Skoči na vsebino

Sanje in sporočilnost le-teh

Milf

Recommended Posts

quote: andrej pravi:

Vse skupaj me je začelo zelo zanimati. Nace, tvoje razlage so res enkratne, le od kje ti vse to. Danes sem spet imel malo bolj kompleksne sanje zato bom verjetno malo bolj dolg.

Vse skupaj je bilo več zgodb, ki pa so se med sabo prepletale, vsaj zdi se mi tako. Tukaj bom opisal vsako zgodbo posebej, ker se določenih zaporedij ne spomnim.

Ena zgodba se je odvijala skupaj z mojo sestro. Kupovala je stanovanje in ne vem zakaj sem moral jaz poklicati lastnike da se nekatere stvari razčistijo. Za mizo smo sedeli sestra njen mož in jaz. Jaz sem zelo samozavestno poklica in se vse pogovril, malo težav sem imel pri pojasnevanju naših medosebnih odnosov oz. kdo sem v odnosu do njih. Med tem ko sem se pogovarjal sta sestra in njen mož odabravajoče prikimavala in vsake toliko časa prišepetavala kaj naj še vprašam.

Drgua zgodba, ki je bila še najbolj živa je potekala takole. Po hodniku sem hodil proti neki predavalnici na predavanje. V oči mi je sijala zelo močna svetloba vedar me ni motila in sem videl vse jasno in lahko sem gledal proti tej svetlobi. Ko pa sem prišel v predavalnico sem bil čisto zaslepljen, kot ko prideš iz zelo svetlega prostora v temen in nekaj časa nič ne vidiš. Vedel sem da je v predavalnici veliko ljudi in me gledajo zato sem rekel da nič ne vidim in da bo kmalu bolje. Potem sem zaprl oči. Ko pa sem jih ponovno odprl sem bil presenečen da je v predavalnici v bistvu čisto navadna svetloba. Videl sem precej poznanih ljudi ki so sedeli na stolih ob steni. Notri je bila tudi moja punca, ki pa ni realna oseba in je nisem prepoznal. Vedel pa sem da je bivša punca prijatelja, ki je bil tudi prisoten, s katerim pa že mnogo let nimava stikov. Ta punca po po pojavnosti ni izgledala njegova bivša punca. (ne vem mogoče je to pomembno, ampak moja žena je bila nekaj časa preden je bila z mano, prijateljica tega mojega prijatelja, čeprav ne prav intimna). Midva sva se usedal na stol na sredini in ona se mi je usedla v naročje kar pa je mene motilo in sem jo prestavil na stol poleg mene. Vsi ostali (nisem siguren ampak imam očutek da je bila med njimi tudi moja žena) pa so naju in predvsem mene zavistno gledali hkrati pa sem čutil da so zavistni zato ker so oni sami.

Naslednja zgodba je zopet v povezavi s stanovanjem. Neki neznani ljudje so prodajali stanovanje in jaz sem se menil z njimi za neke projekte. Ko sem jih končal sem jih v strahu nesel njim, ker sem že zelo dolgo zamujal rok našega dogovora. Ko pa sem pozvonil so mi odprli in me vsi veseli sprejeli jaz pa sem začuden opazil da je stanovanje že polno potovalk in škatel za selitev. Vsi veseli so mi razlagali da se bodo kar preselili, projektov pa ni omenjal nihče.

Zadnja zgodba pa je malo bolj nejasna. Bil sem v nekem domu, internatu ali nekaj takega. Pogovarjal sem z neko neznano žensko in sva ugotovila da ta strogi red pa že ni za naju in da kar greva. Potem pa sva se na ulici pogovarjala in spraševala kaj morava pa sedaj storiti. Ugotovila sva da je bilo včasih to zelo enostavno. Tisti ki je hotel ven je imel zelo jasno nalogo če je hotel nazaj. Prinesti je moral samo gajbo piva in je šel lahko nazaj, drugače pa je ostal zunaj. Izbira je bila zelo enostvana. Midva pa nisva vedel kaj morava storiti in med čem izbirati. Se mi zdi da je bila poudarjena izbira, prej enostavna zdaj pa zapletena.

Vse te zgodbe niso potekale v tem zaporedju, občutek imam da so se med seboj prepletale, vedndar nisem siguren, sem pa skoraj siguren da sem jih sanjal v enem kosu.

Tole je bilo pa kar dolgo, upam Nace da se boš lahko prebil skozi.

Še enkrat se ti zahvaljujem, saj so mi tvoje razlage prinesle razjasnitev, vsaj delno, moje trenutne situacije. Res imaš velik dar!

Andrejhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

>>> čudeži se dogajajo vsak dan http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif <<<

Doprineseš lahko, da se ženski problemi razrešijo. Imaš pa neko hierarhično višjo pozicijo, tako, da lahko odločaš, predno se lahko prepričaš, ali ima morda kdo kakšno boljšo rešitev kot ti. Za strinjanje vprašaš, za nove ideje ne.

No, nekaj je prišlo zanimivo na dan. Po eni strani imaš močno željo po tem, da si dovolj pomemben. Po drugi strani pa se ti žena zdi tako zahtevna, da ne čutiš dovolj moči, da bi jo podpiral v vsem, kar ona pričakuje in jo pustiš, da sama skrbi zase.

Že zadnjič sem ti omenil, da po tej poti lahko prideš precej daleč. Ne obljubim pa ti, da je zelo lahka. Ampak saj si že navajen, ne mislim, da bo bolj težko kot je bilo doslej...

Sledil si nekemu notranjemu viru, energiji, ki te je silila, da izživiš en del, ki ga »pri zdravi pameti« ne bi. Če bi izbiral nagibe. To me spominja na karmično nujo, spoznati, podoživeti nekaj, kar se je neki osebi vtisnilo v dušo v nekem prejšnjem življenju. Posledica tega je, da nekaj v človeku ali neke ljudi lažje sprejmeš (slednje je logična izpeljava). S tem sprejmeš del v sebi in ljudem dovoliš, da sami izberejo, kako živijo. Ti pa si jim v pomoč, ko je potrebno. Ampak pazi tole: tudi čisto vsakdanje stvari, kot je npr.: ali zapreš vrata, ker mi piha pod noge, je neka posebnost neke osebe v tistem trenutku, ki jo upoštevaš in si pripravljen priskočiti na pomoč, torej zapreti vrata.

Naslednja zgodba ti govori o tem, da doživljaš neko obdobje v življenju. Zaradi tega morajo nekateri vlagati dodatno energijo, vendar so veseli, spet lažje zaživijo s tabo, ko spoznajo, da si zaključil svoje obdobje, postal zrelejši in energijo preusmeril. Predvsem gre za sožitje. Me pa spominja tudi na to, da si napredoval v službi in tam porabil prej nakopičeno energijo, zato je zavladala harmonija v primarnem okolju. Razbremenitev bližnjih.

Recimo da je to prehod iz osebnega na poslovni nivo – izven družine.

Nisi več tak, kot si bil pred časom, Andrej. Zato ti ni treba hoditi nazaj, ampak naprej. Ne boš več naredil enakega vzdušja, ampak novo, recimo temu na višji frekvenci. NISO TI POTREBNA STARA PRAVILA, AMPAK TAKA, KI DELUJEJO.

Andrej, del sanj je potekal kot razčiščevanje.

Tisto, kar te še zavira v tem razvoju je to, da vedno najprej pomisliš na sebe. To ne bi bilo nič narobe, ampak v tej svoji predstavi si ti nekoliko bolj pomemben kot vsi ostali. Skušaš biti v središču pozornosti, če naj tako rečem.

To je sicer prirojena lastnost moških.

Če bereš Alenko Puhar kako je bilo pred poldrugih stoletjem:

Imeli so kos mesa za kosilo: oče je sedel za mizo, pojedel svoj kos, dobro polovico. Potem je mati razdelila drobne grižljaje otrokom in včasih še sebi del.

Torej – kot gledamo v filmih iz džungle, lev poje, potem pa pusti levinji, mladičem, ujedam in šakalom ostanek.

Če smo že pri nagonih, tale lev celo dopusti, da levinja ujame plen, potem izkoristi svojo nadmoč, prvi poje svoj delež itd.

Tole ti pišem v razjasnitev, ZAKAJ PRAVILA.

Tudi jaz sem šel skozi obdobje, ko so me pravila predvsem ovirala. Potem pa prideš do spoznanja, da so to DOGOVORI in ne »predpisi« in da si jih lahko vsake toliko znova prilagodiš. Tako, da vidiš, »kaj je najbolje za vse vpletene« in da vsak enako malo odstriže od svoje komodnosti.

Ko sem prejle iz knjige Alenke Puhar – pa naj navedem še, da sem pa jaz poslušal neprenehoma modrost moje stare mame:

najprej nahraniti najmanjšega otroka, potem večje, potem mater, ki doji, ima mentruacijo, nazadnje moškega.

Vsaka od teh shem imata svoje ozadje.

V današnjem času smo navajeni »vsem enako«.

Toda odkar se potrudimo in pridelamo dovolj hrane, je vsak tako, kot čuti. Če želi kdaj se postiti, mu do dopustimo, če v nekem obdobju čudi, da potrebuje več, je pač tako – saj vsak nosi sam v usta za svoje telo.

Tole je bilo zdajle malo mimo sanj, za izboljšanje predstave.

Opazil sem, da imaš zelo učljivo jedro, dušo, da ujemi ta velik tok ennergije in ga usmerjaj v gradnjo. Ne vem ta trenutek, ali se to že dogaja, ali se bo začelo jutri ali čez en mesec...

Vendar se mi zdi logično. Pričakovano. Tako boš gradil bogastvo.

Hvala, ker si podelil sanje z nami. Niso bile predolge, ti kar piši, več kot pišeš, hitrejše je čiščenje.

Prej si pred novo odločitvijo, ko je lahko izbira enaka, spremenjena, ali naprednejša.

Nekaj pa je zagotovo: NAJPREJ SE ZGODI USKLADITEV ZAVESTNEGA IN PODZAVESTNEGA DOŽIVLJANJA.

To pa se ti zdaj pospešeno dogaja. Podpiram te na tvoji poti. Nekoč boš vedel več in imel izkušnje, ki si jih mnogi ne bodo niti predstavljali. To pa utegne biti tvoja prednost.

Komunikacijska, v razumevanju. Da ne rečem – če ti bo zadišal denar in se boš moral dokazovati v prodaji. Saj boš začutil dušo na mah, v osebnih odnosih bodo stvari na svojem mestu NA ZLATI TOČKI RAVNOTEŽJA, ko vsak žrtvuje najmanjši del in nihče prav preveč – v prostem času boš pa izbiral, koliko boš z družino, pri hobijih ali ustvarjal. Tole sem malo dodal, saj te ne poznam toliko. Ampak te spodbujam, da ŠIRKO RAZMIŠLJAŠ, ker je snop energije širok, stene pa ploščate – in ni ravno treba, da se ujame energija v neko sobo, kjer ne kroži.

Sanjaj dalje in to zapisuj, predihaj.

Nace

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 382
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

quote: nataly pravi:

Zdravo Nace!

Evo moje nocojšnje sanje(malo razdrobljeno bo menda vse skupaj..ne vem ali mi bo uspelo ravno dobro prenesti..boš že videl):

Torej najprej sem nekaj čistila(ribla dobesedno) po tleh. Se nekaj čudila zraven zakaj to počnem..

Potem pa kar naenkrat vse polno krvi(menstrualne). Vse rdeče in vsepovsod je je bilo polno(naenkrat sem bila v postelji in se ful slabo počutila).

Vem, da se je še naprej nekaj dogajalo, pa sem pozabila. Zgleda, da slabo ubogam tvoje nasvete(saj veš, list in pisalo).

Lep pozdrav

Natalija

natalija

Natalija, lepo, da sanjaš.

Pokažejo ti nekaj, kar se moraš kar potruditi, da vidiš čez dan.

Čistila si - urejala pod sabo, pod svojim ženskim telesom - tla. No, vidiš, skušala si urejati energije. Saj veš, nekateri pridejo domov, malce prebrišejo prah na delovnih površinah (pultih), da energijsko pripravijo ozračje za lastne frekvence.

Vendar se je začela cediti kri. Realnost. Tipični izraz ženskosti.

TI BI ŽE BILA TAKA, DA BI BIL MIR V HIŠI IN VSI ZADOVOLJNI - TODA V SEBI IMAŠ NEKO TEMELJNO NARAVO IN PREKO TE NE MOREŠ.

Nekoč so duhovniki zganjali hrup nad ženskami - prav zaradi mentruacije so bile zanje nečiste. Ker je to v slabih higienskih pogojih imelo nek vonj, so jih označili kot "nečiste".

VENDAR PA NISO USPELI SPREMENITI TE NARAVNE DANOSTI.

Torej, Natalija, spoprimi se s tem, da svojo naravo živiš, zanjo dosežeš potrebno ceno - in NAJ TI BO SAMOUMEVNO, DA TO UPOŠTEVAJO. Če ne, njihov problem. Ti živiš v svetu, kjer je to samoumevno.

Seveda pa lahko pokažeš rožičke, ko skuša kdo hoditi po tvoji gredici, ne da bi priznal tvoja pravila.

Ne, saj te ne ščuvam, spodbujam te, da sprejmeš, kar je naravno v tebi in kar je sprejemljivo - saj je del tebe.

Torej zavzemi se zase - drugim pa podari energijo, ki bo njim koristila, ne bo pa šla v tvojo škodo.

Razloži jim, da si POSKUSILA, PA potem nekako ni vredno več živeti, ali kako naj izrazim ta občutek, ki tedaj nastane. Čakati na boljše čase? Nekaj časa lahko. Potem pa sestaviš pravila, neko malo ustavo življenja tam, kjer sem tudi jaz...

Imej se lepo in želim ti naslednje super sanje.

Bila si kar pridna, veliko si si zapomnila.

Ponoči pa zadostuje tudi samo kuli - pa napišeš par besed po rjuhi, pa tudi ne pozabiš. Razen če ne pereš sama - zna biti ojoj...

Toliko malo za hec.

Nace

quote: Maca Mur pravi:

Dragi Nace, res si me zadel v zivo. Tako zelo, da sem brala in jokala (so se moje misli in notranji obcutki koncno vsaj za trenutek dovolili povezati??). Ves cas se upiram vlogi zrtve in zato prevzemam delez odgovornosti vec, kot bi mi bilo treba, verjetno.

Tvoj pogled na mojo situacijo me je pretresel. Nekako pricakovala sem, da bodo moje sanje okarakterizirane kot odraz nezaupanja, posesivnosti, zahtevnosti in egoizma. Take odzive namrec pretezno dozivljam iz neposredne blizine. Koncno mi je nekdo jasno povedal, da imam pravico poskrbeti tudi zase, ne samo pravico, tudi odgovornost, in da sem celo premalo egoisticna.

Tudi nasveti so tapravi. Skusala bom zadihati malo bolj svobodno, si vzeti vsaj kako prosto urico, par prijateljev, ki jim zaupam, sem ze poklicala. Zal pa v mojem zivljenju ni nikogar, na katerega bi se lahko oprla, ki bi bil moj "izvor moci" (ne dobesedno, to sem sama). In to krozenje energije bo res potrebno bolj vzpostaviti. Samo necesa ne vem: vcasih se mi zdi, da bi mi bilo v pravo olajsanje, ce bi bila nasa druzinska skrivnost znana vsem. Za to igro namrec porabim kar precej energije.

Sem pa z mocmi v tem trenutku res ze precej na koncu. Na sreco pa postajam jezna nase, kaj vse si dovoljujem prenasati. Se res tako zelo ne maram?

Za konec pa se ene sanje, ki se mi v tem obdobju tudi kar naprej ponavljajo...

V ustih imam zvecilni gumi. Najprej je ves dober in svez in cvrst, naenkrat pa mi zacne v ustih razpadati, lepi se mi za grlo in me dusi. Pljuvam ga ven, a vedno vec in vec ga je. In potem mi zacnejo naenkrat izpadati se zobje, vse skupaj pljuvam in ust. Zacne mi razpadati tudi telo... precej grozljivo. V tej fazi se vedno zbudim.

Hvalezna sem ti, ker cutim, da te s svojimi sanjami in problemi ne obremenjujem, ampak da z veseljem pomagas. HVALA TI!!!

Maca, hvala za tvoj odziv. Posebno sem ti hvaležen, ker si bila neposredna, iskrena in v resnični komunikaciji z menoj, ki me nagovarjaš s svojem postu.

To je zares lep občutek, sega precej globoko - ker je tudi pri tebi link precej v globino duše.

Na tej poti pa čisti toliko stvari, da se boš gotovo počutila olajšano že zdaj, na tej stopnji. Torej hvala ti, ker si si dovolila pretok.

Tvoja dilema je naslednja:

Pričakuješ, da je stanje začasno in družinska skrivnost s tem tudi.

Če je začasno, ne bi povedala, če ni, bi.

Tako nekako.

Predlagam ti, da še čisto malo počakaš.

Videti je - iz celotnega konteksta, da energije uspešno zorijo.

Opazuj to.

Zori najmočneje v duši, v tvoji in bližnjih vpletenih oseb.

Če me že vprašaš za nasvet - po nekem logično primernem času lahko zaživiš: to je za nas normalno.

Vendar je koristno tudi tedaj nekaj stvari postaviti na svoje mesto. Tvoj osebni čas, ceno, izmenjava mora biti uravnotežena.

Ali če povem drugače: kdor si več privošči, mora več prispevati, "plačati" po domače, da lahko s tem denarjem tudi tisti, ki je, kot praviš, lahko v vlogi žrtve, čeprav to ni to - ampak bolje, je soigralec, ki igra samo na enem igrišču, nekdo drug pa na dveh; torej s tem denarjem obnovi moči.

Poskusi tudi s tremi zaupnimi prijatelji, zares, ne več, ne potrebuješ zdaj cele soseske, ker je stvar v tem, da daješ ven iz sebe.

Da podeliš breme in da vidiš, koliko normalno zveni to v duši normalnega človeka.

Veš, le tako lahko vemo, ali SMO NORMALNI ALI NE - DA SE PREVERJAMO, KAKO DRUGI RAVNAJO V ENAKIH SITUACIJAH - če imajo ista izhodišča, vrednote in načela.

NO, zdaj pa k sanjam.

Opisujejo TVOJO BOLEČINO NAD TEM, DA ZADEVA NI ZAČASNA!!!

Kako lep simobl si si priklicala.

Žvečka je namenjena žvečenju, potem ko izgubi čar sladkosti, pa jo izpljunemo. IN NA TO ČAKAŠ, TO JE TUDI TVOJ VLOŽEK IN TVOJ PRISTANEK V TEJ IGRI.

Lahko to spremeniš - recimo kratkoročni kredit v dolgorčnega, ampak zanesljivo je, da se to ni zgodilo.

Svoje moči porabljaš čez mejo - o tem sem včeraj.

Se zadolžuješ pri svojih telesnih in psihičnih rezervah.

Ker čakaš na trenutek, ko bo "tega konec" in si boš obnovila moči.

Kot vojaki po spopadu ali ljudstvo po vojni.

Zdaj te začenja že dušiti, prenašati moraš VEDNO VEČ IN NE MANJ.

Zato je bil moj nasvet včeraj več kot na mestu: prenesti del opravil, časovne vpetosti na druge osebe, da si zagotoviš REHABILITACIJO =OBNOVITEV MOČI).

Minimum za zdravega človeka oz. človeka v ravnotežju je dve do tri ure na teden. Jih imaš?

Penatjst minut na dan je drugi minimum, kar je najbolje preživeti na sprehodu, trackingu...

Nekaj lahko tudi v družbi otrok, če se dogovoriš, da se ne izčpravate s pogovori, ampak nekako umireno hodite po poti. Ko začutiš ples energij med seboj in okoljem, naravo.

zdi se mi, da te ima mož resnično rad. Zato si lahko brezskrbi: uskladil bo svojo notranjo naravo s tem, koliko ti preneseš. Po naravi in ne po nekem neumnem ukazu ali sugestiji.

Če slučajno ne bo našel tega ravnovesja, se boš pač postavila zase.

Najprej si boš vzela še več - ker boš potrebovala več časa in denarja za obnavljanje moči.

Nekje BOSTA DOSEGLA RAVNOTEŽJE - saj to je tako preprosto.

Kot na kolesu.

Če voziš torbo na eni strani se pač toliko bolj nagneš na drugo.

Več naložiš na eno stran, bolj se nagneš - ampak pelješ se v ravnotežju.

Ko preveč visiš, spoznaš, da je modro dati tudi kako vrečko na drugo stran ... To je potem tako logično - ampak mora biti feedback. Ne v smislu: moraš, hočem...

Ampak: toliko zmorem, za več pa potrebujem tole količino energije (časa, denarja, pomoči). Če ti znese, prav. Jaz rabim, da PREŽIVIM.

To ni več luksus, kot si pravilno ugotovila, ampak ŽIVLJENJSKA NUJA.

Morda ti bo zaradi tega neravnovesja še dobro šlo - vsekakor je ZA TEBE ISTA FIGA - ČE ZNAŠ DOBRO POSTAVITI ZAHTEVE, BOŠ V SVOJEM ŽIVLJENJU ENAKO UŽIVALA - ali dosežeš prvotno stanje ali pa ravnotežje s toliko in toliko ugodnostmi in nadugodnostmi (ki pa so v pravi dozi osnovna nuja).

Sicer - kot ti sanje povedo, se začneš dušiti.

Pljuvaš zobe - kar POMENI, DA NITI OBIČAJNIH OBVEZNOSTI VEČ NE ZMOREŠŠŠŠ!!!!

Slišiš?

To bo razumel tudi mož, ker veliko razume.

Sta v procesu in neka faza se obrača. Torej je čas za iskanje ravnotežja in novih izbir kot na mestu.

NIHČE TI NE PODARI, NITI TISTI NE, KI TE NAJBOLJ LJUBI, ČE NE HKRATI TEGA ZAHTEVAŠ. Se da na lep način.

Torej - izpadajoči zobje ti kažejo, da nimaš s čim ugrizniti hrane, to je tisto, kar uživaš za preživetje - in nevarno se bližaš točki, ko ne zmoreš niti tistih obveznosti, ki spadajo pod normalno stanje.

Ti pa si ugotovila, da si prevzela nase več odgovornosti kot bi ti bilo treba...

Ko ti razpada telo, pa ti nisi več ti.

Osebnostno bi se spremenila.

REcimo,d a bi normalni razvoj peljal v tole: reagirala bi nevrotično (saj veš: "takoj", pa vpitje, pa "potreba po nadzoru, nepotrpežljivost, iskanje hitrih rezultatov, užitkov, težko načrtuješ dolgoročne vložke za dolgoročne koristi - npr. za uspeh otrok v šoli, mirno družinsko življenje).

In pa izgubila bi samospoštovanje.

Lastno vrednost. bila bi bilka, ki bi opravljala neke obveznosti.

Seveda je potem bolje, da živiš samostojno.

Saj taka možu ne bi bila več všeč.

Torej, sanje te opozarjajo, da si dala začasni kredit - zdaj pa je čas, da začneš pobirati obresti.

Mora biti krogotok tega denarja - toda dobiti moraš več, kot si vložila, ker si dala "na kredit", v praksi pa pomeni, da si obnovila moči s pripadajočimi obrestmi.

Jaz predlagam postopne spremembe a naj se začnejo takoj, no, saj so se že začele.

Skrajni ukrep, ki ti ostane je začasna odselitev in "testiranje terena" čez tri tedne, čez tri mesece, ...

Ampak mene ne skrbi za vaju. Resnično ne.

Ker sta se pripravljena učiti in iti naprej, pripravljena spoznati, da je človek olajšan, ko neko karmo "odplača" - imaš pa prav, če je doza velika mora bit začasna, če ja majhna, pa se včasih vprašaš - brez te malenkosti - temu se pa lahko odrečem. Pa tudi če ne...

Čisti dalje svojo dušo in še enkrat hvala za pristnost.

Menim, da bodo še zanimive sanje.

Postala bosta boljša človeka z veliko energije in moči.

Nace

Hvala, Nace... :) joj, ta spolnost.. praw vedno v mojih sanjah :)) in vedno isto..ke brez veze.. :) praw ne morem tega spremenit je videti... se bom še oglasila verjetno :) upam, da ne spet z istim pomenom sanj, ker postaja praw določasno... :) hvala, še enkrat.

quote: machina pravi:

Hvala, Nace... :) joj, ta spolnost.. praw vedno v mojih sanjah :)) in vedno isto..ke brez veze.. :) praw ne morem tega spremenit je videti... se bom še oglasila verjetno :) upam, da ne spet z istim pomenom sanj, ker postaja praw določasno... :) hvala, še enkrat.

Machina,

1. tole ni prav nič dolgočasno

2. si že precej napredovala

Saj ne gre toliko za spolnost kot za komunikacijo nasploh.

Največkrat si rečemo, "z nekom se ne moremo", če pa je posredi "moški- ženske", pa se vse prehitro potolažimo s prehitrim sklepom: vsak ima svoj pogled.

Si očitno dovolj mlada, da se ti splača razmišljati iN SANJATI IN ANALIZIRATI DALJE.

Naj ti ne bo nerodno, res ne.

Spolnost - je močna energija - najprej je hrana, potem varnost in takoj za tem spolnost - da preživimo.

Torej gre za nekaj, kar te potiska naprej, da ne ždiš - da razmišljaš.

Veš, VSEENO JE, S KATEREGA ZORNEGA KOTA SVET OPAZUJEŠ,DA GA LE SPOZNAVAŠ!!!

Verjemi mi, ne bo ti žal.

No, če malce banaliziram: ali je vredno da potem delaš nekaj "na pamet" in "po občutkih" in potiskaš partnerja v kot?

Moški rad poišče izhod - Slovenci radi v pijači, ženska se ogradi, vzame otroke in se gre "veliko Mater" (po Cankarju).

Ali pa, ko se dva srečata in sta prepričana, da bo partner poslej živel le še za to, da bo mene osrečeval.

Ker oba tako mislita, bi rabila najmanj še dva služabnika poleg otrok...

Machina, tebi gre zelo dobro. Tisto, kar te drži v počasnem premikanju pa ni vsebina, TEMVEČ OKOLICA.

Saj vemo kakšno je povprečje.

Nobene potrebe ni, da postaneš "ena v sivini vsakdanjika". Če že, bodi vsaj srečna. Za srečo pa so čustva premalo - vedno jih moraš obogatiti z razumum. Vsaj na križiščih odločanja, v trenutkih dogovarjanja...

Torej, če bodo stokrat iste sanje, boš naredila sto korakov.

Če bo sto različnih sanj, boš tudi naredila sto korakov.

Enako daleč boš.

Da le potuješ.

Držimo pesti na tvoji Poti, Machina.

Za vajo pa si zamisli še tole: KAKO BI MORALO BITI, DA BI BILO IDEALNO IN POŠTENO ZA VSE UDELEŽENCE V ZVEZI: ZATE, ZA PARTNERJA, ZA OTROKE, ZA MOREBITNE tašča in taščo, če bi bila kje v bližini...

Ljudje tako radi pripovedujemo pravljice navzven - kako doma rešujemo razpoke pa si povemo le, ko se tako dogovorimo -npr. na forumu.

Upam, da ti bo vsaj malo v spodbudo.

Nace

Maca Mur, še nekaj o tvoji situaciji:

Ne moreš biti samo vdana v usodo. Na misel mi je prišlo plačevanje elektrike.

Elektrodistributer lahko reče: poglej, kako smo prijazni, omogočimo ti električno udobje po celi hiši, zaneseš se lahko na nas...

Pošljejo položnico.

Tem dobrotnikom jo vedno plačam.

Zakaj?

Ker vem, da imajo korenček in imajo palico.

Če je ne bom plačal, mi bodo odklopili elektriko - in njihove dobrote je hitro konec.

NIKOLI JIM TEGA NI TREBA NAREDITI. AMPAK JAZ VEM, DA ME BODO KAZNOVALI, ČE NE BOM DAL DEL DENARJA NJIM.

To in take so tvoje "obresti" - vedeti moraš, da je poleg tvoje dobrote in popustljivosti palica. Morda je to želja, da si vzameš več časa, morda je to namera, da greš po svoje...

Tiste prve sanje - včeraj - konec sveta.

V tem kontekstu pomeni tole:

ENKRAT BO TREBA POVEDATI. Ta trenutek ODLAGAM. Toda, ali bo res lažje čez toliko in toliko časa?

Začela si dvomiti v to.

Ampak, pustiva to, napisal sem ta post samo zato, da ne boš imela pomisleke o ločnici brezpogojne in pogojne ljubezni.

Še vedno je brezpogojna - palico imaš izbrano samo za lastno zaščito, da zaščitiš svoje misli pred tem, da "saj nisem neumna, ali morda sem" - ker tudi elektriko jaz uživam povsem brezpogojno. Kar plačam je preprosto izmenjava.

Tudi moškemu odleže, ko se zave, da je v izravnani izmenjavi.

Upam, da nisem zelo zakompliciral.

Najpomembneje v tej zgodbi je komunikacija. S tem je eno tretjino dela že opravljenega.

Zdaj se bo pot odpirala naprej.

Mi pa, če bomo imeli srečo, bomo preko sanj videli to pot. Ker kaj je cilj? To, da smo na koncu razpleta vsi zadovoljni. Ne gre za neko določeno stanje, temveč za pomiritev napetosti in vzpostavitev pretoka.

Torej brez skrbi, življenje ima v sebi svoj scenarij.

VAm se je zgodilo le to, da ste se energijsko zadolžili in pretok energije je postal nevarno moten in izčrpljajoč.

Toliko za ta hip.

Scenarij narave pa medtem dela dalje.

Bo kot je bila Savinjska dolina po poplavah: spet so vse njive rodovitne, četudi je zaradi naplavin morda drugačen nivo. Toda pomembno je, da se njive obdelujejo in rodijo pridelek. Energije spet krožijo.

Joj, že komaj čakam, kako se bodo sanje usmerjale in kako bodo pomirjale.

VSe skupaj se bo zavrtelo na višjem nivoju.

Da se je le začelo - zdaj, ko je še dovolj veselja v duši in ko duša še veselo poje. In bo pela naprej spet čisto in zveneče.

Nace

Hello, here I am again.

Nace, hvala; ugotavljam, da sebe kar dobro spremljam na duhovnem razvoju.Edina stvar, ki se mi doogaja zdaj, ko partnerstvo "laufa", je to, da me on s svojo ovnovsko močjo nekako nezavedno sili na višje inštance.Ampak to ni tista počasna rast, zdrava in taka, ki jo čutiš vsak moment in te nč ne obremenjuje.Vse mi šiba, ampak vmesnih postaj ni.Cajt mi teče počasneje, kot čutim, da bi mi moral.In dogodki imajo težo, samo če so nekaj več.

Na moji duhovni poti sem odkrila, da življenje vsak dan in vsako minuto posebej prinese nekaj novega, lepega in enkratnega, kar moramo uživati in izživeti.Čeprav včasih stvari pomenijo izziv , oviro, trud, prinašajo napredek, nova spoznanstva in zadovoljstvo ob premostitvi le-teh.

Me bo on na tej poti spremenil in mi zavrtel kolo nazaj, da bom spet razmišljala tako ozko in gledala samo naravnost, nič vstran?Bom videla samo cilj, poti , rožic, dreves in sonca na tej poti pa ne bodo imele vloge...NE, NE, NE.

Trenutno se moj jaz bojuje z njegovim.On mi daje moč, da grem naprej.Jaz mu dajem življenje, veselje in mu poskušam prikazati zadeve na lepši in bolj življenski način...V kaosu je kozmos....

Vsak lahko izlušči iz določenega dogajanja nekaj pozitivnega zase...

Učim ga, čeprav se tega ne zaveda najbolje, ker to ne počnem tako očitno.Bojim se, da se bo preplašil.Včasih je težko verjeti, če si zagrizen "reliast", da tako v življenju je in mora biti.

Danes sem sanjala, da sem stala na bus station, ki to sploh ni bila- bilo je nekje ob cesti, razmočena tla, trava in sivkast esek.Čakam bus in iščem po denarnici denar, da bom plačala vozovnico.In istočasno se zavedam, da tega denarja ni, pa kar ne preneham brskat.In se tudi zavedam, da se ne bom peljala....

Kam se ne bom peljala?

Lep dan vsem.

quote: Nace pravi:

Elena, zdaj je tvoj pomen sanj jasen. Uskladile so zavest in podzavest. Tako da imata zdaj o istih stvareh enako stališče. Ti pa zato lahko deluješ celostno, v ravni smeri...

Dragi Nace!

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Hvala lepa za tvoje interepretacije mojih sanj. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif

Rada bi ti samo povedala, da odkar smo bili v Tunjicah http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif,

imam v bistvu neprijetne sanje [V], dokaj grozne, kar je bilo prej zelo redko.

Sedaj te vprašam, ali je to posledica čiščenja preteklih vzorcev skozi sanje [?]

ali kaj bi to pomenilo [?]

V realnosti oziroma v vsakdanjem življenju pa se počutim zelo fajn,

skratka, lepo http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif, lahko rečem, da uživam življenje http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Helena

Rakica, živijo.

Lepo, da si sanjala.

Hvala pa tebi zato, ker si si sama namesto mene razložila sanje.

V tekstu pred sanjami je vse razloženo.

To je res lepo brati - kajti sama si točno vse videla tako kot je in tudi sanjala - v simbolih.

Razmočena tla: želiš vnesti čustva na svojo "vožnjo" v partnerstvu.

Je pa nekaj mi bilo takoj jasno:

tale oven ne bo postal čustven. Pač ne more.

Jaz imam en sam in preprost recept za tako zvezo: DOVOLJ MALO SE MORAŠ VIDET Z NJIM. Da me boš pravilno razumela:

Najprej človek živi sam, čisto sam.

Zase.

Potem del svoje suverenosti deli z nekom. Kot bo Slovenija z evropsko unijo.

Toda če ne znaš sam živeti, potem si le orodje partnerja, kar pa ni najbolj življenjsko.

Torej: živiš sama tudi, ko sta skupaj. Delata vsak svoje delo, ti si zagledana v rožice ob poti, on na skoke z motorjem po tej poti.

Nič zato - sama si napisala, da je v tem pravi čar.

Težava se začne v trenutku, ko bi ti rada dobila njega na svojo rožno gredico, ali ko on hoče, da ti ves čas z njim dirkaš z motorjem.

Tako da: evo, zdaj imava čas EN ZA DRUGEGA (ne skupaj - to sta lahko tudi, ko nimata časa en za drugega).

Torej, zdaj jaz skačem s tvojim motorjem in ti poslušaš, ko ti pripovedujem o svojih rožicah.

Torej sanje so ti povedale, da ni denarja, ni energije, ko bi oven postal rak in da se ti ne boš peljala ni po rožni gredici, niti ves čas ne boš dirkala.

Recimo, takole na pamet, da ti deset procentov časa ugaja zajahati njegov motor, devetdeset procentov časa pa uživaš v svojih rožicah.

Pa bo čas ravno prav hitro tekel.

V Ameriki so to že davno ugotovili, zato pa so - načelno - vsi individualisti.

Potem pa se srečujejo. Na poslovnem področju preko pravnih pravil, na zasebnem področju pa kot preživljanje "imam čas zate".

Sicer dela vsak na svoj način, rakica na svoj čustveni način skrbi za nekoga, oven uživa, ko daje pobude in je vesel, ker ve, da je 10% rakičinega časa veliko, ko mu z veseljem sledi. Svoje rožice pa bo zalila spet v času, ki je njen, tvoj, ko delaš iz svoje osebnosti za svojo dušo.

Torej uživaj v sreči, ki jo imaš in ne podiraj jo.

Še tole: Rakica kot veš se rada dela močno navzven. Po duši je taka, kot si opisala. Povej temu svojemu ovnu, da "se zaradi njega trudiš" oz. da ti "nekaj časa godi, da sem močna in poskočna", potem pa si napolnim baterije.

Lepo, da si se oglasila, upam, da boš še sanjala. Tudi v temi sanje 4.

Nace

quote: Elena pravi:

<blockquote ><font size="1" face="Arial, Helvetica, Verdana" >quote:<hr height="1" noshade > Nace pravi:

Elena, zdaj je tvoj pomen sanj jasen. Uskladile so zavest in podzavest. Tako da imata zdaj o istih stvareh enako stališče. Ti pa zato lahko deluješ celostno, v ravni smeri...

Dragi Nace!

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Hvala lepa za tvoje interepretacije mojih sanj. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif

Rada bi ti samo povedala, da odkar smo bili v Tunjicah http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif,

imam v bistvu neprijetne sanje [V], dokaj grozne, kar je bilo prej zelo redko.

Sedaj te vprašam, ali je to posledica čiščenja preteklih vzorcev skozi sanje [?]

ali kaj bi to pomenilo [?]

V realnosti oziroma v vsakdanjem življenju pa se počutim zelo fajn,

skratka, lepo http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif, lahko rečem, da uživam življenje http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Elena http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Elena, živijo.

Notranjost, ki jo odražajo sanje, kaže zrcalno podobo zunanjemu stanju.

Tako ostaneš kot celota ves čas v ravnovesju.

V Tunjicah se je po mojih občutkih zgodilo tole:

Bila si prav organizatorka in s tem hote ali nehote prva dama srečanja. Hočem reči, da če koga, so tebe vsi opazili, spoznali.

Zaradi težav v preteklosti si se čutila negotova "javno kazati in izpostavljati". Sošolci so te poznali in krogi, v katerih si se gibala in hkrati "nastopala", so te poznali že od prej.

Zdaj pa si nekatere ljudi - če ne kar vse, srečala v živo čisto prvič. Videli so te v živo, si ustvarili in uredili svoje mnenje, ti o drugih.

Iz tebe je odpadlo eno hudo breme. Nisi doživela zavrnitve, najbrž si se kdaj tudi "skrivala" oz. se nisi izpostavila, četudi bi imela priložnost.

Zdaj si že dovolj zrela, da si šla preko teh ovir.

Spoznala si, da je vrednost človeka v tem, kolikšno energijo prevaja. Koliko oddaja, se pravi sprejema (od ljudi, iz kozomosa), jo obogati z lastnimi vibracijami in pošlje nazaj v okolje. Kot delavec, ki dobi surovino, jo obdela in pošlje izdelek med ljudi.

To ti zdaj gre prav dobro.

Naredila si pomemben premik.

Seveda se ob tem čistijo pretekli vzorci. Urejajo se misli ljudi, ki si jih v živo videla in poteka telepatska izmenjava. Do točke ravnotežja.

Zdaj moraš veter, ki te žene, uporabiti za to, da se še dokažeš, da še več izveš o sebi, o osebnostni rasti, da še bolje napreduješ. Da si postaviš cilj in mu slediš.

Navajena si bila, po mojem, da si se umaknila in dala drugim prednost, kadar so bile določene okoliščine.

Zdaj si se odločila, da boš stopila prva skozi vrata - ne zaradi Tunjic, nasploh - ko se spomnim debate ob zadnjih sanjah.

To pa je za hierarhične predstave v nas samih tako, kot če podrejeni delavec ne čuti več, da je podrejen. Kaj bo pričakoval: da se šef dokaže nad njim kot nadrejeni.

V svobodni deželi na področju svobode osebnostne rasti tega "pritiska pojdi nazaj na podrejeno mesto) ni več, toda možgani so vseeno previdno, testirajo te morda vsak dan. Ti pa jim lepo odgovoriš: Elena, medtem si odrasla. Zdaj pošiljaš energijo v svet, torej si pommebna. Dovolj pomembna, da lahko živim, tako, kot se meni zdi prav. Prav nikogar ne potrebujem in nimam, ki bi me pri tem zaviral.

Še dobro Elena, da daš ta proces skozi predno si poročena. V zvezi se namreč rado zgodi, da partner, ki zrase, nezavedno izziva partnerja, ki je "ostal nižje". Saj razumeš, o čem govorim.

Tole je sprememba vibracij od podrejene na enakovredno ali občasno osebe, ki vodi čelno energijo, ki je poveljnik, ki svojo enoto pripelje na cilj.

Imej se lepo in sanjaj, karkoli že, da le sanjaš. Potem pa si reci: slabše ko so sanje, lažja sem.

Pa podeli jih z nami, ti bo še hitreje odleglo.

Nace

Nace,pozdravljen. Tudi jaz bi te rad prosil za tolmačenje sanj. Upam, da se ti bodo zdele dovolj zanimive in mi boš pogobljeno odgovoril, me usmeril. V naprej hvala.

----------

Sanjal sem sinoči, nekaj pred 1.00 zjutraj. Kasneje se mi je še vso noč nekaj dopolnjevalo, da nisem vedel ali so to misli ali sanje, vendar preveč megleno, da bi vstal in jih zapisoval. Osnovne sanje pa so bile zelo plastične:

Pridem v nekakšno gostilno, nekoliko zanemarjeno podeželsko kavarno. Vsi so zatopljeni v nogomet na TV, mene pa dolgočasi in nekaj komentiram dolgčas in brezveznost, vendar mu prav iz dolgočasja tudi pomalem sledim (rezultat 1:0). Vtem se zavem nekega namiznega kavarniškega nogometa (dva tipa se sučeta okrog njega),pridem bliže,nekdo (verjetno eden od njiju) me izziva, češ da naj igram, da me bo sesul. (Nič ne rečem, pravzaprav od tega trenutka pa do konca sanj samo molčim.) Res stopim okrog mize na drugo stran - 4 ročkez igralnimi figurami zame, 4 za nasprotnika. Primem dve ročki, a je vse togo, ne morem premikati palic. Vtem na drugi strani za ročki zgrabi moj prijatelj Paul (očitno odrine prejšnjega izzivalca) in prične divje nabijati po žogici. Branim pred golom (očitno sedaj le toliko premikam ročki, da blokiram žogico), za nekaj hipov se "prerivava" zanjo, dokler mi z drugim (ali tretjim) silovitim udarcem ne zabije gola.

Tedaj se od nekod usuje ogromno kovancev, na tla padeta tudi dve veliki vreči, polni teh kovancev. Sta ploski, v obliki žimnic. Vidim, ta so to pravzaprav drobni žetončki, ampak še vedno vem, da gre za denar. Slišijo se glasovi, naj bežimo (ali beživa?),češ da prihaja policija. (Kot da bi nama sicer denar pripadal, vendar je vse skupaj le nelegalno.)

Paul sleče svojo vetrovko (velik je tudi v resnici, ne le v sanjah, zato je kljub veliki"žimnici z denarjem" vetrovka še večja), vanju mu skušam pomagati zaviti prvo od obeh vreč,drugo vrečo si (ima dve odprtini, kot nekakšen brezrokavnik)kot tog predpasnik nadenem nase, na prsno stran. Na tej vreči odprem v zgornjem sprednjem delu zadrgo in začnem vanjo tlačiti preostale žetončke, ki so se vsuli na igralno mizo. Gostilničarmi zagrozi s puško, naj se pobereva (očitno hoče nekaj teh žetonov9. zadenjsko se umikava iz prostora, od zunaj skozi stekleno steno vidim gostilničarja s puško; skušam se umikati tako, da bi bil debel lesen podpornik strehe med menoj in gostilničarjem oz. puško. Ritensko stopam preko dvorišča in levo mimo gospodarskega poslopja proti cesti. Mika me na desno - med gostilno in gospodarskim poslopjem (svetleje je in cesta bliže), vendar ne upam zaradi gostilničarjeve puške. Vem, da bom moral okrog gospodarskega poslopja.

Zatem se pojavita še 2 človeka (očitno izzivalec in njegov kompanjon, ki sta pobegnila pred Paulom in menoj). Delujeta mi mračno, ozirata se in kot dda naju čakata, da bi skupaj bežali. Paula se pravzaprav skoraj ne zavedam; bežali naj bi nekam navzdol čez Savo - ne vem, na Hrvaško ali kam. Zavedam se, da je reka divja in pot nevarna.

Vtem pa se znajdem pred nekakšno tablo z zemljevidom Slovenije oz. karto železniških prog in postaj;pritegnilo me je neko napol slovensko napol nemško ime kraja (imena se ne spomnim; dal bi ga kam v SV Slovenijo); ne razumem ga dobro, skušam ga še enkrat prebrati. In tu nisem več sanjal o begu, ampak sem imel nujo o tem nekaj napisati. Tedaj sem se res zbudil z razbijajočim srcem in se počasi zavedel, da bedim v tišini temne sobe in da sem pred spanjem sklenil, da si moram zapisati sanje, v kolikor se jih bom ob prebujenju spomnil.

---------

Tako, izčrpen opis kolobocije, kajne.

LP

Bendži

Pozdravljen Nace!

Nič se ne boj. Me res ne ščuvaš no:))Saj nisem več stara petnajst let.In glavo imam tudi kar veliko(menda je celo nekaj možganov notri;))

Glede pisanja po rjuhah - to bo ziher bolj težko.

Zdaj nama je menda lažje..ko veva za kaj se gre.

Ok. Se bereva

Hvala!!!!!

Natalija

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

quote: Nace pravi:

V svobodni deželi na področju svobode osebnostne rasti tega "pritiska pojdi nazaj na podrejeno mesto) ni več, toda možgani so vseeno previdno, testirajo te morda vsak dan. Ti pa jim lepo odgovoriš: Elena, medtem si odrasla. Zdaj pošiljaš energijo v svet, torej si pommebna. Dovolj pomembna, da lahko živim, tako, kot se meni zdi prav. Prav nikogar ne potrebujem in nimam, ki bi me pri tem zaviral...

...Imej se lepo in sanjaj, karkoli že, da le sanjaš. Potem pa si reci: slabše ko so sanje, lažja sem.

Pa podeli jih z nami, ti bo še hitreje odleglo.

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif Dragi Nace! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Kar si napisal je resnično

in ne morem ti povedati,

kako sem ti za to hvaležna. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif

Helena

Nace,

kaj pa če jaz NOČEM vsake tolko na motor!?

Jaz hočem VSE V PAKETU!

Hočem, da bo moj komplement, da bo pridal samo moško noto v odnos z mano, žensko.In da bo z mano plesal, skakal, se smejal, pokal neumnosti in sadil rožče na gredici!

Ma zakaj pa ne.Stvar je samo v tem, koliko človeka začutiš, oz. koliko časa mu daš, da svoje prvinske vrline pokaže človeku, ki ga ima rad (meni).To ne pomeni, da se zavedam, da čez en čas pa ne bova par, ker ga bom ali sem ga že prerasla.To pomeni, da ga hočem odkiti!

Ja, seveda, na sanje 4 moram.Ne vem, kako sem sploh zašla na trojko.Al pa je to odsev moje "retrogradnosti", ker zadeve, ki bi mogle biti prej, so zdaj.

Zanimivo.

Nace, hvala za razlago. Me pa zanima ali je vse to res samo iz sanj ali je posredi še kaj drugega. Kar malo sem presenečen, kaj vse nosijo v sebi kratke zgodbice iz sanj.

Me pa še nekaj zanima iz mojih sanj. Ali je sporočilo, da postavljam sebe na prvo mesto in zanemarjam druge res tako jasno. Ne vem kako še delovati v tej smeri. Tisto za stinjanje vprašam za idejo pa ne, kar drži, tudi v drugih analzah in pri drugih ljudeh sem že zasledil to, pa niti ni važno kje je to zapisano ali kdo to reče, važno je da je to res, da težko prosim za nasvet, verjetno strah, da se nasvet ne bo skladal z mojimi pričakovanji. No, sedaj prosim za nasvet in idejo v zgoraj omenjeni stvari.

Hvala ti za tvoj čas in energijo!

>>> čudeži se dogajajo vsak dan http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif <<<

Nataly, Marta in Elena hvala za odziv.

Zdaj pa Bendži:

quote: bendži pravi:

Nace,pozdravljen. Tudi jaz bi te rad prosil za tolmačenje sanj. Upam, da se ti bodo zdele dovolj zanimive in mi boš pogobljeno odgovoril, me usmeril. V naprej hvala.

----------

Sanjal sem sinoči, nekaj pred 1.00 zjutraj. Kasneje se mi je še vso noč nekaj dopolnjevalo, da nisem vedel ali so to misli ali sanje, vendar preveč megleno, da bi vstal in jih zapisoval. Osnovne sanje pa so bile zelo plastične:

Pridem v nekakšno gostilno, nekoliko zanemarjeno podeželsko kavarno. Vsi so zatopljeni v nogomet na TV, mene pa dolgočasi in nekaj komentiram dolgčas in brezveznost, vendar mu prav iz dolgočasja tudi pomalem sledim (rezultat 1:0). Vtem se zavem nekega namiznega kavarniškega nogometa (dva tipa se sučeta okrog njega),pridem bliže,nekdo (verjetno eden od njiju) me izziva, češ da naj igram, da me bo sesul. (Nič ne rečem, pravzaprav od tega trenutka pa do konca sanj samo molčim.) Res stopim okrog mize na drugo stran - 4 ročkez igralnimi figurami zame, 4 za nasprotnika. Primem dve ročki, a je vse togo, ne morem premikati palic. Vtem na drugi strani za ročki zgrabi moj prijatelj Paul (očitno odrine prejšnjega izzivalca) in prične divje nabijati po žogici. Branim pred golom (očitno sedaj le toliko premikam ročki, da blokiram žogico), za nekaj hipov se "prerivava" zanjo, dokler mi z drugim (ali tretjim) silovitim udarcem ne zabije gola.

Tedaj se od nekod usuje ogromno kovancev, na tla padeta tudi dve veliki vreči, polni teh kovancev. Sta ploski, v obliki žimnic. Vidim, ta so to pravzaprav drobni žetončki, ampak še vedno vem, da gre za denar. Slišijo se glasovi, naj bežimo (ali beživa?),češ da prihaja policija. (Kot da bi nama sicer denar pripadal, vendar je vse skupaj le nelegalno.)

Paul sleče svojo vetrovko (velik je tudi v resnici, ne le v sanjah, zato je kljub veliki"žimnici z denarjem" vetrovka še večja), vanju mu skušam pomagati zaviti prvo od obeh vreč,drugo vrečo si (ima dve odprtini, kot nekakšen brezrokavnik)kot tog predpasnik nadenem nase, na prsno stran. Na tej vreči odprem v zgornjem sprednjem delu zadrgo in začnem vanjo tlačiti preostale žetončke, ki so se vsuli na igralno mizo. Gostilničarmi zagrozi s puško, naj se pobereva (očitno hoče nekaj teh žetonov9. zadenjsko se umikava iz prostora, od zunaj skozi stekleno steno vidim gostilničarja s puško; skušam se umikati tako, da bi bil debel lesen podpornik strehe med menoj in gostilničarjem oz. puško. Ritensko stopam preko dvorišča in levo mimo gospodarskega poslopja proti cesti. Mika me na desno - med gostilno in gospodarskim poslopjem (svetleje je in cesta bliže), vendar ne upam zaradi gostilničarjeve puške. Vem, da bom moral okrog gospodarskega poslopja.

Zatem se pojavita še 2 človeka (očitno izzivalec in njegov kompanjon, ki sta pobegnila pred Paulom in menoj). Delujeta mi mračno, ozirata se in kot dda naju čakata, da bi skupaj bežali. Paula se pravzaprav skoraj ne zavedam; bežali naj bi nekam navzdol čez Savo - ne vem, na Hrvaško ali kam. Zavedam se, da je reka divja in pot nevarna.

Vtem pa se znajdem pred nekakšno tablo z zemljevidom Slovenije oz. karto železniških prog in postaj;pritegnilo me je neko napol slovensko napol nemško ime kraja (imena se ne spomnim; dal bi ga kam v SV Slovenijo); ne razumem ga dobro, skušam ga še enkrat prebrati. In tu nisem več sanjal o begu, ampak sem imel nujo o tem nekaj napisati. Tedaj sem se res zbudil z razbijajočim srcem in se počasi zavedel, da bedim v tišini temne sobe in da sem pred spanjem sklenil, da si moram zapisati sanje, v kolikor se jih bom ob prebujenju spomnil.

---------

Tako, izčrpen opis kolobocije, kajne.

LP

Bendži

Živijo, Bendži.

Lepo, da si sanje podelil z nami.

Če je opis podrobnejši, toliko bolje.

Sanje imajo sicer ljubezensko ozadje.

Hrpeniš po ljubezni, vendar se srečuješ s svojo zadržanostjo, sprašuješ se o svoji vrednosti. Najbrž si plah na tem področju. Vidiš vse polno ovir, predvsem se ti zdi, da se moraš še dokazati. Rad bi prišel naravnost ljubljeni osebi v naročje, ampak nekako misliš, da ne moreš ali ne smeš še. Kot da si moraš prej zaslužiti.

Gledaš pri tem, kaj imaš manj kot drugi moški. Zdi se ti, da eni "pa to znajo in zmorejo, zato ker so taki in taki, ali ker imajo to in to."

Pri tem jasno čutiš, da vse kar moraš narediti, je: biti dober človek in iz tega iti naravnost k osebi, ki "bi prišla v obzir", da ne rečem, da je pogosteje to oseba, ki ti jo naključje v danem trenutku "pokaže".

Tvegaš zavrnitev, eno, dve, tri, morda devet, deset jih ne bo.

Dokler ne tvegaš, boš pač imel vedno kompleks -v edno bo kdo, ki je boljši, večji, pametnejši.

Da ne rečem, da v sebi doživljaš kot češ, če bi mi en od teh moških, "ki znajo" pomagal ali/in me naučil. Me čuval, ko se bom sesuval, ko bo rekla ne...

Nič od tega ni res.

Četudi dajem samo primere.

Kajti v ljubezni šteje duša, navadi se pogledati v človeka mimo njegove "lupine", zunanjosti, besed, povej svojo ponudbo: hrepenim po tvoji bližini ali kaj takega in se umakni. Naj preteče nekaj časa. Če ni odziva, lahko ponoviš. Neštetokrat. Pri neštetno ljudeh. A le pazi, da bo potem premor. Da ne bo opravičevanja in ne vem kaj. Ko ustreliš, poslušaš odmev - ki traja mnogo dlje kot pok v puški.

Je pa vseeno koristno, da razmisliš o nekaterih temeljnih stvareh: katero osebnost želiš razvijati. Če si res plah, je to dobra osnova, ampak ni vrlina. Se pravi, da se dokažeš tako, da daješ osebi, s katero si v pogovoru, veliko težo in vrednost. Da prisluhneš, imaš pa tudi stališča, mnenje. Ampak o končnem mnenju sklepaš šele, ko oba povesta o neki stvari, kar menita...

Pa seveda, da žrtvuješ nekaj kondomov za vajo, da postaneš domač z njimi, če morda še nisi. Ne rabiš jih na prvem zmenku, toda navajen je dobro, da si jih. Kot so ženske navajene vložkov, s katerimi vzdržujejo higieno ob menstruaciji... Dobro je, da si jih ogledajo že prej (prvič), predno že kaplja mentrualna kri in jih mirno uporabijo...

Torej, Bendži, glej dušo v človeku, delaj pa po pameti, ko gre za druge stvari. Ni povezano npr. služenje denarja in vzpostavljanje ljubezenskega odnosa, četudi lahko denar uporabiš npr. pri stroških za izlet ali za novo srajco, pa tudi lepoto in vzpostavljanja ljubezni lahko čutiš kot veselje pri delu. Gre pa za različna pristopa. Prvič kaj si in kaj vidiš v drugem človeku, drugič pa, kaj imaš, kako moraš ravnati, da boš imel še več...

Sicer pa ti priporočam, da ljubezni in gostilne ne povezuješ. Zato, ker možgani potem včasih pobrkljajo in menijo, da se posvečaš ljubezni, vzpostavljanju ali že živi ljubeči osebi, ko opazuješ ljudi tam. Gostilne so bolj primerne za hrano, če odmislim vroč čaj ob hladnem dnevu. Navadno pijačo lahko spiješ "po poti", ko gre za to, da se odžejaš. Toliko bolj za popestritev.

Torej zdaj razmišljaš, kako bi prišel do svoje ljubezni, kje bi jo iskal, v domačem okolju je nekako ni.

Veš, naj ti namignem: običajni fantje, ki bi ti pomagali držati samozavest pri navezavi stikov s punco bodo naredili naslednje: uživali v tvoji negotvosti (ne bo nič manjša kot če si sam - postavljanja pa ženskam tako in tako ne pomeni nič); potem pa ti bodo ogreto deklico - odpeljali v svojo posteljo, Pa četudi za eno noč. Za to, da bodo "zmagali" nad tabo (en od primitivnih nagonov).

Pogovarjaj se z običajnimi ljudmi, dekleti, ženskami.

Tisto, kar je na tvoji stopnji najbolj pomembno, ni, dobiti žensko, temveč UČITI SE POGOVARJATI Z NJO. Z ljudmi nasploh - ne v družbi, s posameznikom.

znati poslušati, učiti se povedati SVOJA ČUSTVA, če boš negotovo, bo videti toliko bolj pristno - torej imaš pravzaprav pri tem celo prednosti.

Ni treba da si kot radijski napovedovalec brezhiben.

Vadi, pa četudi se ti stokrat zatakne. Pa ne govori, da ti je nerodno, da si nevešč, da ne znaš - to bo namreč več kot očitno iz besed. Pa nič zato. TAki trenutki ti bodo kasneje šteli več kot tisti, ko si brezhiben.

Pa ovrzi tisto misel, da moraš imeti veliko denarja - dekle pa toliko manj, da te bo "cenilo". Resnično bogatvo ni tisto, kar imaš, ampak dejavnost, s katero do nečesa prideš. Ni torej bogastvo denar, ampak tvoja pripravljenost, da vložiš energijo in ga zaslužiš.

Pa ne pozabi na počitek. Ko vzpostavljaš ljubezen, uživaš sadove minulega dela. Ko se ljubezen ukvarja sama s sabo (je doma, v službi...), pa je tvoj čas, da služiš nove denarce.

Tako nekako.

Upam, da je nekaj v tem, kar sem opisal. Če teh težav in energij ne čutiš, lahko poskusim z drugačnim opisom.

Želim ti lep dan. Če pa ti bo kak nasvet posebej všeč, si ga dvakrat preberi.

Nace

quote: andrej pravi:

Nace, hvala za razlago. Me pa zanima ali je vse to res samo iz sanj ali je posredi še kaj drugega. Kar malo sem presenečen, kaj vse nosijo v sebi kratke zgodbice iz sanj.

Me pa še nekaj zanima iz mojih sanj. Ali je sporočilo, da postavljam sebe na prvo mesto in zanemarjam druge res tako jasno. Ne vem kako še delovati v tej smeri. Tisto za stinjanje vprašam za idejo pa ne, kar drži, tudi v drugih analzah in pri drugih ljudeh sem že zasledil to, pa niti ni važno kje je to zapisano ali kdo to reče, važno je da je to res, da težko prosim za nasvet, verjetno strah, da se nasvet ne bo skladal z mojimi pričakovanji. No, sedaj prosim za nasvet in idejo v zgoraj omenjeni stvari.

Hvala ti za tvoj čas in energijo!

Andrej, super si, zares.Si v razvoju sto na uro. In vedel sem, da ne trpiš rad ob sebi bolečine svojih bližnjih.

Pripravljen si poskrbeti za ravnotežje, privoščiš si toliko, da je volk sit in koza cela. Ko greš skozi neko obdobje, pa zgrabiš za naslednje področje.

Sobe, ki si jih včeraj sanjal, kažejo tudi na to, da lepo zapakiraš v eno sobo en del svoje osebnosti in te "ne briga", kaj se v drugih sobah, na drugih področjih življenja, v drugih vezeh itd, tisti trenutek dogaja.

To je sicer tipična moška lastnost.

Ki se pa da omiliti tako, da včasih stopiš malce nazaj in od daleč gledaš gozd, ne pa samo: zdaj je samo bukev pred mojimi očmi. Obrnem glavo, zdaj je samo hrast pred mojimi očmi. Itd. Lahko potem opazuješ, v kakšnem odnosu, kako daleč so tale drevesa, področja življenja, osebe. Ali je kje kaj poregosto, bi ti kje kaj razredčil...

No, o gornjem stavku, da hočeš biti v ospredju, je pa več kot očitno iz včerajšnjih sanj. Bom poiskal edega izmed citatov, ki to neposredno sporoča:

ne vem zakaj sem moral jaz poklicati ... Za mizo smo sedeli sestra njen mož in jaz. Jaz sem zelo samozavestno poklica in se vse pogovril, malo težav sem imel pri pojasnevanju naših medosebnih odnosov oz. kdo sem v odnosu do njih. Med tem ko sem se pogovarjal sta sestra in njen mož odabravajoče prikimavala in vsake toliko časa prišepetavala kaj naj še vprašam

Ali kako "ravnaš" s svojo ženo: Midva sva se usedal na stol na sredini in ona se mi je usedla v naročje kar pa je mene motilo in sem jo prestavil na stol poleg mene

Da ne rečem, da ji "kar določiš mesto". Kaj, če bi jo vprašal, kaj želi. Ali kako bi "ona rešila tako situacijo", zdaj ko te že tako dobro pozna, tvoja hrepenenja... in jih želi upoštevati, AMPAK PREKO SEBE NE MORE.

Veš, Andrej, to je tako: Jaz imam npr. rad sladoled. Toda če si ga privoščim vsak dan eno kilo, kolikor ga zmorem pojesti, si bom pokvaril ZDRAVJE in ne bom niti običajnih stvari več dobro opravljal.

Če pa vzamem eno kepico, je povsem dovolj za potešiti apetit, četudi "bi še", dovolj je v bistvu,d a ga poližem ene parkrat - in dam sladoled stran, recimo ženi, ki se prav razveseli še moje porcije. Možgani so registrirali, da "sem dobil" po čemer sem hrepenel, zdravja pa ne ogrožam več. No, zobe si moram vsaj še poplakniti z navadno čisto vodo, da mi ne bodo gnili...

Seveda pa je v razlagi tudi nekaj moje logike.

Ti mi poveš npr. novega diesel mercedesa, jaz pa ti ob tej informaciji lahko razložim, kako njegov motor deluje...

Nekatere stvari so univerzalne.

Kot ti lahko povem, v katere molekule se bo razgradila v želodcu in tankem črevesu žemljica, ki si jo pojedel. Lahko ti povem, da če si pojedel polnozrnato, se bo sprošala v kri počasneje in bolj primerno, bela pa bo stekla v obliki sladkorčkov v kri skoraj kot bi pojedel sladico - in insulin mora opraviti svoje delo bolj intenzivno, trebušna slinavka pa bo bolj obremenjena.

Navadi se, Andrej, voditi informacije v dveh fazah, v dveh pogovorih.

Ko poslušaš mnenje ali nasvet ali izpoved ali čustva ali karkoli, najprej se potrudi, DA SPOROČILO SPLOH PRIDE DO TEBE.

POTEM SI VZEMI ČAS!!!!

Če se takoj odzoveš, SE NIKOLI NE ODZOVEŠ NA TO KAR SI SLIŠAL, NE TI NE KDO DRUG -TEMVEČ HITIŠ POVEDATI, KAR SI MISLIL, PREDNO SI TO NOVO SPOROČILO SLIŠAL.

Lahko uganeš, da se na tak način stvari nikoli ne razpletajo, ampak se z besedami začnemo obmetavati...

Minimum je dve minuti, da VPRAŠANJE DOJAMEŠ.

Deset minut je čas, ko si lahko ustvariš novo mnenje na tej podlagi.

Dve uri je čas, ko znaš uskladiti: kaj bi bilo za vse najbolje.

Naslednji dan pa je čas, ko znaš povezati z ostalimi vidiki v življenju in s prepričanji...

Veš, možgani imajo ogromno nitja.

Če kdaj gledaš na TV recimo dopisnica iz Rusije: vprašajo jo, potem pa nekaj mučnih trenutkov, ko ona pokaže, da je slišala in pove odgovor.

Tudi telekomunikacije rabijo svoj čas, četudi kratek, da se prepelje informacija tja in nazaj.

V MOŽGANIH PA JE TAKO: DLJE ČASA KOT PUSTIŠ, SKOZI VEČ NITIJ SE PREPELJE, SKOZI VEČ SPOMINSKIH IN DRUGIH CELIC, TOREJ MOŽGANSKIH CENTROV.

Ti najprej pomisliš: jaz. Moja zaščita. Obramba, interesi.

Potem mora skozi vse te kanale, približno !m/sek, toda pot je dolga. Nitja drobna. Čas je potreben, ko preskoči informacija iz ene nitke na drugo.

Tako da tisti, ki se hitro odzivajo - govorijo predvsem svojo preteklost.

"Vzamem na znanje" naj bo tvoja reakcija.

"Bom premislil".

Če je treba, se takoj za tem sprehodi, da se razelektriš, četudi te žre - nič zato. VEDNO ZMAGA TISTO, KAR JE BOLJE PREDELANO - ZATO VEDI, DA BOŠ S TEM SAMO PRIDOBIL, SE ŠE BOLJ ZAŠČITIL, vendar ne boš uničeval, ampak gradil.

V hiši ki ima dve stanovanji lahko povečaš svoje stanovanje tako, da druge zmečeš skozi okno, lahko pa si vzameš čas in urediš podstrešje in bodo vsi imeli več kot dovolj prostora, ne da bi kdo utrpel škodo.

Je pa res, ni bilo opravljeno v petih minutah, je pa zadovoljstvo toliko trajnejše.

Podpiram te v tvoji rasti, opazuj energijo, ki teče skozi tebe.

Opazuj, kako se tvoja teža - občutek - spreminja, enkrat si prav v zraku, ko te kak kompleks zapusti, drugič si prav pri tleh, ko se s težavo prebavlja nekaj, kar si nekoč mislil, da ti daje zadovoljstvo, zdaj pa se bo pokazalo, da ne rabiš, ker se presnavlja v neko drugo obliko.

Pravi čas si se prepustil temu procesu čiščenja.

En del sanj pravi nekaj, kar sem bral v knjigi nekega poslovneža:

delajo še več, še manj so doma, potem pa so presenečeni, ko pridejo in najdejo prazno stanovanje. Žena, ki ni imela nič od njega, on pa ji ni prisluhnil, je odšla in odpeljala s seboj otroke...

No, tebi to ne grozi, bi se pa tako zgodilo, če se ne bi nič spremenilo.

Tako da vedi, da sem full na tvoji strani in podpiram tvoj razvoj.

Nace

P.S.: Vsako zadovoljstvo človek doživi v sebi. Svoja čutila vzdražiš, na tvoji koži ko živčki, ki ti dajo občutek lepote, ki jo včasih pripisujemu zunanji lepoti. Toda nekoč ugotoviš, da lahko lepoto doživiš tudi ob drugi zunanji podobi, ker gre se pokaže v eni od oblik dejavnosti v možganih.

Kot na televiziji - nekoč so mislili, da moraš v Ameriko, da vidiš Kip svodode.

Toda možgani dobijo enako sliko, četudi je input preko televizije.

Pa še doma si. Ne tvegaš na poti...

Toda enkrat si moral v Ameriko, zato, da si se prepričal, da je slika res enaka, da je res keč v dojemanju v možganih in ne od tega, ali je pred teboj TV škatla kamniti (ali kakšen je že) kip.

:))))))))))))))http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif

Dragi Nace, preprosto hvala. Tudi s tvojo pomočjo se stvari končno odvijajo. Čudež si, kako iz kratkih sanj potegneš resnico.

Pa še današnje sanje.

Moški in ženska pred umetnostno galerijo. Najprej sem moški. Ženska začne vreščati, grozno mi gre na živce. Vsi jo gledajo ampak to me moti samo prvi trenutek. potem se ji pridružim in začnem vreščati tudi jaz, prav zabavava se. Začnem metati jajca okoli sebe in vse je prava čobodra. Potem sem naenkrat ženska, moški jo pogleda, potegne k sebi in strastno poljubi. In vse je v redu... energije se uravnotežijo in vse je sreča...

In druge: svet prihodnosti, drug prostor in čas. Vojna zvezd. Borimo se z nezemljani. Naenkrat nam glavni reče, hitro vsi ven, imamo novo orožje. Stečemo iz dvorane, kjer smo se borili, in pokleknemo, stisnemo glave na tla. Čuti se eksplozija znotraj. Malo mi vzame sapo, čutim posebno ščemenje v očeh in pljučih. In potem je mimo. Pogledamo skozi okna in vidim, da se notri z nezemljani godijo čudne stvari. In naša znanstvenica rece: no, smo pa res odkrili dobro orožje, vse ostane znotraj, nam pa nič ni. Zrak je spet svež in čist in mi smo rešeni.

Hvala še enkrat in en lep dan v soncu,

Manca

Hvala, Nace.

Ja, veliko si mi pomagal. Sicer nisem tako plah in nedolžen v smislu tvoje predstave (imam že kakšno leto čez 40), vendar pa sem nesiguren vase, neučakan in željan razvijati nežnejši, bolj razumevajoč del sebe. Z mojo madam sva imela krizo (oz. še pravzaprav niti ni povsem zaključena) in že mesece ločeno živiva, kar naj bi bila posledica njene utesnjenosti, pritiska, ki sem ga izvajal nad njo,moje prehude načelnosti ...

V tem času je tudi poskusila novo zvezo, pa ni šlo. Oba si želiva skupaj zgraditi novo skupnost, vendar drugačno kot prej (leta sva bila ljubimca, do družine pa nisva prišla), bolj kakovostno.

Jaz bi želel, da od pogovorov, skupnih večerij in izletov hitreje preideva v skupno življenje, pa kaže, da si sicer ona to tudi želi, ampak imam občutek, da v sebi - kljub nasprotnim trditvam - še ni povsem razčistila s svojimi čustvi do drugega. Domišljam si, da bo šlo hitreje,če uspem prodati neko skupno parcelo in potem tudi najina stanovanja in si drugje ustvariti nov dom - kar očitno tudi ona želi (občutek, da gre res za nov krog življenja). Ali pa je v resnici res le to, da zgolj zaradi preteklosti med nama potrebuje dlje časa za poglobitev čustvene veze do te mere, da bi se iz osame spet preselila v skupen dom... In očitno še vedno nisem zmožen preseči ega in ljubosumja, užaljenosti, da ni prej vlagala truda v pogovor, ampak se je nabiralo, potem pa drastičen rez, pa zaljubljenost v drugega moškega... Želim lepo skupnost, pa dvomim, če bo uspelo; bojim se ponovitve krize; in čeprav se je vrnila k meni (in sem za drugega izvedel šele kasneje), nisem siguren, če me bo dovolj globoko začutila, da bo do trdne skupnosti res prišlo... Očitno si tudi močno želim intimnosti, ki sem jih prav jaz prekinil, ker mi vegetiranje v situaciji "prijatelja,ki se tudi malo dol dajeta" in odnos, v katerem nikoli ne vem pri čem sem in kdaj se bo oglasila, ni zadoščal. Oba se strinjava, da morava živeti vsak zase, dokler ne začutiva, da res zaupava v skupen dom in oba želiva družino. Tisto s prodajo je pa izgovor; povedala je že, da njena odločitev, ko pride čas, z materialnim stanjem ne bo imela nobene zveze.

Skratka, zelo dobro si razumel in nekaj sem bil sedaj zmožen (s poznavanjem svoje situacije) k razumevanju tudi jaz dodati. Boš sedaj še kaj dodal?

LP

Bendži

Glih sem razmisljala zdajle o tem, Rakica... ;) najbrz bo to ®, pa se nekaj.

Pa ne povem... saj je dovolj, da ves ti, ce sploh "ves", in jaz, ki priblizno slutim ozadja, ce sploh jih. ;)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma saj ne misliš, da imam "kasno paljenje", pa da sem par let odzadi.

Kvečjemu to, da se mi je mladost zaradi prenapetega otroštva in prezgodnjih zahtev (ma če furaš familjo in še troizmenski šiht, pa faks,moraš bit res predčasno odrasel in zrel-saturn me je sigurno takrat držal)"pojavila" kasneje, ko sem se prselila, spremenila okolje

in začela živet svoje življenje.Sej se mi ne tolk "dogaja", važno, da se mi dogaja notr in da se srečam enkrat samo sebe tko ku je treba!

Nace, hvala. Za začetek bom upošteval enega od tvojih nasvetom in bom tole vse skupaj preževčil preden delujem.

Hvala ti, za tole izčrpno podajanje, polno resnic in napotkov!

Rakica, je že dobro.

lepo živiš v svojem trenutku.

Jaz sem te opozoril na tole:

z ovnom se mi zdi možno - tako in tako.

KAR PA SI TI OPISALA - PA JE ODNOS S ŠKORPIJONOM. Prav tak odnos in potek bi jaz npr. pričakoval, kot si opisala.

Ampak Marsa te je opozorila, da IZ OVNA ŠKORPIJONA NE BOŠ NAREDILA.

Zato je najin nasvet: bolje, da ne poskušaš - saj zna biti odnos prav zadovoljujoč - sicer pa se bo predčasno prekinil.

Ali misliš, da so ovni tako neodločni kot mi tehtnice. Popiha jo čez ograjo takoj, ko se ne počuti več okej.

Toliko da veš. Tisto energijo, ki bi jo namenila njemu (za spreminjanje), raje uporabi za razvajanje svojega telesa in duha - boš imela več od tega.

Ali pa - kar bo še bolje, najdi škorpijona, pa boš uživala v vsem pričakovanem (če imaš seveda LUNO V USTREZNEM ZNAMENJU - TO PA JE ZDAJ VPRAŠANJE. No, kje je?)

Nace

Njet, to pa ne bo držalo.

Nč ne spreminjam, če bi to hotela, bi 1. on že zbrisal

2. bla koza-ker človek samo sebe lahko spreminja.

Ja, kaj je pa s temi škorpjoni pa tud ne vem!?

In ne glede na to, da si ti tehtničar, bi pa že lahko vedel, da moja luna v dvojčkih kaj pomeni!Jaz sem 24.6.1976 23.57, on pa 9.4.69 5.10.

No, kako je pol s privačnostjo ascendenta( jaz asc oven, on sonce oven, asc oven, venera oven, merkur oven, jaz merkur 3. hiša dvojčka, luna 2.hiša dvojčka,sonce in venera conj 4.hiša rak!!! on pa vse to v 1.hiši!!!!)

Ufa, tko mio noro dela ta mars že ene tri tedne, da kar seka!

lp

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...