem sem malo http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_angry.gif, zadnje čase pa že to ne več. Prisrčna hvala za tvoj odgovor! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 quote: Elena pravi: Dragi Nace! Spet te prosim, če mi lahko pomagaš razvozlati igro moje (pod)zavesti. Ponoči sem sanjala dogodek, ki se na popolnoma ENAK NAČIN dogaja v moji realnosti. Najdražjega vprašam v sanjah, če bo prišel k meni v Ljubljano, on je namreč iz Primorske.Pa mi pravi, da ne more, ker nima časa, ker ima za delati doma (čeprav je brezposelen), vendar dodaja, da mu je oče zabičal,da se mora učiti in narediti šolo ter delati na stari bajti...Skratka boji se očeta, po moje. Tako kot je bilo danes prvič v sanjah, se dogaja POGOSTO v realnosti.Sploh mu ne rečem več naj pride, ker ne more...[V] In potem sem malo http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_angry.gif, zadnje čase pa že to ne več. Prisrčna hvala za tvoj odgovor! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifElena, tale tvoja situacija je zelo preprosta. Boleča in čudovita hkrati.To pa preprosto zato, KER MORAŠ PREKO NEKATERIH VZORCEV.Zadnjič si napisala, da si se končno pučutila sprejeta in ljubljeno.Super, zares je bil že čas.To dobivaš, sprejeta si in ljubljena.Toda tvoj dragi nima časa.Razen včasih.No, sprejema in ljubi te kljub temu.Zdaj pa ti povem tole, ob čemer boš morda spustila solzo:sprejmi tega moškega v tem omejenem obsegu.Za resnično življenje, kot si ga želiš, pa omreži naslednjega, ki ti pride na pot.Nek učen gospod je rekel, ustno: Partner postane človek, ki ob naključnem trenutku sreča naključno osebo, s katero bo združil svoje genetski material in izpolnil svoje poslastvo za potomstvo.KOlikor je to že banalno povedano, je naš temeljni nagon potomstvo, pogoje zanje vidimo skozi družino.Vredno je, da imaš dobre prijatelje, lepo, da to ceniš.Toda vsak prijatelj še ni primeren za partnerja.Lahko se kdaj spremeni, z istim človekom.Toda jaz ti zdaj nekaj povem:MORALNO si prosta in samska.Zato se tudi tako vedi in obnašaj.Če ti je namenjeno, da še celo leto ne srečaš primernega moškega, imaš vsaj "dobrega prijatelja, ki te ljubi". Če ga srečaš, dobiš partnerja in še prijatelja imaš, dokler bo hotel biti tvoj prijatelj (ko ne boš intimna z njim). Kar se mene tiče, vem, da imam obe potrebi: biti partner ali samo prijatelj.In biti "samo prijatelj" je zelo velika in dragocena energija.Ki je "samo partner" ne pokriva.In zdi se mi tudi bolj temeljna.Tako menim, da je bil srečen tisti, ki ima dobre prijatelje in nima partnerja (še, ne več, sploh ne), kot tisti, ki ima partnerstvo, "vse lepo teče", družina, hiša, nima pa nobenega iskrenega prijatelja, s parnterjem pa predvsem "furata" vzdrževanje družine in tešita spolni nagon, ko jima skoči že čez glavo.Torej najprej imej dobre prijatelje - od tam naprej pa ni daleč do partnerja, če si, ko si prosta.TAko je moj pogled, ni nujno, da je tvoj enak.Življenje je relativno dolgo. In vse staviti na to, da mora biti partner in prijatelj ista oseba, morda celo edina socialna mreža (ljudje, ki ti nekaj pomenijo) - je loterija na glavni dobitek. Mora biti res veliko naključje, da v tem začutiš tudi srečo, pa tudi, da sploh to uresničiš.To iluzijo mnogi uresničijo takole: zdaj sem s partnerjem, jaz in on/a morava odrezati vse, kar se vesi na naju, da bova kot v pravljici srečna mož in žena.Potem pa se začne "happy end" kollywoodskega filma:poročila sta se, do tam je bilo prisrčno za gledati, naprej pa ne kažejo, ker nihče ne bi maral gledati...[V]http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_sad.gif Torej pripročam ti, da tega fanta gledaš kot dobrega intimnega prijatelja, ki ima sicer svoje življenje (vsaj osebnostno mora očitno še zoreti), je del tvoje terapije, ko ti osebnostno zoriš in premlevaš otroške travme.In vedi, ko boš osvobojena preteklosti, boš nekoliko drugačna punca in skoraj zagotovo mu ne boš ustrezala. Zato bo prišel tedaj fant "na tvojem novem nivoju".Pa nikar ne pozabi: sramežljive fante je treba ogovoriti. pa ne le to: skozi prve korake jih je treba voditi. Potem šele pokažjo svoje dobre plati in so "najboljši". Če gledaš v srce in premagaš lastno sramežljivost, si dovoliš, da si od desetih poskusov štirikrat zavrnjena, "saj si se samo hecala" - no, potem vidiš v srce, katerega se splača spraviti NAJPREJ V SOCIALNO MREŽO PRIJATELJSTVA.Ne pozabi - ko so prijatelji, jih je lahko več.Se boš že naučila, saj je to tako naravnoooooooooo!NaceP.S.: Hvala, ker si tako prisrčna v postih.Aja, pa še to: sanje in resničnost so enake zato, ker si v tem primeru ničesar ne prikrivaš, zato simbolika ni potrebna. Sprejemaš ga kljub temu etc. Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 sem sanjala, da smo bili pred nekim lokalom. Oz. Samo avto smo morali obrniti mami, oči, jaz, moj mož. Ko smo stopili ven, smo videli, da je pred neko trgovino več oseb. Dva moška, tri ženske. En moški je eno žensko klofutnil, drugi jo je zadržal, ker je hotla stečt. Ostali ženski sta zbežali. Moj mož je hotel pomagati ženski, vendar ga je oče zadržal. Tistadva sta jo še kar tepla. Poklicala sem na policijo in povedala kaj in kje se dogaja. Ženska na policiji mi je rekla da nimam naročnine na telefonu. (Kakšno zvezo ima to sploh?. kot da ne more videti kdo kliče. V tem smislu sem razumela jaz). In oni trije so šli. Smo hoteli iti za njimi, se vsaj zapomniti št. avta, pa ja mami nas zadržala, da ne bi v kakšne težave padli, da nas ne bi napadli. Ampak smo šli za avtom, nakar sta onadva (moška) tekla po eni ulici proti tržnici. Mi pa smo mogli iti tudi na tržnico. In sem šla kljub tej nevarnosti, teh moških, ki bi lahko tudi mene ali nas napadla.Konec. Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 quote: teja pravi: sem sanjala, da smo bili pred nekim lokalom. Oz. Samo avto smo morali obrniti mami, oči, jaz, moj mož. Ko smo stopili ven, smo videli, da je pred neko trgovino več oseb. Dva moška, tri ženske. En moški je eno žensko klofutnil, drugi jo je zadržal, ker je hotla stečt. Ostali ženski sta zbežali. Moj mož je hotel pomagati ženski, vendar ga je oče zadržal. Tistadva sta jo še kar tepla. Poklicala sem na policijo in povedala kaj in kje se dogaja. Ženska na policiji mi je rekla da nimam naročnine na telefonu. (Kakšno zvezo ima to sploh?. kot da ne more videti kdo kliče. V tem smislu sem razumela jaz). In oni trije so šli. Smo hoteli iti za njimi, se vsaj zapomniti št. avta, pa ja mami nas zadržala, da ne bi v kakšne težave padli, da nas ne bi napadli. Ampak smo šli za avtom, nakar sta onadva (moška) tekla po eni ulici proti tržnici. Mi pa smo mogli iti tudi na tržnico. In sem šla kljub tej nevarnosti, teh moških, ki bi lahko tudi mene ali nas napadla.Konec.Sanje ti razlagajo tvojo razpetost med primarno družino - oče mati, in svojo lastno družino.S telesom si šla v svojo lastno družino, čustveno pa si ostala na prejšnjo.Zato nekaterih danosti ne moreš uži(va)ti, res pa je tudi,da si nekaterih nevarnosti zaščitena.saj veš, širše okolje, večja varnost in medsebojna pomoč, toda manj individualnosti in zasebnosti (četudi je samo v glavi tako).Težko je reči, kaj je bolje, včasih pa je treba točko ravnotežja spremeniti: malo manj enega in malo več drugega. Po drugi strani opazuješ dve naravi svojega moža: eno, ko je priden in drugo, ko je egoističen.Predlagam ti, da podpiraš tisto v njem, kar ti ugaja, kar ti ne, pa "naj se dogaja mimo tebe". Seveda pa moraš v tej igri imeti primerno samospoštovanje, ko je navzven jasno, koliko si dovoliš do sebe.Če povem drugače, nekoliko si negotova pri tem, ko se v možu z leti odkrivajo tudi "tipične moške plati", ki so za žensko dušo nekako hladne, kot da "me lahko pusti na cedilu celo uro mirnega srca". Tako nekako.Zdi se mi, da tvoj mož rabi majhen košček zasebnosti več (pred tabo), ali pa več gibanja (kar pa lahko v družbi s tabo, kot so sprehodi, teki, hribi).Takole od daleč pa ni slaba igra, da namesto, da ugovarjaš možu, se zatečeš z mislimi k svojim staršem.Slaba posledica tega pa je, da si še naprej pod vplivom "starševskih prepovedi" in ne moreš povsem odrasti.Želim ti, da gojiš predvsem osebnostno rast: najprej iščeš seme, ki raste v tebi in ga neguješ. ko si s sabo zadovoljna, pa tako in tako trosiš blagoslov okoli sebe, kamorkoli prideš.Seveda je to večni proces, in iskanje ravnotežja tudi, vsakič ko se nekaj premakne, pride v zavest in si moraš povedati:aha, v tem trenutku mi je tole pomembno, pa tole malo manj. Nekoliko več časa zdaj posvečam temu in tistemu malo manj.Ja, ni vse samodejno - "nižji centri" pridejo zavestne možgane "vprašati", ali smejo nekaj spremeniti v tvojem ravnanju in odzivanju na zunanji svet.Lepo sanjaj naprejhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gifNace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 Ma, Nace, zakaj moraš čisto vse uganiti? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifJa, imam nekaj nerazčiščenih stvari in jih ne upam še razčistiti, ker se mi zdi, da nikamor ne pridem...razumem, stvari so lahko zdaj drugačne, druge energije... Enih stvari se grozno bojim. Si jih težko priznam, da so se zgodile, jih ne razumem. Zanimivo tole s ptiči? Zakaj se ti zdi, da bi bil tisti vrabec-skobec človek, ki ga dejansko težko sprejmem v svoje življenje, čeprav je povezan z mojim otrokom, da nisem jaz ali kdo drug?Tovornjakov pa je bilo precej več, niso bili samo trije...no, najbrž nima posebne vloge, morda celo kaže na večjo število ljudi, ki nekako vplivajo name?Si me dreznil v občutljivo točko, zelo... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_dead.gifTo pomeni, da bom morala razčistiti za nazaj? Morda zato ne zadiham s polnimi pljuči? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_sad.gifCathttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 Še nekaj me zanima.Ko sem pila tisto zdravilo, sem najprej domnevala, da gre za strup, oziroma zdravilo, ki mi bo škodovalo, potem pa se je izkazalo, da gre za nekakšen zdravilen, krepčilen, energetski napoj. To se mi je zdelo dobro, kot nekakšen naprdek, pogum, morda narediti stvar, se upati in četudi se bojim, mi bo potem koristilo. Razmišljam, da v zvezi v službo, dejansko, se zaenkrat slabo počutim (že dalj časa, ne samo ta teden http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif) ali pa v rečmi, ki jih imam zakopane nekje notri in so boleče.Sem si narobe predstavljala?Hm, mislim, da ne. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gifCat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 quote: Nace pravi: ...Vredno je, da imaš dobre prijatelje, lepo, da to ceniš.Toda vsak prijatelj še ni primeren za partnerja.Lahko se kdaj spremeni, z istim človekom.... ...Toda jaz ti zdaj nekaj povem:MORALNO si prosta in samska.Zato se tudi tako vedi in obnašaj... ...Če ti je namenjeno, da še celo leto ne srečaš primernega moškega, imaš vsaj "dobrega prijatelja, ki te ljubi". Če ga srečaš, dobiš partnerja in še prijatelja imaš, dokler bo hotel biti tvoj prijatelj (ko ne boš intimna z njim). Kar se mene tiče, vem, da imam obe potrebi: biti partner ali samo prijatelj.In biti "samo prijatelj" je zelo velika in dragocena energija.Ki je "samo partner" ne pokriva.In zdi se mi tudi bolj temeljna.... ....Torej najprej imej dobre prijatelje - od tam naprej pa ni daleč do partnerja, če si, ko si prosta... ...Torej pripročam ti, da tega fanta gledaš kot dobrega intimnega prijatelja, ki ima sicer svoje življenje (vsaj osebnostno mora očitno še zoreti), je del tvoje terapije, ko ti osebnostno zoriš in premlevaš otroške travme.In vedi, ko boš osvobojena preteklosti, boš nekoliko drugačna punca in skoraj zagotovo mu ne boš ustrezala. Zato bo prišel tedaj fant "na tvojem novem nivoju". Pa nikar ne pozabi: sramežljive fante je treba ogovoriti, pa ne le to: skozi prve korake jih je treba voditi. Potem šele pokažjo svoje dobre plati in so "najboljši". Če gledaš v srce in premagaš lastno sramežljivost, si dovoliš, da si od desetih poskusov štirikrat zavrnjena... Nace P.S.: ...sanje in resničnost so enake zato, ker si v tem primeru ničesar ne prikrivaš, zato simbolika ni potrebna. Sprejemaš ga kljub temu etc. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Dragi Nace! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Popoln zadetek v sredino tarče. Čista 1http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif. Rečem lahko samo to, da sem prijetno ganjena in ne razumem in niti ne poskušam razumetikako si pisal tole,kot da bi mi bral misli,do potankosti,"u nulo". In resnično hvaležna sem tiza razdajanje tvoje dragocene blagodejne energije meni in vsem nam. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif Hvala ti, ker SI! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 quote: Nace pravi: P.S.: Hvala, ker si tako prisrčna v postih.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 Obvestilo:Odprta je nova tema Sanje in sporocilnost le-teh 4. Tele teme (Sanje 3) ne bomo zapirali, tako lahko se vedno podate komentar sem.Nove sanje pa se od zdaj zapisujejo v 4. del. Prijetno sanjajte! Administrator Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Admin http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Nace http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif Marsa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif Če smem pripomniti: http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif "Tako resnično delajo srčni profesionalci!" http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 17. oktober 2002 Prijavi Deli 17. oktober 2002 Nace! Si bom vzela čas in pobrskala po spominu... Sanje, ki mi nosijo odgovor, imajo drugačno energijo. Te bi želela deliti s teboj - ob priliki. Mislim, da je tisti "keč", ki manjka, da dopolni sliko, ravno v tej moji odprtosti/zaprtosti. Seveda v širšem smislu, pa vendar... To bi rekla, da je v danem trenutku to. Glede nivojev... Verjameš, da sem stežka prišla do tega, da sem hvaležna, da imam ta dar... Po eni strani je to krasno! Po drugi strani pa me po "glavi tolče" moj čut za odgovornost, ki se ponavadi izraža kot glavobol. Hvala! Počasi si dovoljujem zavedanje, da pravzaprav sem pa naredila že kar nekaj korakov v "pravo" smer... Je pa še vedno to izredno lepo slišati! Hvala! Manjka mi vezni člen med zemljo in nebom, če se lahko tako izrazim... Aha, še to: prišel je čas udejanjanja idej... Evo, to je to... Odgovor... Sedaj rabim pa še vprašanje! Sedaj bi bilo krasno, da spet sanjam kak odgovor... Da mi boš poiskal vprašanje... Hvala ti, res si zlat! Cmoka, Suzana *...trenutek, ko sem...* *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2002 Prijavi Deli 18. oktober 2002 Pozdravljen Nace! Da te spet razveselim s svojimi sanjami.. Najprej sem sanjala, kako sem za eno uro zamudila v službo. In nato tista panika, hitenje, oblačenje in vožnja..Pridem tja in ugotovim, da telefoni ne delajo. Si kar malo oddahnem, češ me vsaj nihče ni pogrešal in nato začnem z delom. Pa pride sodelavec in me vpraša, kaj bom jedla. Si naroči sendvič z bilo katero klobaso, nakar nekako vidim dve sodelavki, kako jesta. Ne vem več točno kaj...v glavnem bilo je nekaj lepega in dobrega. Ob tem sem pomislila..ti smola, jaz pa se bom s klobasami ubadala... Nato pa sem se znašla v porodni sobi. Noseča seveda. Ob meni je tudi ležala ženska - z ogromnim trebuhom. V sobi sva bili sami. In potem je pričela kričati, kako bo rodila. In nikjer nikogar. Naenkrat je utihnila. Jaz pa sem ji rekla, naj sluz potegne ven?? Ker ni hotela, sem rekla svoji mlajši hčerki, naj to stori ona...(ne spomnim se ali me je ravno ubogala). V glavnem ženska je nenadoma pričela jokati in mi je povedala, da je dojenček mrtev. Ovila ga je v rjuho in izginila...jaz pa sem razmišljala, kako bo lahko šla bolnišnico tožit, ker ji niso pomagali!?Potem sem se zbudila... Nace, upam, da ti nisem naložila preveč dela s sama sabo!Lep dan natalija Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 18. oktober 2002 Prijavi Deli 18. oktober 2002 jaz pa sem sanjala, da sva bila z možem na nekem svetovanju skupaj. In oba sva bila zadovoljna. TO niso več sanje: želim da bi šla skupaj, on pa noče iti.Druge sanje: Sestra je spet s fantom skupaj.To tudi niso sanje: se je odločila da ga zapusti, ker odnos nikamor ne vodi. Ampak ne ve kako bo, ker je on ves "ubogi". Sta že bila narazen in skupaj, in narazen... Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 18. oktober 2002 Prijavi Deli 18. oktober 2002 Bom pa še jaz ene sanje, ponavadi se jih ne spomnim, te pa so mi živo ostale v spominu. Imam neko svojo razlago, pa me zanima še drugo mnenje. pa gremo sanjat: našel sem se ob široki reki, umazani, ki je počasi tekla navzdol, mirno in umazano, okoli pa vse ravnina in puščava. Na reki sem zagledal dva moška kako veslata proti toku. Bila sta do konca izmučena, umazana in prepotena. Vprašal sem jih zakaj pa veslata proti toku, če je tako naporno. Odgovorila sta zelo preprost :"nama je tako všeč" Naslednji trenutek pa sem se znašel nad reko, čisto, bistro, hitro in globoko, brez brzic pa vendar deročo, okoli so bili gozdovi in spokojnost, vse je bilo zelo lepo. In mislil sem si, vidiš samo skočiš v to lepo reko in gre kar samo navzdol, in naslednja misel, ja sej je enostavno pa kaj ko nimam pojma o čolnih, o rekah....potem sem se zbudil ___________________________________________________________________________ Andrejhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif >>> čudeži se dogajajo vsak dan http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif <<< Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 19. oktober 2002 Prijavi Deli 19. oktober 2002 Hoj Nace!Vem, da mi sanje bolj ali manj govorijo iste stvari... in ne vem, bom to toliko časa sanjala, da bom končno razumela zakaj gre? Hm,... Ne bi rada ne sebe in ne tebe preveč obremenila s tem, heheno danes: bila sem pri zdravilki, skupaj s partnerjem, dolgo časa sem bila notri, vmes sem hodila ven, da ugotovim, kako mi je; bila sem precej znervirana in zmedena, stvari nisem znala nikamor uvrstiti. Potem je šel notri partner, ki se je ven prismejal. Bila sem nekako jezna nanj (morda tudi v življenju on prav nič ne komplicira, jaz pa?! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blackeye.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif Sama sem šla spet naaj k njej in je rekla, da nima časa (kot bi na silo hotela nekaj razčistiti). Potem sva šla in sva srečala skupino transvestitov. Ena 'ženska' se je dotaknila partnerja in ga vprašala ali je ženska ali moški, oz. ali želi žensko ali moškega. Bila sem spet jezna (mojo omiljeno čustvohttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_8ball.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif). Prišla sva do avta, on je lezel v svoj avto, ki je bil zaparkiran, jaz sem ga čakala, da vidim kako bo, potem pa nisem mogla vžgati svojega.Ma kaj mi hoče to pokazati, res ne vidim!? Neko nezaupanje, željo po kontroliranju njegovih misli? Ali samo moje težave pri uvrščanju moških v moje življenje in dokazovanju sebe?CAt Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evya 19. oktober 2002 Prijavi Deli 19. oktober 2002 ja nace upam da ti bo uspel odgovort se na moje sanje...oz. sanje mene in se dveh zelo dobrih prijateljic.v 2 noceh jw namrec vsaka sanjala o istih osebah...s katerimi smo prakticno ze zelo izgubili stik ,ceprov je neka povezanost ostala..in potem kar naenkrat v roku dveh noci,se pravi istočasno sanjamo skoraj podobne sanje...ne vem kako naj si to razlagam... mogoce gre res zgolj za naklucje... špela novak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 21. oktober 2002 Prijavi Deli 21. oktober 2002 Nace, kaj "pomeni", če nehaš sanjat, oz. se sanj aktivno ne spomniš.Ali sanje pomenijo, da spravljaš nekaj v podzavest oz.iz podzavesti.Če pa jih nimaš,kao ne skrbiš.Mi je prav smotano, ker se zadnje čase nič ne spomnm.Ali to pomeni, da me neka energija blokira..nekdo...se mi ne pusti poglobit v notranji jaz... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 21. oktober 2002 Prijavi Deli 21. oktober 2002 Spet sem sanjala živali. Vse živali imajo spole, torej točno ločim 'ženske' in 'moške' živali... Kaj bi v splošnem pomenile živali? Gre pri meni dejansko za spoznavanje in ločevanje ženske in moške energije? Recimo tudi zadnjič sanje o transvestitih....Torej danes so bili jelen in kuščar in konj.Potem sem tekla pred njimi v hišo, bila je noč. Pričakala me je mama in me ostro prepričevala, da moram zamenjati avto, ker ne vžiga.Torej, Nace razmišljam prav, da spoznavam energije? Cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nace 21. oktober 2002 Prijavi Deli 21. oktober 2002 quote: Elena pravi: http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Admin http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Nace http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif Marsa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif Če smem pripomniti: http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif "Tako resnično delajo srčni profesionalci!" http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifElena, lepo sanjaj in - kako že rečejo, živi svoje sanje, to je bolje kot sanjati življenje.Mi bomo sanjali, da bomo razumeli življenje.Zdajle bom malce pohitel z odgovori.Ponekod bom malce dolgovezil - moji prstki se včasih radi sprehajajo po tipkovnici tudi, če bi lahko bistvo povedal bolj na kratko.Smo pa tedaj daljšo pot skupaj - v kontaktu. Recimo, da je potem še malo družabnosti.Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts